דייב עוזב את סאם

tomact

New member
דייב עוזב את סאם

כן..רשמית והכל =[ הסיבה זה חילוקי דעות אמנותיים. הוא אמר שהוא הרגיש "כמו קוץ בלהקה, אבל עדיין אנחנו כמו אחים" מעניין לאן זה יתפתח =\\

DamageChargo

New member
ג'יזס קרייסט../images/Emo7.gif

May 16, 2006 Sum 41 Message To Fans The four of us as Sum 41 have had an amazing time traveling the world with Dave, living the dream we all had growing up in Ajax. Dave Brownsound's decision to leave the band saddens us as friends, but we understand and support his decision to pursue a new musical path. We wish him the best of luck. We want to let our fans know that we're busy in pre-production for our next studio album and have never been more excited about the music we're creating. We can't wait for you to hear it and look forward to seeing you all very soon. Bizzy, Stevo and Cone הלהקה לא תהיה אותו דבר בלעדיו]:

yuval411

New member
כוס עמק נוו

מה יהיה עכשיו? אין מצב שהם ימשיכו בתור טריו כי דריק חרא גיטרסט... בטח יביאו גיטרטס אחר לא?

DamageChargo

New member
ניראה לי שכן.

כי הם גם מוציאים דיסק חדש אז בטוח מישהו יחליף אותו

tomact

New member
לפחות הם מוציאים דיסק חדש

מצפה לשמוע. אבל הוא יהיה אחרת =\\ בלי דייב זה לא סאם... מעניין אם דייב יפתח להקה משלו, שמעתי שהוא מתחיל לשיר =O

yuval411

New member
מה שמעניין באמת

זה לאיזה כיון ילך הדיסק החדש שלהם... אני לא ממש אתלהב מעוד דיסק כמו צ'אק שיחזרו לפאנק כמו בהתחלה

UnUsUaLgIrL

New member
הוא באמת לא הכי התאים אבל ..

כאילו הוא הוא פאן אירון מיידן כזה. אבל זה לא ממש נכון שבלעדיו לא יהיה סאם. כאילו הוא מן כזה חלק מהארבעה. אבל לא היה סאם בלי דריק, בלי קון, בלי סטיבו. דייב מעולה. אבל הוא לא מתאים ללהקת סאם כשחושבים על זה. תמיד חשבתי שהוא לא קשור אליהם. והנה זה מוכיח את עצמו. ושוב, לא מבחינה שהוא לא טוב. הוא אחד הטובים. פשוט לא מותאם ללהקה, לסגנון המתאים שלו.

ואיייייי זה הדבר הכי עצוב בארץ!

אממ אני יודעת שאני קצת נדחפת כי אני קצת לא קשורה לפורום שלכם (אבל הייתי פה כמה פעמים...מזמן)בדיוק עכשיו שמעתי מידיד שלי שדייב עוזב...ואי...איזה באסה!הדבר היחידי שטוב זה שהם מוציאים אלבום חדש כאילו מתחילים לעבוד עליו, ושהם יתפקדו כרגיל... צר לי לשמוע...וסליחה על הדחף..

למעלה