דייל אוויר

eitamar222

New member
דייל אוויר

שלום לכולם! אני בן 16 וחצי (כן, אני יודע אני קטן וזה לא מתאים לפורום) אבל אני לא יעשה צבא מטעמים רפואיים ועכשיו אני ביא'. אז מעניין אותי מה אני יעשה בעתיד. ובאמת חשוב לי לשאול! החלום שלי הוא להיות דייל במטוס. זה ממש חלום!אז הסתכלתי באינטרנט וראיתי באיזה אתר שהדרישות הם שנתיים ניסיון עם בני אדם ומאיפה לי ניסיון. והם גם דורשים אנגלית. אז יש לי אנגלית בסיסית לא חשבתי שצריך אנגלית ברמה גבוהה אני לא הולך לעשות שיחות עסקים עם האנשים. אז מה אתם אומרים צריך אנגלית ברמה גבוהה מאוד או בסיסית תספיק? ומה בנוגע לקטע של עבודה עם אנשים שצריך ניסיון של שנתיים מאיפה אני יביא להם ניסיון כזה? שבת שלום!חג שמח! ותודה!!!!!!

LLEM

New member
תשובה

קודם כל, כיוון המחשבה שלך לא ממש נכון. "בסיסית תספיק"? זה נשמע כאילו כבר החלטת על המקצוע שלך לעתיד, ובהנחה שהוא לא דורש אנגלית, אתה לא תשקיע באנגלית יותר מדי בבית הספר. מה אני אגיד לך, ככה זה נשמע. הרשה לי לתת לך כמה עצות: אני מבטיח לך שכיווני המחשבה שלך לגבי בחירת מקצוע בעתיד ילכו וישתנו עם הזמן, אבל בהחלט יכול להיות שתשאר עם החלום להיות דייל אוויר. לא משנה אם תשאר עם החלום או לא, כדאי לך מאוד מאוד להשקיע באנגלית, וכשאני אומר "להשקיע" אני מתכוון שתשאף להגיע הכי גבוה שאפשר. לא משנה איזה עבודה תבחר בעתיד, ברוב המקרים תצטרך אנגלית טובה, והאמן לי שזה ישפר את סיכויך להתקבל לאן שתרצה ותועדף על גבי אחרים שהאנגלית שלהם פחות טובה משלך. לגבי דייל אוויר: אתה אומנם לא תעשה "שיחות עסקים", אבל אתה תדבר הרבה עם אנשים מכל העולם, וגם כאלה שהאנגלית שלהם מעפנה ותצטרך להבין מה הם רוצים ממך... אתה תהיה הרבה בחו"ל ואני מניח שלא יהיה נעים לבקש מהחבר או החברה לתרגם כל משפט שאומרים לך... וטיפ אחרון חביב - לגבי הצבא: אין לי מושג איזה בעיות רפואיות יש לך ומה השיקולים שלך לגבי הפטור מהצבא, אבל בוא נגיד ששירות צבאי נחשב לשנת נסיון אחת בעבודה מול קהל (מתוך השנתיים שנדרשות לדייל אוויר אם אני זוכר נכון...). מקווה שעזרתי. אני מקווה שתגשים את חלומך, אבל קודם כל: שתצליח בלימודים!

eitamar222

New member
לא חשבתי לא להשקיע

זה לא שאני לא משקיע באנגלית פשוט אני יודע שאין לי את האנגלית הכי טובה.... ויש עוד הרבה מקום לשפר ואני כן משתדל. אני מקווה מאוד שהיא תשתפר. לגבי אם אני ישנה החלטה לגבי מקצוע בטח שיכול להיות שאני ירצה להחליף כרגע זה מה שאני שואף להגיע אליו. לגבי צבא כל שנה נחשבת שם לשנת ניסיון? כי אם אני יתגייס אז אני יתגייס רק לשנתיים (זה הזמן המקסימלי שיסכימו לגייס אותי...). לגבי בעיות רפואיות זה סכרת אני מקווה שלא יעשו לי עם זה בעיות...

vero4

New member
היי

השרות כולו נחשב כשנה אחת, אחרי שתשתחרר אז תעבוד עוד שנה בעבודה שהיא נחשבת לשרות לקוחות וזהו תוכל להגיש מועמדות.... יש לך עוד זמן לפחות איזה 5 שנים אם חישבתי נכון, יש לך המון זמןלהגשים בנתיים חלומות אחרים!!!!

eitamar222

New member
האסנ כל הקטע של השנתיים שירות

אם הייתי יכול לוותר על זה. זה היה מצויין!!!!!! לגבי סכרת את מאמינה שהם יעשו בעיות? תודה רבה!:)

תצטרך להביא אישוריים רפואיים

ואולי אפילו רופאת החברה תדבר טלפונית עם הרופא המטפל שלך על מנת לבדוק האם יכול להיגרם לך נזק מבחינה רפואית ולחילופין האם בזמן מצב חירום ניתן יהיה לסמוך עליך או שיש סיכוי קלוש שאתה תיכנס לשוק של חוסר/עודף סוכר אני לא מכיר אנשי צוות שמזריקים אינסולין במהלך הטיסות

eitamar222

New member
אני לא מזריק אינסולין

אני לא מזריק עם אינסולין כי אני עם משאבה אם יש לך מושג מה זה. בכל מקרה זה מזריק לבד. וזה מכשיר שהוא בכיס אז גם אף אחד לא רואה אותו.

למעלה