הכי על הברזל כשהוא חם
שלום לך, למרות שפנית לחברות הפורום, החלטתי לענות לנוכח התגובות שקיבלת, למרות שאני לא חבר (בפורום), בוודאי לא חברה. מתכון בדוק לנפילה בדייט זה למשוך זמן. כמה שמדברים יותר ככה נוצרת ציפייה מהשני והיא הופכת לאכזבה במפגש, בו בכל זאת הדקה הראשונה היא זו שקובעת. זה דבר אחד שלמדתי. הדבר השני, את התנתקת למשך חודשיים - הצד השני מפרש את זה במספר דרכים: אולי את לא מוכנה עדיין לקשר, אולי לא הרשים אותך מספיק בטלפון, אולי את מהססת כי.... לך תדע מה הסיבה ואולי בגלל שאת בודקת אופציות נוספות. ברגע שאת מתקשרת ביוזמתך לאחר חודשיים יש פה בעיה. עכשיו, יש לי עוד הערה: רוב הנשים מאוד בטוחות במראה ובתוכן שלהן, בדיוק כמוך. מחוזרות וזוכות לתשומת לב בכל מקום. אל תהפכו תגובות חיוביות מצד גברים לבטחון יתר. ברוב המקרים מדובר בסתם "זריקות" מצד כאלה שבוודאי לא מחפשים חתונה וילידים משותפים, אלא דייגים מזדמנים שזורקים דברי פרגון לכל אחת ומידי פעם מישהי נוגסת בפתיון. זה נותן תחושת בטחון מזוייפת שבקליק תמצאי מישהו ברגע שרק תחליטי שאת רוצה ואז תגלי שבכל ים המפרגנים אין איפילו אחד שתוכלי להתייחס אליו או שהוא יתייחס אלייך בצורה רצינית למטרת קשר. מישהי כאן אמרה שתתכונני לעוד כאלה סיומי דייטים.... היא צודקת והנסיון שהיה לך לא צריך לגרום להסתגרות. הרי תסריט של דייט (לא מוצלח) יכול להסתיים בכמה דרכים: שמייד אומרים זה לא זה, שמתקשרים אחר כך ואומרים את זה, שאחד הצדדים מגלה חולשה ונותן הזדמנות ואז זה נגמר בצורה יותר כואבת וכמובן האפשרות של לא להגיב בכלל. אז את או מישהו אחר שאלו אם להתקשר ולבקש הסבר למה לא? לא לעניין, מה היית עושה אם את היית במקומו? מחפשת בכח לשמוע שזה לא מתאים? או להכניס את הבן אדם לפינה ובמקרה הכי טוב הוא יגיד את אחד ממשפטי "זו לא את, זה אני"? עם כל הצער, מעגל הפנויים פנויות הוא מאוד אכזרי, באים לשם עם עור של פיל או שמפתחים כזה עם הזמן.... הבעיה שאחר כך קשה להפטר מהמעטפת הזו. אני לא התרשמתי לפי תוכן דברייך שממש "הרגשת פרפרים בבטן" או השמעת "ווואאאווו". הרגשתם יופי...זה מה שכתבת, השאלה איפה וכמה זמן? בבית קפה על כוס קפה של 15 דקות? במסעדה לערב שלם וטיול בחוף הים לתוך הלילה? מכל הסיפור הארוך אני מאמין במה שכתבתי בתחילת התשובה. מכירה מישהו, מדברים בטלפון ומשתכנעים שהוא לא לגמרי פגום, חבל למרוח את הזמן. זה בונה ציפיות וכגודל הציפייה כך גודל האכזבה.