דייי נמאסתם

oooooffffiiiit

New member
דייי נמאסתם../images/Emo70.gif

דבר על המנהלת. אני חברה של נטע מהביה"ס ויש לי דבר אחד לומר לכם
תסתמו כבר
התפקיד של המנהל/ת הוא לא לכתוב מאמרים ולא לכתוב הודעות. התפקיד של המנהלת הוא לשרשר הודעות ולמחוק, מדי פעם לשנות סקר ולעדכן את הגלריות (שאת זה היא אמרה שיש לה בעיות). למה אתם חושבים שהנהלת הפורומים בחרו בה אם היא לא מתאימה
דיי כבר האתר הוא לא שלכם אתם רק כפויי טובה שגולשים בפורום באתר הכי טוב בארץ ורק מתלוננים
שילמתם משהו שהיא חייבת לכם
אתם חושבים שאתר תפוז משלמים למנהלים
סתמו כבר
עליתם על כל העצבים עם ההודעות נאצה שלכם
תקראו לי חנפנית או כל דבר אחר שבא לכם, זה לא מזיז לי, אבל לאף אחד לא מגיע יחס כזה כמו שאתם נותנים לה. במקרה הכי גרוע, כותבים להנהלת הפורומים באימייל או מסר, ושותקים עד להחלטתם. חוץ מזה כבר החלטם על מנהלים חדשים, למה מי אתם
אתם חושבים שאותו אחד שבחרתם שכותב הודעה עם א' (הודאה) יהיה מנהל, כל כך בקלות מתקבלים להיות מנהלים
אתם צריכים ללכת לראיונות אתם יודעים את זה
ממני. (נטע אם את יודעת מי אני אל תגלי, את יודעת למה
)

M ShadY

New member
טוב...

את חברה של נטע, אז זה ברור נורא שתהיי לצידה, כי את בכלל לא נטרלית. ויש לי שאלה, אם התפקיד של נטע זה למחוק הודעות מיותרות וכו´ אז למה היא לא עושה זאת כראוי?! ואם זה לא תפקידה לכתוב מאמרים, אז מי אמור לעשות זאת?! ושכחושבים על זה, לא אכפת לי להיות מנהלת. אבל בטח כולם כבר בעד פסיכו ואלטרין- ובצדק, הם מבינים די טוב באמינם.

Psycho BuZZ

New member
15 תגובות!!!

1. לא מוכנים לסתום! 2. תפקידה לרשום מאמרים - לא עושה את זה! 3. לשרשר הודעות ולמחוק - לא עושה את זה! 4. מדי פעם לשנות סקר ולעדכן את הגלריות - לא עושה את זה! 5. בחרו בה כי היא ביקשה לפתוח את הפורום הזה! 6. כל אחד יכול לעבור לפורום אחר אם הוא רוצה! אנחנו לא כפויי טובה לאף אחד! 7. לא משלמים למנהלים - זה ברור! אני מוכן להיות מנהל עבור ההנאה של הגולשים פה! 8. לא מוכנים לסתום! 9. הודעות נאצה?! לא נראה לה... 10. חנפנית! 11. אנחנו לא יורדים על נטע ולא מקללים אותה! אין שומדבר נגד אישית, אלא רק כמנהלת! 12. כתבנו להנהלת הפורומים! 13. אנחנו רק מציעים את עצמנו! אף אחד אחר לא הביע את רצונו להיות מנהל פה! 14. סתכלי קודם איך את כותבת את ההודאות שלך ואחר כך תשפטי אחרים! ובכלל - אל תשפטי אף אחד!!! 15. בטח נטע ביקשה ממך לעשות את זה, אבל אני רק חושב ככה...

סחתיין על ההודאה

(כן, הודאה ב-א דווקא אני אכתוב לך! מפריע לך?????????) מה זה אמור להיות תסתמו כבר??? מי את חושבת שאת שתגידי לנו לסתום??? מה הקטע שלך בכלל? לבוא ולהתערב לנו איך אנחנו רוצים שהפורום שלנו יתנהל ומי ינהל אותו??? מותק, כדאי שתרגיעי!!! ומהר!!!

Psycho BuZZ

New member
עזבי...

זו חברה של נטע... היא משקפת הכל... אפילו את נטע... מה שמקפף את כל הפורום!

עזבתי...

אבל כאילו מה הקטע שלה? וואלה יופי שלא הביאו את כל הבית ספר וזהו... היה פה לפני כמה ימים עוד אחד לא?

Psycho BuZZ

New member
מצטער אני לא פה...

אני צריך להתקשר עכשיו לכל החברים שלי כדי שיבואו לפה ויגידו שאני ילד תותח!!! חחחחחחח!!! נטע... זה אומלל, נואש, פתטי וכל החרא הזה לבקש מחברות שלך לבוא לפה להגן עליך...

חחחחחחחחחח כנראה...

והחברה האחת הזאת חושבת שהיא מלכת העולם... חושבת ת'עצמה ליותר מדי

Psycho BuZZ

New member
אולי זאת בכלל נטע

שעשתה משתמש חדש... אז יוצא שאין לה חברים...

חחחחחח

מעניין מה להנהלת נפורומים יהיה להגיד על זה... אם כבר מדברים עליהם, מה אתם? מה נסגר עליהם? החזירו לכם תשובה? משהו?

Psycho BuZZ

New member
כן... אמרו כל מיני חרטות ו...

צריכים יותר "קולות" לזכותנו...

Altryne

New member
אי אפשר

עכשיו ברצינות חבר'ה אני דיברתי עם האחראית על הפורומים ויש לה כמה דברים שהיא צודקת בהם היא אמרה לי שרק איזה 7 אנשים פנו אליה בקשר להחלפת המנהל אני אמרתי לה שזה בערך כל הפורום והיא אמרה לי שזה לא שזה רק 7 אז עכשיו כנסו להודאה שלי כל משלא נכנס עדיין ותרשמו "אני" כדי קןדם כל לראות כמה אנשים פעילים יש פה אחרי זה אם עוד לא שלחתם כלום להנהלה תשלחו כי זה חשוב שיהיהו יותר תומכים

למעלה