דייי!!!

Evil Beast

New member
דייי!!!

זה באמת שבוע הספאמים כמו שרייסט אמר! רייסט אתה עושה עבודה מצויינת שאתה אומר להם להפסיק והכל.. כל יום מישהו דביל אחד(בלי להעליב...) מתחיל להציב בדברים טימטומיים! קזו, אח שלי,אם אתה לא נכנס הרבה אז תעשה מבצע.. עוד מנהל לפורום... לפי מה שאני יודע מנהל אמור להיות מעל 15(שיט אני בן 13!)

הנה רשימת החמורים:

אלוווווווווו איתי אתה תותח דונה גרציה1 בורמה אני שמוליק אני מבקש שאלוווווו, איתי אתה תותח, בורמה ושמוליק יחסמו מיד (במיוחד אלווווווו)!
לדונה גרציה עוד אפשר לסלוח כי היא שלחה רק הודעה מטומטמת אחת (מה האייקיו של מדובבי הסדרה), אבל בכל זאת אני מבקש למחוק את ההודעה חסרת הטעם הזאת. ומכל השאר-אני מבקש לענות למישהו כשהוא שואל שאלה ולא להתחיל להמציא שטויות כמו הקטע עם גוהאן שהופך למסטיק ואז יש גוהאן לא-מקורי ובלה בלה בלה... כי זה מאוד הרגיז ותיסכל אותי שלא ענו לשאלה שלי. קזבובו
הגיע הזמן לפעול
איך אתה משאיר את הפורום במצב כזה
אתה לא נכנס שבוע והכל מלא בספאמים

Evil Beast

New member
שכחת את קוקטה

נראה לי שקוקטה זה ילד בן 5 שלא יודע כלום על דרגון בול.. הוא חושב שגוקו זה קוקו ווג'יטה/בג'יטה זה וקיטה. והשם שלו מורכב מ קוק-קוקסינל טה-טמבל הידיוט(אני יודע שזה אידיוט אבל הוא אידיוט שלא מבין...חחח) אז לפני שהוא יורד עלינו שיחשוב פעמים, אם לא יאה לו להיות פה שהיה בפורום של ערוץ המפגרים...

אני די מסכימה..

אבל זה לא יפה לקרוא להם חמורים למרות כמה שהם מעצבנים...אולי הם לא מתכוונים...או שכן אבל זה לא משנה עכשיו... בכל מקרה אני מסכימה איתך בקשר להודעות..אבל אני בעד קצת חוש הומור בפורום..זה בסדר שהם מקשקשים שטויות אבל לפני זה שיענו תשובה..והם ענו לך..בסוף.. וזה לא אשמתו של קזבובו לכל אחד יש חיים חוץ מהאינטרנט ויכול להיות שהוא מאוד עמוס..במבחנים וכו'...

אבל....אבל...

שלחתי לך מסר שרשמתי בו שאני אפרסם ביום שישי את פרק 6... לא משנה...אני אשים היום את פרק 6 וביום חמישי הבא את פרק 7..וכן הלאה והלאה..

trunks ssj1

New member
........

אני לא פה שבוע ותראו מה קורה פה!!!! רייסט הסבר מי הם אתה תותח דונה גרציה1 בורמה ואני שמוליק????????? תודה מראש

Light woman

New member
שתוק אש לפני שאכסח לך ת'צורה.

עידו יכול להיות הרבה דברים. חמור הוא לא. במיוחד בקשר לדרגון בול. ושעידו אומר משהו זה סימן שהוא עשה אותו (כמו למשל העובדה שאני מאמינה לו שהוא ראה את הפרקים והסרטים שהוא טוען שהוא ראה) יש לך בעיה איתו אש? אתה מכיר אותו בכלל? לא. אז שששששששש........

ash 1

New member
ממש הפחדת אותי...../images/Emo4.gif

בעע שכחתי את הסיבה שבגללה כעסתי עליו...

Evil Beast

New member
תודה.. אני ממש לא ידעתי ש אוהבים

אותי כאן... תודה.. ועכשיו באמת אש 1 מה הבעיה שלך איתי?

Light woman

New member
רואים?יום אחד הרומנים ישתלטו

על העולם! וגם המלכה אמה....
רק עידו יבין אבל לא נורא...

למעלה