דייט שלישי------

דייט שלישי------

אמש עבר, הבחור מעוניין,מבחינתו להתקדם.. ‎‏ שוב,הוא בחור מעולהההה,בכל המובנים. אך מה שהפריע לי בהתחלה,עדיין מפריע,לא רואה את עצמי נשואה לבחור שיותר חזק ממני רוחנית,משמעותי. וזוהי הנקודה העיקרית שעוצרת בעדי, הזמן קצר,אני צריכה להחזיר תשובה,לכאן או לכאן. מה עושיייייים??? קשה לי לוותר על הצעה טובה כזו,ומצד שני קשה לי לוותר על האישיות שלי.. על מה שאני.. אני נמצאת ברף שונה ממנו!! /tapuzforum/images/Emo201.gif ‎‏/tapuzforum/images/Emo13.gif‎‏

לדעתי העניה...

זו מתנה בשבילך...יש לך אפשרות להתקדם, לבנות בית טוב יותר,ערכי יותר... אם הוא מוצא חן בעינייך...אני לא רואה סיבה למה לא... ואם הוא מעוניין- אז עוד יותר...זה אומר שהוא כן מוצא בך מישהי שהוא היה רוצה להקים איתה בית... בכ"א, זו דעתי...שיהיה בהצלחה

בועz

New member
אצלי המצב אחר

אצלי, הבחורה רוצה מישהו יותר חזק ממנה! בכדי שהוא יעזור לה להתקדם. תנסי, את לא תפסידי אלא רק תרווחי. בהצלחה

זהו,

שאני לא מחפשת בחור שיעזור לי להתקדם רוחנית. זה יגיע אם ארצה,אחרי עבודה עצמית שלי. רבנים,יש בהרצאות.

בועz

New member
האמת,

שאני לא יודע מי יותר חזק ברוחניות, היא או אני. נראה, שיש לכולם פלוסים ומינוסים. ויתרה מזאת, יש אלמנטים שנשכחים על ידי אלמנטים אחרים

השתדלתי,

לא לפתוח בפניו את האמת האמיתית עליי. ‏בדקתי תמיד,מי הוא. וכדרך אגב מי אני. הוא קלט מה שהעברתי ותו לא. לדוגמא,מהפגישה הראשונה הגעתי חיצונית בסגנון מסויים,מוזר לי שהוא מקבל אתזה כמובן מאליו.. ‏לא יודעת..

ואם

את מוצאת חן בעיניו עד כדי כך, למה שתהיה בינכם בעיה? אולי אתם מתאימים עד כדי כך? לדעתי את לא צריכה לחשוש מזה, תמשיכי להפגש ודברים יובהרו בהמשך הפגישות. ומנסיון - אחרי נישואים, ההשקפות משתוות פחות או יותר. רק האופי נשאר כמו שהוא. ואם הוא מקסים, אל תחמיצי.

קליט

New member
מה קורה אחרי הנישואין

שההשקפות משתוות פתאום ? . . . איך אתה יודע שזה לא גורם לחיכוכים (קשים) בחלק מהמקרים ? . . .

אחרי נישואים

נושאים שנראים כחשובים לפני, פתאום נראים איזוטרים. נושאים כמו תפיסת עולם, וחשיבה מודרנית מקבלים פרופורציה. אם בני הזוג הם אנשים נורמטיבים בעלי מידות טובות, וחרוצים בעיסוקם, אין להם הזמן לעסוק בשטויות. צריך להביא הביתה כסף, וצריך להעיר את הילדים. שניהם רוצים ילד טוב שילמד במוסד שיקדם אותו. דברים זהים פחות או יותר. אבל האופי לא משתנה, אופי רע. שתלטנות, ציניות, כוחנות.

קליט

New member
תלוי במה מתבטא ההבדל בין בני הזוג

הרבה פעמים "השקפה" מתבטאת ב"מעשים" . אני יכול להסכים אתך שבחור ובחורה שבאים מאותו הרקע פחות או יותר והם הסכימו להנשא אז לרוב הם יסתדרו .

דוגמא קלאסית לבעיה של שידוך.

הכל מתחיל עם שקרים. קשר שמתחיל כך לא ייגמר בטוב. אם אתם לא קשורים מבחינה רוחנית אין שום בסיס לקשר, ומדוע להיכנס בכלל לכזה קשר? רק כדי שכולם יגידו כמה טוב השידוך הזה??

למה אתה חושב שמשהו רוצה לשקר כאן???

אני כנה מאד עם עצמי ובמיוחד עם הסביבה. אם הייתי מעונינת רק בכתוביות ליד השם שלי ביתד נאמן,כמה הבחור ממשפחה מכובדת ומישיבה רצינית מאד, יש לי את הדרך הפנויה לעשות זאת. הוא מעונין בי,במי שאני.. אך,וכאן המקום שאני חושבת מה ואיך ואם זה מתאים עבורי,לחיי האישיים!!!!!

למעלה