דייב מפגישת מחזור..

jaws15

New member
דייב מפגישת מחזור..

נכון שהוא ניראה טוב?? הוא גם מתאים להולי ..וגם יש לו גוף טוב!! הכי נורמלי, הכי חתיך, הכי מצחיק, והכי הכי שווה! נ.ב- שמעתי שמתחיל העולם האמיתי ניו יורק!! עומד להיות פצצה !! אבל אין על פריז! זה הכי יפה !! מלורי מדהימה ואייס כוסון!!!

בדיוק מה שאני חושבת!

הולי הכי מהממת שמה והוא הכי חתיך שמה ושניהם מאוד מתאימים היו הפיבוריטים שלי מההתחלה....לא כמו נטשה שחושבת שהיא יפה....לדעתי היא לא....ובעולם האמיתי גם אני חושבת שמלורי ואייס הכי חמודים שם

פגישת מחזור.....

מישהו יודע מי יתארס בפרק הבא?!... ממש אהבתי את זה וחבל שזה נגמר...... העולם האמיתי ניו יורק כבר היה...... פעמיים כבר עשו בניו יורק אז אני בספק אם יעשו שוב פעם....

reut amit

New member
נראה לי ש..

או נטשה ודן.. או הולי ודייב.. מיה ןבן זה בטוח לא.. כי הם אפילו בקושי התנשקו!

niva99

New member
נטאשה סתם מלצרית גולד דיגרית...

ראיתם איך היא הגיבה כשנודע לה שהחנון הפך למליונר? וחוץ מזה יש לה חבר בבית-דבר שלא מפריע לה לשלוח לחמה על פני המים... אוח מה שהבבה -לובה הייתה עושה לה- ככה להשויץ עם הפרחים מול הגבוהה ?

חנן פרץ

New member
מי שיתארס ביום ראשון....

הולי ודייב. וזה בגלל שהראו את שניהם מתנשקים אחרי שהוא הציע נישואין. וחוץ מיזה דייב דיבר על הצעת נישואין להולי כבר הרבה זמן. ושאלה לכל צופיי "פגישת מחזור" מתי אמורה להסתיים העונה? ויש עוד עונות? אולי שיגיעו אלינו?

חנן פרץ

New member
מי שיתחתן יום ראשון בפגידת מחזור...

הולי ודייב. וזה בגלל שהראו את שניהם מתנשקים אחרי שהוא הציע לה נישואין. וחוץ מיזה דייב דיבר על הצעת נישואין להולי כבר הרבה זמן. ושאלה לכל צופיי "פגישת מחזור" מתי אמורה להסתיים העונה? ויש עוד עונות? אולי שיגיעו אלינו?

חנן פרץ

New member
את צודקת היא מזכירה אותה אולי בגלל

הסרט החדש של סלמה הייק "פרידה".

niva99

New member
אגב הולי-הידעתם שהיא יהודיה?

לא מספיק שהבחורה עו"דית+מככבת בפלייבוי אז היא בנוסף לכל מ"שלנו".

napton

New member
עד מישהו שם לב

לפטרישה הכוסית הלא נורמלית הזאת והפופולרית בטרוף ועכשיו בוא נחזור לעולם האמיתי ואולי תגידו לי מה התמונה שלה מזכירה לכם

pertal

New member
היפופוטם, ואני לא צוחק

לא שהיא שמנה או משהו, פשוט יש לה פרצוף של היפופוטם, לא?

חנן פרץ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל התשובות נכונות אבל היא מזכירה לי מישהי שהשתתפה בעולם האמיתי בעונה שלא ראינו. ראיתי מישהי שדומה לה באיזה תכנית על העולפ האמיתי מאחורי בקלעים. צדקתי? אם לא אז תגיד!!

למעלה