דיטה V ג'ירף

Siren

New member
דיטה V ג'ירף

הראשונה בשרית, השנייה אסייתית ולמראית עין נראה כאילו אין בכלל מקום להשוואה בין שתי המסעדות. אבל בשבוע האחרון יצא לי לאכול מנות זהות בשתיהן: ספריבס ופרופיטרולים וההבדלים שווים סיקור. ספריבס: הגירסה של הג'ירף אינה מוגשת בסניף שבאבן גבירול אבל ניתן למצוא אותה ברמת החייל. מדובר בשדרת צלעות קטנה ומתוקה. בלי הרבה בשר אבל עם המון טעם. המנה מוגשת בתוספת של ירקות טמפורה וכרוב סיני ובסך הכל המנה ממש טובה. לעומתה, הגירסה של דיטה יותר עסיסית ושמנמנה. נכון שהתוספות לא מסעירות אבל הצלעות עצמן מלאות בשר ושומן במידה הנכונה. פה אין שלולית של רוטב ודביקות מציקה כי הטעם התמקם מבעוד מועד בין סיבי הבשר המתוק. בקלות אפשר לומר שזאת אחת ממנות הספריבס הטובות ביותר שאכלתי. פרופיטרולים: המתיקות של המנה העיקרית לא מנעה ממני מלהזמין קינוח. וכשאומרים קינוח בג'ירף מתכוונים לפרופיטרולים. בצלחת עמוקה שוחות להן 3 פחזניות בים של שוקולד וכל אחת מהן ממולאות בגלידת וניל מנוקדת זרעונים שחורים. מנה דומה ניתן להזמין בדיטה (בגירסא של 3 או 5 פחזניות) רק פה הפחזניות יבשושיות, הגלידה מאכזבת וים השוקולד הוא בקושי שלולית. מסקנות: אם אתם בדיטה תזמינו את הספריבס אבל בשלב הקינוחים עדיף לערוק למקס ברנר (ובשום פנים ואופן לא ל"קקאו" הסמוכה) אם כבר מצאתם את עצמכם מחפשים חניה ברמת החייל, וגם אם בסוף לא הלכתם לג'ירף, הפרופיטרולים היא מנה פשוטה אבל כל כך טובה שכדאי להכנס לג'ירף רק כדי לאוכל אותה (או את הברולה בננות...)

ננה f

New member
לא השתגעתי על הברולה בננות וגם

הפרופיטרולים היו בסדר כזה, לא קינוח מרתק ממש. המנה היחידה עד כה שבשבילה אני ארוץ לג'ירף היא הצ'אזה.

meravbr

New member
גם אני לא נפלתי מכל הקינוחים האלו,

יש יותר טובים בהרבה בתי קפה אחרים בעיר...

Siren

New member
דווקא הפשטות קוסמת בעיניי

קצת בצק, קצת גלידה טובה והמון שוקולד... מה עוד צריך בחיים?!

למעלה