דיייי

אנאהיא

New member
ראיתי את "טרה נוסטרה"

מעולה!! וגם "טרה אספרנסה", "7 נשים", "האחד"... כולן מוצלחות אחת-אחת.

נטע לי 38

New member
ראיתי סטיקר

בובליל לרשות הממשלה האמת אי אפשר בלי לסתובב עם איזה משפט בובליל חוץ מזה תמיד רצנינו להיות זבוב על הקיר,וזו ההזדמנות אנשים שחיים לא היית פוגש ורואה איך הם חיים אז עכשיו הם על המסך

דווידו

New member
ועוד דבר מגוכח

בראש השנה ערכו בפורטל וואלה מישאל על איש השנה במקום הראשון היתה קרן גולדווטר ,במקום השלישי נעט שליט אך מי הצליח להשתחל בינהם למקום השני אם לא יוסי בובליל נכון שזה סתםם סכר לא מיצג אך זה בכל זאת אומר דרשני

תמי121

New member
זה בכלל לא מגוכח

כי איש השנה נקבע עפ''י מידת הרושם שהותיר על כלל התושבים בארץ, לטוב או לרע, ולא עפי''י אמות מוסר כאלה או אחרות ,זה יכול להיות בובליל או איזה ראש ממשלה, ועובדה היא שבובליל השתחל למקום השני, שזה סימן מובהק שהטביע את חותמו למרות שלדעתי לא להרבה זמן כי כשתכנית הראליטי הזאת תסתיים, יסתיימו ימי החסד גם של יוסי בובליל וגם של כל המשתתפים האחרים.

דווידו

New member
כן תמי

אך המגוכח בעיני זה לא עצם העינין שהוא במקום השני אלה ביו איזה אישים הוא ישתחל איך אפשר את שליט או גולדווטר שהם באים מאירועים רציניים עם בולבלייל תחת קורה אחת

תמי121

New member
גם אני מרגישה כמוך, זה צורם גם לי

אבל אם תחשוב על הקריטריונים לבחירה הזאת תראה שבעצם זה לא משייך אותם האחד לשני. מבחינת החשיבות הערכית ברור ששליט וגולדווסר עולים פי אלף מונים על הבובליל הזה, כל מילה מצידי תהיה מיותרת.

למעלה