דיילי שואו

assafTV

New member
לא

יש את הטוק שואו היומי המשודר בקומדי סנטרל, זה מה שמשודר ב"ביפ". ישנה הגרסה הינלאומית, תכנית שבועית המשודרת בגרסה הבינלאומית של CNN (צופי CNN בארה"ב למשל לא יכולים לצפות בה). זו הגרסה שתשודר בערוץ.

yesplus

New member
למיטב ידיעתי

הדיילי שואו כבר לא משודר זמן רב בביפ.

assafTV

New member
וואלה

טוב התכוונתי בכללי. אם תהיה האופציה, בגדול, זה משהו שיכול להשתלב אצלכן?

yesplus

New member
צריך לראות

תמיד יש אופציה. לי, באופן אישי, המהדורה הגלובלית נראית אטרקטיבית במיוחד. אם נראה תגובות טובות, נשקול הלאה.

assafTV

New member
../images/Emo51.gif על התשובה

מקווה שימשיכו להגיע אליכם כל הדברים הטובים

gilriv

New member
הדיילי שואוו משודר עוד בCNN

-רק אני לא יודע מתי כי הפסקו לתת תקצירים מדויקים בערוצי החדשות {כמו אז שהכבלים נתנו {יש פרומו מתי הדיילי שואוו ישודר בCNN אבל אני תמיד מחמיץ אזה זה בלילות שעון המזרח התיכון

chiff4

New member
אני חושב שזה ממש לא פייר

שאת הדיילי שואו תשדרו ב 23:00 וקונאן יישאר בשעה המאוחרת מידי הלא הגיונית. שאני מדבר עם מעריצים של קונאן מארה"ב הם תמיד אמרו כמה כיף לי שבישראל קונאן משודר בשעה הגיונית ואני יכול לצפות בתכנית בניחותא ... אבל עכשיו גם היתרון הזה נעלם! אני חושב שקונאן צריך לחזור לשעתו המקורית 23:00-22:55 ואח"כ תשדרו את ג'ון "גונב האמי" סטויארט. מה דעתך מנהלת הערוץ?

yesplus

New member
צ'יף, מה אתה רוצה?../images/Emo13.gif

הדיילי שואו משודר יום בשבוע!

chiff4

New member
אני רוצה את קונאן חזרה בשעה נורמלית

אני לא מאמין שהפסדתי כבר 2 תכניות ברצף! אגב,איזה מפגרים החבר'ה ב-הוט...שוב ניסו לבקש שנצטרף אליהם ,אז הסברנו להם שאין להם קונאן בהוט ולכן לא נעבור אליהם...והם התפלאו שרק בגלל קונאן אנחנו לא נעבור מYES.

למעלה