דייג אוהב

דייג אוהב ../images/Emo19.gif

דייג ופרופסור שטים בסירת הדייג . הפרופסור:"סלח לי,האם אי פעם למדת פיזיקה?" הדייג:"לא" הפרופסור:"אז כנראה שהפסדת רבע מהחיים שלך. ומתמטיקה למדת?" הדייג:"גם לא" הפרופסור:"אז תדע לך שהפסדת חצי מהחיים שלך! מה עם מחשבים?" הדייג:"גם לא" הפרופסור:"אז תתבייש לך! הפסדת שלושה רבעים מהחיים שלך!!" לפתע מתחילה סופה שמרסקת את הסירה לחתיכות ומעיפה את שני האנשים למים.הדייג שוחה לעבר קרש צף ונתפס עליו בזמן שהפרופסור מתחיל לפרפר. הדייג:"תגיד לי, אתה יודע לשחות?" הפרופסור(בולע מים):"ל...ל..לא" הדייג:"אז אני שמח להודיע לך שהפסדת את כל החיים שלך!!!" .........אוקוצור - לומדים לומדים.. בסוף מתים טיפשים

ועל ../images/Emo150.gif ו-../images/Emo107.gif

אם אתה יכול להתחיל את היום שלך ללא קפאין אם אתה יכול להתנהל במשך היום ללא כדורים להסדרת העיכול ונגד צרבת וקיבה עצבנית, אם אתה תמיד שמח ועליז ומתעלם ממכאובים וחולי, אם אתה לא מתלונן אף פעם, ולא משעמם את כל שומעיך בסיפורים על הצרות שלך, אם אתה אוכל בכל יום ממש את אותו אוכל, ומוקיר תודה על זה, אם אתה מבין ומתחשב כאשר יקיריך עסוקים מכדי להעניק לך תשומת לב, אם אתה מסוגל להתגבר על זה שבני הבית לפעמים מוציאים עליך עצבים ששייכים למקום ולמישהו אחר, אם אתה מסוגל להתעלם משגיאות של אחרים ולא מנסה לתקן אותם, אם אתה מסוגל להתייחס לחבר עני בדיוק כמו שאתה מתייחס לחבר עשיר, אם אתה מסוגל להתייצב בפני העולם ללא שקרים וללא מסכות, אם אתה מתגבר על רגעי מתח ללא עזרה רפואית, אם אתה מצליח להירגע ללא אלכוהול, אם אתה יכול לישון ללא עזרה של כדורי הרגעה, אם אתה יכול להגיד בכנות שבתוך תוכך אין אף טיפת דעה קדומה בענייני מין, גזע, צבע, דת ונטיה פוליטית, אזי, ידידי, ניתן להגיד עליך שאתה כמעט טוב כמו הכלב שלך....

ועל ה- דז´ה וו והנוסטלגיה...../images/Emo168.gif

דז´ה וו\שלום חנוך אל גן העדן האבוד אני חוזר אל תוך השקט הקרוי – נוסטלגיה בדלת זו אני עובר אל מרחבי הזמן אל עלומיי ואל חושי אל שביל עפר, מחוץ לכפר אל קרבתך אלי באור הלילה הכסוף, אהבת חיי את היית לי... למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו כי מי ידע מה מציאות ומה חלום ומה אמרנו שמחר ומה היום כמו עבר אשר עבר ושוב הוא כאן, על אף הזמן אשמורת, בגורן קוראים אלי לחזור אל ארץ נעוריי, הו אהבת חיי את היית לי... למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו (ביילנדו קוראסון, מורנה) צמרמורת, סחרחורת היה או לא היה כה מתוקה האשליה – נוסטלגיה את היית לי... למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו למראית ה-דז´ה וו

zahavashanny

New member
אלופת עולם נעשית חונוש בבדיחות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלך אני לא מפסיקה לצחוק ותאמיני לי יושבים פה בני לפעמים כשאני ליד המחשב ומתחילה להתגלגל מצחוק והם חושבים שירדתי מהפסים מה שכמובן לא כל כך כבר רחוק מהמציאות סתאאאאאאאאאאםםם.

לבריאות זהבוש - תצחקי....

ואני מה? אם יש משהו שאני אוהבת זה לצחוק...(כל הדרך לבנק)... אז מה נראה אותך? נקוה שלא יתפספס לי כי אנחנו כנראה ניסע לחול ב-6/6 לשבוע. נקווה שנצליח לתאם תאריכים.

zahavashanny

New member
חונוש בעיקר בדרך לבנק אלא מה

ובקשר לביקורו אני מגיעה כבר ב28 לחודש כך שאני מאמינה שנמצא ימים מתאימים אין דבר כזה לא ב3 ליוני יש לי חתונה משפחתית שלמטרתה בעצם אנחנו מגיעים כל המשפוחה כך שאני לא מאמינה שלא נמצא לנו זמן להפגש בכח עם קצת מוח נצליח. הצחוק בריא חלפחות זה משתמיד אמרו יכול להיות שבגלל זה אני כל כך שמנה מרב תחוק.

לי כבר ברור שזו מזימה, חונה

כי כל פעם שזהבוש מגיעה את נוסעת לחו"ל זהבוש, תבואי בהפתעה ותראי איך את פוגשת אותה

למעלה