דיו למדפסת

דיו למדפסת

התלבטתי אם להעלות כאן את השאלה, אחרי כל השרשור שמתנהל כאן למטה.
אבל קיבלתי אומץ והנה אני שואלת.
איפה קונים דיו למדפסת HP920.(מקורית כמובן) אז מה אני תלותית?

BenjiMan

New member
דיו...../images/Emo126.gif

אם לא דחוף לך הייתי קונה תחליפי מ DMO דרך האתר שלהם או ישירות מהחנות בירושלים... אפשר להשיג בקומפיוסייל בליגד סנטר ... וגם באופיס דיפו בישפרו סנטר... אם יש לך את הראשים הריקים תקבלי עליהם זיכוי של 10 שקלים... התחליפי לא פחות טוב מהמקורי ועולה בדיוק חצי מחיר מהמקורי... ב.

BenjiMan

New member
אממממ.....

WWW.DMO.CO.IL ... נדמה לי שהם ממוקמים ברחוב שץ. ב.

דושניק

New member
את לא מתביישת???

שימי לב גם לכמות, לא רק למחיר. אחת הטענות ששמעתי לאחרונה היא שבמסגרת מלחמת המחירים האינטנסיבית החברות לא מספקות מחסניות מלאות. זאת חוכמה קטנה לשלם 2/3 ולשם חצי...זה נאמר לא רק על DMO אלא על HP עצמם! אני הייתי שואל בפורום נישתי יותר, כמו מחשבים או תמיכה.

443

New member
בשום פנים לא DMO

איכות הדפסה ירודה, המחסנית מפסיקה להדפיס כשיש בה עוד לא מעט דיו, שירות לקוחות גרוע ביותר!!! התקשרתי לברר אם ניתן לעשות משהו בנוגע למחסניות שיש בהן דיו אבל אינן מדפיסות, עוד לפני ששאלתי את השאלה נעניתי בגסות וכשביקשתי לדבר עם מישהו אחר נאמר לי "לא מתאים לי לדבר איתך" וניתקו את הטלפון. ישנן מחסניות ממוחזרות נוספות בשוק, DMO לא יראו יותר את הכסף שלי. מאוד יתכן ש- HP יחזרו לקבל אותי בתור לקוח. --כביש מאוד עצבני--

אמץ

New member
רק לא DMO

נתנו לי מחסניות ריקות/יבשות ועוד נזפו בי שאני רוקנתי אותן. האיכות שלהן לא משהו בכלל (אפילו של השחור). אם תחליף, אז של אופיס דיפו (והם לא מוכרים DMO שם - בנג'י). האיכות הייתה טובה וגם השירות ויש אחריות לשנה. הם גם נותנים הנחה של 20 ש"ח בהחזרת ראש מקורי, או 10 ש"ח בהחזרת ראש של אופיס דיפו. היום גם יצא לילהשוות קצתמחירים מול באג והמבצע של חבר, ואופיס דיפו יוצאים טוב גם במחירי הראשים המקוריים.

יונית ש

New member
ברשות הדואר

בדיוק הזמנתי השבוע גם זול גם אמין ומגיע עם שליח הביתה מומלץ דרך אגב יש לנו אותה מדפסת

ורדה 1

New member
לדעתי - רק מקורי! אחרי שניסיתי כמה סוגים של תחליפי, הבנתי ש(במיוחד ב-HP)אסור לחסוך בזה. התחליפיים לא תמיד עובדים, וגם אם כן, הטענה היא שהם הורסים את המדפסת. דרך אגב, האם שאלת את השאלה הזו היום ב"אבן נייר ומספריים"?

למעלה