דיוני סדרות #75

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מתחיל להרגיש כמו נובמבר
מחר יהיה לנו פרק חדש של דוקטור הו
וגם שרשור חודשי חדש
אבל אני לא רק רוצה להקפיץ את השרשור הזה נזכרתי שאני גם רוצה להמליץ לאנשים כאן על הסדרה מסויימת:

Ordinary Joe - הייתי לא החלטי לגבי האם אני אוהב אותה למשך כמה זמן, אבל במקביל אני לא יכלתי להכחיש שמשהו גורם לי להמשיך איתה כל שבוע ואפילו לא לדחות את הצפיה בה.
הקונספט הבסיסי של הסדרה הוא כמו הסרט דלתות מסתובבות - בנקודת זמן מסויימת (לפני 10 שנים) ג'ו היה צריך לעשות החלטה והיו לו 3 אופציות. עכשיו בהווה אנחנו רואים את החיים של ג'ו כפי שהם התרחשו בשלושת קוי זמן אפשריים - באחד הוא כוכב רוק מצליח, באחר הוא אח ובשלישי הוא שוטר. אבל זה רק הבסיס. יש עוד הבדלים רבים, גדולים וקטנים בין החיים שלו בכל קו זמן ואפשר לראות הבחירה שלו שינתה לא רק את החיים שלו, אלא גם את החיים של הסובבים אותו.
בהתחלה לא הבנתי מה יוכל להחזיק כקו מחבר בין שלושת קוי הזמן המאוד שונים האלו, אבל אז זה נעשה ברור יותר. ישנם אירועים שקיימים בכל קוי הזמן - יום הולדת, יום זיכרון, חג, אירוע פוליטי מסויים.
לקח לי זמן להבין מה הסדרה הזאת מזכירה לי, אבל בסוף נפל האסימון - This Is Us.
גם זאת דרמה משפחתית שבה רואים את החיים הדרמטיים של משפחה. אבל כאן בעוד בthis is us הרחיבו את העלילה על ידי קפיצות זמן, כאן יש קפיצות הצידה.
הסדרה לא מגיעה כמובן לרמה של הדרמטיזציה (והדמעות) של This is us, אבל זה עדיף.

בקיצור, עכשיו שכבר ראיתי 6 פרקים אני בהחלט ממליץ.

snirf

Active member
זה מתחיל להרגיש כמו נובמבר
מחר יהיה לנו פרק חדש של דוקטור הו
וגם שרשור חודשי חדש
אבל אני לא רק רוצה להקפיץ את השרשור הזה נזכרתי שאני גם רוצה להמליץ לאנשים כאן על הסדרה מסויימת:

Ordinary Joe - הייתי לא החלטי לגבי האם אני אוהב אותה למשך כמה זמן, אבל במקביל אני לא יכלתי להכחיש שמשהו גורם לי להמשיך איתה כל שבוע ואפילו לא לדחות את הצפיה בה.
הקונספט הבסיסי של הסדרה הוא כמו הסרט דלתות מסתובבות - בנקודת זמן מסויימת (לפני 10 שנים) ג'ו היה צריך לעשות החלטה והיו לו 3 אופציות. עכשיו בהווה אנחנו רואים את החיים של ג'ו כפי שהם התרחשו בשלושת קוי זמן אפשריים - באחד הוא כוכב רוק מצליח, באחר הוא אח ובשלישי הוא שוטר. אבל זה רק הבסיס. יש עוד הבדלים רבים, גדולים וקטנים בין החיים שלו בכל קו זמן ואפשר לראות הבחירה שלו שינתה לא רק את החיים שלו, אלא גם את החיים של הסובבים אותו.
בהתחלה לא הבנתי מה יוכל להחזיק כקו מחבר בין שלושת קוי הזמן המאוד שונים האלו, אבל אז זה נעשה ברור יותר. ישנם אירועים שקיימים בכל קוי הזמן - יום הולדת, יום זיכרון, חג, אירוע פוליטי מסויים.
לקח לי זמן להבין מה הסדרה הזאת מזכירה לי, אבל בסוף נפל האסימון - This Is Us.
גם זאת דרמה משפחתית שבה רואים את החיים הדרמטיים של משפחה. אבל כאן בעוד בthis is us הרחיבו את העלילה על ידי קפיצות זמן, כאן יש קפיצות הצידה.
הסדרה לא מגיעה כמובן לרמה של הדרמטיזציה (והדמעות) של This is us, אבל זה עדיף.

בקיצור, עכשיו שכבר ראיתי 6 פרקים אני בהחלט ממליץ.

היא ברשימה שלי. יש לה רק 6 פרקים?

dilia snake

Well-known member
עוד פרק בינוני.

זה פרק שני(מתוך 4!) העונה שעוסק בגניבת נשק. הכותבים של הסדרה לא מדברים ביניהם? זה משהו נורא. עם הפרימיס של הסדרה יש להם כ"כ הרבה חופש, אבל בחוק וסדר מדור מיוחד כבר יש הרבה יותר גיוון(והם כבר בעונה 23!!).

אני אוהבת את קאלן וקנזי עובדים יחד, אני אוהבת את סאם ורנטרי, למה דיקס תמיד נשלח לכול הקוגריות האלו? למה מישהו חושב שזה עדיין מצחיק?

פאטימה בלתי נסבלת.

היו כ"כ טוויסטים בפרק הזה שזה היה מגוחך ומטומטם.

אבל היי, הם לא הלכו על פרק לכבוד ליל כול הקודשים כמו שפחדתי אז יאיי?

Aranel Nenharma

Well-known member
only murders in the building
אני יודעת שעוד פה רצו להתחיל את זה
אז רוצו מיד לראות את הסדרה כי היא אפילו יותר טובה ממה ששמענו עליה!!
אי אפשר באמת לדבר עליה בלי לספלייר יותר מדי

מרטין שורט וסטיב מרטין הם צמד אדיר ביחד. גם סלינה גומז נותנת הופעה יפה.
ויש המון כוכבים אורחים שחלקם אפילו לא ידעתי עליהם לפני הצפייה אז זה היה נחמד לגלות
יש גם פרק אחד שהוא יצירת מופת והכתיבה שלו חייבת לזכות בפרס

אז לכו לראות כדי שיהיה לי עם מי לדבר על זה, מבטיחה שלא תתחרטו

didalf

Well-known member
הצצה ראשונה/מאחורי הקלעים של צילומי העונה השניה של בשורות טובות|מאוהב|

יאוו אתם יודעים מה הם צריכים לעשות? עונה נוספת של סטייג'ד שהיא למעשה מאחורי הקלעים של הצילומים!!!

Lhuna3

Well-known member

יאוו אתם יודעים מה הם צריכים לעשות? עונה נוספת של סטייג'ד שהיא למעשה מאחורי הקלעים של הצילומים!!!
אאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אנחנו צריכים את זה וגם את מה שהצעת ע-כ-ש-י-ו!!

ואני מבינה שאני חייבת את הזה עם הרצח בבניין לראות השבוע גם.

Aranel Nenharma

Well-known member

זה פשוט מצריך עוד לבבות
:love: :love: :love: :love: :love: :love:

didalf

Well-known member
ואני מבינה שאני חייבת את הזה עם הרצח בבניין לראות השבוע גם.
את לא חייבת אבל כדאי לך.
אאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אנחנו צריכים את זה וגם את מה שהצעת ע-כ-ש-י-ו!!
דחוף!! אני אוהבת שמרוב התרגשות שכחת איך לשרשר:-D

dilia snake

Well-known member
אחרי שבועיים פגרה, הגיע הזמן לחזור לעבודה.

אז בהתחלה חשבתי שהאישה תמצא את הבעל מת אבל אז האישה נחטפה, בכלל משהו הפרק השתבש אצלי וכול מה שניחשתי היה לא נכון(חשבתי שהבעל אשם בחטיפה ואז שהאישה חטפה את עצמה).

כמובן שמתחת לכול החזות של הנישואין המושלמים לבעל יש מאהבת והאישה הולכת למועדוני סקס *גלגול העיניים*

קלישאות, בלה בלה בלה, טוויסטים לא חשובים בעלילה, מגלים מי חטף OA מציל את היום וכולם הולכים הבייתה.

החברה של OA רוצה שהוא יפרוש מה-FBI ולרגע פחדתי שאנחנו הולכים לאבד אותו, אבל הפרק נגמר בזה שהם נפרדים.

לא רע, זה הרגיש יותר פרק של הצוות הטכני כי הם כול הזמן חיפשו דברים במחשב, הצוות של השטח רק עשה מעצרים וחיפושים בבתים ופה ושם גם ראיונות עם עדים וכאלה.

זה קצת עצוב מה שנהיה מטים דיקיי מאז שצווארון לבן נגמרה, הוא עובר מסדרה לסדרה ומשחק פסיכופטים. זו לפחות הפעם השלישית שלו עד כמה שאני זוכרת.

האנה חזרה, רק מציינת.

למה ג'ס לובש כ"כ הרבה חולצות?

מה נסגר עם הסצנה הזאת בבאר בסוף? זה נראה כאילו האנה קופצת על מה שמו(אני לא זוכרת איך קוראים לו 8-* ) רגע אחרי שקני הלך בקטע לא רומנטי.

הפרק היה דיי אפל, אבל דיי טוב בסה"כ.

ואחרון להיום.

הכי טוב אולי מבין השלושה.

יאיי, נוסעים לפולין!

השוטר הפולני היה נחמד מידי, לא אמין.

הלוואי ויהיה פרק שמתמקד רק בקת'רין. היא האישה עם המבטא הגרמני הכי מרתקת בטלוויזיה.

הייתי בטוחה שהפרק יתחיל בסקוט וג'יימי במיטה, תודה לאל שלא.

אני חושבת שג'יימי לוקחת קשה מידי את זה שהוא מנסה להגן עליה.

זהו אין מה לומר יותר מידי, אני חושבת כרגע אני אוהבת את שלושת ה-FBI באותה מידה.

ועכשיו, עוד קצת תוכן של כישור הזמן, כבר אי אפשר לעמוד בקצב והסדרה עוד לא התחילה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה