דיייייייייייי

ashkeloni

New member
דיייייייייייי

אחד הדברים המהנים בסידרה הוא לשמוע את הצעקות של המתקפות, אבל לא!!!!!! ערוץ הילדים חייב להפוך את זה לצעקות מפגרות ול-"כדור אנרגיה" אני שונא את הערוץ המפגר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה חבל שאין ערוץ אנימות שמשאיר את האנימות כמו שהן ורק מוסיף כתוביות למטה...

gloom

New member
צודק!!!!!!!!!!!../images/Emo66.gif

מה זה כל הקולות המפגרים האלה של קרילין
ושל קרין ויג'ירובה כשהם רואים תציצי של מארון
די להתעללות רוצים ערוץ אנימה

Brolly

New member
LOL, אני כל כך צחקתי מהפרק הזה

כל הדיבובים של הקולות ROFL וה"קקרוטו נעשה גיבור, גיבור על" "אני לא מבין למה קקרוטו סופר סאייה, הוא מפונק" כל כך צחקתי בפרק הזה LOL
ובקשר לערוץ אנימה, יש ערוץ כזה שנקרא אניים נטוורק באמריקה, נראה לי שיש משהו שאם מספיק אנשים פונים לחברות הכבלים בבקשה להוסיף את הערוץ הזה לשידורים שלהם אז יכול להיות שזה אפשרי, אבל זה צריך חתיכת כמות שליחות

Brolly

New member
וג'יטה לא נושם בחלל

פשוט הזמן שלקח לו להגיע מכוכב אחד לאחר זה מספיק זמן בשבילו להחזיק את הנשימה ולטוס בחלל

REDDITZ

New member
המרחק לא קצר...

הוא טס מהר מאוד מכוכב לכוכב.. זה כדי להדגיש את העובדה שהוא חזק

vegeta2

New member
הוא לקח חללית מחברת קפסולה,

אף אחד לא ראה את הפרק ? הוא לקח חללית מתי שהם ביקשו משאלות מפורונגה !

GLADIATHOR

New member
למה אתם בכלל רואים את זה בערוץ 6 ?

חבל לכם על הזמן!!! הדבוב הישראלי גרוע!!!! תעברו לאנגלית! יפנית צרפתית הכל רק לא דבוב בעברית!

Brolly

New member
אני לא יודע מה איתך, אבל אני סיימתי

לראות את הסדרה לפני יותר מחצי שנה אני פשוט רואה בערוץ הילדים בשביל ההנאה בלראות עד כמה הדיבוב דפוק LOL

ashkeloni

New member
מצטרף למיכאל

גם אני סיימתי לראות את כל DB/Z/GT מזמן רואים את הדיבוב העיברי רק בשביל הצחוקים

כל כך צודק

אתה צודק אבל זה עדיין חוצפה! מה זה אמור להביע, מותר לנו לצפות בסדרה כמו שצריך וליהנות ממנה! הרי זו המטרה של ערוץ הילדים! למרות שהם נכשלים בה ובגדווול!

אני כבר לא יודעת מה לחשוב

אני לא מבינה איך אפשר לדובב כל כך מכוער! למשל בפרק של היום כשפיקולו הרביץ לגוהן- גוהן עשה קולות של עז מיוחמת וזה לא נשמע ב=כ=ל=ל כמו צעקות כאב! אוי ואבוי לי, בחיים לא הייתי בהלם כמו שהייתי היום. הקולות מכוערים הדיבוב מכוער אבל התרגום!!! אוקיי אז הקולות מכוערים והדיבוב מכוער... אבל למה גם לשנות את הטקסט בנוסף לכל הכיעור הזה?! מה יש! זה עולה כסף להשאיר את זה כמו שזה?! אני אומרת לכם, בסוף יוציאו צו מיוחד שאסור להביא לישראל לדובב אנימות! לא רחוק היום, לדעתי. וערוץ אנימות נשמע לי רעיון מעולה! אני מקווה שיעשו את זה בקרוב.

שסק לבן

New member
דולף!

העורב משאלתיאל קוואק כמובן! מי שעמד בראש מפלגת העורבים. כי דולף הוא הצדק.

אההה

עכשיו נזכרתי! שכחתי שקוראים לו דולף! נכון, זה באמת הוא. הוא גם עושה לקורין את אותו הקול בדיוק כולל ה"ר" הזאת שהוא עשה לדולף =]

king kazabubu

New member
כן שמתי לב לזה...

אני לא יודע מה איתכם... אבל שמתם לב לעובדה של"שומי גארליק הצעיר" (*מתפקע מצחוק*) יש קול ממש עבה ביחס לגוף שלו? זה ממש ממש מטופש... איזה מצחיק ערוץ שש עושה את זה... הם הופכים כל סדרת אקשן לקומדיה מטרופת...

למעלה