דיור בחיפה -בבעיה
טוב מקווה שזה הפורום הנכון - אני שנתיים וחצי בחיפה וקצת במצוקה ורוצה להתייעץ.
אני גרה ברחוב שקט מאוד בקצה שכונת הדר
מרוצה מאוד בסך הכל
יש לי שכנים מעולים שעוזרים לי מאוד בהכל
יש לי במרחק חצי דקה הכל כולל מכולת ובית מרקחת שפתוחים גם בסופי שבוע(חשוב מאוד כי אני בעבודה שהיא קצת כמו צבא אני לא תמיד בבית ).
גם סגורה על זה שרוצה להישאר בחיפה(אני מעיר קטנה שאין בה עבודה ופה לא הייתי מובטלת חצי שעה והכל זמין כל כך )..
אבל כמה בעיות:
1. יקר לי
2. הדירה צריכה שיפוץ מצאתי את בעל הבית הקודם בדרך לא דרך והבנתי את הסיבה שהדירה ככה
אני מאוד מהססת מה לעשות
העברתי היום את כל היום בלבדוק מודעות
אם מישהו מכיר ברחוב סביר דירה של חדר +מטבחון +מרפסת סגורה או עוד חצי חדר בלי רטיבות וקירות מתפרקים בעד 1500 ש"ח - עדיפות לטווח ארוך מאוד - אשמח לפרטים.אפילו ערב יש לי.
(מסיבות רפואיות אם בלי מעלית אז קומה נמוכה )
מישהו הציע לפנות לגג לחייל המשוחרר , מישהו מכיר?
מעבר לזה מישו מכיר איזה אופציות לסיוע או לתיקונים זולים אני יודעת גם בעל הבית הסביר שיש דברים שאין איך לתקן אבל רוצה לנסות כי באמת שטוב לי פה..
תודה
טוב מקווה שזה הפורום הנכון - אני שנתיים וחצי בחיפה וקצת במצוקה ורוצה להתייעץ.
אני גרה ברחוב שקט מאוד בקצה שכונת הדר
מרוצה מאוד בסך הכל
יש לי שכנים מעולים שעוזרים לי מאוד בהכל
יש לי במרחק חצי דקה הכל כולל מכולת ובית מרקחת שפתוחים גם בסופי שבוע(חשוב מאוד כי אני בעבודה שהיא קצת כמו צבא אני לא תמיד בבית ).
גם סגורה על זה שרוצה להישאר בחיפה(אני מעיר קטנה שאין בה עבודה ופה לא הייתי מובטלת חצי שעה והכל זמין כל כך )..
אבל כמה בעיות:
1. יקר לי
2. הדירה צריכה שיפוץ מצאתי את בעל הבית הקודם בדרך לא דרך והבנתי את הסיבה שהדירה ככה
אני מאוד מהססת מה לעשות
העברתי היום את כל היום בלבדוק מודעות
אם מישהו מכיר ברחוב סביר דירה של חדר +מטבחון +מרפסת סגורה או עוד חצי חדר בלי רטיבות וקירות מתפרקים בעד 1500 ש"ח - עדיפות לטווח ארוך מאוד - אשמח לפרטים.אפילו ערב יש לי.
(מסיבות רפואיות אם בלי מעלית אז קומה נמוכה )
מישהו הציע לפנות לגג לחייל המשוחרר , מישהו מכיר?
מעבר לזה מישו מכיר איזה אופציות לסיוע או לתיקונים זולים אני יודעת גם בעל הבית הסביר שיש דברים שאין איך לתקן אבל רוצה לנסות כי באמת שטוב לי פה..
תודה