דיוני סדרות #60

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגום העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
איזה דפוקים אלו. אני מעדיף לא לדעת בכלל מה התרגום לעברית בדרך כלל.
ובגלל שהנטפליקס שלי הוא באנגלית אני גם לא צריך.
האמת שהשם באנגלית גם לא כזה מוצלח בעיניי, ותכף אערוך את התגובה המקורית שלי ואגיד למה (ראית איזה טיזר עשיתייי), אבל "דרך המלך" ישר זורק אותי לאירוויזיון וגילי וגלית, וזה גם יותר מידי ביטוי שגור כזה בעיניי בעברית כדי שאני לא אסתכל על זה כתלוש בהקשר לסדרה הזאת.
זה אולי לא מושלם למה שזה, אבל זה עדיין די טוב.

טוב, סיימתי עכשיו ואני קולט שכבר מאוחר ויש לי עבודה מחר אז אני אגיב מחר.
באופן כללי מאוד אהבתי.
יש אופציה שתצא עונה 2 שבוע הבא?

אוקי קצת כי אני לא מצליח להתאפק
אני כל כך אוהב את ווילהלם וסימון.
אני קצת כועס על ווילהלם, כי כל הפרק האחרון חיכיתי שילך נגד מה שהמשפחה מצפה ממנו ויודה בפני העולם שהוא הומו ויהיה עם סימון.
אבל אני גם מבין אוות במידה מסויימת.
*חשבתי שאוגוסט ירצח את שרה, כל הזמן חיכיתי שזה יקרה ואז נזכרתי שזה לא אליטה.
לחלוטין גם מה שאני חשבתי עליו. וממש חשבתי על אליטה והאם הם ילכו באותה דרך.
אני מאוד שמח שהם לא.
למה young royals זה גם שם לא מוצלח בעיניי? כי בעצם הוא הyoung royal היחיד שם. יש גם את אוגוסט, אבל הוא בקושי, הוא בקשיים כלכליים, המלוכה לא ניכרת עליו. כל השאר סתם עשירים, ובקושי מתמקדים בהם. אם זה היה נגיד young royal, ביחיד, אולי זה היה יותר קביל בעיניי.
אני מניח שאולי הכוונה היא יותר לאריסטוקרטים צעירים. כי הרי היה את המועדון הזה שחברים בו רק אריסטוקרטים בעלי אדמות.
לא ראיתי את זה, אבל אם לומר את האמת, ותחשוב על זה רגע שוב - אני חושבת שזה שם לגמרי מתאים, כי הוא עובד פה בכמה מובנים. בעצם זה שם יותר מוצלח מהמקור בעיני. (כלומר יותר מוצלח מהשם באנגלית לפחות, כי אני בעצם לא יודעת מה השם במקור.)
מה? איך? אני כאילו לא מבין אותך לחלוטין.
*וחוץ מזה השם דרך המלך ממש מרגישה מספליירת כי עד אמצע העונה לא חושבים שהוא בדרך להיות מלך (אני חשבתי על זה שאולי משהו יקרה לאחיו {או שמשהו יקרה לאחיו שאז יהפך למלך ואז הוא בעצם יהפוך לראשון בקו הירושה כל עוד לאחיו אין ילדים} אבל בהחלט לא הייתי בטוח שזה יקרה או מתי)

השם באנגלית זה מה שהופיע תמיד על המסך ולא ראיתי שבשום מקום רואים שם בשבדית. אז נראה לי שזה פשוט השם.

*האמת אבל שהצמד המוצלח יותר בעיניי הן פליס ושרה. החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות.
אהבתי את החיבור שנוצר שם (אחרי שבהתחלה פליס התייחסה אליה כמעט כמו אל משרתת).
בסוף הרגיש ששרה קצת הורסת את זה.
אבל האמת שבעיקר עצוב לי ששרה שמרה את זה שהיא ידעה שזה אוגוסט כסוד מאחיה. אולי זה היה חלק מלנקום בו על זה שהוא דיבר עם אבא שלהם בלי לספר לה. אבל עד נקודה זאת היה נראה שהיא בכלל לא יכולה להעלות בדעתה לשקר על משהו.
*וכן גם הנסיך והחבר שלו ממש חמודים, הם בהחלט היילייט, וכולם מלוהקים ממש טוב בעיניי. בהתחלה חשבתי שפליס אולי תהיה בעייתית, כי חשבתי שהיא כאילו אמורה להיות mean girl אבל היא לא עבדה לי ככזאת, ובאמת היא לא ממש כזאת. אם בכלל. וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
מאוד שמחתי שלא היו ממש mean girls. לא יכלתי לסבול את ההיא באליטה.
וכן, מאוד מחוצ'קנים. באופן כללי לא היו כאלו עם גוף מושלם חוץ מאוגוסט.
*אהבתי שכאילו הדמויות לא גדולות מהחיים, והמצבים לא מתפוצצים בצורה דרמטית, שני tropes של סדרות נוער. כמו שאמרתי ציפיתי שפליס תהיה כזה הביצ' של הסדרה, ואז היא פשוט... לא. וזה בסדר. היא ממש עובדת. גם אוגוסט הוא יעני דוש רצח, אבל כאילו... בסדר. הוא לא מרגיש לי גדול מהחים כזה, והוא לא עכשיו באמת הולך ורוצח את מי שמפריע לו ועושה דברים הזויים של סדרות. שזה אחלה. אבל כאילו, גם קשה לי להגיד על הסדרה שהיא "לא גדולה מהחיים", כשהקונפליקט המרכזי הוא "אני הומו אבל אני גם יורש העצר של שוודיה". וגם אדגיש, אין כל רע בtropes של סדרות נוער בהכרח. פשוט זה היה קטע שציפיתי לזה, וזה לא לגמרי קרה וזה היה אחלה.
כן גם אני אהבתי שהיא ממש לא נכנסת למלודרמה.
גם אפילו בסוף אחרי שהכל התפוצץ הם חוזרים ללמוד יחד בלי דרמות ענקיות ואפילו כשווילהלם מחבק את סימון בסוף זה לא מרגיש צהוב.
*לא זוכר מתי לאחרונה צפיתי בסדרה שהיא לא באנגלית, עברית או ספרדית, שלוש שפות שיש לי איזושהי זיקה אליהן. כאילו, עברית שפת אם, אנגלית מדבר די שוטף וספרדית יש ידע כללי וחיבה לשפה. הסדרה הזאת היא בשוודית, שפה שאין לי מושג איך להתנהל בתוכה אפילו, נראה לי זה פעם ראשונה שאני שומע אותה.
ראיתי חלק מהסדרה Skam אבל זה היה נראה לי בנורווגית.
מה לגבי סדרות בצרפתית או גרמנית, לא יצא לך לראות?

אגב, סדרה בגרמנית שראיתי היא Dark. ולפני כמה זמן נכנסתי לפוסט בפייסבוק לגביה (נדיר שאני נכנס לפייסבוק) וראיתי בתגובות שרוב האנשים צפו בסדרה מדובבת. אני אפילו לא חשבתי על זה כאופציה ממש.
אז כשהתחלתי את זה תהיתי אם לנסות אותה בדיבוב (לאנגלית אני מניח. עברית יהיה מוזר מידי) אבל בסוף לא עשיתי את זה.

זה מזכיר לי שהייתה השותפה ההיא של פליס לחדר שדיברה תמיד באנגלית. הכתוביות הרגילות לא כתבו את מה שהיא אמרה וזה נורא בילבל אותי, אז עברתי לסוג כתוביות שכן נותן גם את מה שהיא אומרת.

כל הכבוד ניק, בסוף כתבת המון כמובן...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד כמה דברים על הסדרה כי אני כנראה לא מצליח לישון.

לסדרה באמת קוראים Young Royals גם בשבדיה. כלומר גם כשהשחקנים מדברים על הסדרה בראיונות בשבדית הם אומרים את השם באנגלית.

השחקנית ששיחקה את המלכה היא שחקנית מאוד מפורסמת כנראה בשבדיה. אבל שאר העולם רק יזהה אותה בתור האמא של אנקין סקייווקר מסרטי מלחמת הכוכבים 1 ו2.

נזכרתי אתמול מאוחר מידי שרציתי לכתוב על קו עלילה שהרגיש לי מוזר - הקטע עם אלכסנדר.
כל ארבעת הפרקים הראשונים היה את הבחור האסייתי הקטן הזה שהיה כאילו משרת של כולם. אני מניח שזה בעיקרון בגלל שהוא תלמיד שנה ראשונה בבית ספר, אבל זה תמיד היה רק הוא.
ואז בסוף לא רק שמקריבים אותו בפרשת הסמים, אלא ממש מעלילים עליו. וזה בכלל היה רעיון של וילהלם שאני רוצה לאהוב, אבל זה די קשה עם זה.
גם זה מרגיש כאילו קרה משהו לשחקן כי פשוט מנקודה מסוימת לא רואים אותו. אוגוסט מספר שהוא הושעה בגלל הסמים ואחר כך מספר שהוא דיבר איתו ושהוא דורש שיעזרו לו.
אני קצת רוצה צדק לאלכסנדר. (כן אמרו שהוא ממשפחה עשירה מאוד בעצמו ובטח בקלות יתקבל לבית ספר יוקרתי אחר, אבל עדיין)

מילי08

Well-known member
כרגע אני צופה רק בברוקלין ומידי פעם קומיוניטי, כי אין לי כוח להתחייב למשהו אחר.
הנה כמה הערות רנדומליות.
בימים האחרונים הגעתי לפרק 12 בעונה 6 עם השאלה הגדולה
האם להביא ילדים. אחת הפעמים הבודדות שג'ייק ממש רציני ולא מחייך אפילו כשהם מבינים שהם חלוקים בדעתם. ואני אוהבת כשהסדרה מכניסה נושאים חשובים ורציניים, כמו פרק ההטרדה המינית המצוין. הבעיה שלי בפרק היא שהשאלה אם להביא ילדים או לא נפתרה מאוד מהר. כלומר, זו קומדיה וברור שהם לא יכולים להפוך את זה לדרמטי מידי, אבל בגדול זה הרגיש כמו התפשרות של ג'ייק לטובת איימי, במקום נגיד איזה תהליך שהוא עובר לאורך זמן. וחוץ מזה שהיה יכול להיות יופי של נקיטת עמדה אם הם היו מחליטים כזוג לא להביא ילדים, אבל זה אמריקה והשמרנות שלהם הרבה יותר דומיננטית ממה שמנסים להציג לנו.
אבל הפרק הבא התחיל מעולה עם ה- היי פייב של הולט עם כולם חוץ מג'ייק. מענג..
אבל משהו שתמיד הפריע לי- גם בצפייה הקודמת וגם עכשיו - זה היחסים של ג'ייק וצ'רלס. מצד אחד לג'ייק אכפת ממנו וצ'רלס באמת יכול להיות מאוד מוזר, אבל הרבה פעמים ג'ייק ממש מזלזל בצ'רלס בצורה בולטת ואפילו בוטה (נראה לי שכתבתי את ההערה הזאת בעקבות משהו ספציפי אבל אני לא זוכרת מה...). זה כמו שג'ינה תמיד העליבה את איימי בלי סיבה, ואלה בעיני הרגעים החלשים של הסדרה - הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה.
וחוץ מזה אני רוצה שאנדרה בראוואר תמיד יופיע בטלוויזיה. אני כל כך אוהבת אותו |מאוהב|

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
אני שמח שאני לא היחיד שצפיתי Young Royals (או דרך המלך כמו שתרגמו אותו ובגלל זה כל פעם עולה לי השיר הזה :LOL: ) כי היא ממש טובה. זו הסדרה הראשונה שצפיתי בה שהיא בשפה שלא שמעתי מעולם. אבל האמת שלא ממש מתמקדים בשפה כי המשחק והעלילה סוחפים אותך כך שזה לא ממש מפריע.

המשחק של שני הנערים הראשיים היה מעולה בעיניי, אפשר היה באמת להאמין שיש ביניהם משהו ושהם נערים מאוהבים עם בעיות שרוצים לצאת לעולם אבל מפחדים מהתגובות. התחברתי לרגשות שלהם כשהם צחקו, כעסו ובכו.
גם אהבתי שהשחקנים נראים כמו בני נוער רגילים ולחלק מהם יש אפילו פצעים על הפנים בניגוד לאיך שהם נראים בסדרות אחרות כמו דוגמנים עם פרצוף מושלם.

אני מאוד מקווה שיחדשו לעונה שנייה כי הסדרה לא יכולה להסתיים ככה. אוי ואבוי לנטפליקס אם יבטלו אותה. :mad:

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מאוד מקווה שיחדשו לעונה שנייה כי הסדרה לא יכולה להסתיים ככה. אוי ואבוי לנטפליקס אם יבטלו אותה. :mad:
אני לא יודע אם ההחלטה באמת של נטפליקס, אבל בכל מקרה אני חושב שמדינת ישראל צריכה להציב בפני שבדיה אולטימטום שאם לא נקבל עונה 2 עד 2022 אז נפתח איתה במלחמה.

didalf

Well-known member
כרגע אני צופה רק בברוקלין ומידי פעם קומיוניטי, כי אין לי כוח להתחייב למשהו אחר.
הנה כמה הערות רנדומליות.
בימים האחרונים הגעתי לפרק 12 בעונה 6 עם השאלה הגדולה
האם להביא ילדים. אחת הפעמים הבודדות שג'ייק ממש רציני ולא מחייך אפילו כשהם מבינים שהם חלוקים בדעתם. ואני אוהבת כשהסדרה מכניסה נושאים חשובים ורציניים, כמו פרק ההטרדה המינית המצוין. הבעיה שלי בפרק היא שהשאלה אם להביא ילדים או לא נפתרה מאוד מהר. כלומר, זו קומדיה וברור שהם לא יכולים להפוך את זה לדרמטי מידי, אבל בגדול זה הרגיש כמו התפשרות של ג'ייק לטובת איימי, במקום נגיד איזה תהליך שהוא עובר לאורך זמן. וחוץ מזה שהיה יכול להיות יופי של נקיטת עמדה אם הם היו מחליטים כזוג לא להביא ילדים, אבל זה אמריקה והשמרנות שלהם הרבה יותר דומיננטית ממה שמנסים להציג לנו.
אבל הפרק הבא התחיל מעולה עם ה- היי פייב של הולט עם כולם חוץ מג'ייק. מענג..
אבל משהו שתמיד הפריע לי- גם בצפייה הקודמת וגם עכשיו - זה היחסים של ג'ייק וצ'רלס. מצד אחד לג'ייק אכפת ממנו וצ'רלס באמת יכול להיות מאוד מוזר, אבל הרבה פעמים ג'ייק ממש מזלזל בצ'רלס בצורה בולטת ואפילו בוטה (נראה לי שכתבתי את ההערה הזאת בעקבות משהו ספציפי אבל אני לא זוכרת מה...). זה כמו שג'ינה תמיד העליבה את איימי בלי סיבה, ואלה בעיני הרגעים החלשים של הסדרה - הצורך האמריקאי הזה להציג בריונות כחלק מהשגרה.
וחוץ מזה אני רוצה שאנדרה בראוואר תמיד יופיע בטלוויזיה. אני כל כך אוהבת אותו |מאוהב|
אבל בשביל מה לונה פתחה שרשור מיוחד לברוקלין?|שפם|
הגבתי לך שם.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
המלצה על סדרה- למה נשים רוצחות עונה1. זאת סדרת אנתולוגיה, כך שכל עונה מדובר בסיפור אחר, ואתמול סיימתי את עונה 1. אתן המלצה קצרה בלי ספוילרים. וזה נוגע רק לעונה הראשונה בנתיים כי את השניה טרם ראיתי (אני חושבת לחכות עד שהיא תצא במלוא ואז לבינג').
אז בעקרון זה מהיוצרים של עקרות בית נואשות- מי שראה את הסדרה הזאת ואהב- סיכוי גבוה מאוד שיאהב את "למה נשים רוצחות". הסיפור של העונה הוא כזה- באותו בניין בתקופות זמן שונות היו שלושה רציחות ע"י הנשים שגרו שם. אנחנו עוקבים במקביל אחרי 3 סיפורים של שלושת הנשים השונות וקופצים כל פעם לתקופת זמן אחרת. עלילה אחת מתרחשת בשנות ה-60, השניה בשנות ה-80, והשלישית ב-2019. לפי הזמן שבו אנחנו נמצאים גם ה"תפאורה" משתנית. כשאנחנו בסיפור של האישה בשנות ה-60, זה קצת נראה כאילו אנחנו רואים משהו סטייל מד מן, בעיצוב בסטייל. גם האופי של הנשים כביכול שונה מאוד בין התקופות. האישה בשנות ה-60 האישה היא עקרת בית ממושמעת שכל רצונה זה לרצות את בעלה, כשבסיפור שמתרחש בימינו האישה היא פמיניסטית בועטת שחיה בנישואים פתוחים עם בעלה. הסדרה כאילו חוקרת את השינויים שחלו על הנשים במשך השנים. ומי שראה עב"ן (סליחה ניק), גם יודע שהיוצרים עושים את זה באופן מאוד סיגנוני וכייפי. הסדרה כמו עב"ן משלבת מתח, תעלומה, הומור שחור, קצת אסתטיקה של אופרות סבון עם קריצה ומודעות ונעזרת בכל מיני כלים תסריטאים מגניבים שפותחים וסוגרים כל פרק- למשל הפרק הראשון נפתח עם מונולג קצר של שלושת הבעלים, אחד הפרקים נפתח עם פלשבק לילדות של כל הנשים וכך לכל פרק יש מוטיב עלילתי אחר. יש כמובן את התעלומה הגדולה- את מי הנשים רצחו ולמה. העלילה עושה כל מיני פניות מעניינות, יש מדי פעם טוויסטים שחלקם קצת צפויים וחלקם לא, ואפילו היו כמה רגעים שהצליחו ממש לרגש אותי. הסדרה הזאת היא ממתק נהדר וכנראה הצפייה הכי כייפית שהייתה לי השנה.
אה, ויש לה פתיח מגניב כל כך שרק בפרקים האחרונים העברתי אותו והוא מספיק מגניב כדי להנות ממנו גם בלי לראות את הסדרה אז הוספתי אותו להנאתכם:

Lhuna3

Well-known member
מה? איך? אני כאילו לא מבין אותך לחלוטין.
לגבי השם "דרך המלך", לא בקטע של להתווכח על זה כי לא חייבים להסכים ואין לי ממש כוח לויכוח, אבל רק רוצה להסביר למקרה שבאמת לא הבנתם את כוונתי ולא סתם לא מסכימים.
השם הזה מאוד מתאים בעיני כי זה הקונפליקט של הסדרה, שהדרך (במובן המטאפורי) של המלך (לעתיד) הזה היא לא הדרך שמצופה ממלך ללכת באופן מסורתי, כלומר "דרך המלך" במובן "הדרך שבה מלכים נוהגים ללכת", שזה לא לערער על הסדר הקיים, וגם במובן שלישי שהביטוי "דרך המלך" הוא מטאפורה מקובלת ל(מויקיפדיה) "דרך הפעולה הנכונה והנוחה להשגת מטרה", ווילהלם נאלץ לבחור בין הדרך הזאת, כלומר ללכת בתלם בשביל להיות מלך מקובל ובלי לעורר בעיות, ובין הדרך שטבעית עבורו ושהלב שלו רצה ללכת בה.

לעומת השם young royals שמבחינתי בעיקר אומר "זו סדרת נוער".
דרך המלך זה שם עם משמעות מטאפורית מאוד מדויקת לסיפור בעיני.
[כמובן אני מסכימה שיש איתו שתי בעיות, אחת שהוא מזכיר לנו את השיר מהאירוויזיון והשניה שהוא בגדר ספוילר, ולכן התייחסתי אליו מההתחלה בתוך תיבת הספוילר.]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז בעקרון זה מהיוצרים של עקרות בית נואשות
ומי שראה עב"ן (סליחה ניק)
אני אוהב את זה שזכרת שאני שונא את הקיצור הזה. :-D
אבל מה שממש מעצבן לדעתי בזה זה שאנשים משתמשים בקיצורים כאילו זה ברור לכל מי שקורא על מה מדברים. כאן את כתבת את שם הסדרה המלא בהתחלה, אז אחר כך להשתמש רק בקיצור זה כבר הגיוני.
עקרת בית ממושמעת שכל רצונה זה לרצות את בעלה
אוקי לקח לי איזה רגע לקלוט שאת לא כתבת ש"כל רצונה זה לרצוח את בעלה". כי זה נשמע מוזר (אם כי אולי מתאים לעלילה)
המלצה על סדרה- למה נשים רוצחות עונה1. זאת סדרת אנתולוגיה, כך שכל עונה מדובר בסיפור אחר, ואתמול סיימתי את עונה 1
שמעתי על הסדרה עוד כשהיא יצאה כמובן וגם מאז, אבל הביקורת שלך גרמה לי לראשונה באמת לשקול לראות אותה.
אגב, זה שמארק צ'רי יצר אותה זה דווקא חלק מהסיבה שלא היה לי חשק אליה. כי אומנם נהניתי מאוד מהעונות המוקדמות של עקרות בית נואשות*, אבל בהמשך כבר כל כך נמאס לי ממנה עד שנהיה לי קצת אנטי.

*(אפילו הצלחתי לגרום להורים שלי לראות את העונה הראשונה)(שזה בערך נס רפואי)(לא בגלל שאמא שלי מתה, זה היה לפני)(זה בגלל שהם לא היו רואים כמעט שום סדרה אי פעם)

אוסווין

Active member
אם ראית עקרות, אז בלמה נשים רוצחות זה כל כך ניכר שזה אותו כותב, זה אותה שנינות, אותו סוג בדיחות, אותו הומור וכמובן דמויות ועלילות. זה לא בהכרח גורע מההנאה, אבל לפעמים אני צופה וחושב לעצמי ״יואו זה פשוט עקרות איך נתנו לו לכתוב את אותה סדרה פעמיים״
אבל הproduction values גבוהים יותר וזה ניכר, הסדרה מעוצבת מאוד יפה, וגם סדרה בסגנון של עקרות אז היא פאן אם אתה בקטע. וגם, כנראה שסיפורים מהסוג הזה זה מה שמעניין את הכותב אז כיף לו שהוא יכול לכתוב אותם שוב ושוב ושוב חחח. לא שהוא צריך אישור ממישהו, אבל ממשיכים לשדר את זה אז זה נחמד לו.

מילי08

Well-known member
אבל בשביל מה לונה פתחה שרשור מיוחד לברוקלין?|שפם|
אוי, סורי. אני לא מאופסת נו... גם ככה בקושי הייתי בפורום בחודשיים האחרונים
המלצה על סדרה- למה נשים רוצחות עונה1.
העונה הראשונה נהדרת ומענגת.
עונה 2 - ראיתי פרק ראשון והשתעממתי מאוד. אין לי אפילו חשק להמשיך ולראות אם ישתפר. שום דבר בזה לא מושך אותי להמשיך. לא הדמות הראשית האיומה בעיני, לא הדמויות משנה, ובינתיים גם לא הסיפור
שמעתי על הסדרה עוד כשהיא יצאה כמובן וגם מאז, אבל הביקורת שלך גרמה לי לראשונה באמת לשקול לראות אותה.
תודה ניק |שפם| אמנם לא כתבתי יפה כמו מיקי אבל בכל פעם שכתבתי עליה ציינתי שהיא מעולה ואף פעם לא אמרת לי שאתה שוקל לנסות. כל כך הרבה שנים ואתה עדיין לא סומך על הטעם שלי ;-(|שפם|
אם ראית עקרות, אז בלמה נשים רוצחות זה כל כך ניכר שזה אותו כותב, זה אותה שנינות, אותו סוג בדיחות, אותו הומור וכמובן דמויות ועלילות. זה לא בהכרח גורע מההנאה, אבל לפעמים אני צופה וחושב לעצמי ״יואו זה פשוט עקרות איך נתנו לו לכתוב את אותה סדרה פעמיים״
ראיתי את העונות הראשונות של עקרות בית ומידי פעם גם את העונות המתקדמות, אבל לא נהניתי כמו שנהניתי מלמה נשים. יכול להיות שהעובדה שיש פחות פרקים הצליחה להדק את הסיפור ולא הרגיש לי כמו סבונייה למתקדמים.

Reutk

Active member
@keren or5 אני לגמרי מסכימה עם כל מה שכתבת. אני ראיתי את הסדרה מזמן אבל כל כך נהניתי ממנה ממש חיכיתי כל שבוע לפרק (לא היה לי אז VOD כדי לראות ברצף). עכשיו בעונה ה-2 אני גם כמוך מחכה שכל הפרקים יעלו ליס כדי לראות בבינג'.
עונה 2 - ראיתי פרק ראשון והשתעממתי מאוד. אין לי אפילו חשק להמשיך ולראות אם ישתפר. שום דבר בזה לא מושך אותי להמשיך. לא הדמות הראשית האיומה בעיני, לא הדמויות משנה, ובינתיים גם לא הסיפור
איזה באסה. אני מקווה שאני לא אסכים איתך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה ניק |שפם| אמנם לא כתבתי יפה כמו מיקי אבל בכל פעם שכתבתי עליה ציינתי שהיא מעולה ואף פעם לא אמרת לי שאתה שוקל לנסות. כל כך הרבה שנים ואתה עדיין לא סומך על הטעם שלי ;-(|שפם|
אוי איזה מעצבן זה.
אני מרגיש שזה הרבה פעמים קורה לי - כלומר שאני ממליץ על סדרה כלשהי ואנשים מתעלמים לחלוטין, אבל אז מישהו אחר ממליץ על אותו דבר ופתאום זה משכנע אנשים.
וזה כאילו "מה לכל הרוחות אני אמרתי כל הזמן? למה אני לא הצלחתי לשכנע"

אבל אולי זה קשור לתזמון - כלומר אני כרגע יותר במצב פתוח לסדרות אחרות כי אין המון כרגע (יש לי המון סדרות שברשימת המתנה אצלי, אבל אז אני אצטרך לבחור איזו סדרה לבחור.
בנוסף לזה מיקי שמה את הפתיח של הסדרה. ופתיח טוב זאת דרך מעולה לגרום למישהו לרצות לראות אותה.
היא גם התמשה בתרגילים פסיכולוגיים כמו לציין את מד מן.
אה ובעצם עוד משהו - אני תמיד הנחתי משום מה שזה ברור שמדובר בסיפורים שבהן הנשים רוצחות את בעליהן. אבל מיקי כתבה "יש כמובן את התעלומה הגדולה- את מי הנשים רצחו ולמה". אז אם זה סימן שאלה על מי הן רצחו אז זה כבר יותר מסקרן.

keren or5

Well-known member
יאא איזה כייף שעוד אנשים ראו את זה חשבתי שאני היחידה!

אגב, זה שמארק צ'רי יצר אותה זה דווקא חלק מהסיבה שלא היה לי חשק אליה. כי אומנם נהניתי מאוד מהעונות המוקדמות של עקרות בית נואשות*, אבל בהמשך כבר כל כך נמאס לי ממנה עד שנהיה לי קצת אנטי.
אני מסכימה שהעונות היותר מאוחרות היו פחות טובות, אם כי נהניתי גם מהם, אבל זה דיי קורה לכל סדרה שרצה כ"כ הרבה עונות. אני עדיין עומדת על זה שרוב הסדרות יתחילו להתדרדר מהעונה ה-5 שלהם לפחות, ולצערי זה קורה להרבה סדרות. אבל א. בגלל שזאת סדרת אנטולוגיה- מה שיפה שלא צריך להתחייב. יש מעט פרקים ויש סיפור שנפתח ונסגר ו-ב. אין לי ספק שהעונה הזאת עומדת עם העונות היותר מוצלחות של עקרות, אז אם אהבת את העונות הראשונות, מרגיש שתאהב גם את זאת.
היא גם התמשה בתרגילים פסיכולוגיים כמו לציין את מד מן.
:-D אבל אני חייבת לציין שגם בחלקים שמתרחשים בשנות ה-60, הדמיון למד מן הוא ויזואלי בלבד- בדמויות, בתלבושות, בתפאורה, ממש לא בווייב של הסדרה, שבמד מן הוא הרבה יותר רציני. זה יותר שהדמיון קורה כי שניהם מתרחשים בשנות ה-60.
לא יודעת אם הייתי אומרת שזו אותה סדרה בדיוק, זה קצת מרחיק לכת. אין ספק שרואים את טביעת ידו של היוצר ואפילו יש קו עלילה אחד שדיי ממוחזר מהעונה הראשונה של עב"ן, אבל ס"כ זו כן סדרה שונה, למשל השוני הגדול הוא שבעב"ן יש הרבה דגש על החברות בין ארבעת החברות, בעוד פה אין בכלל קשר בין הנשים השונות כי הם מקווי זמן שונים.
אז זהווווווו... שגם אני התחלתי את הפרק הראשון כי לא ידעתי בכלל שזו סדרה אנתולוגית וגם אותי הוא איכזב... אבל לא ידעתי אם זה בגלל שפשוט ממש ציפיתי להמשך הסיפור של עונה 1 ולראות חלק מהדמויות שם והתאכזבתי שגיליתי שמתחיל סיפור חדש, או שזה באמת פחות טוב. לא יודעת, אני אכן הפסקתי את הפרק באמצע גם קצת כי התאכזבתי וגם כי חשבתי אולי לחכות שכל הפרקים יצאו לבינג'. אני בהחלט מסכימה שהפרק הראשון של עונה 2 הרבה פחות טוב ומזמין מהפרק הראשון של עונה 1, אבל אני עדיין מתלבטת אולי כן לתת צ'אנס, או לפחות לסיים את הפרק הראשון. קרה לי הרבה פעמים שלא התחברתי למשהו על ההתחלה אבל עם הזמן אהבתי. אם אני אראה בכל מקרה אני אגיד מה חשבתי.

סימון וקארל היו פשוט מהממים!! הייתי רואה ספינאוף שלהם רק יושבים ומדברים על בגדים או וואטאבר. סיראסלי זה גרם לי לרצות להתחתן עם גבר גיי, זה נראה הרבה יותר כייף מכל זוגיות הטרוסקסואלית שהייתה בסדרה. וגם הסיפור שלהם היה הכי מרגש בעיני.

Aranel Nenharma

Well-known member
למה נשים רוצחות עונה 2
אני כן רואה את העונה השנייה.
היא מאוד חביבה ובסך הכל כיף לצפות בה.
בהחלט חסר בה הקסם שהיה בעונה הראשונה שלדעתי היתה משהו מיוחד, אבל אם לא משווים אותה לעונה הראשונה ומסתכלים עליה בתור עצמאית היא בהחלט נחמדה וכפית לצפייה

dory30

Well-known member
אני לא בטוח שהבנתי את הפואנטה, למדוע יניב ביטון (המוכשר) משחק את כל הדמויות האורחות בתור האקסים של דנה? האם זו סיבה תקציבית, האם המטרה היא להוכיח שכל הגברים אותו דבר, שניהם, סיבה אחרת? בלי קשר, נראה לי שאלתרמן וגרייניק המעולים מתבזבזים בתפקיד בעלי החנות. פה, דווקא הכי פחות מוכרים משחקים יותר טוב (כמו ירדן תוסייה כהן או עמית אולמן.

נערך לאחרונה ב:
למעלה