כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
מישהי ראתהמישהו כאן ראה את הסדרה Cruel Summer?
רק אם אפשר להשיב על זה בלי ספוילרים: זה חקירה של תעלומת רצח או משהו פחות סטנדרטי?מישהו כאן ראה את הסדרה Cruel Summer?
מדובר בסדרת מתח של Freeform שהעונה הראשונה שלה נגמרה לפני כמה שבועות.
עלילת הסדרה מתרחשת במקביל בשנים 1993, 1994 ו1995.
ראיתי היום את הפרק הראשון וזה נראה די טוב.
אני מתכוון לראות פרק ביום עד שאני אסיים.
אין בכלל תעלומת רצח.רק אם אפשר להשיב על זה בלי ספוילרים: זה חקירה של תעלומת רצח או משהו פחות סטנדרטי?
אני דווקא מאוד אהבתיבגלל שאני גם חולה אז ראיתי אנשים נורמלים (ראיתי אתמול 9 פרקים ברצף בלי לזוז מהספה) אבל אין לי ממש מה להגיד על זה.
סדרה נחמדה ובאה לי מושלם כדי להעביר ימי מחלה אבל לא התרגשתי עד עמקי נשמתי.
אולי אם יהיה למישהו אחר מה להגיד אני אמצא על מה להגיב.
יופי, תודה! אז אני שמה אותה ברשימה שלי ואולי אתחיל בקרוב.אין בכלל תעלומת רצח.
מה קרה לכולם עכשיו? ועוד החזרנו מסיכות..בגלל שאני גם חולה אז ראיתי אנשים נורמלים (ראיתי אתמול 9 פרקים ברצף בלי לזוז מהספה) אבל אין לי ממש מה להגיד על זה.
סדרה נחמדה ובאה לי מושלם כדי להעביר ימי מחלה אבל לא התרגשתי עד עמקי נשמתי.
אולי אם יהיה למישהו אחר מה להגיד אני אמצא על מה להגיב.
תודהתרגישי טוב והרבה בריאותועכשיו לכי לראות את love sick
אני אגיב לך אחרי שתסיים הכל, אבל אין שם אף אחד בשם פילפה.ראיתי כבר שני פרקים של Young Royals ואני ממש אוהב.
מבחינות רבות זה מאוד מזכיר את אליטה הספרדית. אני די בטוח שראו מה הצליח שם והלכו על משהו קרוב בכוונה. אם כי טיפטפו קצת 'הכתר' על זה.
אבל אליטה היה לי קצת יותר מידי מעיק עם בני הנוער הסנובים העשירים. כאן זה מרגיש לי טוב יותר
כמובן שהדבר הכי נהדר זה ווילאם וסימון. קודם כל הסיפור שלהם איכשהו התקדם גם לא מהר מידי (כלומר הם לא נפגשים וישר מתנשקים בתאווה ואז מיד עוברים לסקס) אבל גם לא לקח יותר מידי זמן. הפרק השני היה חיזור חמוד מאוד. ומתתי על איך שהם החזיקו ידיים בזמן נסיעה על אופנועים.
יש גם דמויות משנה, אבל זה ממש כיף שדי ברור שהדמויות משנה הם הסטרייטים. והאמת שהפרק הזה כן הפכו את הסיפור של פילפה למעניין. אם כי מעצבן כי סימון בטח ידפק בהמשך בגלל זה. מעניין אם באמת יש לו בעיה כספית (בעיקר מעניין אותי כי אני לא רוצה שידפוק את סימון).
איכשהו החלפתי פילפה עם אוגוסט בראש שלי. הרי אלו שמות נורא דומים. אז מה אם אין להם אפילו אות אחת דומהאני אגיב לך אחרי שתסיים הכל, אבל אין שם אף אחד בשם פילפה.
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגון העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
קיצר, אני חיבבתי את זה מאוד. אני הרגשתי דברים. אני מאוד משתדל שלא להיות מושקע יותר מידי בסדרות בתקופה האחרונה, וזאת הייתה הכי קרובה ללהיות מושקע רגשית, אם לא כבר ממש חציית הגבול אל עבר ה"איזה חמודים הםםםםם". האמת אבל שהצמד המוצלח יותר בעיניי הן פליס ושרה. החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות. כאילו עד ששרה קצת דופקת את זה. אבל כן הנסיך והחבר שלו ממש חמודים, וכולם מלוהקים ממש טוב בעיניי. בהתחלה חשבתי שפליס אולי תהיה בעייתית, כי חשבתי שהיא כאילו אמורה להיות mean girl אבל היא לא עבדה לי ככזאת, ובאמת היא לא ממש כזאת. אם בכלל. וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
לא ראיתי את זה, אבל אם לומר את האמת, ותחשוב על זה רגע שוב - אני חושבת שזה שם לגמרי מתאים, כי הוא עובד פה בכמה מובנים. בעצם זה שם יותר מוצלח מהמקור בעיני. (כלומר יותר מוצלח מהשם באנגלית לפחות, כי אני בעצם לא יודעת מה השם במקור.)עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגון העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
האמת שהשם באנגלית גם לא כזה מוצלח בעיניי, ותכף אערוך את התגובה המקורית שלי ואגיד למה (ראית איזה טיזר עשיתייי), אבל "דרך המלך" ישר זורק אותי לאירוויזיון וגילי וגלית, וזה גם יותר מידי ביטוי שגור כזה בעיניי בעברית כדי שאני לא אסתכל על זה כתלוש בהקשר לסדרה הזאת.לא ראיתי את זה, אבל אם לומר את האמת, ותחשוב על זה רגע שוב - אני חושבת שזה שם לגמרי מתאים, כי הוא עובד פה בכמה מובנים. בעצם זה שם יותר מוצלח מהמקור בעיני. (כלומר יותר מוצלח מהשם באנגלית לפחות, כי אני בעצם לא יודעת מה השם במקור.)
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגום העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
קיצר, אני חיבבתי את זה מאוד. אני הרגשתי דברים. אני מאוד משתדל שלא להיות מושקע יותר מידי בסדרות בתקופה האחרונה, וזאת הייתה הכי קרובה ללהיות מושקע רגשית, אם לא כבר ממש חציית הגבול אל עבר ה"איזה חמודים הםםםםם".
*האמת אבל שהצמד המוצלח יותר בעיניי הן פליס ושרה. החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות. כאילו עד ששרה קצת דופקת את זה. היה לי מוזר שהיא דופקת את זה בשביל כאילו "לעלות ברמה", אבל אז נזכרתי שכבר בפרק הראשון המשפחה שלה ירדה עליה שאכפת לה מהדברים האלה. אבל זה לא היה נוכח מספיק בשאר הפרקים, באמת הרגשתי שהיא מתחברת לפליס. אבל נסלח להם, כי זה באמת היה שם כבר מההתחלה כעיקרון.
*חשבתי שאוגוסט ירצח את שרה, כל הזמן חיכיתי שזה יקרה ואז נזכרתי שזה לא אליטה.
*וכן גם הנסיך והחבר שלו ממש חמודים, הם בהחלט היילייט, וכולם מלוהקים ממש טוב בעיניי. בהתחלה חשבתי שפליס אולי תהיה בעייתית, כי חשבתי שהיא כאילו אמורה להיות mean girl אבל היא לא עבדה לי ככזאת, ובאמת היא לא ממש כזאת. אם בכלל. וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
*וילהלם מזכיר לי קצת את גפן ברקאי, רק שהוא משחק טוב יותר. בעיניי.
*אהבתי שכאילו הדמויות לא גדולות מהחיים, והמצבים לא מתפוצצים בצורה דרמטית, שני tropes של סדרות נוער. כמו שאמרתי ציפיתי שפליס תהיה כזה הביצ' של הסדרה, ואז היא פשוט... לא. וזה בסדר. היא ממש עובדת. גם אוגוסט הוא יעני דוש רצח, אבל כאילו... בסדר. הוא לא מרגיש לי גדול מהחים כזה, והוא לא עכשיו באמת הולך ורוצח את מי שמפריע לו ועושה דברים הזויים של סדרות. שזה אחלה. אבל כאילו, גם קשה לי להגיד על הסדרה שהיא "לא גדולה מהחיים", כשהקונפליקט המרכזי הוא "אני הומו אבל אני גם יורש העצר של שוודיה". וגם אדגיש, אין כל רע בtropes של סדרות נוער בהכרח. פשוט זה היה קטע שציפיתי לזה, וזה לא לגמרי קרה וזה היה אחלה.
*לא זוכר מתי לאחרונה צפיתי בסדרה שהיא לא באנגלית, עברית או ספרדית, שלוש שפות שיש לי איזושהי זיקה אליהן. כאילו, עברית שפת אם, אנגלית מדבר די שוטף וספרדית יש ידע כללי וחיבה לשפה. הסדרה הזאת היא בשוודית, שפה שאין לי מושג איך להתנהל בתוכה אפילו, נראה לי זה פעם ראשונה שאני שומע אותה.
*למה young royals זה גם שם לא מוצלח בעיניי? כי בעצם הוא הyoung royal היחיד שם. יש גם את אוגוסט, אבל הוא בקושי, הוא בקשיים כלכליים, המלוכה לא ניכרת עליו. כל השאר סתם עשירים, ובקושי מתמקדים בהם. אם זה היה נגיד young royal, ביחיד, אולי זה היה יותר קביל בעיניי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.