פטל אלמוריש הנסיכה
New member
דייברתי אםם אושריי ואביחיי 
אמממ הכול קרה אתמול בסביבות שמונה , אני לא יחפור אני יספר בקצרה... _________________________________________________ אני : שלום.. אושרי : שלום
, שני ?! אני : כן ...מי זה ?! אושרי : זה אושרי אלמווריש.. אני : אווושששרררייי ?! ייאאא אמאאאא [ גמגמתי ככה כול השיחה...D= ] אושרי : מה שלומך חמוודה ?! אני : הכול בסדר...יאא אמאא... [ D= ] --------------------------------------------------------------------------- ככה דיברנו איזה רבע שעה כמו איזה מפגרת בכיתיי לו וגמגמתי כמו איזה סתוומה D= היה קטע שנורא אהבתי .. : " אושרי ?! אתה יודע שלפעמים שאני שומעת ת'שירים שלכם אני בוכה מגעגעועים ?! הוא כזהה מה באמת ?! יאא חמוודה על תבכי , תבטיחי לי שלא תבכי יותר בגללנו...אנני כזה - אני מבטיחה D=" הוא אמר לי גםם שאני יבוא אם שלט להופעות הבאות ששום עליו שני - פטל ושהוא ישתדל להכניס אותי למאחוורי הקלעייםם
וככה היתה כול השיחה , רוב השיחה אמרתי אני אוהבת אותכם וההיתי על ספיקר שככה דיברתי אם אושרי ואביחי בו זמנית
אז שאמרתי להם " אני אוהבת אותכם " הם אמרוו גם אנחנוו
....................................................................................................................... בנוות ?! אני כול כךך מאוושרת
אני אוהבת אותכן
אמממ הכול קרה אתמול בסביבות שמונה , אני לא יחפור אני יספר בקצרה... _________________________________________________ אני : שלום.. אושרי : שלום