דייט חלומי

B o N u s

New member
דייט חלומי../images/Emo41.gif

השאלון מנוסח כלפי גבר אך מותאם לשני המינים אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? באיזה שעה? באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') מה היית משנה בה? האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? בתור שחקנית איך היא? מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? אתה מעדיף יופי או אופי? מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? מה יהיה האוכל בדייט? האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? מה היית לובש? איך אתה רוצה שהיא תראה? באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? שאלון קצת לא רגיל, אבל קטן עליכם. [-; קחו קרמבו

שירנאעה

Well-known member
דייט חלומי- עונה../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? עודד
באיזה שעה? מה זה משנה
אממ.. 19:00 ? באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? מסעדה שיש בה אוכל טוב. לא אכפת לי
שיהיה.. איטלקית. יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שני האם את מעדיפה ללכת איתו לסרט או למסיבה? לסרט.. מה הדבר הראשון שהיית מסתכלת עליו? (עיניים, אף וכו')? התחת
.. חח סתם, נמנמ.. החיוך:] מה היית משנה בו? בעודד? אמ.. קצת יותר רציני ורומנטי שצריך.. , אה וטיפה'לה פחות טמבל
האם גם בחרת בו במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? הא? והאם הוא הפייבוריט שלך גם בסדרה עצמה? אמ.. כן. בעצם אחרי גרי. בתור שחקן איך הוא? נהדר
מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? האופי
אתה מעדיף יופי או אופי? שניהם. מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? אמ..אלונה? מה יהיה האוכל בדייט? שוב,למי אכפת
.העיקר אוכל. האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) חח לא נראלי. איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? אמ.. לאדעת
מה היית לובש? משו יפה, זה בטוח:] אולי שמלה אלגנטית ויפה.. אה ואדומה:] איך אתה רוצה שהוא יראה? אמ.. מצידי שעודד יבוא בבגדי העבודה שלו-אצל גרי
[סתם בשביל הצחוקים והדמות] באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? צ ר פ ת :]

שירנאעה

Well-known member
חח לאאא../images/Emo105.gif

אני מודעת לזה שזה באיטליה יא מצחיקה
פשוט לא קישרתי את שני התשובות ביחד.. עניתי כל אחת בפני עצמה.

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo154.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)?עם אלונה
באיזה שעה?20:00 באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? איטלקית! יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שישי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה?סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו')פנים מה היית משנה בה?כלום האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"?כן והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה?לא רק היא בתור שחקנית איך היא?ממש מצוינת! מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי?יופי וגם אופי אתה מעדיף יופי או אופי?יופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה?אף אחד מה יהיה האוכל בדייט?ספגטי האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD)לא איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע?רומנטית מה היית לובש?חליפה נאה איך אתה רוצה שהיא תראה?בדיוק כמו שאני מתאר אותה בחלומות שלי באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?איטליה

שירנאעה

Well-known member
חחח../images/Emo105.gif

אתה חולם עליה? איזה חמוד .. "בדיוק כמו שאני מתאר אותה" - אהמ שובב

kepit

New member
נתן ../images/Emo99.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)?נתן
באיזה שעה?8:13 באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')?אנערף יש יום בשבוע שאתם מעדיפים?אחד מהם האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה?סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') לאדעת מה היית משנה בה?כלום האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? בוואדי והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? בוואדי בתור שחקנית איך היא? מושלם... XD
מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? האופי נתן לא ממש יפה זתומרת הוא כן אבל הוא יותר חמוד |מסמיק| אתה מעדיף יופי או אופי? אופי ואם אפשר אז גם יופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה?אה? מה יהיה האוכל בדייט?אוכל האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) נו ברורר איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע?שיר ספציפי? אז אם כן - radiohead-creep
מה היית לובש?בגדים איך אתה רוצה שהיא תראה? תראה? באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? ישראל (?) קחו קרמבו
- תודה קח גם אתה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif לקחתי קרמבו ../images/Emo215.gif ../images/Emo6.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? אלונהה
באיזה שעה? 20:00 באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? יפנית חחח יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שישי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? מסיבה מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') עיניים מה היית משנה בה? כלוםם האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? לאא והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? כןן בתור שחקנית איך היא? סבבה מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? שניהם
אתה מעדיף יופי או אופי? שניהם מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? בלונד מה יהיה האוכל בדייט? סושי
האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) ברורררררר
אבל רק משפחת אייזנהוורננ איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? רוק מה היית לובש? וסט [חחח סתםם] איך אתה רוצה שהיא תראה? רגיל באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? ארה"ב

שיהיה../images/Emo3.gif../images/Emo64.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? אנדנדינוסופעלהקטינוסופעלהקטיקטואליקבליקבוםבוםבוםבוםמתחתלאלבוםשםתמצאאותיביוםהולדתיהמלךאמרלספורעד1012345678910... אילן>< באיזה שעה? 20:05 כי אני בטוח אאחר
באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? מסעדה צמחוניתXDD הכי עדיף:) יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שישי? שבת? האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? סרט?! מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו')-נעליים
מה היית משנה בה? אם הנעליים לא משו אז אותם
האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? לא>< והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? פייבוריט*... לא בתור שחקנית איך היא? בתור שחקנית? "חברה ממש טובה" במיליה של אלונהXDDD מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? אופי אתה מעדיף יופי או אופי? אופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? ? מה יהיה האוכל בדייט? סלט בלי חסה וכל התוספות האלה... זה מבחיל:( האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) אינבעיה איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? רדיוווXDDD מה היית לובש? את הבגד שיש לי בארון?! איך אתה רוצה שהיא תראה? נעליים יפות
באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? in Israel:)

slee4

New member
עונהנהנהנהנה

השאלון מנוסח כלפי גבר אך מותאם לשני המינים אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)?או יניב או עודד באיזה שעה?כמה שיותר מאוחר באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')?מצידי מפעל שוקולד יש יום בשבוע שאתם מעדיפים?שישי שבת האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה?מסיבה מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו')אמממממ....נראה לי עייניים מה היית משנה בה?כלום האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"?לא והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה?כהההה בתור שחקנית איך היא?מצויין מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי?לאגעת,הם שניהם מוכשרים אתה מעדיף יופי או אופי?קצת מכל אחד מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה?לעודד-דידי ולגרי-שפרה... מה יהיה האוכל בדייט?שוקולד האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD)לאאאאאא איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע?רוק...חחח מה היית לובש?תלוי באיזה שלב של הדייט...סתם סתם... איך אתה רוצה שהיא תראה?לאדעת באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?רוסיה,ליד פחי זבל שאלון קצת לא רגיל, אבל קטן עליכם. [-; קחו קרמבו לא תודה...אחרי זה יאשימו אותי

עונה

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? אלונה
|מזילריר| באיזה שעה? 8:00 באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? לא משנה לי יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? אממ לא האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') עיינים מה היית משנה בה? כלום
האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? לא.. והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה? כן בתור שחקנית איך היא? מעולה מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? גם וגם אתה מעדיף יופי או אופי? גם וגם מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? מה? מה יהיה האוכל בדייט? מה שיהיה בתפריט האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) חח לא איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? הפיג'מות XD מה היית לובש? ג'ינס וחולצה יפה איך אתה רוצה שהיא תראה? כמו תמיד באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? לא יודע

Brombit

New member
עונה :) ../images/Emo115.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)? עודדי
באיזה שעה? לא משנה באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')? איטלקית או סינית יש יום בשבוע שאתם מעדיפים? שישי האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה? סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו') כבר הסתכלתי על הרבה חלקים שלו... מה היית משנה בה? את הפה... האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"? לא שיחקתי בזה והאם היא הפייבוריט שלך גם בסדרה עצמה? כן בתור שחקנית איך היא? אחלה... מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי? אופי וגם המבט אתה מעדיף יופי או אופי? מה שיש יותר
מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה? הוא עוד לא פגש את המיועדת שלו
מה יהיה האוכל בדייט? אין לי מושג, אוכל טעים... האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD) עדיף לעשות מפגש משפחות בבית איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע? לא יודעת, אין לי רעיון ספציפי מה היית לובש? מה שיראה לי באותו יום... איך אתה רוצה שהיא תראה? איך שהוא רוצה... רק שלא יראה שונה מדי מאיך שהוא בדרך כלל באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם? איטליה

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif

אם מי הייתם רוצים לצאת לדייט (מדמויות הסדרה)?-עודד
באיזה שעה?-20:00 באיזו סוג מסעדה (איטלקית וכו')?-ממ..תמיד רציתי יפנית...אבל אחרי מה שראיתי שבוע שעבר אז עדיף ישראלית כשרה,אולי פיצה יש יום בשבוע שאתם מעדיפים?-רביעי
האם אתה מעדיף ללכת איתה לסרט או למסיבה?-סרט מה הדבר הראשון שהיית מסתכל עליה? (עיניים, אף וכו')-פרצוף מה היית משנה בה?-הוא רזה מדי
האם גם בחרת בה במשחק "מגוון - הישרדות הפיג'מות"?-כן והאם היא הפייפוריט שלך גם בסדרה עצמה?-כן בתור שחקנית איך היא?הוא שחקנית די טוב מדוע בחרת בה? בגלל היופי או האופי?-בגלל האופי,והוא גם נורא חמוד אתה מעדיף יופי או אופי?-אופי מי הכי מתאים לדמות שבחרת בסדרה?-לא הבנתי מה יהיה האוכל בדייט?-פיצה,ספגטי
קוסקוס! האם המשפחה תשתתף בדייט? (XD)-בטחXDD NOT
איזו מוזיקה הייתם שמים ברקע?קאנטרי מה היית לובש?-לא יודעת חח איך אתה רוצה שהיא תראה?-כרגיל באיזו ארץ לדעתך הכי מתאים לעשות דייט לשניכם?-ישראל

שירנאעה

Well-known member
חח את אוהבת שיש מה לתפוס הא?../images/Emo105.gif

וד"א יותר נכון להגיד "פנים", ולא "פרצוף".

למעלה