דיוני סדרות #75

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

LeR@nch

Well-known member
למי שפספס - עלה בדיסני+ פרק נוסף בסדרת Assembled על מאחורי הקלעים של הפקת ״האלמנה השחורה״. השבוע אמור לצאת גם ספיישל על מאחורי הקלעים של ״מה אם…?!״.

צפיתי בספיישל על האלמנה השחורה ונראה כאילו ערכו אותו לגמרי כך שיוציא את סקרלט ג׳והנסון באור לא משהו וגם יש יותר פוקוס על שאר הקאסט (בדגש על פלורנס) ואנשי ההפקה. היה משעמם ממש.

didalf

Well-known member
למי שפספס - עלה בדיסני+ פרק נוסף בסדרת Assembled על מאחורי הקלעים של הפקת ״האלמנה השחורה״. השבוע אמור לצאת גם ספיישל על מאחורי הקלעים של ״מה אם…?!״.

צפיתי בספיישל על האלמנה השחורה ונראה כאילו ערכו אותו לגמרי כך שיוציא את סקרלט ג׳והנסון באור לא משהו וגם יש יותר פוקוס על שאר הקאסט (בדגש על פלורנס) ואנשי ההפקה. היה משעמם ממש.
הא תודה, לא היה לי מושג.
אבל עכשיו תוהה אם לראות אם אמרת שהיה ממש משעמם.
וגם נשמע מניאקי איך שערכו ככה את סקרלט (מצד שני פוקוס על פלורנס זה נשמע טוב|מאוהב|)

אני עדיין עם המושכים בחוטים -
מישהו ראה כאן את "המושכים בחוטים"?
צפיתי בשני פרקים. יש תבנית שמנסה להיות "מתחכמת-מתוחכמת" ובכך בעצם ללעוג לכל חובבי הקונספירציות באשר הם.
כרגיל, אני ממש סולד מהצעקות ומהצרחות האינסופיות. מבנה הצוות הרג אותי מצחוק.
והגיבורה, אחח הגיבורה.
האם ממליץ? לא ממש יודע.
טוני החתול -ככה בחרו לקרוא לסדרה Inside Job בעברית?
אני מניח שיכלו לעשות גרוע יותר (דרך המלך)
עוד לא ראיתי, אבל אני די מצפה לזה.

חשבתי להביא לכם בקורת מעיתון 'הארץ' על הסדרה הזו.
כותרת ראשונה+כותרת משנה וקישור
"

"המושכים בחוטים": לא מתווכחת עם תומכי תיאוריות הקונספירציה, אלא זורמת איתם​

סדרת האנימציה "המושכים בחוטים" עושה צחוק מפוליטיקאים, סלבריטאים ומתיאוריות קונספירציה. לצד הקלילות שלה יש בה רובד תת קרקעי שמפתיע בעומקיו המלנכוליים
חן חדד
פורסם ב-11:28"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לונהההה!
קולין רובינסון 😱 😱😱
אני בשוק אני בהלם אני ה-מומה!
מילי אין לי מושג על מי את מדברת
אבל אני כל כך שמחה לשמוע ממך|חיבוק|
זאת דמות מ"מה שקורה בצללים"
אני חושב שהוא כבר חודש שלם שואב ממילי את הכוח חיים שנחוץ בשביל לכתוב בפורום.
היא כנראה הביסה אותו עכשיו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני עדיין עם המושכים בחוטים -

חשבתי להביא לכם בקורת מעיתון 'הארץ' על הסדרה הזו.
כותרת ראשונה+כותרת משנה וקישור
"

"המושכים בחוטים": לא מתווכחת עם תומכי תיאוריות הקונספירציה, אלא זורמת איתם​

סדרת האנימציה "המושכים בחוטים" עושה צחוק מפוליטיקאים, סלבריטאים ומתיאוריות קונספירציה. לצד הקלילות שלה יש בה רובד תת קרקעי שמפתיע בעומקיו המלנכוליים
חן חדד
פורסם ב-11:28"
ראיתי אתמול שני פרקים ראשונים. לא נפלתי, אבל נחמד. אני אמשיך כשיהיה לי יותר זמן.
@טוני החתול |א-ט| איפה מוצאים כתובת של תגובה בודדה?
אי אפשר לעשות כתובת של תגובה בודדה (או אולי אפשר, אבל אני לא יודע איך)
כן אפשר להגיע לדף עם תגובה שאתה רוצה להתייחס אליה ולהעתיק את הכתובת שלו.

didalf

Well-known member
אי אפשר לעשות כתובת של תגובה בודדה (או אולי אפשר, אבל אני לא יודע איך)
אפשר, מקש ימני על המספר של ההודעה->העתק כתובת:
(כמובן עובד רק כשמשרשרים נכון. אחרת ישלח אותנו לדף שבו ההודעה אמורה להיות בתיאוריה לפי המספר שלה)
1635105883612.png

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אפשר, מקש ימני על המספר של ההודעה->העתק כתובת:
(כמובן עובד רק כשמשרשרים נכון. אחרת ישלח אותנו לדף שבו ההודעה אמורה להיות בתיאוריה לפי המספר שלה)
צפה בקובץ המצורף 35844
Know-It-All
שוויצרית
:p

didalf

Well-known member
Know-It-All
שוויצרית
:p

dilia snake

Well-known member
זה מנחם לדעת מראש שמצפה לך 40 דק' של טלוויזיה גרועה, שום דבר טוב רק דברים שנאים בין גרוע לנורא לאשפה טלוויזיונית.

איפה להתחיל? באיך לא מעבדים נושאים מהכותרות? במשחק הזוועתי של כולם הפרק? במניפולציות הזולות? בטמטום של העלילה?

לא אני לא אתחיל בשום דבר מזה זה פשוט נורא.

וקנזי ממציאה(?) סיפור על אונס כדי להתקרב לאישה שעוברת התעללות פיזית מבן הזוג הפושע שלה? לאן אפשר לרדת?

שתי סדרות חדשות ומגניבות שאני צופה בהן:
האחת אנימה פארודית, מצחיקה עד דמעות בשם COWBOY BEEPBOP - נטפליקס
השניה, שאני בטוח שראיתם, אבל אני פעם ראשונה, אחרי סירוב לצפות כמה וכמה פעמים: סנס8. - נטפליקס
ולא יעזור כלום - אני מת על צעירים חסרי מנוח. אני רואה רק את הפרק האחרון בכל שבוע, וכך לא מתעצבן מהמריחה הבלתי נסבלת של הזמן. - הוט/3

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האחת אנימה פארודית, מצחיקה עד דמעות בשם COWBOY BEEPBOP - נטפליקס
בקרוב נטפליקס מוציאים עיבוד לייב אקשן של הסדרה הזאת
ולפי הטיזרים זה נראה ממש טוב

השניה, שאני בטוח שראיתם, אבל אני פעם ראשונה, אחרי סירוב לצפות כמה וכמה פעמים: סנס8. - נטפליקס
זאת סדרה נורא מרשימה של יוצרים מאוד משמעותיים - האחיות וצ'אוסקי (סרטי המטריקס) וג'יי מייקל סטרזינסקי (בבילון 5)
רמת ההפקה של הסדרה מטורפת. צילמו באיזה 10 ארצות במקביל וזה מורגש.
הקונספט גם מדהים - של 8 אנשים שונים ברחבי העולם שמגלים שהם קשורים אחד לשני בחושים שלהם.
הבעיה היא שהעונה הראשונה היא איטית מידי. היא כמו הקדמה לחלק הטוב.
והעונה השניה טובה יותר אבל עדיין לא מאה אחוז עובדת.
הסדה בוטלה לאחר עונה 2, אבל נטפליקס החזירו אותה לסרט שסוגר את הסיפור אז אין אכזבה לצופים.

*אגב, עוד סדרה מעולה של נטפליקס היא The OA, אבל היא בוטלה לאחר עונה 2 ולעולם לא נקבל סיום מספק.

ולא יעזור כלום - אני מת על צעירים חסרי מנוח. אני רואה רק את הפרק האחרון בכל שבוע, וכך לא מתעצבן מהמריחה הבלתי נסבלת של הזמן. - הוט/3
אני אף פעם לא הייתי אדם של צעירים חסרי מנוח. בגיל צעיר מאוד קצת הייתי בעניין של היפים והאמיצים, אבל חלק גדול יותר מהזמן הייתי בעניין ימי חיינו. לא שראיתי הכל ברצף, אבל פה ושם היו תקופות שהייתי רואה קטעים.

בקרוב נטפליקס מוציאים עיבוד לייב אקשן של הסדרה הזאת
ולפי הטיזרים זה נראה ממש טוב

זאת סדרה נורא מרשימה של יוצרים מאוד משמעותיים - האחיות וצ'אוסקי (סרטי המטריקס) וג'יי מייקל סטרזינסקי (בבילון 5)
רמת ההפקה של הסדרה מטורפת. צילמו באיזה 10 ארצות במקביל וזה מורגש.
הקונספט גם מדהים - של 8 אנשים שונים ברחבי העולם שמגלים שהם קשורים אחד לשני בחושים שלהם.
הבעיה היא שהעונה הראשונה היא איטית מידי. היא כמו הקדמה לחלק הטוב.
והעונה השניה טובה יותר אבל עדיין לא מאה אחוז עובדת.
הסדה בוטלה לאחר עונה 2, אבל נטפליקס החזירו אותה לסרט שסוגר את הסיפור אז אין אכזבה לצופים.

*אגב, עוד סדרה מעולה של נטפליקס היא The OA, אבל היא בוטלה לאחר עונה 2 ולעולם לא נקבל סיום מספק.

אני אף פעם לא הייתי אדם של צעירים חסרי מנוח. בגיל צעיר מאוד קצת הייתי בעניין של היפים והאמיצים, אבל חלק גדול יותר מהזמן הייתי בעניין ימי חיינו. לא שראיתי הכל ברצף, אבל פה ושם היו תקופות שהייתי רואה קטעים.
בראשית שנות ה- 90, כשהתחילו עם הטלוויזיה הרב ערוצית ואח"כ המסחרית היתה אופרת סבון נפלאה בשם "ביה"ח כללי". אחרי כך אכן היתה "כל ילדיי" וכן "ימי חיינו" = שעון החול וכו' וכו' מה אגידה לך - אני אוהב אפוסים בסגנון יווני-הומרי, באנגלית פשוטה להמונים, הצמדות לעקרונות הטרגדיה, שהופכת למלודרמה: מעשה מביש במשפחה, דמויות "גדולות מהחיים", הבריס וטרללת של אחת הדמויות [ בדר"כ בטרגדיה הקלאסית זו אצל הגיבור/ה תכונה קיצונית כמו: כעס, תוקפנות, פעולה פזיזה וכו' ], השלמה ורגיעה ואז... עוד סוד צץ מהעבר או מהעתיד.

dilia snake

Well-known member
ואו!ואו!ואו!

אם נתעלם מזה שהיה פה שפע רציני וכמעט ולא ראינו את צ'ארלי קוקס, היה פרק מצוין הייתי על הקצה של הכיסא כול הפרק. איזו סדרה מעולה.

הנקמה של אמנדה מושלמת (y) .

אז כול השנים האלו וזו הפעם הראשונה שג'ימי הורג מישהו?

שאריק ניסה לפגוע בעצמו כול מה שחשבתי "אוי תא המוח הבודד שלו":-P:.

ומגיע לפרנק, ידעתי שככה אמנדה תציג את זה. אבל עכשיו שבירדי יודעת מעניין מה יקרה הלאה(אם נקבל עוד עונה). אני מניחה שהוא באמת מת ממנת יתר ולא יצליחו להציל אותו.

השיחה של ג'ימי ומייקל בהתחלה, נשבר לי הלב בשביל ג'ימי.

למה ניקי נשארת עם אריק???

וזו רק אני או שבסוף מייקל התחיל מלחמה גדולה יותר?(והירי בול בעין של איימון? כמה מגניב זה היה? אפשר לקבל פריקוול שיוקדש רק למייקל?)

חשבתי שמשהו השתמש בגלל שמייקל התחיל לקחת תרופות.

סדרה מעולה! הלוואי ונקבל עוד עונה.

dilia snake

Well-known member
לא בטוחה שאני אספיק לראות את שלושתן היום, אבל צריך להתחיל איפה שהוא.

כן. אז מזמן לא הייתה לנו התבכיינות על כמה שהחוקים והתקנות החדשים מקשים על השוטרים לעשות את העבודה. ובכלל אין שוטרים רעים רק שוטרים שרע להם(כי לא נותנים להם לפרק אנשים במכות).

האם אדם הוא רק פרצוף סביר פלוס? האם אין שם משהו מעבר? כנראה שכן. האם הוא השוטר עם שיקול הדעת הכי בעייתי בצוות? לגמרי כן! במקרה שלו הבדיחה על השוטר הקורא והשוטר הכותב 100% נכונה.

אדם היה צריך לשבת בחקירה עם IAB כדי להבין שהחבר שלו כמעט גרם לו להיהרג. רק לאדם יש חברים כאלו.

אז קווין היה בספסל האחורי ובקושי שמעו אותו מדבר, כנ"ל לגבי היילי אבל לג'יי היה קצת מה לעשות. זה כבר בדיחה לא מצחיקה.

מישהו בסדרה הזאת צריך לעבוד על הבעיות שלו ולהתקדם הלאה.

קווין! ד"ר מרסל! כמעט כמו בימים הישנים והטובים.

אני מורידה את הכובע בפני הכותבים של הסדרה על זה שהם בחרו לעשות פרק עם מעט אקשן כדי שהחיסרון של קייסי כמעט ולא יורגש כי אם הוא היה הפרק בקושי היה לו מה לעשות. אז זו הולכת להיות נחיתה רכה בשבוע הבא.

מה הקטע של סיגר? זה קצת פתטי מה שהולך איתה ועם סברייד.

מאוץ (y) הרמן(y)

אני לא אוהבת את הברומאנס בין גאלו וריטר בלי קשר לזה ששניהם מעצבנים יחד או בנפרד.

זהו, פרק טוב(y)(y)
כמובן שבסוף ראיתי הכול.
פרק בסדר.

בהתחלה חשבתי שארצ'ר סתם שמוק ושהוא נטפל סתם למרסל, אבל מסתבר שהוא צדק וזה מאכזב.

חשבתי שמרסל לא מתאים להשתלת איברים אבל אולי כן. מי שמעוניין אני מקבלת הימורים עם מי הוא הולך לשכב: עם האימא או הבת.

העלילה עם אימא של סטיבי הייתה צפויה להחריד.

טיי זקס???????? זה לא של גברים אשכנזים?? מישהו שם לא עשה מחקר עד הסוף??

והייתה גם עלילה של וויל, אבל זה יותר איטי מדרמת איכות של רשת כבלים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה מעולה. הייתי במתח.
דאגתי שבסוף התוכנית שלהם תהרס, אבל בערך הכל עבד כמו שצריך.
אומנם ג'ימי כמעט פישל, אבל הבוגד ההוא הציל את המצב.

אז האם בעצם היה צריך ממש שאמנדה תפגש עם איימון ותעשה את העיסקה?
אולי כדי לגרום לאיימון להיות יותר נינוח לגבי ההגנה עליו, אם כי הוא די אידיוט אם הוא פטר את השומרים שלו בגלל המילה שלה.

לא ציפיתי לזה אבל בעצם ברור שאמנדה תציג את זה שאיימון דרש שאריק הוא זה שימות.
אבל מה הוא היה עושה אם היא הייתה אומרת לו שזה בחירה שלהם מי? הרי מייקל וג'ימי לא היו מוכנים להקריב את עצמם או אחד את השני. אז השאלה האמיתית היא האם פרנק היה מוכן למות בשביל להציל את הבן שלו.
ומגיע לפרנק, ידעתי שככה אמנדה תציג את זה. אבל עכשיו שבירדי יודעת מעניין מה יקרה הלאה(אם נקבל עוד עונה). אני מניחה שהוא באמת מת ממנת יתר ולא יצליחו להציל אותו.
מעניין באמת שעכשיו בירדי יודעת את האמת. אם כי זה כאילו לא משנה כי אמנדה תאמר שהיא ידעה שהם בכל מקרה הולכים להרוג את איימון.
אני מקווה שפרנק כן מת באמת, אבל נראה לי שלא נפטרנו ממנו עדיין.
פרנק היה באמת כזה ילד קטן כשהוא התרגז על אמנדה.

שאריק ניסה לפגוע בעצמו כול מה שחשבתי "אוי תא המוח הבודד שלו":-P:.
כן. ואפילו יום אחד הוא לא הצליח להחזיק מעמד שם...
למה ניקי נשארת עם אריק???
עכשיו בכלל הוא מנסה משהו כדי להרוג את עד הראיה וככה שהוא יצא מהכלא.
זה לא ממש ברור לי כי אם היה מישהו כזה שהוא יודע עליו אז למה הוא רק עכשיו חושב על לטפל בזה ככה?
בכל מקרה כל העניין איתם לא ממש מעניין אותי.

(והירי בול בעין של איימון? כמה מגניב זה היה? אפשר לקבל פריקוול שיוקדש רק למייקל?
כן זה היה מגניב לחלוטין.
אולי פריקוול על כך שמייקל בעבר היה לוחם צדק בניו-יורק...
חשבתי שמשהו השתמש בגלל שמייקל התחיל לקחת תרופות.
אני מניח שהתכוונת שחשבת שמשהו ישתבש בגלל שהוא התחיל לקחת תרופות. גם אני חשבתי שיהיה משהו.
חשבתי שאולי אפילו מיד אחרי הירי יהיה לו התקף והוא יפול שם ליד הגופות.
וזו רק אני או שבסוף מייקל התחיל מלחמה גדולה יותר?
גם אני חשבתי על זה. אם באמת תהיה עונה נוספת (ואני מקווה באמת שתהיה) אז ברור שהאבא של הבחור ההוא, שזה מישהו שאפילו איימון פחד ממנו, יבוא לחפש אחרי מי שהרג את הבן שלו.
זה גם יהיה מעגלי באופן יפה שזה התחיל מכך שמישהו איבד את הבן שלו בגלל טעות והסתיים בכך שמישהו איבד את הבן שלו בטעות.

קצת הופתעתי שלא ראינו בכלל את אנה בפרק. חשבתי שנראה איך מייקל דואג שהיא תגיע הבייתה בבטחה ושיארגנו לה שמירה שם.

dilia snake

Well-known member
אז האם בעצם היה צריך ממש שאמנדה תפגש עם איימון ותעשה את העיסקה?
אולי כדי לגרום לאיימון להיות יותר נינוח לגבי ההגנה עליו, אם כי הוא די אידיוט אם הוא פטר את השומרים שלו בגלל המילה שלה.
אני חושבת שהמטרה הייתה לגרום לו לחשוב שהם חלשים ולגרום לו לשאננות.

לא ציפיתי לזה אבל בעצם ברור שאמנדה תציג את זה שאיימון דרש שאריק הוא זה שימות.
אבל מה הוא היה עושה אם היא הייתה אומרת לו שזה בחירה שלהם מי? הרי מייקל וג'ימי לא היו מוכנים להקריב את עצמם או אחד את השני. אז השאלה האמיתית היא האם פרנק היה מוכן למות בשביל להציל את הבן שלו.
קודם כול לדעתי גם אמנדה הבינה שפרנק חלש ועיוור בגלל האהבה שלו לאריק, גם אם היא הייתה מעלה את זה מול המשפחה זה היה מכניס דרמה מיותרת לפרק, מייקל וג'ימי כמו שאמרת לא היו מקריבים את עצמם/אחד את השני ואמנדה לא הייתה נותנת להם לעשות את זה גם בגלל המשולש ביניהם וגם כי הילדים שלהם צריכים אותם.
אני חושבת שפרנק היה מקריב את עצמו בשביל אריק ות'כלס אמנדה יכלה לומר שהם צריכים לבחור בין פרנק לאריק, אבל זה סתם דרמה לפרק עמוס גם ככה.
מעניין באמת שעכשיו בירדי יודעת את האמת. אם כי זה כאילו לא משנה כי אמנדה תאמר שהיא ידעה שהם בכל מקרה הולכים להרוג את איימון.
אני מקווה שפרנק כן מת באמת, אבל נראה לי שלא נפטרנו ממנו עדיין.
פרנק היה באמת כזה ילד קטן כשהוא התרגז על אמנדה.
(y) ואמנדה תוכל תמיד להשתמש בזה שהיא לא הבינה נכון את איימון או משהו. זה לא משנה כי איימון מת ופרנק כנראה גם מת. מה בירדי יכולה לעשות? זה יהיה המילה שלה ושל איש מת מול אמנדה ואנחנו יודעים שמייקל וג'ימי ייקחו את הצד של אמנדה בלי להסס.
עכשיו בכלל הוא מנסה משהו כדי להרוג את עד הראיה וככה שהוא יצא מהכלא.
זה לא ממש ברור לי כי אם היה מישהו כזה שהוא יודע עליו אז למה הוא רק עכשיו חושב על לטפל בזה ככה?
הקטע שהוא לא ידע בכלל שקאם עבד עבור קון דויל! ואם כבר למה פרנק לא טיפל בעד הזה במקום לבכות ולהתחנן לאבא של ג'ימי ומייקל?
אני מניח שהתכוונת שחשבת שמשהו ישתבש בגלל שהוא התחיל לקחת תרופות. גם אני חשבתי שיהיה משהו.
חשבתי שאולי אפילו מיד אחרי הירי יהיה לו התקף והוא יפול שם ליד הגופות.
כתבתי את זה תוך כדי עבודה ולא היה לי זמן לעבור על ההודעה ולחפש שגיאות כתיב🤷‍♀️.
בכול מקרה גם אני חשבתי שיהיה לו התקף או אחת התופעות הלוואי שהרוקחת הזכירה.
זה גם יהיה מעגלי באופן יפה שזה התחיל מכך שמישהו איבד את הבן שלו בגלל טעות והסתיים בכך שמישהו איבד את הבן שלו בטעות.
(y).

למעלה