דייט ראשון

red flower

New member
דייט ראשון

יצאנו לדייט. עבר הרבה זמן, ואותו אני ממש רציתי. חייל, אבל מהקרביים...כמה זמן לא יצאתי עם קרבי? הרבה. כבר הסתקרנתי...הגוף החטוב. כמה הוא חטוב? חלק? שעיר? ריבועים או רזה? ואיך הוא מנשק? היום נתנשק? או יותר? לא, לא יותר. הוא יברח. הוא ילך כמו כולם. ואיך השיחה? תזרום? נפגשנו. ישבנו דיברנו. יושבים זה מול זה והאגן מתחיל להתחמם. ההתרגשות נבנית. (הוא חמוד) הרגליים נפגשות ונוגעות זו בזו בלי תזוזה. זרמים עולים לי מהרגל אל הערווה. ומה הוא חושב עליי ? שותק כל כך. כל הזמן שואל...ספרי עלייך. ספרי. ואני ממלמלת. אומרת את התשובות המובנות וכאילו לא יודעת מה להוסיף. מחפשת חופרת בראש אבל שום דבר לא מופיע רק ההתרגשות הזאת. קמים הולכים לטייל מגיעים לתצפית יפה. היד שלו סביבי מציירת עיגולים עדינים על זרועי. הפה מתייבש ואני לא מצליחה להתרכז עונה על השאלות וכל הזמן הראש אומר אחחח היד הזאת אחחח... הוא ידע מה הוא עושה. עמוק בפנים הוא בטח שועשע. לשאול אותי שאלות רציניות כאלה והיד, עושה בי אדוות של תשוקה מסיחה את דעתי יוצקת אותי לתוכו. בסוף הנשיקה המיוחלת הגיעה. ברגע של שתיקה טפטוף גשם קל התחיל אבל החמסין לא נסבר. רגע תמים ומיוחד של חום ורטיבות. ממש כמוני. סובבתי את ראשי אליו והוא נישק אותי נשיקה שכולה שקט. נשיקה תאוותנית ועדינה בו זמנית. נשיקה מפוחדת וישירה. הגענו לאוטו, המשכנו לאכול זה את זה ולהתנשק. וזהו. הידיים לא טיילו על השד, והפה לא ירד למטה... רק נשיקות נשיכות הצוואר נפגש עם ליקוק עדין. אנחה, נשימה. יד על הבטן ונשיפה עדינה בטבור, זרמים של עדינות וקירבה. האצבעות מטיילות לו על שפה ופוגשות את לשונו הרעבה הצמאה טורפת לי את האצבעות והאצבעות שלו? מלוחות וטעימות.

bugbuster

New member
../images/Emo141.gif רדי.. ואיפוא את התחבאת..?

אופפ, היית חסרה כאן. התאור העדין הזה מרמז על רעידת אדמה.

red flower

New member
צבא

צבא צבא צבא ואכן, רעידת אדמה קטנה הייתה בי שם..אם הוא היה מגיע לתחתונים שלי הוא היה מרגיש כמה רטובה הייתי...מזל.

למעלה