דיוני סדרות #83

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

dory30

Well-known member
סדרה "ישנה" משנת 2018. רואים בה את יו גרנט כפוליטיקאי שניצל מינית בן חסות שלו- שמצדו לא נשאר חייב ומנסה להתנקם בו אחרי שהופך לדוגמן מפורסם. מעניין שדווקא בן וישואו, שמשחק את הדוגמן (ועובד בחוות סוסים בעברו) הוא שזכה בפרסים. הוא אגב גיי גם במציאות.

מילי08

Well-known member
ניק, איפה כתבת על המרחב? חשבתי שזה יהיה בשרשור 82
אני צריכה את הסיכום שלך כדי להגיב כי כתבתי רק כמה נקודות ואני לא לגמרי זוכרת את כל השתלשלות העניינים.

לא שהיתה השתלשלות עניינים. זה הרגיש כמו סיום עונה ולא כמו סיום סדרה. העלילות נסגרו בצורה קלה מידי ושטחית מידי ובלי שום דרמה. למרות השטחיות, הפרק הרגיש דחוס ומבולגן ולא באמת קיבלנו תשובות לכל מיני דברים שקרו שם (למשל העולם הזה עם הילדים והחיות המוזרות והכלבים של הפרוטומולקולה שמחזירים לחיים).
* לא הבנתי מי זה היה שעמד והסתכל לשמיים בתחילת הפרק. נדמה לי שבהמשך ראו אותו שוב.
* הסיפור הפוליטי עם דרמאר והולדן ואביסארללה היה יכול להיות הגיוני אם היו מקדישים לזה יותר מאשר כמה דקות אחרי השיא של הפרק, אם כי השיא לא היה מאוד גבוה. מצד שני, היחסים בין הולדן לאביסרללה מעניינים וחמודים. גם מזה הייתי שמחה לקבל יותר.
* אני אוהבת שהזכירו את אלכס בעונה הזאת. בסוף העונה הקודמת הרגשתי שמיהרו לקבור אותו ולא נתנו לנו הצופים את הזמן להיפרד ממנו כמו שצריך. השחקן אולי היה דוש, אבל הדמות היתה אהובה. אז האזכורים שלו הפעם היו מאוד נחוצים ומרגשים.
* ממש נבהלתי כשבובי ודרייפר נפצעו. פחדתי שיהרגו לנו אותם בקלות כזאת בלתי נסבלת, אבל בסוף כמו כל דבר בפרק הזה, גם הפציעה שלהם הסתכמה בחזרה מהירה לשגרה.
* ומה קרה עם מה שמה פיצ'ס? אנחנו אמורים להבין מזה שהיא עוד מעט תמות?
* קצת נעצבתי כשהספינה של אינרוס מתה ואיתו פיליפ. הייתי בטוחה שבסוף פיליפ יינצל. אבל היי, רגע! חזרו אליו בדקות האחרונות של הפרק כדי להראות שהוא חי, וגם זה נעשה במהירות ובלי סגירה הולמת לסיפור. כביכול הדמות שלו עברה תהליך העונה, אבל לא העמיקו בזה כמו שצריך. ראינו שהוא לומד לראות את אבא שלו באור קצת שונה, אבל הוא גם עדיין מעריץ אותו ופוחד ממנו ומגן עליו. עוד קו עלילה שהיה צריך לקבל יותר מקום כדי שנראה למה פיליפ מחליט לשנות את השם שלו לשם של נגאטה. כלומר, על פניו זה ברור למה, אבל התהליך של פיליפ כדמות לא היה שלם.
* כמובן המוות של אינרוס היה הכי סתמי בעולם. הבן אדם ליטרלי התפוגג בלי לדעת אם המאבק שלו הצליח או לא ואיפה הדברים עומדים ובלי לשאת בתוצאות.

זה מבאס. מרגיש טיפה זלזול בצופים. סדרה שהיתה טובה לכל העונות שלה למרות כל מיני בעיות- למשל אני חושבת שרוב השחקנים היו חלשים. דמויות טובות, שחקנים פחות; גם הקונספט המשתנה של הסדרה (התחילה כמין מתח בלשי עם דמויות מיוחדות ועולם רחב, הפכה לסוג של גילוי עצמי ואוניברסלי פילוסופי, והסתיימה במלחמת כוכבים), והכל אמור היה להתנקז לסוף אפי כלשהו אבל לא היו שום שיאים בפרק הזה. מיהרו לסגור בלי לתפור את כל הקצוות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק, איפה כתבת על המרחב? חשבתי שזה יהיה בשרשור 82
אני צריכה את הסיכום שלך כדי להגיב כי כתבתי רק כמה נקודות ואני לא לגמרי זוכרת את כל השתלשלות העניינים.

לא שהיתה השתלשלות עניינים. זה הרגיש כמו סיום עונה ולא כמו סיום סדרה. העלילות נסגרו בצורה קלה מידי ושטחית מידי ובלי שום דרמה. למרות השטחיות, הפרק הרגיש דחוס ומבולגן ולא באמת קיבלנו תשובות לכל מיני דברים שקרו שם (למשל העולם הזה עם הילדים והחיות המוזרות והכלבים של הפרוטומולקולה שמחזירים לחיים).
* לא הבנתי מי זה היה שעמד והסתכל לשמיים בתחילת הפרק. נדמה לי שבהמשך ראו אותו שוב.
* הסיפור הפוליטי עם דרמאר והולדן ואביסארללה היה יכול להיות הגיוני אם היו מקדישים לזה יותר מאשר כמה דקות אחרי השיא של הפרק, אם כי השיא לא היה מאוד גבוה. מצד שני, היחסים בין הולדן לאביסרללה מעניינים וחמודים. גם מזה הייתי שמחה לקבל יותר.
* אני אוהבת שהזכירו את אלכס בעונה הזאת. בסוף העונה הקודמת הרגשתי שמיהרו לקבור אותו ולא נתנו לנו הצופים את הזמן להיפרד ממנו כמו שצריך. השחקן אולי היה דוש, אבל הדמות היתה אהובה. אז האזכורים שלו הפעם היו מאוד נחוצים ומרגשים.
* ממש נבהלתי כשבובי ודרייפר נפצעו. פחדתי שיהרגו לנו אותם בקלות כזאת בלתי נסבלת, אבל בסוף כמו כל דבר בפרק הזה, גם הפציעה שלהם הסתכמה בחזרה מהירה לשגרה.
* קצת נעצבתי כשהספינה של אינרוס מתה ואיתו פיליפ. הייתי בטוחה שבסוף פיליפ יינצל. אבל היי, רגע! חזרו אליו בדקות האחרונות של הפרק כדי להראות שהוא חי, וגם זה נעשה במהירות ובלי סגירה הולמת לסיפור. כביכול הדמות שלו עברה תהליך העונה, אבל לא העמיקו בזה כמו שצריך. ראינו שהוא לומד לראות את אבא שלו באור קצת שונה, אבל הוא גם עדיין מעריץ אותו ופוחד ממנו ומגן עליו. עוד קו עלילה שהיה צריך לקבל יותר מקום כדי שנראה למה פיליפ מחליט לשנות את השם שלו לשם של נגאטה. כלומר, על פניו זה ברור למה, אבל התהליך של פיליפ כדמות לא היה שלם.
* כמובן המוות של אינרוס היה הכי סתמי בעולם. הבן אדם ליטרלי התפוגג בלי לדעת אם המאבק שלו הצליח או לא ואיפה הדברים עומדים ובלי לשאת בתוצאות.

זה מבאס. מרגיש טיפה זלזול בצופים. סדרה שהיתה טובה לכל העונות שלה למרות כל מיני בעיות- למשל אני חושבת שרוב השחקנים היו חלשים. דמויות טובות, שחקנים פחות; גם הקונספט המשתנה של הסדרה (התחילה כמין מתח בלשי עם דמויות מיוחדות ועולם רחב, הפכה לסוג של גילוי עצמי ואוניברסלי פילוסופי, והסתיימה במלחמת כוכבים), והכל אמור היה להתנקז לסוף אפי כלשהו אבל לא היו שום שיאים בפרק הזה. מיהרו לסגור בלי לתפור את כל הקצוות.
זה בעמוד השני של דיוני סדרות #81:

לא שכתבתי כל כך הרבה. למעשה את כתבת כאן יותר ממני
כשאני מסתכל על מה שכתבת אני קולט כמה הרבה הספקתי לשכוח בשבוע וחצי. אני חושב שאני במיוחד שוכח מהר פרטים מסדרות אחרי שהן מסיימות עונה.
כן, היה לחלוטין לא אידיאלי. כנראה כי דחסו את סיום הסדרה ל6 פרקים
זה היה המנהיג של המושבה בלאקוניה מסתכל על החללית שהם בונים בחלל עם הפרוטומולקולה. לחלוטין לא הסבירו את זה מספיק. זה אמור להיות חשוב מאוד להמשך העלילה שיש בספרים שכאן לא מגיעים אליה (אבל יש אנשים שאופטימים שנראה את זה בסדרת ספין אוף שמתרחשת כ30 שנה מאוחר יותר)
צודקת שזה היה מואץ נורא, ולכן איבד אפקטיביות. עדיין הבנתי את הרעיון בכללי.
בהחלט היחסים בין הולדן ואביסרלה מעולים. אני עדיין זוכר את הפעם הראשונה שהם דיברו ישירות אחד לשני בפרק 2X05 כשארוס היה בדרך להתנגשות בכדור הארץ.
לא זכרתי שהזכירו אותו ממש?
אין בובי ודרייפר. יש את בובי דרייפר. אבל אני כבר לא זוכר מי היה איתה שם ב"פלנטה". זה היה איימוס?
לא הבנתי את זה. מה היה איתה בסוף?
דווקא הרגיש לי שהבנתי בפרק האחרון איך פיליפ מרגיש סופית מפוכח מלראות את אבא שלו כגיבור. הרגיש לי הגיוני שהוא החליט לעזוב את הספינה בסוף. אבל אני כבר לא זוכר מספיק כדי לזכור מה היה התהליך שלו שם.
כן זה מעצבן. קראתי ראיון עם השואוראנר (נראה לי) שבו הוא אומר שזה באמת הרגיש גם להם אנטיקליימקטי, אבל זה מה שהיה בספר והחליטו שלא לשנות בנקודה הזאת.
אני מסכים. חלק מזה שכנראה החליטו לדחוס את הסוף למעט פרקים (כנראה אמזון הסכימו לממן רק 6 פרקים) וחלק שבאופן כללי הסיפור בספרים ממשיך לעוד 3 ספרים. הבחירה הזאת להראות משהו מהסיפור במושבה לקוניה, אבל רק קצת, הוא מוזר.
אני אהבתי את הקונספט המשתנה של הסדרה - זה שזה התחיל בסיפור קטן ומין בלשי ואז גדל למשהו גדול כמו מלחמה גדולה בחלל. וזה למעשה סוג של נע ונד בין הדברים. למשל עונה 4 שהיא סיפור מאוד מפוקס במושבה אנושית אחת ומה שקורה בה, ואז עונה 5 שמראה סיפור גדול הרבה יותר שמתרחש בהרבה מקומות במקביל.
בכל מקרה לדעתי השיא של הסדרה היה בעונות 2 ו3 ולא הצליחו לשחזר את המידה שהתלהבתי מהסדרה בעונות האלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קצת מחשבות על הסדרה התאילנדית Bad Buddy
זאת סדרה מז'אנר שנקרא Boys Love (בקיצור BL) שמאוד פופולרי בארצות מזרח אסיה.
יצא לי לראות חלקים לפחות מסדרות כאלו בעבר ולרוב לא התלהבתי.
את הסדרה הזאת החלטתי לנסות בעקבות הרבה גיפים שראיתי בטאמבלר. וגם אז התחלתי בחצי רנדומליות מפרק 8 ורק כשאהבתי אותו חזרתי להתחלה.
אהבתי אותה הרבה יורת מסדרות אחרות שיצא לי לראות מהז'אנר בעבר. בתגובות ביו-טיוב לפחות ראיתי הרבה אנשים שטוענים שהיא טובה יותר מסדרות אחרות כאלו, אבל אני לא יודע אם זה באמת נכון.

הסיפור של הסדרה הוא:
פראן ופאט הם שכנים, אבל ההורים שלהם היו מסוכסכים זה עם זה עוד לפני שהם נולדו ולכן הם חיו כאויבים.
הסיפור מתחיל כשהם באוניברסיטה ונפגשים שוב אחרי כמה שנים שפראן למד בבית ספר רחוק.
גם באוניברסיטה הם אויבים כי הם שייכים לפקולטות מתחרות.
כמובן שאפשר לדמיין לאיזה כיוון זה מתפתח.
יש 12 פרקים וכל פרק הוא בערך שעה.
הנה טריילר:

והנה לינק לפרק הראשון ביו-טיוב (הפצה רשמית של הפקת הסדרה):

אפשר גם למצוא את כל הפרקים לצפיה עם כתוביות בעברית, בשביל זה תצטרכו לחפש את שם הסדרה בעברית: "חבר אויב"
האמת שאם הייתי יודע כנראה הייתי צופה עם כתוביות בעברית.

חיפשתי קצת יותר מידע על הז'אנר מתוך מחשבה לחפש עוד סדרה טובה כזאת וגיליתי שיש המון סדרות כאלו.
המידע עליהן מרוכז באופן יחית נוח באתר:
https://world-of-bl.com/
אם כי אין שם פירוט על עלילות הסדרות השונות.

1643135584297.png

dilia snake

Well-known member
מישהו ניסה את "העידן המוזהב"? אני חיבבתי בהתחשב בזה שבאתי בגישה שאני לא אשרוד יותר מחצי שעה.

didalf

Well-known member
מה זה? איך זה נקרא באנגלית? איפה צופים בזה? ומה הז'אנר?

didalf

Well-known member
שיטס קריק עולה היום ביס!
לידיעת כל מי שרצה להשלים ומפחד מדודים או רוצה לראות שוב.
יס קומדי ב 22:40 ובVOD כל העונות.

מילי08

Well-known member
זה בעמוד השני של דיוני סדרות #81:
התלבטתי אם לחפש שם אבל בסוף לא..
מרקו כמובן מת, אם כי מרגיש לי קצת אנטיקליימקטי שהסוף שלו בא מהישויות בטבעת
לגמרי
קרבות החלל וקרבות הקרקע היו מעולים כמו שהסדרה באופן רגיל מספקת.
נכון. אלו היו בפועל הקטעים החזקים של העונה
קיוויתי שבסוף הולדן כן יהיה מנהל רשות חדשה של נסיעה בחלל. הוא באמת האדם שכולם יכולים להסכים שהוא ישר והוגן כלפי כולם.
אני כן שמח שזה נגמר בסוף בזה שהצוות של הרוסינטה יוצא למסעות חלל חדשים. כולל בובי שהצטרפה אליהם רשמית אחרי כל השנים האלו.
אבל מרגיש לי טעות שהוא נתן לדראמר את תפקיד הניהול של הסוכנות החדשה. לפחות היה לוקח איזה כמה שנים עד שהוא פורש משם ונותן לדראמר את מקומו ואז היה לאחרים יותר קל לקבל אותה.
|כן| להכל
העלילה בלאקוניה נגמרת בזה שהילדה ואחיה המוחזר לחיים בורחים ליער. ובמקביל מנהיג המושבה מנתק קשר עם מרקו ואומר משהו על זה שהם צריכים להלחם באלים.
יופי, אז לא רק אני שמתי לב שהפסיקו באמצע
עכשיו השאלה היא האם אני אנסה את הספרים כדי לגלות מה קורה בהמשך (ממה שהבנתי איפה שהעלילה הזאת מגיעה בספרים זה משאיר 3 ספרים שלא עובדו.
אני אחפש אותם. צריכה קלוז'ר לסדרה
זה היה המנהיג של המושבה בלאקוניה מסתכל על החללית שהם בונים בחלל עם הפרוטומולקולה. לחלוטין לא הסבירו את זה מספיק. זה אמור להיות חשוב מאוד להמשך העלילה שיש בספרים שכאן לא מגיעים אליה (אבל יש אנשים שאופטימים שנראה את זה בסדרת ספין אוף שמתרחשת כ30 שנה מאוחר יותר)
אוקיי..
לגבי הספין אוף, לרוב הם פחות מוצלחים מהמקור ומתבטלים מהר
צודקת שזה היה מואץ נורא, ולכן איבד אפקטיביות. עדיין הבנתי את הרעיון בכללי.
זה בדיוק העניין. הרעיון הכללי אולי נכון ואנחנו יכולים להבין את זה לאור כל מה שקרה, אבל זה נעשה בצורה חפוזה ואפילו אביסרללה בסופו של דבר רק גלגלה עיניים וזהו.
לא זכרתי שהזכירו אותו ממש?
כן, היו כמה אזכורים פה ושם וגם בפרק האחרון כשבובי ואלכס מסתכלים על אחת המזוודות שהוציאו שהיתה שייכת למאדים במקור, ובובי אומרת שאלכס היה מתגאה בכך שהרוסי היתה שייכת למאדים ועכשיו היא שלהם (משהו כזה. לא זוכרת את הציטוט המדויק). אבל היו עוד פעם- פעמיים שדיברו עליו, גם אם זה בהקשר שלו כטייס טוב
אין בובי ודרייפר. יש את בובי דרייפר. אבל אני כבר לא זוכר מי היה איתה שם ב"פלנטה". זה היה איימוס?
כן, אופס.. התכוונתי לבובי ואיימוס...
לא הבנתי את זה. מה היה איתה בסוף? [פיצ'ס]
היתה לה סחרחורת והיא חיברה את עצמה למכונה ההיא והיה כתוב שם שצפויה לה תוחלת חיים של 5 שנים
דווקא הרגיש לי שהבנתי בפרק האחרון איך פיליפ מרגיש סופית מפוכח מלראות את אבא שלו כגיבור. הרגיש לי הגיוני שהוא החליט לעזוב את הספינה בסוף. אבל אני כבר לא זוכר מספיק כדי לזכור מה היה התהליך שלו שם.
זה לא היה מספיק הגיוני בעיני כי פרק או שניים לפני כן ראינו אותו מגן על אבא שלו בעקבות מה שדראמר אמרה בטלוויזיה. והיו לו כל מיני הזדמנויות להבין שאבא שלו אינו גיבור אבל בפרק הזה זה לא היה מספיק חזק או טריגרי. נגיד שהוא הושפע מהמוות של ההיא, הסגנית החדשה של אבא שלו. אבל לא היה ביניהם איזה קשר עמוק. כביכול היא ניסתה לשמש כקול ההגיון של אינארוס אבל בפועל היא תמכה במה שהוא עשה ועודדה אותו, ולכן פיליפ לא היה אמור לראות בה בתור הקש ששבר את גב הגמל.
לא יודעת. אני מרגישה שהתהליך שלו היה חפיפניקי, רק כדי שאנחנו כצופים נרגיש טוב בשביל נעמי. היה יכול להיות הרבה יותר חזק אם היו מראים לנו שנעמי באמת נכשלה בהיבט הזה ולא הצליחה לגעת בבן שלה, ושפיליפ היה יותר מידי שטוף מוח כדי להשתנות. אולי אפילו היו יכולים להרוג אותו באופן כזה שאינארוס יבין שהוא עשה טעות.
כן זה מעצבן. קראתי ראיון עם השואוראנר (נראה לי) שבו הוא אומר שזה באמת הרגיש גם להם אנטיקליימקטי, אבל זה מה שהיה בספר והחליטו שלא לשנות בנקודה הזאת.
אוקיי, מעניין. אבל ההבדל הוא (אני מניחה) שהספרים הרבה יותר רחבים והעלילה נמשכת, בעוד שפה הכל נגמר בכלום
אני אהבתי את הקונספט המשתנה של הסדרה - זה שזה התחיל בסיפור קטן ומין בלשי ואז גדל למשהו גדול כמו מלחמה גדולה בחלל. וזה למעשה סוג של נע ונד בין הדברים. למשל עונה 4 שהיא סיפור מאוד מפוקס במושבה אנושית אחת ומה שקורה בה, ואז עונה 5 שמראה סיפור גדול הרבה יותר שמתרחש בהרבה מקומות במקביל.
בכל מקרה לדעתי השיא של הסדרה היה בעונות 2 ו3 ולא הצליחו לשחזר את המידה שהתלהבתי מהסדרה בעונות האלו.
אני מסכימה מאוד עם הכל, רק שבמחשבה לאחור (לאחר הצפייה בעונה 6), פתאום זה מרגיש קצת כאילו חסרה יד מנווטת. כאילו הם יורים לכל הכיוונים ומנסים קווי עלילה שונים. אני מניחה שזאת הדרך של הספרים אבל לספרים יש יכולת להעמיק ולהרחיב ולתת יותר רקע והסדרה, בעיקר בעונה האחרונה, כאילו נגעה בכל מיני נקודות אבל לא העמיקה בכלום

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לגבי הספין אוף, לרוב הם פחות מוצלחים מהמקור ומתבטלים מהר
זה שונה כי כאן זה יהיה מבוסס על הספרים.
חוץ מזה שאומנם הרבה ספין-אופים לא מצליחים, אבל גם יש לא מעט שמצליחים מאוד: זינה, סמוך על סול, מסע בין כוכבים: הדור הבא, אנג'ל (פחות טוב מהמקור, אבל לחלוטין לא כישלון)
היתה לה סחרחורת והיא חיברה את עצמה למכונה ההיא והיה כתוב שם שצפויה לה תוחלת חיים של 5 שנים
אה...
אז כנראה היא לא תהיה בספין-אוף :-P:
כן, היו כמה אזכורים פה ושם וגם בפרק האחרון כשבובי ואלכס מסתכלים על אחת המזוודות שהוציאו שהיתה שייכת למאדים במקור, ובובי אומרת שאלכס היה מתגאה בכך שהרוסי היתה שייכת למאדים ועכשיו היא שלהם (משהו כזה. לא זוכרת את הציטוט המדויק). אבל היו עוד פעם- פעמיים שדיברו עליו, גם אם זה בהקשר שלו כטייס טוב
אוקי, עכשיו זכור לי באמת
זה לא היה מספיק הגיוני בעיני כי פרק או שניים לפני כן ראינו אותו מגן על אבא שלו בעקבות מה שדראמר אמרה בטלוויזיה. והיו לו כל מיני הזדמנויות להבין שאבא שלו אינו גיבור אבל בפרק הזה זה לא היה מספיק חזק או טריגרי. נגיד שהוא הושפע מהמוות של ההיא, הסגנית החדשה של אבא שלו. אבל לא היה ביניהם איזה קשר עמוק. כביכול היא ניסתה לשמש כקול ההגיון של אינארוס אבל בפועל היא תמכה במה שהוא עשה ועודדה אותו, ולכן פיליפ לא היה אמור לראות בה בתור הקש ששבר את גב הגמל.
לא יודעת. אני מרגישה שהתהליך שלו היה חפיפניקי, רק כדי שאנחנו כצופים נרגיש טוב בשביל נעמי. היה יכול להיות הרבה יותר חזק אם היו מראים לנו שנעמי באמת נכשלה בהיבט הזה ולא הצליחה לגעת בבן שלה, ושפיליפ היה יותר מידי שטוף מוח כדי להשתנות. אולי אפילו היו יכולים להרוג אותו באופן כזה שאינארוס יבין שהוא עשה טעות.
אני אצטרך לראות את הפרק האחרון שוב כדי להזכר למה בו דווקא כן נראה לי שמשהו בפיליפ נשבר.
אני מסכימה מאוד עם הכל, רק שבמחשבה לאחור (לאחר הצפייה בעונה 6), פתאום זה מרגיש קצת כאילו חסרה יד מנווטת. כאילו הם יורים לכל הכיוונים ומנסים קווי עלילה שונים. אני מניחה שזאת הדרך של הספרים אבל לספרים יש יכולת להעמיק ולהרחיב ולתת יותר רקע והסדרה, בעיקר בעונה האחרונה, כאילו נגעה בכל מיני נקודות אבל לא העמיקה בכלום
כן אני מבין.
אם הבנתי נכון מה שאת אומרת זה שבספרים יש מיני כיוונים בקוי עלילה שונים, אבל הכל מתוכנן והכל מקבל מקום וסיום (לפחות אני מניח שזה ככה והספרים לא מאכזבים). אבל הסדרה מצד אחד מנסה לעקוב אחרי הספרים, מצד שני אין לה מספיק רוחב יריעה בשביל באמת לתת לקוי העלילה האלו את המקום הנחוץ להן. וחלק מהבעיה היא בטח שכשהם עשו את עונה 5 הם לא ידעו שעונה 6 תהיה רק 6 פרקים ולכן חשבו שיהיה להם יותר זמן לתת מענה לקוי עלילה שנפתחו בעונה 5 (למשל פיליפ).

אוסווין

Active member
עוד שאלת "האם דיברו פה על" - האם דיברו פה על "Yellowjackets"? שבעברית נקראית "הצהובות".
זה מעביר לי את הזמן. זה נחמד. הדמויות מגניבות, השחקניות מלוהקות טוב. נטלי הצעירה ממש מעבירה וייב דומה למבוגרת. כולן תכלס אחלה. קראתי באינטרנט כבר את כל הספוילרים לעונה, כי לא היה לי כוח לחכות וזה לא מספיק סקרן אותי בשביל לחכות. העלילה שלהן כמבוגרות הרבה פחות מעניינת מהעלילה שלהן כנערות, אבל גם העלילה שלהן כנערות קצת מרגישה מרוחה. כי אני רק מחכה שהן יתחילו לאכול אחת את השנייה, הובטח לי קניבליזם! כאילו, כמובן שהן לא יגיעו למצב שהן אוכלות אחת את השנייה כל כך מהר, ועדיין, זה היה ה-hook של הסדרה מבחינתי, שהן מגיעות למצב כל כך נואש שזה מגיע לשם. והסדרה כבר עושה טיזר לזה במהלך הפרק הראשון. ואז זה פשוט לא קורה. ששוב, זה הגיוני, כי זה לחלוטין לא משהו שפשוט קורה חחח, אבל עדיין. אני צריך להרגיש שזה מתקדם לכיוון הקיצוני והמחריד הזה איי גס. זה כן מגניב אבל, the things that are unsaid שיש כמה כאלה בסדרה. אחד מהם זה הקניבליזם, שכולנו יודעים שיהיה (או היה, מהצד של הקאסט הבוגר) אבל זה לא מדובר. השני זה ג'קי, שהיא דמות ראשית ודומיננטית ומעורבת בקאסט של הנערות שאין לה כל זכר בקאסט הבוגר ואני חושב שהשם שלה הוזכר לראשונה בין הדמויות הבוגרות בכלל רק בפרק החמישי שראיתי עכשיו, כשהבת של שונה שאלה עליה. מהקאסט הבוגר, הכי מעניינות\מגניבות בעיניי אלה טאיסה ומיסטי. מיסטי כי היא קריפית ומוזרה ומניעה את העלילה אז ברור, וטאיסה כי תכלס הכל בה מגניב. טאיסה טרנר זה שם ממש טוב לדמות. יש לה קול עמוק ויפה. ולפי האינטרנט היא כנראה אפילו יותר קריפית ממה שהיא נראית. אבל מה קורה עם הבן שלה. ובכלל, כל הקטע הזה שגם נראה שקורה שם משהו על טבעי, אני לא בטוח לגבי זה. למה? למה זה חובה? שונה המבוגרת הכי פחות מעניינת אותי. כאילו, הדמות סבבה, אבל גם פה הכל מרגיש איטי קצת וגם העלילה עצמה כזה, היא בוגדת בבעלה. אחלה. בואו נחזור לקטע שיש מצב שהיא אכלה את החברה הכי טובה שלה. יש דברים ככ יותר מעניינים שפשוט לא מגיעים אליהם חחחח.
קיצר לא דחוף לי להמשיך לצפות, אבל מידי פעם איי גס אם לא יהיה לי מה לעשות. מרגיש שהיא קצת לא זזה, הייתי רוצה שהיא תהיה מהירה יותר אולי איכשהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד שאלת "האם דיברו פה על" - האם דיברו פה על "Yellowjackets"? שבעברית נקראית "הצהובות".
עוד לא דיברנו עליה כי עוד לא ראינו.
בעצם אורן צופה בה מסתבר, אבל הוא לא שיתף.
אני עדיין לא הגעתי אליה, אבל שמעתי דברים מעניינים.

אני יודע את הקונספט שלה.
אבל מה אתה חושב עליה? (בלי ספוילרים)

אוסווין

Active member
עוד לא דיברנו עליה כי עוד לא ראינו.
בעצם אורן צופה בה מסתבר, אבל הוא לא שיתף.
אני עדיין לא הגעתי אליה, אבל שמעתי דברים מעניינים.

אני יודע את הקונספט שלה.
אבל מה אתה חושב עליה? (בלי ספוילרים)
היא סבבה, מעבירה לי את הזמן. הקונספט זה מה שמשך אותי מלכתחילה. טיפה איטית לי אבל. ואין לי הרבה מה להגיד מעבר בלי להיכנס לספוילרים חחח.

LeR@nch

Well-known member
זה מעביר לי את הזמן. זה נחמד. הדמויות מגניבות, השחקניות מלוהקות טוב. נטלי הצעירה ממש מעבירה וייב דומה למבוגרת. כולן תכלס אחלה. קראתי באינטרנט כבר את כל הספוילרים לעונה, כי לא היה לי כוח לחכות וזה לא מספיק סקרן אותי בשביל לחכות. העלילה שלהן כמבוגרות הרבה פחות מעניינת מהעלילה שלהן כנערות, אבל גם העלילה שלהן כנערות קצת מרגישה מרוחה. כי אני רק מחכה שהן יתחילו לאכול אחת את השנייה, הובטח לי קניבליזם! כאילו, כמובן שהן לא יגיעו למצב שהן אוכלות אחת את השנייה כל כך מהר, ועדיין, זה היה ה-hook של הסדרה מבחינתי, שהן מגיעות למצב כל כך נואש שזה מגיע לשם. והסדרה כבר עושה טיזר לזה במהלך הפרק הראשון. ואז זה פשוט לא קורה. ששוב, זה הגיוני, כי זה לחלוטין לא משהו שפשוט קורה חחח, אבל עדיין. אני צריך להרגיש שזה מתקדם לכיוון הקיצוני והמחריד הזה איי גס. זה כן מגניב אבל, the things that are unsaid שיש כמה כאלה בסדרה. אחד מהם זה הקניבליזם, שכולנו יודעים שיהיה (או היה, מהצד של הקאסט הבוגר) אבל זה לא מדובר. השני זה ג'קי, שהיא דמות ראשית ודומיננטית ומעורבת בקאסט של הנערות שאין לה כל זכר בקאסט הבוגר ואני חושב שהשם שלה הוזכר לראשונה בין הדמויות הבוגרות בכלל רק בפרק החמישי שראיתי עכשיו, כשהבת של שונה שאלה עליה. מהקאסט הבוגר, הכי מעניינות\מגניבות בעיניי אלה טאיסה ומיסטי. מיסטי כי היא קריפית ומוזרה ומניעה את העלילה אז ברור, וטאיסה כי תכלס הכל בה מגניב. טאיסה טרנר זה שם ממש טוב לדמות. יש לה קול עמוק ויפה. ולפי האינטרנט היא כנראה אפילו יותר קריפית ממה שהיא נראית. אבל מה קורה עם הבן שלה. ובכלל, כל הקטע הזה שגם נראה שקורה שם משהו על טבעי, אני לא בטוח לגבי זה. למה? למה זה חובה? שונה המבוגרת הכי פחות מעניינת אותי. כאילו, הדמות סבבה, אבל גם פה הכל מרגיש איטי קצת וגם העלילה עצמה כזה, היא בוגדת בבעלה. אחלה. בואו נחזור לקטע שיש מצב שהיא אכלה את החברה הכי טובה שלה. יש דברים ככ יותר מעניינים שפשוט לא מגיעים אליהם חחחח.
קיצר לא דחוף לי להמשיך לצפות, אבל מידי פעם איי גס אם לא יהיה לי מה לעשות. מרגיש שהיא קצת לא זזה, הייתי רוצה שהיא תהיה מהירה יותר אולי איכשהו.
אני ממליץ להמשיך לצפות. סיימתי היום את העונה, ואמנם שני הפרקים האחרונים היו קצת Meh, עדיין הסדרה הזו ממש מהנה והטוויסטים שנזרקים מכל עבר באמת עשויים היטב. לגבי ג'קי - רק אני חשבתי שהיא זו שנזרקת לבור בפרק הראשון ומתה? בגלל זה היה לי די ברור למה לא רואים אותה בהווה, כי well.. היא מתה ביער. אני לא רוצה להרוס לך אם עדיין לא צפית בחמשת הפרקים הנוספים, אבל התשובות לחלק מהשאלות שציינת נענות וחלק מההערות שלך גם מקבלות התייחסות.

LeR@nch

Well-known member
סרט הסיום (הסופי? הלא סופי? מי יודע...) של הסדרה הפלייליסט של זואי עלה היום לשירות ה-VOD של yes ו-STING TV.

צפייה מהנה:)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חשבתי שאני לא צריך לראות אפילו את הפרק האחרון של העונה הראשונה כי חשבתי שאני זוכר מספיק.
אבל כנראה שאני לא.
למשל לא זכרתי מה היה עם הרופא המחליף. רק אחרי שהפרק הסתיים פתאום חשבתי שאולי אנשי הצבא חטפו אותו מפני שהם חשבו שהוא החייזר - כי הם ידעו שמקס בעבר טען שהרופא הוא חייזר. למרות שזה לא צריך לקחת הרבה זמן לקלוט שהוא רופא חדש יחסית.
אני גם לא זוכר מה היה הקטע של ההורים של מקס וזה שהם נלחמו ב"פורצים" האם אלו היו האשת צבא והשותף המדען שלה?

היה מצחיק שאת הקטע של מקס בחללית של הארי הפכו לטנדר. אבל זה מרגיש לא הגיוני שמקס תפס את ההגה של החללית וגרם לה להתרסק לכדור הארץ. במיוחד שהוא גרם לה להתרסק כל כך קרוב לבית שלו. אלא אם כן זה היה שהארי ניסה להחזיר את מקס ואז בטעות התרסק כשהוא היה קרוב. אבל זה לא מה שאמרו שקרה.

היחסים של מקס והארי בפרק היו מצחיקים. איך שמקס מחבק אותו ומתעקש שהארי אוהב אותו ושהוא הציל אותו בחללית - מה שכנראה קרה אבל הארי שכח.
והארי עם זה שהוא אומר למקס ללכת לקנות טרמפולינה ואז ללכת לחנות של מאווררי תקרה ושיקפוץ כדי שיערף לו הראש :-D

חוץ מזה קטעי סקס קינקי של ההורים של מקס שמלאים באנדרנלין.
והשריף והסגנית שלו חמודים יחד.
וקטעים של הארי עם אסטה ואבא שלה.

אה וכל הקטע שלאורך כמה זמן הוא חושב שהוא הבלש מחוק וסדר (נראה לי שזה היה חוק וסדר).

אה והתמנון שמסתבר שיכול לדבר גם אל בני אדם (אולי אם הם היו מדברים אז בני אדם היו מרגישים רע לגבי לאכול אותם)

למעלה