דיילת קרקע באלעל

liat4rg

New member
דיילת קרקע באלעל

שלום אשמח לשמוע מספר פרטים אודות העבודה בתור דיילת קרקע באל על, האם ידוע אם הם מחפשים עובדים כרגע?

מה את רוצה לדעת?

בעיקרון כרגע אין עוד קורסים על הפרק אבל זה עניין שמשתנה על בסיס יומי,תיהי בקשר עם תעסוקה באל-על לגבי פתיחה של קורסים. לפני שבועיים בערך הסתיימו גם איתור כבודה וגם צ'ק אין והקורס הבא מסתיים עוד שבוע וחצי.

liat4rg

New member
בקשר לפרטים...

אני אשמח לשמוע קצת פרטים על התנאים, הסעות, משכורת וכו', שלחתי את השאלון למחלקת תעסוקה האם הם עונים גם אם אין צורך כרגע? מהו משך הקורס לדיילות קרקע?

איזה שאלון?

אם הורדת את השאלון מאתר אל-על זה רק לדיילות אוויר. הסעות -בקורס יש הסעות עובדים בבוקר ובחזור גם ב16:20 וגם ב16:45 . תנאים-משכורת מינימום (לא באמת...) מצ'פרים עם עוד כספים כמו פריון,תוספות שכר על שעות מסוימות,לא ברור כל כך איך החישוב אבל מקבלים משכורת יפה + . הקורס הוא 7 שבועות לא קל דורש הרבה הרבה הבנה והרבה למידה.הקורס הוא גם מנפה. למי שלומד כמו שצריך אין צורך לחשוש. אני מציעה לך שוב להתקשר לתעסוקה ולא לשלוח טפסים שלא נתבקשו במפורש,ככה זה יהיה הכי ברור, שיהיה בהצלחה!

תנאים ושכר דיילי קרקע

אני לא ממש זוכר את השכר על האגורה אבל אלה הפרטים: משמרת בוקר עד הצהריים-20 שח לשעה צהריים עד ערב(-נדמה לי 22:00 בלילה)=25 ומ22:00 עד הבוקר=150 אחוז אם את עובדת מעל מס' מסויים של שעות באותה משמרת,השכר לשעה שלך עבור אותה משמרת הופך רטרואקטיבית לתעריף הרלוונטי לשעה שבה סיימת את המשמרת כפול מס' השעות מתחילת המשמרת. לדוגמא: התחלת משמרת בתעריף 20 ש" והמשמרת "גלשה" מעבר לשעה הנקובה מלכתחילה עד משמרת צהריים,מחשבים לך את כל השעות באותה משמרת לפי תעריף צהריים. יש כאלה שמצליחים להגיע ל6500 ו-7000 (אבל אלה ממש מכורים לעבודה...)

shirang

New member
איך מגיעים לזה? למי צריך לפנות?

ומה הדרישות? לא הצלחתי להבין את זה מהשיחה הנ"ל... :| תודה :)

דרישות...

בעיקרון את צריכה לעבור פילת,אנגלית מחשב וסימולציה קבוצתית(דינאמיקה) ולעבור את הקורס.....שזה בכלל קשה.

למעלה