דייט...

דייט...

ההרגשה הכי דפוקה בעולם: קבעתם בליינד דייט לא הכי התלהבתם מהצד השני הצד השני דיי התלהב מכם הצד השני לא הכי מבין רמזים... ועד שלא מתנשקים ומתחרמנים קצת הוא לא מוכן לסגור את הערב... ואח"כ הרגשה כזאת מסריחה ומלוכלכת... טוב אני נכנס להתקלח... לילה טוב

shellyland

New member
אז למה רמזים?

לעולם אל תסמוך על זה שאנשים יבינו רמזים, כשאפשר להגיד את הדברים במפורש. האמן לי, הרבה יותר מעליב לנסות להבין רמזים (בעיקר כשמבינים אותם לא נכון) מאשר להתמודד עם האמת, מרה ככל שתהיה. ורוב האנשים שאני מכירה היו דוקא מעריכים את הכנות, בהנחה שהיא היתה כזאת שאינה מרושעת ולא באה במטרה לפגוע. בפעם הבאה. וטושים זה העבה.

באמת למה לא להגיד משהו?

להלן מספר אופציות: "היה ממש נחמד, אבל לא נראה לי שזה יילך". "את בחורה חביבה, אבל את לא הטיפוס שלי". "אני אוויל ולא מגיע לך אחד כמוני" "אני חולה סופני וחבל שתצטרכי לעבור איתי את כל השלבים עד הסוף". "היה נחמד להכיר אותך. יש לך חבר להכיר לי?" כמובן ששני האחרונים לא שמישים, אבל הראשון, השני וגם השלישי בהחלט כן.

Dor K

New member
זה מעליב

"את בחורה נחמדה, אבל את לא הטיפוס שלי?" למה גמרת את הפגישה עם מיזמוז? זה היה ממש דבילי, סלח לי. נותנים נשיקה על הלחי, אומרים לילה טוב יפה, ולהבהיר במעשים שזאת הפעם האחרונה שתיפגשו. ברגע שעשית יותר מזה, נתת לבחורה לחשוב שאתה רציני ורוצה בקשר הזה כמוה. אז מה עשינו בזה? תתקשר אליה, ותגיד לה שחשבת על זה ולא נראה לך שיתפתח מהקשר הזה משהו ואתה עוד לא מוכן לקשר כזה.

lemongrass

New member
אני בעד שני הראשונים

השלישי נשמע דבילי לדייט ראשון ואפילו שני. כאילו כמה זמן הוא בכלל מכיר אותה? כאילו שבדייטים הראשונים ממש מכירים את הבן אדם. נשמע דבילי. שני הראשונים מבהירים את הכל בצורה מנומסת. לעניין האי נעימות שהגעת אליה. זה כל כך פאטתי בעיניי, לעשות דברים שאינך רוצה,זה מראה על אופי חלש, אתה נהנה לאנוס את עצמך? אם היא לא מבינה רמזים, פשוט תאמר את זה חד וחלק: לא מתאים לי ביי. ממילא לא תראה אותה יותר.

dana2909

New member
ואני דווקא חושבת

שהצד השני מרגיש יותר רע.. היא רצתה אותך, ואתה לא רצית אותה, נראה לי שזה יותר פוגע באגו. ובאשר לגמור איתה.. נו.. מה הבעיה.. * היה כיף, אבל לא נראה לי.. * אני לא חושב שאנחנו מתאימים * תודה אבל אני לא מעוניין... זה מספיק נחמד, אבל מספיק ברור כדי שזה לא יהיה מרומז..

למעלה