דייי!!!!!!!!!!!!!!!מאלדר הזה!

pusher

New member
דייי!!!!!!!!!!!!!!!מאלדר הזה!

הרי זה ברור שמאלדר התחיל לאהוב את סקאלי כבר לפני עונה 7!! אז למה הוא כל כך התנגד לרעיון של hollywood a.d.??!?!?של לעשות אותו ואת סקאלי זוג!?!? ועוד אחרי מה שקרה בall things!!

אני חושבת

שהוא התנגד לרעיון כי אולי היה קצת זלזול בכבודה של סקאלי ובכבוד האהבה בינהם. שמו אותם שם ללעג ועשו מחייהם סרט הוליודי נמוך.. אני חייבת לומר ולשתף: חיבקתי את יובל בנאי!!! כפרעליו

1Shir

New member
אני מוסיפה

התשובה נמצאת בגוף השאלה, הוא התנגד מכיוון שזה היה בדיוק אחרי מה שקרה (מה קרה באמת?) ב-all things, היחסים עדיין(?) לא ממש ברורים, זה לא שמישהו יודע שהם יחד (רק כולם בטוחים שכן כבר שנים), ומניסיון(...) אני יודעת שדיבור של הסביבה על היחסים כאשר היחסים עדיין בחיתוליהם ומתעצבים, זה דבר מאוד מאוד לא נעים ומביך. הוא וסקאלי נבוכים לדבר ביניהם על מה קורה ומה יהיה, אז עוד אחרים עושים את זה בשבילם ובפניהם?! זה דבר אחד. דבר שני זה מה שעינת אמרה, השימוש הזול ביחסים ביניהם; וגם באקס פיילס, מה שעיצבן את מאלדר לא פחות. דבר שלישי, הלו, את לא זוכרת מה אמרו עליו שם ביחס לסקינר? ומי שיחק אותו ומי שיחק את סקינר לצורך העניין? בקיצור, לקחו את כל החיים שלו על היבטיהם הן האישיים והן הקרייריסטיים והשטיחו אותם לרמה ששמה ללעג את המציאות.

Gilliana

New member
מסכימה עם כל מילה

כל העניין הזה של הסרט היה פשוט זילות של כל הנוגעים בדבר.

eve6

New member
מסכימה במידה מסויימת

אבל לדעתי זה לא רק עניין אידאולוגי אצלו, אלא גם פרטי/אישי. נראה לי שכל התעסקות פומבית בחיים הפרטיים שלו מביאה לו את הג'ננה...במיוחד בתור אחד שפיתח חוסר אמון (בצדק, לרוב) כלפי אנשים מהחוץ המתיימרים לפרש (ובמידה מסויימת לשפוט) את העבודה שלו ו/או את החיים שלו.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif

בטח שזה גם נובע מהניסיון שלו לגבי היחס של אנשים לאקס פיילס..

למעלה