דייהטסו טריוס

ענבר 23

New member
דייהטסו טריוס

היי האם יש כאן משהו שיכול לעדכן אותי על הרכב הזה? האם הוא זולל דלק או לא? האם הוא רכב שילך למוסך הרבה והכל כמובן בהשוואה למה שתרצו. אני מחפשת כזה רכב- שנת 1998 או 1999 משהו יודע כמה הוא עולה?? כל פרט לגבי הרכב יתקבל בברכה תודה, ענבר

black enigma

New member
רכב חמוד אמין

אנמי צפוף ....לא הכי נוח לא הכי מפנק . בלי יכולות שטח יותר מדי . השאלה מה את ממחפשת לעשות איתו ... כמה אנשים צריכים להיות בו ? כמה ק"מ ? איפה רוב הנסיעות ?

enigo

New member
לגבי החתימה שלך...

זאת חוות דעת של הביצים שלך?

Rשף

New member
נסיעה אחת עליו הספיקה לי (ולאשתי)

צפוף זה under statement המרפק של הנהג משפשף את זה של הנוסע (זה יתרון במקרים מסוימים
), מעל 90 קמ"ש המנוע מאד רועש ולא מאפשר כמעט האצה, והיציבות במיוחד במהירות גבוהה גובלת במסוכנת.

Rשף

New member
ושכחתי את אשתי בכל הסיפור

היא חובבת ג'יפוזה למיניהם, אחרי הנסיעה בטריוס היא סוף סוף הבינה למה לא כדאי ג'יפ.

Adi 2606

New member
אתה יכול לשתף אותי(נו) בתובנות שלה?

אצלנו הפוך, הוא רוצה ג'יפוזה (יופי של מינוח) ואני לא.

Rשף

New member
תובנות פשוטות

ג'יפ זה לא בטוח, בבמיוחד אחרי שאיש המכירות (זו הייתה נסיעת מבחן) החויר אחרי מעבר נתיב מהיר באיילון ושאל אם אני מנסה להפוך אותנו.

Rשף

New member
לטעמי לפחות כל ג'יפ נטול שטח

וזה כולל גם דיסקברי שנוסע רק למכולת ולהביא את הילדים לגן, אבל במיוחד כל הג'יפונים שיש להם מעט יכולת שטח ורוב הקונים לא מנצלים אפילו אותה.

Adi 2606

New member
OK, מה לגבי פורסטר?

רק עכשיו קנינו סניק וכיף לנו איתה, ואנחנו טיילנים אינטנסיביים
אבל מפנטזים על ה"שלב הבא" (עוד כמה שנים, עם הילד הבא
).

שי ז.

New member
הפורסטר הוא לא ג'יפ לשטח טכני

אבל סביר מאוד לטיולי טבע ושבילים.

Rשף

New member
הבעיה שבשביל לקנות לחם לא צריך ג'יפ

מי שמשתמש ברכב שטח לייעוד שלו- נסיעה בשטח שיבושם לו, אבל לקנות רכב כזה למטרות אחרות מעורר בעיות- 1. בטיחות של רכבי שטח הרבה פעמים נחותה מזו של רכב "רגיל": א. הם יציבים פחות ב. הם (לרוב) לא מתוכננים בדומה לרכבים "רגילים" עם אביזרי בטיחות ואזורים סופגי אנרגיה ג. המשקל הגדול שלהם, והתכנון המרובע מסכנים את יתר דיירי הכביש- מכוניות אחרות והולכי רגל. 2. הם מזהמים את האויר יותר 3. הם דורשים מקומות חנייה גדולים יותר ליד לחם ארז

למעלה