ורוד עם נצנצים
New member
דייטים בעולם הגדול...
טוב, זה היה די מצחיק.
בזמן שעכבר כתום התעצבן עלי שאני הורסת לכם כל סיכוי לאושר בחיים כשאני אומרת לכם שאין טעם לצאת עם בן/בת זוג מיני/ת, התחיל איתי מישהו ברשת.
מידי פעם אני מקבלת כל מיני הודעות כאלו ועד עכשיו די התעלמתי מהן..
הפעם הגבתי.
וככה זה היה נראה: (וסליחה מראש על השפה הבוטה.....)
הוא: רוצה לצאת איתי?
אני: האם אתה רואה את עצמך במערכת זוגית ללא מיניות של ממש? רק רומנטיקה?
הוא: מזתומרת ללא מיניות של ממש ופור גוד סטייק-למה ללא מיניות של ממש? (זה אגב לא סותר רומנטיקה שחשובה מאד בעיניי.)
אני: חחחחחחחחחח
מה זאת אומרת ללא מיניות - אני מגדירה עצמי כא-מינית.
אחרי נישואים של 8 שנים בהם השתגעתי מזה שכל דבר סובב סקס בקשר, הבנתי שלא רק המינון הפריע לי אלה כל העניין עצמו.
זה פשוט לא מעניין אותי X:
אני מאוד נהנת מרומנטיקה.
מאוד נהנת מגיפופים וכד', אבל הסקס עצמו משעמם אותי עד מוות
כל מה שעובר לי בראש ברגעים האלו זה: תגמור כבר וזהו.
חפש באינטרנט 'א-מיניות' או Asexsual
אני יותר מה שמכונה Gray-A. סוג של משהו ביניים בין א-מיני למיני.
[הנה זה בא.......]
הוא: וואו, כנראה שעד היום לא חווית אורגזמה, אני מתנצל בשם המין הגברי שנתקלת באנשים שלא ידעו לענג אותך או שהיו חרא במיטה, כולל הגרוש שלך.
אני במקרה נהנה באופן קיצוני מנשיקות וגיפופים, אבל בסופו של דבר אחרי המון גיפופים מרגישים צורך להשפריץ, זה טבעי ..יש לך פטנט אחר לעניין?
אני: קודם כל חוויתי מספיק אורגזמות בחיי. לא חייבים גבר בשביל זה
וזה קשור יותר לעניין עוצמת המשיכה ואם היא בכלל קיימת.
אם החבר האחרון שלי לא קיימתי יחסי מין מלאים בשום שלב (היינו חברים שנתיים)
אני בעיקר פריקית של חיבוקים והתכרבלויות.
לרוב מעדיפה את המגע לא מיני, אלה רק רומנטי/אוהב, אבל נהנת גם מהאופי המיני מידי פעם.
הוא: גם אני פריק של חיבוקים התכרבלויות וליטופים.. כל עוד את עוזרת מדי פעם להשפריץ, אחרת זה כואב שם.
..... [כאן היו קשקושים רגילים של שאלות...]
אז רגע, לסוגיה ההיא ברומו של עולם- קשר בלי הרבה סקס אבל כתחליף לזה פרגון בהשפרצות?
אני: תשפריץ כמה שאתה רוצה. אין לי אידאולוגיה נגד סקס, פשוט לא מוצאת בזה עניין.
הוא: סבבה, כל עוד אין מגבלה על השפרצות אני בעניין.
אני: טווווווב... [נשמע חשוד... אבל למה לשלול? החלטתי לבדוק את העניין לעומק...
]
הוא: אז מה מעסיק אותך ביומיום?.. לא סיפרת.
אני: עבודה וילדים ועניין המודעות לנושא הא-מיניות
בתקווה שפעם הבאה שאני אגיד לגבר: אני א-מינית לא מחפשת זוגיות עם סקס, הוא לא יגיב כמו שאתה הגבת (התגובה הרגילה...)
הוא: מזתומרת? מה את מצפה לשמוע?
אין אגב עניין של מודעות לעניין הזה.. זה לא כזה אישיו-אז את לא חרמנית-ביג דיל. [טוב, עכשיו די ברור שהוא לא הבין.... היה נראה לי 'קל' מידי הנכונות שלו..]
אני: זה מעבר ללא חרמנית ואני למען האמת לא בטוחה שאתה עדיין ממש מבין את העניין.
אל תעלב ממה שאני הולכת להגיד עכשיו, אני פשוט מדברת מהניסיון האישי שלי, ואני די סקפטית לגבי הסיכוי של הקשר הזה.
אני יודעת שלכאורה אין לך בעיה, אני רק לא בטוחה שאתה מבין את המשמעות וחוששני שכשתבין זה לא יתאים לך בכלל.
אשמח לגלות שזה לא ככה, אבל בנתיים כל מי שניסה קשר דומה נחל אכזבה.
הוא: אמרתי לך, כל עוד אני משפריץ, בהחלט לא אכפת לי מה הדרך שזה קורה.. רק חבל לי שגם את לא חווה את התענוג הזה. [הוא מתעקש שזה בסדר... תזכרו את זה...]
אני: ממש לא חסר לי.
כמו שלמיליון גברים ונשים בעולם לא חסר התענוג שבמוזיקה ואני בטוחה שאתה מתענג על זה. [הבחור מוזיקאי]
זו הנאה כמו עוד אלף הנאות אחרות.
כל אחד ומה שעושה לו טוב בחיים.
והעיקר שיש משהו כזה ויש לי את ההנאות שלי.
הוא: מפרגן... מה שכן, איך את יכולה להנות מנשקות וחירמונים?... את נמשכת בכלל לגברים? [*שיעול* *שיעול* מישהו מנסה לרמוז שאני לסבית???]
אני: כן. אבל ברמה מאוד מאוד נמוכה
הוא: כלומר גם להתנשק את לא ממש אוהבת?
אני: כאן שלחתי לו קישור למושג Gray-A מ-AVEN והוספתי:
בעברית אנחנו מכנים את זה א-פור.
אני מציגה את עצמי כא-מינית בדיוק מהסיבות שכתוב שם.
ואני ממש כל אחת מהאפשרויות שהם הזכירו.
הוא: אני מתנצל בשם החשיבה העצמאית וטוען שהמאמר הזה הוא חתיכת בולשיט. הוא מתאר מציין את הסממנים, לא את הסיבה, והסיבה יכולה להיות עצלות/טראומה מחוויות מיניות כושלות/לחץ נפשי/דברים מודחקים שאין כח לטפל בהם/חוסר פתיחות או פחד כלפיי מה שבאמת מדליק אותך מתוך מחשבה או אמונה שמה שמדליק אותך מתפרש בעינייך כסטיה או שמתיש אותך מבחינת פרקטיקת הביצוע. [נראה לי שהוא כיסה בפעם אחת כל בעיה נפשית אפשרית שאפשר לדביק לא-מיניים. חוץ אולי מביישנות וכיעור/העדר 'סקס אפיל'... אגב, מושג שעד היום אני לא מצליחה להבין את המשמעות שלו.]
אני: זה למה חסר מודעות....
הוא: כולם בסופו של דבר נהיים א-מיניים אי שם בסביבות גיל 90, עד אז רצוי להינות מאחת המתנות המדהימות שהטבע נתן לנו.
אני: רצוי זה לא חובה. ותמיד יש כאלה שהם לא. בכל תכונה בכל דבר. גם כאן.
הטבע נתן הרבה דברים, אז?
הוא: אז מדבר כזה לא ניתן להתעלם בגלל שבגלל הדבר הזה בסופו של דבר האנושות מתקיימת. [אני צריכה לעשות סרטון בינגו על השיחה הזו. לדעתי כבר יש לי זכיה
]
זה כמו להתעלם מהנאה מאוכל.
אני: והנה מגיע שלב הקיום של האנושות....
זה מדהים איך עוברים את אותו הסרט עם כולם....
הוא: יאפ, איך נכנסת להריון?
מתנצל בשם כולם.
אני: א. יש לי ילדים. א-מיניות לא אומרת שיש בעיה לקיים יחסים או להכנס להריון. כל המערכות שלי תקינות לחלוטין.
הוא: בדיוק בגלל זה מה שאמרתי נכון – זה איזשהו חסם נפשי.
אני: ב. העולם סובל מפיצוץ אוכלוסין כרגע, כך שממש לא נראה לי שיקרה משהו אם כמה א-נשים יוותרו על ילדים. לא שזה קשור בכלל לא-מיניות (ראה סעיף א'...) אבל גם אם כן, את מי זה מעניין?
אין שום חסם נפשי. אם היה לא הייתי מקיימת יחסים בכלל. לא הייתי נהנת מאינטימיות בכלל.
הוא: לא קונה את זה. [ממש חשיבה עצמאית
]
אני: אל תקנה. אתה לא חייב. אבל זה אומר שלא יהיה ביננו קשר.
הוא: בכיף. אני לא מתכוון להרגיש רגשי אשמה על זה שאני אנושי. [אבל אני כן
]
אני: מה זה קשור?
הוא: קשור, כי מה שאת רוצה לשמוע זה סוג של לוקש.
את באמת מצפה שמישהו יגיד לך "וואלה, גם אני לא אוהב סקס, סוף סוף מצאתי מישהי א-מינית"?
אני: לא.
מה שאני מקווה לשמוע זה הבנה וקבלה של מה שאני מרגישה ולא ביקורת וחוסר קבלה ותיוג שלי כחולה/פגומה וכד' רק מפני שיש לי תכונה שהיא חריגה.
גם הגובה שלי חריג.
גם מנת המשכל שלי חריגה (לטובה
)
אז?
גם זה תוצאה של טראומה'הדחקה/משהו שחייבם לטפל בו?
המשך בהודעה הבאה...
טוב, זה היה די מצחיק.
בזמן שעכבר כתום התעצבן עלי שאני הורסת לכם כל סיכוי לאושר בחיים כשאני אומרת לכם שאין טעם לצאת עם בן/בת זוג מיני/ת, התחיל איתי מישהו ברשת.
מידי פעם אני מקבלת כל מיני הודעות כאלו ועד עכשיו די התעלמתי מהן..
הפעם הגבתי.
וככה זה היה נראה: (וסליחה מראש על השפה הבוטה.....)
הוא: רוצה לצאת איתי?
אני: האם אתה רואה את עצמך במערכת זוגית ללא מיניות של ממש? רק רומנטיקה?
הוא: מזתומרת ללא מיניות של ממש ופור גוד סטייק-למה ללא מיניות של ממש? (זה אגב לא סותר רומנטיקה שחשובה מאד בעיניי.)
אני: חחחחחחחחחח
מה זאת אומרת ללא מיניות - אני מגדירה עצמי כא-מינית.
אחרי נישואים של 8 שנים בהם השתגעתי מזה שכל דבר סובב סקס בקשר, הבנתי שלא רק המינון הפריע לי אלה כל העניין עצמו.
זה פשוט לא מעניין אותי X:
אני מאוד נהנת מרומנטיקה.
מאוד נהנת מגיפופים וכד', אבל הסקס עצמו משעמם אותי עד מוות
כל מה שעובר לי בראש ברגעים האלו זה: תגמור כבר וזהו.
חפש באינטרנט 'א-מיניות' או Asexsual
אני יותר מה שמכונה Gray-A. סוג של משהו ביניים בין א-מיני למיני.
[הנה זה בא.......]
הוא: וואו, כנראה שעד היום לא חווית אורגזמה, אני מתנצל בשם המין הגברי שנתקלת באנשים שלא ידעו לענג אותך או שהיו חרא במיטה, כולל הגרוש שלך.
אני במקרה נהנה באופן קיצוני מנשיקות וגיפופים, אבל בסופו של דבר אחרי המון גיפופים מרגישים צורך להשפריץ, זה טבעי ..יש לך פטנט אחר לעניין?
אני: קודם כל חוויתי מספיק אורגזמות בחיי. לא חייבים גבר בשביל זה
וזה קשור יותר לעניין עוצמת המשיכה ואם היא בכלל קיימת.
אם החבר האחרון שלי לא קיימתי יחסי מין מלאים בשום שלב (היינו חברים שנתיים)
אני בעיקר פריקית של חיבוקים והתכרבלויות.
לרוב מעדיפה את המגע לא מיני, אלה רק רומנטי/אוהב, אבל נהנת גם מהאופי המיני מידי פעם.
הוא: גם אני פריק של חיבוקים התכרבלויות וליטופים.. כל עוד את עוזרת מדי פעם להשפריץ, אחרת זה כואב שם.
..... [כאן היו קשקושים רגילים של שאלות...]
אז רגע, לסוגיה ההיא ברומו של עולם- קשר בלי הרבה סקס אבל כתחליף לזה פרגון בהשפרצות?
אני: תשפריץ כמה שאתה רוצה. אין לי אידאולוגיה נגד סקס, פשוט לא מוצאת בזה עניין.
הוא: סבבה, כל עוד אין מגבלה על השפרצות אני בעניין.
אני: טווווווב... [נשמע חשוד... אבל למה לשלול? החלטתי לבדוק את העניין לעומק...
הוא: אז מה מעסיק אותך ביומיום?.. לא סיפרת.
אני: עבודה וילדים ועניין המודעות לנושא הא-מיניות
בתקווה שפעם הבאה שאני אגיד לגבר: אני א-מינית לא מחפשת זוגיות עם סקס, הוא לא יגיב כמו שאתה הגבת (התגובה הרגילה...)
הוא: מזתומרת? מה את מצפה לשמוע?
אין אגב עניין של מודעות לעניין הזה.. זה לא כזה אישיו-אז את לא חרמנית-ביג דיל. [טוב, עכשיו די ברור שהוא לא הבין.... היה נראה לי 'קל' מידי הנכונות שלו..]
אני: זה מעבר ללא חרמנית ואני למען האמת לא בטוחה שאתה עדיין ממש מבין את העניין.
אל תעלב ממה שאני הולכת להגיד עכשיו, אני פשוט מדברת מהניסיון האישי שלי, ואני די סקפטית לגבי הסיכוי של הקשר הזה.
אני יודעת שלכאורה אין לך בעיה, אני רק לא בטוחה שאתה מבין את המשמעות וחוששני שכשתבין זה לא יתאים לך בכלל.
אשמח לגלות שזה לא ככה, אבל בנתיים כל מי שניסה קשר דומה נחל אכזבה.
הוא: אמרתי לך, כל עוד אני משפריץ, בהחלט לא אכפת לי מה הדרך שזה קורה.. רק חבל לי שגם את לא חווה את התענוג הזה. [הוא מתעקש שזה בסדר... תזכרו את זה...]
אני: ממש לא חסר לי.
כמו שלמיליון גברים ונשים בעולם לא חסר התענוג שבמוזיקה ואני בטוחה שאתה מתענג על זה. [הבחור מוזיקאי]
זו הנאה כמו עוד אלף הנאות אחרות.
כל אחד ומה שעושה לו טוב בחיים.
והעיקר שיש משהו כזה ויש לי את ההנאות שלי.
הוא: מפרגן... מה שכן, איך את יכולה להנות מנשקות וחירמונים?... את נמשכת בכלל לגברים? [*שיעול* *שיעול* מישהו מנסה לרמוז שאני לסבית???]
אני: כן. אבל ברמה מאוד מאוד נמוכה
הוא: כלומר גם להתנשק את לא ממש אוהבת?
אני: כאן שלחתי לו קישור למושג Gray-A מ-AVEN והוספתי:
בעברית אנחנו מכנים את זה א-פור.
אני מציגה את עצמי כא-מינית בדיוק מהסיבות שכתוב שם.
ואני ממש כל אחת מהאפשרויות שהם הזכירו.
הוא: אני מתנצל בשם החשיבה העצמאית וטוען שהמאמר הזה הוא חתיכת בולשיט. הוא מתאר מציין את הסממנים, לא את הסיבה, והסיבה יכולה להיות עצלות/טראומה מחוויות מיניות כושלות/לחץ נפשי/דברים מודחקים שאין כח לטפל בהם/חוסר פתיחות או פחד כלפיי מה שבאמת מדליק אותך מתוך מחשבה או אמונה שמה שמדליק אותך מתפרש בעינייך כסטיה או שמתיש אותך מבחינת פרקטיקת הביצוע. [נראה לי שהוא כיסה בפעם אחת כל בעיה נפשית אפשרית שאפשר לדביק לא-מיניים. חוץ אולי מביישנות וכיעור/העדר 'סקס אפיל'... אגב, מושג שעד היום אני לא מצליחה להבין את המשמעות שלו.]
אני: זה למה חסר מודעות....
הוא: כולם בסופו של דבר נהיים א-מיניים אי שם בסביבות גיל 90, עד אז רצוי להינות מאחת המתנות המדהימות שהטבע נתן לנו.
אני: רצוי זה לא חובה. ותמיד יש כאלה שהם לא. בכל תכונה בכל דבר. גם כאן.
הטבע נתן הרבה דברים, אז?
הוא: אז מדבר כזה לא ניתן להתעלם בגלל שבגלל הדבר הזה בסופו של דבר האנושות מתקיימת. [אני צריכה לעשות סרטון בינגו על השיחה הזו. לדעתי כבר יש לי זכיה
זה כמו להתעלם מהנאה מאוכל.
אני: והנה מגיע שלב הקיום של האנושות....
זה מדהים איך עוברים את אותו הסרט עם כולם....
הוא: יאפ, איך נכנסת להריון?
מתנצל בשם כולם.
אני: א. יש לי ילדים. א-מיניות לא אומרת שיש בעיה לקיים יחסים או להכנס להריון. כל המערכות שלי תקינות לחלוטין.
הוא: בדיוק בגלל זה מה שאמרתי נכון – זה איזשהו חסם נפשי.
אני: ב. העולם סובל מפיצוץ אוכלוסין כרגע, כך שממש לא נראה לי שיקרה משהו אם כמה א-נשים יוותרו על ילדים. לא שזה קשור בכלל לא-מיניות (ראה סעיף א'...) אבל גם אם כן, את מי זה מעניין?
אין שום חסם נפשי. אם היה לא הייתי מקיימת יחסים בכלל. לא הייתי נהנת מאינטימיות בכלל.
הוא: לא קונה את זה. [ממש חשיבה עצמאית
אני: אל תקנה. אתה לא חייב. אבל זה אומר שלא יהיה ביננו קשר.
הוא: בכיף. אני לא מתכוון להרגיש רגשי אשמה על זה שאני אנושי. [אבל אני כן
אני: מה זה קשור?
הוא: קשור, כי מה שאת רוצה לשמוע זה סוג של לוקש.
את באמת מצפה שמישהו יגיד לך "וואלה, גם אני לא אוהב סקס, סוף סוף מצאתי מישהי א-מינית"?
אני: לא.
מה שאני מקווה לשמוע זה הבנה וקבלה של מה שאני מרגישה ולא ביקורת וחוסר קבלה ותיוג שלי כחולה/פגומה וכד' רק מפני שיש לי תכונה שהיא חריגה.
גם הגובה שלי חריג.
גם מנת המשכל שלי חריגה (לטובה
אז?
גם זה תוצאה של טראומה'הדחקה/משהו שחייבם לטפל בו?
המשך בהודעה הבאה...