דייי!!!! שומם כאן!!!

דייי!!!! שומם כאן!!!

אין כאן אף אחד כמעט !!!! אני עושה דיונים עם כמה בנות משיכון וזהו יאוו יש לנו פורום!!! מה זה????? אין כאן אף אחד פורום שומם בלי שמוצניקים!!!

jast

New member
צודקת... אני הולכת לפרסם את זה בפור

בפורום של שומריה(אימפריה!)

תודה רינוששש!!!!!!וחן תפרסמי....

אצל הפועל מודעים לכך שיש כאן פורום רק לא נכנסים אליו!!!!

jast

New member
יופי טופי...

פירסמתי אצל שומריה ואפילו אצל פלך... יש להם פורום חמעעעעעוד:]

חחחחחחחחחח

הפכנו פה לשיחות ועידה של שיכון-ראשון מרכז. יאללע אנשיייייייייייייייייייייים בואו נתחיל לפרסם

jast

New member
את מכירה את מעיין משיכון???

אני בכיתה ט' לא הכרתי אפאחד מהשיכבה שלי.

יאפ, היא כפרה.

הקן שלי סוגשל אימץ אותה בסמינר, כי הכניסו אותה לקבוצה ממש גרועה.
דווקא בסמינר הזה דיי הכרתי את כמעט כל ט' משפלה.

אממ

גמני אחרי סמינר מחץ שנה שעברה הכרתי אנשים מהשכבה..פשוט בגלל שהם עזבו אז הם..אינם חח. שמחה שהיה לך טוב ומעיין היא מותק:]

מי?:$

בדוגרי כל הקבוצות בצפית מגובשות, אבל כקן אי אפשר לדעת מי בקן ומי לא. הפעולות לט' ומעלה מתקיימות בפנימייה, ככה שאי אפשר לדעת מי בא לפעולות ומי לא, כי זה מאוד משתנה. הפעולות לז'-ח' מתקיימות בקיבוצים, ככה שבסכ"ה אי אפשר לדעת מס' מדוייק של החניכים בצפית, ובטח לא מי נחשב שמו"צניק או לא. [פשוט הייתי חייבת להסביר אי הקן בצפית מתפקד...
] אה, ונעים להכיר, וולקאם לפורום וכו'

אני יודעת איך הקן בצפית מתפקד...

הרי החל"ת שלי והקומונר שלי משם.... ואני מדברת על מנאל מהקן שלי ראשון מרכז :)

אני בספק.

גיל זמיר?D: התחלנו לצעוק עליו בסמינר "ככה אתה בוגד בצפית?!" מצחיק משהו. הממ, דווקא ראשון היו הקבוצה הכי גרועה שהייתה. בלילה החדר שראשון ישנו בו כל הזמן צרח שישתקו, אבל הם בעצמם לא שתקו. ]; חבורת קרציות מכוערות]];

ואביתר...

וסליחה יש לך בעיה עם הבנות מהקן שלי??????? ולצרוח זה טוב! דווקא אני הבנתי שהיה צריך להוריד לכם את האיגו אפילו מיכאל אמר את זה

למעלה