דייטים

mymai1986

New member

הנסיון שלי

אני בעקרון משתדלת לספר לקראת סוף הדייט השני. כמו שאת כותבת, בדייט ראשון זה מאוד מוקדם ואת עוד לא מכירה את הבן אדם, אבל בסוף דייט שני כבר יש יותר היכרות, והוגן לתת לאדם שממול את האופציה להחליט אם הוא רוצה להמשיך בתנאים האלה או לא. אני חייבת להודות שאלה שאמרתי להם בסוף דייט שני לא המשיכו איתי לדייט שלישי...
שימי לב שכתבתי הכל בהסתייגות עם מילים כמו "בעקרון" ו- "משתדלת". זה נובע מכך שבפועל אם זה אדם שאני לא מעוניינת בו, אין טעם לחשוף את זה ואני מסיימת את הקשר גם ככה, ואם זה אדם שאני מאוד מעוניינת בו אני לא מצליחה להביא את עצמי לספר בידיעה שזה מה שיסיים את הקשר

לכן התיאוריה היא דבר טוב ויפה, אבל בפועל האנשים שאני מספרת להם בסוף דייט שני זה כאלה שהם לא לכאן ולא לכאן, כלומר אנשים שמצד אחד אני מוכנה לתת עוד הזדמנות להכיר, אבל מצד שני גם אם הקשר איתם יסתיים זה לא נורא מבחינתי.

אני אומרת, מניסיון אישי, עוד לפני שבכלל מתחיל

אם מישהו מנסה לצאת איתי, בן אם הוא פונה אלי באינטרנט בצורה כזו או אחרת ובין אם זה ישירות פנים אל פנים, הדבר הראשון שאני אומרת זה:
אני א-מינית.
&nbsp
למה?
כי בעיני זה לא שונה מלומר: אני לסבית.
אני חושבת שאין טעם לבזבז את הזמן והאנרגיה של שני הצדדים אם זה בכל מקרה לא מתאים.
לא הזמן שלי, ולא הזמן שלו. ובטח שלא הוגן לתת לו להתאהב בך ואז לומר.
&nbsp
ומה הניסיון שלי הראה?
שמי שלא מתאים, לא יוצא איתי בכלל ונחסך מכולם שעות ומחשבות ואנרגיה מיותרת.
מי שחושב שזה יתאים לו, מנסה.
ואח"כ זה כבר עניין כמו בכל קשר של כמה מתאימים.
&nbsp
בן-זוג פוטנציאלי שיהיה מוכן להתפשר על החלק הזה, יצטרך להרגיש שהוא מוכן להתפשר על הקטע הזה עוד לפני שהוא מכיר אותך בכלל.
כי מה שעושים 'רק כדי לרצות את הצד השני' - בדר"כ לא מחזיק מעמד בכל מקרה.
בטח ובטח כשמדובר ביצרים ועוד ביצר הכי חזק שיש - מין.
&nbsp
אני אגב, הגעתי בזכות זה ללא מעט קשרים והכרויות עם א-מיניים שאחרת כנראה לא הייתי יודעת שהם כאלה ולא הייתי יוצאת איתם (כמו בן-הזוג הנוכחי למשל, שהוא לא א-מיני, אבל גם לא מאוד רחוק מזה ורק משום שידעתי שהוא כזה, כי דיברנו על זה שאני א-מינית, הסכמתי בכלל לצאת איתו)
&nbsp
מי שמפחד מהא-מיניות שלך, כנראה פשוט לא מתאים לך.
זה הכי פשוט שיש אפילו שרובנו מסרבים להכיר בזה וחושבים שאם ניתן לזה סיכוי אולי כן יפתחו לזה.
זה לא רק עניין של פתיחות.
מי שמרגיש כך, יוכל בקלות רבה יותר להפתח מתוך הזדהות.
מי שלא כזה, אולי יבין אותך, אבל בכל מקרה לא ישרוד איתך.

בכיף

ושיהיה בהצלחה!
&nbsp
והכי חשוב, זוגיות זה לא דבר קל.
לא למצוא ולא לתחזק.
בלי שום קשר לא-מיניות...

למעלה