דיייייי

דיייייי

הפורום הזה הפך להיות פורום של מדונה? פורום השמצות? פורום צרות עין? מה נסגר איתכם?? לא התכוונתי להגיב לשרשור של 2 מעריציה של מדונה, אבל זה כבר עבר את הגבול. כולכם מוזמנים לקרוא את השרשור בנושא כפי שהוא מופיע בפורום מדונה בתפוז ושם ההודעות פחות סולידיות ומחמיאות לריטה כמו שכביכול מוצג פה..(ואני לא אפרט, אתם מוזמנים לבקר שם ולראות). הסיבה שפתחתי שרשור חדש היא לא כדי לרטון על העניין, אלא בהמשך לטענותיהם של השניים רציתי לציין שיש לנו, "המעריצים הקבועים", יתרון קל על שאר הצופים במופע וזהו בא לידי ביטוי באותו עומק או הקשר בין השירים במופע. רק מי שעוקב אחריה הקריירה הארוכה מאוד של ריטה יכול למצוא ולהבין את הקו המקשר בין הקטעים בצורה די כרונולוגית אפילו. לכן, אני קורא לכם, אותם אלה שכן הבינו את הקו המקשר בין השירים, לבוא ולהסביר לכל מי שחפץ בכך מהו אותו קשר. אני מניח שלא כולם הבינו את כל הקשרים לכן כל אחד יסביר איך הוא ראה את הדברים וככה אולי ניצור את הקו המקשר השלם סביב המופע. גם ריטה אמרה ערב הבכורה "סביר להניח שאנשים לא יבינו מה הקשר" , אז בואו נעזור להם.

yanivm1

New member
קשה לכם להבין שממש לא השמצתי?

נתתי ביקורת ורק החמאתי בהתחלה! זאת ממש לא השמצה! לפחות תדע לקבל אותה. כמו שאנחנו גם בעצמנו גם מבקרים דברים שלדעתינו מדונה טועה בהם, צורות שיווק אלבומים וסינגלים , קליפים , שירים וכו'..

תלתלית

New member
אני דווקא מבינה שלא השמצת, ומכבדת

את דעתך, שנכתבה גם היא בכבוד ובלשון נעימה. (שזה נדיר בימינו). תודה לך ששיתפת בתחושות שלך. פשוט בפורום כאן רגישים מאד לביקורת על המופע one, מחפשים רק את החיבוק והחום, וקשה לייחס לביקורת שלך פן בונה ולא שלילי. אני אישית (לצערי או שלא) , לא הייתי בשום מופע של מדונה - ועל זה אני שמחה - כי ככה כל מה שאראה היום ייראה לי יחודי וקסום. אני בטוחה שמי שכבר צפה במופע או שניים ברחבי העולם של מדונה או לא יודעת של מי, לא ייצא כל כך נפעם מהמופע של ריטה. שטאנצים הם שטאנצים הם שטאנצים. (תבניות)- כוכב נולד זה אמריקן איידול, one בהשראת ווגאס, ועוד ועוד. אני רק מקווה (מאד מאד) שאני *כן* אצליח למצוא הערב את ה- ס-י-פ-ו-ר שהמופע רוצה לספר, את הקשר בין השירים, את החיבור של ההשראה כולה, ואת ריטה שלי. כי בלעדיה מה איכפת לי ממעגל אש, מופע קסמים ואו רקדנים תלויים על חוט?

למעלה