דיייייייייייי

יערה13

New member
דיייייייייייי

אני לא יכולה לסבול אותה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום, כזה, יום לפני יום הורים היא מתחילה לשאול אותי על הציונים שלי... מילא זה, היא השוותה בין התעודות שלי ושל אח שלי הגדול!!!!!!! אני שונאת אותה בדם!!!!!!!!!!!!! לא יכולה לסבול את ההתנהגות השחצנית הבלתי נסבלת שלה!!!!!! היא כזו צבועה ושקרנית שאלוהים יישמור... אני בן-אדם שאומר אמת בד"כ (חוץ מלמורות, כי להן אני אומרת הכל בפרצוף אבל בצורה נעימה יותר...) ואני פשוט לא מסוגלת שמשקרים לידי!!! שתלך תתאבד!!! זה הפתרון הכי טוב בשבילי... אני לא מקללת אותה ולא כלום כזה (אני לא אוהבת לקלל...) ואיך שהיא מתייחסת אליי בבית, כאילו אני איזו *ונה!!! זה לא אשמתי שיש לי אח גאון, אם כבר זו אשמתה, ואיך שהיא מפלה אותו, פשוט בן-אדם נורמאלי לא היה עובר על זה בשתיקה, אבל אני, אני מיוחדת, יערה יכולה לסבול הכל, את כל האחים שלה, את אמא שלה, את המורות שלה, הכל... לא, אני לא מסוגלת לסבול יותר!!!!!!! פשוט לא... וזה לא רק בגלל אמא שלי, אלא גם בגלל משהו אחר שלא אפרט פה, אבל אני לא מוכנה להיות השפחה של כולם, שכל פעם שיש מה להתלונן באים אליה!!!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאני מציעה..

שתשבי לדבר איתה. לפני יום ההורים. תכיני אותה לזה שהציונים שלך- מה לעשות- לא יהיו נהדרים כמו של אח שלך, ושלא צריך להשוות. זה הקטע, את בנאדם בפני עצמך, ואף אחד לא יכול להגיד אחרת.

לדעתי את צריכה לשים../images/Emo15.gif

לה את הרגליים על הרצפה ולדחוף לה לפנים שאת תומדת ברמה שלך שזו הרמה שלך וזה לא ממש ישתנה ויהפוך למצוינים של אחיך ובקשר ללימודים של עצמך בשביל עצמך כדאי לך לבחור מקצוע או 2 שתשקיעי בהם ואם זה מטמטיקהואנגלית שער המקצועות לא ממש יהיו חשובים בהמשך אגב זט הודעה ראשונה שלי פה בפורום מקוה שתקבלו אותי יפה!!!!

BiGuy3000

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני מאמין שנקבל אותך פה יפה...
נשמח לעזור ולקבל ממך עזרה. ב"ה

n u l i t

New member
הערה :

מה דעתך להפסיק להתבטא בצעקות? אין צורח לצרוח. גם ככה אנחנו לא יכולים לשמוע אותך.

למעלה