דייט שני... האם הרסתי?

inbari2

New member
דייט שני... האם הרסתי?

הכרתי בחור, אתר הכרויות....
חמוד מאוד, משכיל, ממש בול הטעם שלי ומרגישה איתו מאוד בנוח...
דייט ראשון, פאב, יושבים מדברים צוחקים, שיחה זורמת ומעניינת...
מחזיר הבייתה... נשיקת לילה טוב... ואני בעננים :)
מחכה לשיחה מורטת העצבים יום למחרת... והיא מגיעה לשמחתי הרבה.... קובעים להפגש פעם שניה (הכי מאושרת בעולם על היוזמה לו) הוא מעוניין :)
יום למחרת נפגשים שוב, בר סושי, שוב, דייט מוצלח צוחקים מדברים נגיעות קטנות ונעימות שגורמים לך להרגיש אינטימיות...
עד לפה הכל נראה טוב, ואז אנחנו מגיעים לחלק השני...
חשבון משולם הולכים לרכב נוסעים לכיוון הבית שלי, עוצרים את האוטו איפשהו בסביבה... ואז המשפט שהכי לא רציתי לשמוע "בא לך שנשב אצלך"?
אני כמובן אומרת שמעדיפה שלא ולא מרגישה עדיין בנוח שיעלה אליי. כי מה איך זה יראה אחת קלה שזורמת
הוא כיבד... אבל הקטע המצחיק שאנחנו לא ישבנו ברכב ושיחקנו דוקים... היו דברים מזמוזים והתגפפויות... ואז התחלתי להרגיש כמו ילדה בת 16 שמתחרמנת עם החבר שלה ברכב...
אז מה הטמטום? אני לא רוצה לעלות לבית שלי כי את לא רוצה שיקרו דברים... אבל בעצם את עושה את אותם דברים ברכב ההבדל היחיד שברכב לא תגיעי לסקס.
אבל בעצם, אני כן רציתי שיעלה וכן רציתי להיות איתו ושיהיה הרבה יותר נוח... אבל לא, אסור שיעלה אליי בדייט השני... אחרת איך זה יראה... מה שהיה חשוב לי זה לעמוד על זה שלא יעלה אליי... כן רציתי אותו כן זרמתי איתו כן היה כיף ונחמד... אבל בעצם יצאתי מטומטמת וילדותית ולא מובנת(אתם יכולים להשלים עוד תיאורים שאתם חושבים שיכולים להתאים)
כל זה היה אתמול בלילה.... ועדיין לא שמעתי ממנו... חוץ מזה שעדכן אותי שהגיע הבייתה... (שבינתיים זה לא ממש מטריד אותי, כי בסך הכל עוד בוקר) מה אתם אומרים? הרסתי? או שיש עוד סיכוי לקשר הזה, ואני מכניסה את עצמי לסרטים סתם? מכיוון שנראה שיש עניין משני הצדדים.

שלום

הקשר הגופני צריך להיווצר כתוצאה מהקשר הרגשי והאהבה, וצריך להתרכז ברגש ולא בגוף. לכן מוטב להתחיל מדיבור. אם הקשר חשוב לך, צרי אותו, זמי והשקיעי בו.

למה שלא תרימי טלפון את?

אם את כלכך מעוניינת לשמוע ממנו, ואכפת לך, לא יקרה כלום אם גם את תרימי את הטלפון ותתקשרי.
מקס' יגיד לך שזה לא מתאים לו.
ואם כן, הרווחת את השקט שלך+ שמעת אותו ודיברת איתו וזה משהו שאת רוצה.

Megie

New member
היי ענבר

קודם כל-ערב מקסים וברוכה הבאה

אז ככה, לדעתי את לא צריכה לשפוט את עצמך! אני חושבת שנהגת כמו שצריך כשלא עליתם אליך..לא משנה מה קרה באוטו-אם הוא היה מגיע אליך זה היה יכול להוביל למקומות יותר רחוקים ויכול להיות שהיית מצטערת ובכלל העובדה שהוא נכנס אליך למרחב האינטימי(הבית) כ"כ מהר אולי הייתה מובילה לתחושה שלילית מהערב.
אני נגד חרטות, אסור להרגיש רע על מה שקרה ולהתחרט לא ישנה את מה שקרה ורק יזיק.
אם מבחינתו אין המשך כי הגעתם לאינטימיות-אז ההפסד כולו שלו!
כמו שאמרת, את לא בת 16 ולאינטימיות אין חוקים, אין זמן 'נכון'..
בגדול אני מבינה את מה שאת מרגישה, בגלל זה אני מראש נמנעת מהמצבים האלו ולא מגיעה אליהם, יש הרבה שלא יסכימו עם הדרך שלי בטענה שהיא מיושנת ולא תואמת את העידן המודרני כשהפתיחות המינית הרבה יותר גבוהה..אבל זאת אני-ועם זאת אני חושבת שאין שום דבר רע במה שעשית ואני לא חושבת שהוא ישפוט אותך אחרת בגלל מה שקרה..את היחידה ששופטת את עצמך בחומרה שלא לצורך..שוב, הבית שלך זאת כבר חדירה למקום רגשי ופרטי יותר, רכב עדיין משאיר את הסטטוס של משהו שרק התחיל, אם הוא מספיק אינטלגנט(ואני מניחה שכן) אז הוא יבין את הסיבה שסרבת ולא יחשוב על כל השטויות שהעלאת כששפטת את עצמך בהודעה שלך.

ועכשיו אני סקרנית, הוא יצר קשר מאז? אני חושבת שמיותר לשבת ולחכות שיזום שיחה, לדעתי את צריכה ליזום לפחות הודעה כדי שלא ירגיש שהכל צריך להגיע מצידו..חוץ מזה שהעובדה שהוא סימס לך כן מראה שאיכפת לו.

מקווה שהכל יסתדר, אל תרגישי רע!

inbari2

New member
התפתחויות מאז

יום למחרת שלחתי לו SMS והתכתבנו קצת, הוא בתקופה קצת קשה בעבודה ושיתף אותי ועודדתי אותו מעט...
יום למחרת גם לא יצר קשר כל היום, והחוסר וודאות הרג אותי והייתי חייבת לשוחח איתו ואז להבין איפה אני עומדת...
התקשרתי והוא לא ענה, ואחרי שעה שאל עם אכפת לי שנדבר מחר?
אני הבנתי מזה שהוא לא מעוניין... השלמתי והמשכתי הלאה...
יומיים הבנאדם לא דיבר איתי, מה שחיזק את התחושה שלי שהוא לא בעניין ואתמול בלילה שלח לי SMS (שראיתי רק הבוקר) שהוא מצטער שהוא לא דיבר איתי... מה אני אמורה לעשות עכשיו?
עוד לא עניתי לו... אני מתכוונת לשלוח לו הודעה חזרה שזה בסדר ואני מבינה רמזים והבנתי שהוא לא בעניין...
מה את אומרת?

myChildhood

New member
תפסיקי להיות DRAMAQUEEN

תתקדמי איתו בקצב שלו, בשום פנים ואופן לא לשלוח לו את האס אם אס הזה שחשבת לשלוח, אל תחשבי על זה יותר מדיי ותדאגי שיהיו לך עיסוקים אחרים חוץ מלחשוב עליו, ואין שום דבר פסול אם תצאי עם בחורים אחרים במקביל אליו (שיש סיכוי גבוה שזה מה שהוא עושה) כל עוד אתם לא מוגדרים שאתם ביחד. כולה שני דייטים מה את נכנסת לסרטים, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות- לא רוצה לא צריך אי אפשר ללחוץ על ההתחלה והכי חשוב לא לשדר חוסר ביטחון

inbari2

New member
כבר שלחתי:(

אני לא דרמה קווין... אבל מה עוד ניתן להבין?
אני הבנתי שהוא לא בעניין כבר בהתחלה... בגלל המקרה בדייט או לא קשור בכלל... אבל אם בנאדם אומר לך שידבר איתך ולא מדבר איתך במשך יומיים, אז לא נשאר הרבה מקום לדמיון....
בכל אופן את הSMS שלחתי כי לא היה לי משהו אחר לשלוח... אני לא יכולה להמשיך כרגיל כאילו זה בסדר מבחינתי שלא דיבר איתי. ולהמשיך כרגיל .. אני באמת חושבת שהוא לא מעוניין... ונראה לי כל אחד היה מבין את זה... אז היה חשוב לי להראות לו שזה מה שהבנתי ממנו... אם הוא באמת מעוניין אז הוא ינסה להסביר, ואם לא אז פה דרכנו יפרדו.
זה לא מעיד על חוסר ביטחון זה מעיד על זה שאני קוראת את המפה כמו שהיא...

myChildhood

New member
נראה לי שעכשיו הרסת הכל

כמו שכתבתי- יצאתם סך הכל לשני דייטים, הוא לא חייב לך כלום ואת לא חייבת לו כלום, אם הוא עובר תקופה קשה בעבודה אז סלחי לו על זה שאת לא בראש מעייניו, ואת כן יכולה להמשיך כרגיל ולהמשיך בחייך, הוא יכל גם לא לשלוח את ההודעה ההיא בכלל אבל הוא כן יצר סוג של קשר וזה שכתבת לו שאת מבינה שהוא לא בעניין סביר להניח שדיי הוריד לו ממך ולא להיפך - וכן זה משדר הרבה חוסר ביטחון כשאת שולחת הודעה כזו לבחור.
לדעתי לא היית צריכה לשלוח את ההודעה הזו. אם הוא היה רוצה הוא היה מתקשר ואם הוא לא התקשר- אז כן לא מעוניין.
לא נורא תלמדי לפעם הבאה, קחי דברים בקלות, יצאת לדייט? יפה, יום אחרי תתרכזי יותר בעצמך ובדברים רגילים שאת צריכה לעשות במקום לחכות כל היום שהבנאדם יתקשר.
סורי שאני ככה ישירה, פשוט הסיטואציות האלה של משחקי ה"למה הוא לא מתקשר" מוכרות לי יותר מדיי..

inbari2

New member
לא נורא

יבוא אחר... נכון ההמתנה של יום אחרי זה קצת מעיק... אבל זה לא כזה קל ליישם את זה ולא לחשוב על זה...
אבל לא נורא עבר... יבוא אחר ממשיכים הלאה...

Eלנה

New member
לא הרסת כלום

אם בא לו עלייך הוא יתאמץ להשיג אותך.
אם לא , אז לא הפסדת כלום.

ivgy1980

New member
זה לא גבר זה

אם באמת נהנת איתה, אם אתה מכבד אותה, אם אתה רוצה אותה - אל תלחיץ אותה!
אני חושב שאת בסדר גמור, ואת לא אמורה לעשות דברים שאת לא רוצה!!
כמה עצוב - אבל אצל מרבית הגברים, כשהזין עומד - השכל בתחת!!!
וחבל שכך. התנשקתם, התמזמזתם, תתאפק... ילד טיפש.

מה שבא מהר הולך מהר אבל באמת

שבלי קשר אליו, אם רצית ללכת עד הסוף וכן שיכנס אז
אל תציקי לעצמך בקשר לאיך זה נראה...

LILI1234567

New member
לא הרסת--->

בחור שמעוניין יתעניין בך גם אם הוא לא שכב איתך מתי שבא לו, גם אם לוקח לך קצת יותר זמן להפתח(תרתי משמעD:) יותר מזה זה לא שאת חודשים מתמזמזת איתו ושומרת את זה לערב מיוחד(ככה מתבגרות מתנהגות אגב, להתאפק ל3 דייטים זה לא ילדותי, זה מה שאת מרגישה איתו בנוח ונכון.)
אם זה מה שהרס לו, כנראה שהוא רצה רק להכנס לך לתחתונים, ואז את לא צריכה אותו בחיים שלך.
המטרה של הלחכות עם הסקס, הסיבה שלא עלית, היא לא כי לא רצית כי לפעמים רוצים לשכב גם עם בחור שראית ולא דיברת איתו בכלל.. אלא כי את לא רוצה שיקלטג אותך באופן מסויים, שיחשוב שאת קלה.. וכן לבחון האם הוא כזה ומה הוא רוצה ממך.
לכן לדעתי פעלת נכון, אלא אם בא לך רק סקס וזה כבר סיפור אחר:) מה שלא נשמע.

M o n t i

New member
אחרי העידכונים

עשית טוב לדעתי.
נמאס כבר מהבילבולי שכל של "אני עסוק,לחוץ וואטאבר ונדבר מחר..."
למה שיחת טלפון של עשר דקות זה מה שישפיע עליך כל כך ?!

ממה שסיפרת-נדבר מחר ומתקשר אחרי יומיים רק ,כנראה שהיה מעוניין בך,אך לא לאותה מטרה כמו שלך. ולא בחור רציני,או פנוי כרגע לקשר.

למעלה