דייל אל על מעוניין לדעת פרטעם על מהות העבודה, שכר, תנאי קבלה וקורס, תודה
D darmongil New member 18/11/04 #1 דייל אל על מעוניין לדעת פרטעם על מהות העבודה, שכר, תנאי קבלה וקורס, תודה
א אורום New member 20/11/04 #2 תהליך הקבלה כולל מבחני מחשב, ראיון באנגלית, דינמיקה קבוצתית וראיון סמנכ"ל שירות. מהות העבודה- שירות הנוסעים, שמירה עם בטיחות הטיסה, הנחיית הנוסעים בעיתות חירום.
תהליך הקבלה כולל מבחני מחשב, ראיון באנגלית, דינמיקה קבוצתית וראיון סמנכ"ל שירות. מהות העבודה- שירות הנוסעים, שמירה עם בטיחות הטיסה, הנחיית הנוסעים בעיתות חירום.
O otsar1 New member 28/11/04 #4 מסר לאורום.... מתאים לי, אני סטודנטית אני מחפשת עבודה לשעות הבוק עד השעה 14:00 ללא יום ב', זה יכול להתאים לי? יש אפשרות ליומיים בערב יום ג' וויום ה' רצוי שלא, אחה"צ...
מסר לאורום.... מתאים לי, אני סטודנטית אני מחפשת עבודה לשעות הבוק עד השעה 14:00 ללא יום ב', זה יכול להתאים לי? יש אפשרות ליומיים בערב יום ג' וויום ה' רצוי שלא, אחה"צ...
O otsar1 New member 28/11/04 #3 מחפשת עבודה - מסר .... כן אני מחפשת פרטים תיצור עמי קשר למייל שלי : [email protected] תודה מראש מטי, אוצרי.
מחפשת עבודה - מסר .... כן אני מחפשת פרטים תיצור עמי קשר למייל שלי : [email protected] תודה מראש מטי, אוצרי.