דייייייייי !

לא אמרנו שאנחנו עוברים פורום!!!

פשוט נהיה גם פה וגם בקומונה!! כי בקומונה אפשר לעשות הכל בכיף, מאורגן ומסודר! ויש שם מנהלות שדואגות לסדר והכל.. אפשר שם לעשות שירשורים של משחקים מסודרים, שירשורי תמונות והכל!!! פה גם נהיה.. אבל כל שנייה יש פה את זאתי שתפתח הודעה חדשה בכוונה או את זה שיקלל ת'בנים.. או מי שיציף והכל ואין פה מנהלות..!!! נהיה גם פה וגם פה.. פשוט הקומונה מנוהלת ע"י הבנות..

בנות כנסוו כולם דחוף ../images/Emo45.gif

ברושש צודקת בנות ?!?!? תחשבו באמת על כול מה שעשינו יחד והקטעים שהיו ומה קרה פיתאום כולם הולכות ת-י-ש-א-ר-ו מה זה ניראה לכם שאתם עוזבות ככה תארו לכם והבנים יכנסו מה אז ?. הם יראו שכולם עזבו הם לא ירצו להיכנס יותר ב-ח-י-י-ם תחשבו על זה .. אני יתגעגע לכולם אל תעזבו אותי נכון שהרבה בנות פותחות פה הודעות חדשות ושירשורים אבל יש לי רעיון שהמנהלות ימחקו את כול מה שלא צריך אבל הכול >> שיסדרו קצת ואז.. נפתח הודעה שבה לא יודעת מי תכתוב ותסבירווווווו ה-כ-ו-ל גם לחדשות ישכנסו וגם לכול הבנות שכבר פה וככה נסדר תפורום ונישאר ב-י-ח-ד תחשבו על זה ... אוהבת אותכםםםם כול כך ה-ר-ב-ה אל תלכו מואעההה ערב מושלם שיהיה לכם

Baruush

New member
חחחחחחחח אזזז..

נשארים פהההה? יאיאיאיאיאייייייייייי! אוהבת אתכן אהובותיי.. !

KiSs KiSs KiSs

New member
ברו'ששש את הכי צודקת בעולםם!!!

כמעט בכיתי שראיתי שבנות אמרו בשיא הסבבה שהם עוברות כי לא כיף פהה!!! בשבילי הפורום הזה זה הבית ואתן אחיותי המושלמות.... =]]..מתעליכםם

OoנויoO

New member
נ=כ=ו=ן אפחת לא עוזב!

שכולם יהיו גם במאתיים פורומים וקומונות רק תישארו פה! אתם כבר חלק [גדול] מהחיים!

Baruush

New member
בלעדינו? כלום!- כולם להיכנס!

תראו מה הכנתי לכלולכןןןןןןן ! מקווה שתאהבו :]

litalg06

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל... יש גם בנים בפורום! איפהה אושריקיי סיסו כשצריך אותו?!

בנות דיי!!

זה לא יכול להיות מה פתאום האתר נסגר???? אנחנו לא ניתן לזה לקרות תחשבו על אושרי שרון אביחי ערן ואדם!!!מה איתם?

למעלה