דייט שני... שאלה...

aner18

New member
דייט שני... שאלה...

אף פעם לא הייתי בדייט שני... תמיד או שאחרי הראשון כבר עשינו משהו וכבר נפגשנו בדירה שלי או שלה או שנפרדו דרכינו.... אז אני צריך קצת עזרה פה... היום אני אמור לצאת עם איזה מישהי שוב... בפעם הראשונה יצאנו היה סבבה והכל ובסוף הדייט שילמתי עליה... האם נהוג גם לשלם בדייט השני או מה הולך? איך הולך? לא שאני קמצן סתם לדעת....

debra36

New member
שמחה לשמוע שאתה יוצא לדייט שני..

אין חוקים בנושא הזה. אם אתה צעיר ואתה לא מרוויח הרבה, אז מן הסתם אפשר להתחלק זה לא בושה...אבל שוב אם נחמד לך אם הבחורה ואתה רואה שהיא לא מוציאה ארנק - תשלם ובהזדמנות דבר איתה ותראה מה היא חושבת.

elena20

New member
לא, אתה לא אמור לשלם, ולא היית אמור

לשלם בדייט הראשון, אין דבר כזה. אתה לא חייב לשלם רק כי אתה "הגבר", תתחלקו וזהו.... ואם בחורה תחשוב שאתה קמצן כי אתה לא משלם עליה, אז היא לא שווה את היחס שלך, זה הכל

דרור121

New member
אוי כמה שאתה צודק!

ותאמין לי אם כל הגברים היו כך-הבחורות פחות היו זורקות אותם (כי ככה זה פשוט סוג של בילוי-כל יום ללכת עם פראיר אחר שמשלם לך על הכל............)

דרור121

New member
אם כך-אז את ג-ד-ו-ל-ה!!כל הכבוד!

את מוכיחה תכונות מאד יפות,ואני בטוח שבן-זוגך-בהווה או לעתיד-יהיה מאושר איתך!כי את בפירוש ההיפך מאגואיסטית!

תגובה

צריך לשלם, רק כשרוצים. אם אינך רוצה להוציא עליה את הכסף ואינך שלם על זה, אל תשלם. אם אתה רוצה לשמחה ולשלם עליה, שלם.

למעלה