דיוקן עצמי

eranoz

New member
תשמע צריך הצדקה כלכלית כדי לקנות

מחשב כזה מה הגודל של ה-harddisk במחשב שלך? לא יכול להיות שזה רק 18 ג´יגה. מן הסתם לא הבנתי נכון אני הולך ללמוד maya שנה הבאה יש לך מושג מהם נתוני הבסיס למחשב בשביל להיות מסוגל ליצור בתוכנה הזאת?

eranoz

New member
תכנת תלת מימד מטורפת הכי הכי בשוק

יש בה הרבה יותר אפשרויות ומורכבות מהאחרות והגימורים שלה טובים בהרבה ללא ספק היא הדבר הדילמה היא שהתוכנות האלה גם ככה מטורפות אז להוסיף טירוף על הטירוף בסופו של דבר התוכנות הפשוטות יותר מספקות את הדרישה לרוב נפח העבודה בשוק בשביל להיות טוב באמת במיה צריך להיות פאנט מטורף ולהשקיע טונה שעות בזה ולא שתוכנות תלת מימד אחרות הן לא טובעניות אבל המיה בכלל אני לומד את התחום אבל קשה לי מאוד איתו אולי קשה לי עם הרעיון שאיאפשר לדע את התוכנות האלה עד הסוף בשלב מסוים אתה מגיע להתמחות יש כמה תחומים עיקריים כמו מודלינג מירקמים תאורה ואנימציה שאתה לא יכול להיות כלי בכולם אני מתכוון ברמה המעשית כמובן ביכולת לספק את הסחורה לא ברמה של לדעת כל כפתור מה הוא עושה זה דומה למכונית מרוץ שכל מי שיש לו רשיון יכול לנהוג בה אבל להגיע איתה למקסימום ביצועים זה צורך כשרון והרבה עבודה קשה.

moti80

New member
יש נתוני בסיס של החברה של מאיה>

שהם ממש לא מעשיים - הם אומרים מחשב פנטיום 200 (המעבד הישן) עם 32 זיכרון וכרטיס open gl. לדעתי, זה תלוי מאוד מה הולכים להיות השימושים שלך בתוכנה. אם תסביר לי אני חושב שאוכל להרכיב לך מערכת טובה במחיר מינימלי. יש לי הארד דיסק מהיר (פי 2 מרגיל) 15,000 סיבובים בשניה בגודל 18 GB ויש לי הארד דיסק רגיל 7,200 סיבובים בשניה בגודל 80 ג´יגה. בקיצור נעגל את זה ל 100 גי´גה. שמש מוטי

eranoz

New member
אני רוצה ללמוד את התוכנה

ולעשות איתה דברים משמעותיים מעבר לזה אני מוכן לחקות לילה שלם לרינדור התקציב שלי זה 5000 ש"ח 7000 מקסימום מעבר לזה אני חושב שצריך הצדקה כלכלית כדי לקנות מחשב כלכך יקר

moti80

New member
זה אחלה מחיר למחשב מדהים!!!

השאלה היא על מה אתה הולך: 2 מעבדי פנטיום 3 או מעבד אחד של פנטיום 4? שמש מוטי

ננהננה

New member
רפרנס באנגלית זה ´הפניה למקור´

והכוונה בציור היא לעבוד עם צילום שמסתכלים עליו ומציירים לפיו.

למעלה