דייט ראשון -

דייט ראשון -

חברה לעבודה הכירה לי מכר שלה. המכר אכן התקשר אלי מספר פעמים, שוחחנו ומאוד זרמנו,... לאחר נתק של חודשיים לערך, שהיה מצידי, ולאחר מחשבה שניה יזמתי שיחת טלפוןאתו והוא רצה שניפגש. אכן נפגשנו. בפגישה הרגשתי יופי , גם הוא. מה שלא הבנתי זה כאשר נפרדנו לא קבענו אם נדבר עוד או ניפגש שוב.הכל נשאר פתוח ומאז הוא לא התקשר....וגם אני לא. ד.א. אני מאוד שלמה לגבי המראה שלי ולגבי התוכן .... אין יום שאני לא מקבלת תגובות מאוד חיוביות לגביי, הן ליופי, לאינטיליגנציה ועוד. השאלה שלי היא האם עלי להתקשר או להשלים עם העובדה שאני לא הטעם שלו... השאלה שלי לכם חברות הפורום: האם קרה למישהי מקרה דומה? עלי לציין שזה היה הדייט הראשון שלי מאז גירושיי.... זה לא שאני שלמה להמשיך אתו, אבל זה פשוט פגע לי באגו......

דייט ראשון

תודה על ה"עידוד"... את מוזמנת לספר לי על חוויות שעברו עלייך בנושא...

Taz39

New member
זה שאת יפה אינטילגנטית...

מקבלת הרבה תגובות...לא אומר שאת מתאימה לו... הכל עיניין סובייקטיבי...למה היה חשוב לציין שאת כזו "מושלמת"...כי לא ייתכן שגבר לא ירצה אותך... אז האגו קצת נפגע...נו שויין... טאז - אגו ערוץ 35...

amitshein

New member
ואני מוסיף ואומר...

שלאחר שפירסמת פה בפורום עד כמה את יפה, חכמה ועוד... בטח תא המסרים שלך כבר מפוצץ במסרים של גברים.... ושל
זאבים המשחרים לטרף או סתם
שוביניסטים. מה לא

יערית

New member
תפסי שיחה

עם ה אגו ותשאלי אותו,"מה יוצא לי ממך?" עם את מרגישה צורך לדעת מה עובר לו בראש,תרימי טלפון ופשוט פשוט תשאלי.או שבעצם תני לאגו להוביל אותך... צמיחה ובגרות לא מובטחת. בהצלחה
.

אגו ישר אגו חביב

לך ישר ולא מסביב אז מרגישה לצידך ממש יופי המראה וגם התוכן ללא דופי ואתה אגו משלים לי ת'אופי אבל בסופו של דבר אתה דומה לענן קופי אז לך לך פושע קטן לך לך אגו פושטק מושתן תנעל עצמך בחדר ותן להתרפק על הגבר סופי שלא מבינה מה כתבה ולמה

יערית

שעה שעההההההההה שאני מנסה להכניס כאן תשובה ותפוז לא נתן אז בענין הכדור אופססססססס
לא שמתי לב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t o t a l

New member
בטחון עצמי מוקנה

בכלל בכלל לא בטוח שאת לא לטעמו. יכול לחשוב על עוד כמה סיבות שבגינן הוא נמנע מלהרים טלפון. קודם כל קחי בחשבון שכל מה שעובר לך בראש, עובר גם לו. אולי גם הוא שואל את עצמו, ממש עכשיו, מדוע לא התקשרת? מה בו לא מצא חן בעינייך? אולי בדיוק עכשיו הוא פרסם מודעה באיזה פורום אחר באתר אחר ושאל והתיעץ? מעבר לכך.... ישנו אלמנט של בטחון עצמי מוקנה. מה הכוונה? יתכן שהדינמיקה בינכם בדייט הייתה נעימה ונחמדה ומעניינת. יתכן שאת לטעמו ושהוא נמשך אלייך ושאת מסקרנת אותו, אבל.... אבל הוא לא קיבל ממך שום פידפק חיובי. הוא לא בטוח בעצמו. יש לו ספקות לגבי הנכונות שלך. פידבק כזה לא חייב להיות כמובן בדיבור. מספיק מבט עיניים, תנוחת גוף, חצי חיוך... על מנת לתת לפרטנר הרגשה טובה. הרגשה מזמינה.... בטחון עצמי. אנשים מאוד מאוד מפחדים מדחיה ולכן לעיתים מעדיפים לא לתת צ'אנס, רק על מנת לא להדחות. אם הוא מצא חן בעינייך, ממליץ לך להתקשר. כוסאמק... מה כבר יקרה לך? בהצלחה.

סוכנת 66

New member
גל האחת, גם לניק שלך יש אגו../images/Emo163.gif

יאללה למה את מחכה? טוטל כבר אמר הכול ספרי מה קורה בהמשך אה? בהצלחה.

המשך סגה "דייט ראשון"

אז ככה, תודה לכולכם , לקחתי כל עצה ורעיון ועידוד וכוחות. רובכם אכן יעצתם להרים אליו טלפון. ביום ה' השארתי לו SMS . הוא אכן ענה לי ש"הרגיש שאני לא פנויה לקשר עדין". ונרגעתי...זה מה שרציתי לדעת, חששתי שאולי פגעתי בו.... לאחר שבוע כבר הייתי בדייט עם מישהו אחר ופה אני זו שנפנפנתי אותו.. פעם למטה ופעם למעלה,,הו הו איך שגלגל מסתובב לו...

maof

New member
ולפעמים.....החגיגה נגמרת

כימיה יקירה אין את הט'אץ הראשון. מעוף

ע פ ר ל ה

New member
דייט ראשון

ואחריו הפסקה/נתק של חודשיים? נעלמתם אחד לשנייה ללא מילים? לאחר חודשיים התקשרת,נפגשתם,היה נחמד ונעים... מה הביא אותך להתקשר אליו? הוא לא מילמל מילה אחת על עניין הנתק? לא הסביר עצמו? לא שאל אותך מדוע לא יצרת קשר? לא מבינה בחיי.אנשים נפגשים,משוחחים,מחייכים,והולכים....?! מה הרעיון?מה השאיפות? מה הרצונות? אם זה חשוב לך,תרימי ט'ל ותשאלי את כל מה שנראה לך לנכון לשאול אותו. ייתכן שתגלי שהוא בכלל בקטע של סתלבט... מן איש כזה שמתנועע באיזי... בכל מקרה אני בטוחה שלאחר שיחת ט'ל איתו,תקבלי תשובות על הרבה שאלות. כמובן בהצלחה לך.

ערסlight

New member
כשגבר לא מתקשר

התשובה המעשית היא- לא. זה החלק הפשוט. החלק המורכב יותר הוא הלמה. יכולות להיות עשרות סיבות שרובן בכלל לא קשורות אליך. אם את כזאת סקרנית... תתקשרי אליו ותשאלי.

למעלה