דיזלים מישהו מכיר איזה ספק בתאילנד לגינסים של דיזל באיכות מעולה ומחיר טוב?
L LIOR6339218 New member 18/11/06 #1 דיזלים מישהו מכיר איזה ספק בתאילנד לגינסים של דיזל באיכות מעולה ומחיר טוב?
B Benkok New member 19/11/06 #2 כן להוציא את הג'ינסים מתאילנד אין בעיה, השאלה היא אם תוכל להכניס אותם לארץ...
L LIOR6339218 New member 19/11/06 #3 אתה יכול לכוון אותי יש לך כתובת של מפעל או טלפון ? ואם אפשר לשאול מה אתה עושה שם הבנתי שאתה נמצא שם הרבה זמן
אתה יכול לכוון אותי יש לך כתובת של מפעל או טלפון ? ואם אפשר לשאול מה אתה עושה שם הבנתי שאתה נמצא שם הרבה זמן
B Benkok New member 19/11/06 #4 ../images/Emo6.gif יש לי כתובת וטלפון... ואני עושה כאן בדיוק מה שאתה מבקש ממני לעשות עם הדיזלים שלך, רק שאני גובה על זה כסף...
../images/Emo6.gif יש לי כתובת וטלפון... ואני עושה כאן בדיוק מה שאתה מבקש ממני לעשות עם הדיזלים שלך, רק שאני גובה על זה כסף...
L LIOR6339218 New member 19/11/06 #5 בוא נתקדם מה עלות מכנס? באיזה איכות? כמה תיווך אתה דורש? ואתה בטח גם יודע איך להכניס אותם לארץ ישנם עוד מוצרים שאני מעוניין להביא אני יעדכן אותך בהמשך
בוא נתקדם מה עלות מכנס? באיזה איכות? כמה תיווך אתה דורש? ואתה בטח גם יודע איך להכניס אותם לארץ ישנם עוד מוצרים שאני מעוניין להביא אני יעדכן אותך בהמשך