ק קרולינה38 New member 23/6/13 #51 חתן חובב קיפודים? זה מה שאת מאחלת לי? אמן תקבלי בעצמך - את מה שאחלת לי.
ב ביזיון ברשת New member 23/6/13 #52 גברת סידרתי לך חתן מהנדס וגם גבוה. אה ואין לו תיק פלילי. יותר מזה?!
ק קרולינה38 New member 23/6/13 #54 אם את אומרת... אני אישית לא מאמינה לאף מילה שהוא רושם כאן.. החובב קיפודים הזה..
ב ביזיון ברשת New member 23/6/13 #56 קרולינה השידוך נמחק. והתחושה שלי היא שהפסדת. חוץ מזה שאני לא נוהגת ללכלך על חברי הפורום בטח שלא על סמך תחושות ולא הכרות מעמיקה.
קרולינה השידוך נמחק. והתחושה שלי היא שהפסדת. חוץ מזה שאני לא נוהגת ללכלך על חברי הפורום בטח שלא על סמך תחושות ולא הכרות מעמיקה.
ק קרולינה38 New member 23/6/13 #63 פומה.. אני רואה שלא טעיתי בך.. רודפת אחריי ועוקצת אותי בכל פורום...
P puma141 New member 23/6/13 #69 חלילה..בואי נחליט שלא מגיבות אחת לשניה.. הכי טוב. הוויב שלך שלילי מבחינתי..וגם מבחינתך הוויב שלי. אז..יאללה ביי? כי אין לי עניין בחוסר העניין הזה, אז..מה הטעם? תהני לך.
חלילה..בואי נחליט שלא מגיבות אחת לשניה.. הכי טוב. הוויב שלך שלילי מבחינתי..וגם מבחינתך הוויב שלי. אז..יאללה ביי? כי אין לי עניין בחוסר העניין הזה, אז..מה הטעם? תהני לך.
S shayCn New member 23/6/13 #109 אני וסאם בשני מקומות שונים על ציר הזמן.. לא נראה לי שהיא מוכנה להביא עוד ילדים, אבל שיעשע אותי לחשוב על זה
אני וסאם בשני מקומות שונים על ציר הזמן.. לא נראה לי שהיא מוכנה להביא עוד ילדים, אבל שיעשע אותי לחשוב על זה
ב ביזיון ברשת New member 23/6/13 #132 ושוב אחזור אל תתערבו לי בשידוכים. אני רואה יותר טוב מה טוב לכם. תאמינו לביזי.