דייברתי אםם אושריי ואביחיי :)

דייברתי אםם אושריי ואביחיי :)

אמממ הכול קרה אתמול בסביבות שמונה , אני לא יחפור אני יספר בקצרה... _________________________________________________ אני : שלום.. אושרי : שלום :) , שני ?! אני : כן ...מי זה ?! אושרי : זה אושרי אלמווריש.. אני : אווושששרררייי ?! ייאאא אמאאאא [ גמגמתי ככה כול השיחה...D= ] אושרי : מה שלומך חמוודה ?! אני : הכול בסדר...יאא אמאא... [ D= ] --------------------------------------------------------------------------- ככה דיברנו איזה רבע שעה כמו איזה מפגרת בכיתיי לו וגמגמתי כמו איזה סתוומה D= היה קטע שנורא אהבתי .. : " אושרי ?! אתה יודע שלפעמים שאני שומעת ת'שירים שלכם אני בוכה מגעגעועים ?! הוא כזהה מה באמת ?! יאא חמוודה על תבכי , תבטיחי לי שלא תבכי יותר בגללנו...אנני כזה - אני מבטיחה D=" הוא אמר לי גםם שאני יבוא אם שלט להופעות הבאות ששום עליו שני - פטל ושהוא ישתדל להכניס אותי למאחוורי הקלעייםם :) וככה היתה כול השיחה , רוב השיחה אמרתי אני אוהבת אותכם וההיתי על ספיקר שככה דיברתי אם אושרי ואביחי בו זמנית :) אז שאמרתי להם " אני אוהבת אותכם " הם אמרוו גם אנחנוו :) ....................................................................................................................... בנוות ?! אני כול כךך מאוושרת :) אני אוהבת אותכן :)

../images/Emo141.gifבסדר אז מה לא נורא!

זהו אל תגיבי פה יותר זה מקלקל זהו אל תגיבי פה יותר זה מקללקל לה תשרשור!

../images/Emo175.gifאני המורה ללשון של הפורום . ../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif

חע , אני מתקנת את כולם .
חיחי . D; לא להגיב לי . :][:

SepteMber Lady

New member
יאאאאאאאאא פטל .....איזה כיף!!

איזה כיף לך מאמי!!!!! הייתי מ=ת=ה לדבר עם אושרי שוב!!! יווווווווו כשאני מתקשרת לערן הוא תמיד לבד!!! אףפעם לא הצלחתי לדבר עם אושרייייייייייייייייייייייייי אני מקנאת בך!!חחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo109.gif אני עצובה ../images/Emo7.gif

עכשיו אני יודעת שאני אהיה בדיכאון כולן מדברות עם הבנים ואני לא בא לי למות יש לי דמעות בעיניים

../images/Emo210.gifשירלללללללללללי../images/Emo46.gif

שבנות רושמות שהם דיברו עם הבנים תירשמי שאת שמחה בשבילהם וזהו את לא צריכה להרוס את השירשור הזה לשירשור של עצב. ובטח שלא לתקן אותה :\ =אל תגיבי לי=

אני מאושרת בשבילך !

זה הכי מגיע לך , באמת באמת אוהבבבבבבבבבבבת וססס אושרי הזה? חמווודיקו :]

למעלה