דיוני סדרות #60

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מישהו כאן ראה את הסדרה Cruel Summer?

מדובר בסדרת מתח של Freeform שהעונה הראשונה שלה נגמרה לפני כמה שבועות.
עלילת הסדרה מתרחשת במקביל בשנים 1993, 1994 ו1995.
ראיתי היום את הפרק הראשון וזה נראה די טוב.
אני מתכוון לראות פרק ביום עד שאני אסיים.

Lhuna3

Well-known member
מישהו כאן ראה את הסדרה Cruel Summer?

מדובר בסדרת מתח של Freeform שהעונה הראשונה שלה נגמרה לפני כמה שבועות.
עלילת הסדרה מתרחשת במקביל בשנים 1993, 1994 ו1995.
ראיתי היום את הפרק הראשון וזה נראה די טוב.
אני מתכוון לראות פרק ביום עד שאני אסיים.
רק אם אפשר להשיב על זה בלי ספוילרים: זה חקירה של תעלומת רצח או משהו פחות סטנדרטי?

didalf

Well-known member
בגלל שאני גם חולה אז ראיתי אנשים נורמלים (ראיתי אתמול 9 פרקים ברצף בלי לזוז מהספה) אבל אין לי ממש מה להגיד על זה.
סדרה נחמדה ובאה לי מושלם כדי להעביר ימי מחלה אבל לא התרגשתי עד עמקי נשמתי.
אולי אם יהיה למישהו אחר מה להגיד אני אמצא על מה להגיב.

snirf

Active member
בגלל שאני גם חולה אז ראיתי אנשים נורמלים (ראיתי אתמול 9 פרקים ברצף בלי לזוז מהספה) אבל אין לי ממש מה להגיד על זה.
אני דווקא מאוד אהבתי
וארחיב עליה מחר במסגרת UP&DOWN של החודש :-]

מילי08

Well-known member
מה קרה לכולם עכשיו? ועוד החזרנו מסיכות..
אבל לדעתי זה שפעת מזגנים כי מזגנים זה דרעק.

תרגישי טוב והרבה בריאות |חיבוק| ועכשיו לכי לראות את love sick

אז "המתנקשים" של נטפליקס
אני כבר בפרק 6 והבאלאגן חוגג שם: השחקן הראשי*, שלי לא ממש ברור מי קורא לו שחקן ומשלם לו כסף על כך, מתמחה באי משחק, כך שכל האחרים צריכים לחפות עליו;
התירוץ המיסטי על מנת להציג עוד סדרת פשע, משפחות פשע [אסיאתיות, הפעם לא היאקוזה אלא הטריאדה הסינית]; מאבק בין "טוב"[לא בהכרח מוסרי] לבין "רע"[שהוא המוסרי], ממש תחכום-על.
אבל אני בשל קטעי ריקודי הקרבות מוכן לדלג על קטעים משעממים, צפויים או על קטעי "אקספוזיציה" של דמויות שונות, ולהמשיך לצפות בה.
בינתיים אין משהו אחר. אהה, ראיתי חצי סרט מצויר של מארוול על ת'ור ולוקי כילדים התרים אחרי חרב מיסטית. מדליק. אבל צפיתי בסוף יום, אז השארתי ל-היום את החצי השני :cool:
- - - - - - - - -
* שחקנים נוספים משחקים בסטריאוטיפיות כזו, שגם כשהם מציגים "צד רך" לא ממש מתגלה "צד רך". אבל אני מניח שהם קיבלו שכר כמו של פקיד בחברת ההפקה, אז למה להתאמץ יותר ממה שצריך, או מכיוון שהם לא שחקנים מי יודע מה ידועים או טובים, השכר בהתאם.

dory30

Well-known member
מדוע מרסל רוצה לעזור לאלישע, אחרי שהוא מוצא את עצמו תחת חקירה ביאח"ה? מישהו הבין כאן? והאם אנה סנופקין באמת איבדה את סבתא שלה, או שהכל בהשפעת הנייבה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי כבר שני פרקים של Young Royals ואני ממש אוהב.
מבחינות רבות זה מאוד מזכיר את אליטה הספרדית. אני די בטוח שראו מה הצליח שם והלכו על משהו קרוב בכוונה. אם כי טיפטפו קצת 'הכתר' על זה.
אבל אליטה היה לי קצת יותר מידי מעיק עם בני הנוער הסנובים העשירים. כאן זה מרגיש לי טוב יותר
כמובן שהדבר הכי נהדר זה ווילאם וסימון. קודם כל הסיפור שלהם איכשהו התקדם גם לא מהר מידי (כלומר הם לא נפגשים וישר מתנשקים בתאווה ואז מיד עוברים לסקס) אבל גם לא לקח יותר מידי זמן. הפרק השני היה חיזור חמוד מאוד. ומתתי על איך שהם החזיקו ידיים בזמן נסיעה על אופנועים.
יש גם דמויות משנה, אבל זה ממש כיף שדי ברור שהדמויות משנה הם הסטרייטים. והאמת שהפרק הזה כן הפכו את הסיפור של פילפה למעניין. אם כי מעצבן כי סימון בטח ידפק בהמשך בגלל זה. מעניין אם באמת יש לו בעיה כספית (בעיקר מעניין אותי כי אני לא רוצה שידפוק את סימון).

Lhuna3

Well-known member
ראיתי כבר שני פרקים של Young Royals ואני ממש אוהב.
מבחינות רבות זה מאוד מזכיר את אליטה הספרדית. אני די בטוח שראו מה הצליח שם והלכו על משהו קרוב בכוונה. אם כי טיפטפו קצת 'הכתר' על זה.
אבל אליטה היה לי קצת יותר מידי מעיק עם בני הנוער הסנובים העשירים. כאן זה מרגיש לי טוב יותר
כמובן שהדבר הכי נהדר זה ווילאם וסימון. קודם כל הסיפור שלהם איכשהו התקדם גם לא מהר מידי (כלומר הם לא נפגשים וישר מתנשקים בתאווה ואז מיד עוברים לסקס) אבל גם לא לקח יותר מידי זמן. הפרק השני היה חיזור חמוד מאוד. ומתתי על איך שהם החזיקו ידיים בזמן נסיעה על אופנועים.
יש גם דמויות משנה, אבל זה ממש כיף שדי ברור שהדמויות משנה הם הסטרייטים. והאמת שהפרק הזה כן הפכו את הסיפור של פילפה למעניין. אם כי מעצבן כי סימון בטח ידפק בהמשך בגלל זה. מעניין אם באמת יש לו בעיה כספית (בעיקר מעניין אותי כי אני לא רוצה שידפוק את סימון).
אני אגיב לך אחרי שתסיים הכל, אבל אין שם אף אחד בשם פילפה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אגיב לך אחרי שתסיים הכל, אבל אין שם אף אחד בשם פילפה.
איכשהו החלפתי פילפה עם אוגוסט בראש שלי. הרי אלו שמות נורא דומים. אז מה אם אין להם אפילו אות אחת דומה :-P:
(ועכשיו כשאני כותב את זה אני תוהה אם אני שוב טועה לגבי השם שלו)

אוסווין

Active member
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגום העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
קיצר, אני חיבבתי את זה מאוד. אני הרגשתי דברים. אני מאוד משתדל שלא להיות מושקע יותר מידי בסדרות בתקופה האחרונה, וזאת הייתה הכי קרובה ללהיות מושקע רגשית, אם לא כבר ממש חציית הגבול אל עבר ה"איזה חמודים הםםםםם".
*האמת אבל שהצמד המוצלח יותר בעיניי הן פליס ושרה. החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות. כאילו עד ששרה קצת דופקת את זה. היה לי מוזר שהיא דופקת את זה בשביל כאילו "לעלות ברמה", אבל אז נזכרתי שכבר בפרק הראשון המשפחה שלה ירדה עליה שאכפת לה מהדברים האלה. אבל זה לא היה נוכח מספיק בשאר הפרקים, באמת הרגשתי שהיא מתחברת לפליס. אבל נסלח להם, כי זה באמת היה שם כבר מההתחלה כעיקרון.
*חשבתי שאוגוסט ירצח את שרה, כל הזמן חיכיתי שזה יקרה ואז נזכרתי שזה לא אליטה.
*וכן גם הנסיך והחבר שלו ממש חמודים, הם בהחלט היילייט, וכולם מלוהקים ממש טוב בעיניי. בהתחלה חשבתי שפליס אולי תהיה בעייתית, כי חשבתי שהיא כאילו אמורה להיות mean girl אבל היא לא עבדה לי ככזאת, ובאמת היא לא ממש כזאת. אם בכלל. וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
*וילהלם מזכיר לי קצת את גפן ברקאי, רק שהוא משחק טוב יותר. בעיניי.
*אהבתי שכאילו הדמויות לא גדולות מהחיים, והמצבים לא מתפוצצים בצורה דרמטית, שני tropes של סדרות נוער. כמו שאמרתי ציפיתי שפליס תהיה כזה הביצ' של הסדרה, ואז היא פשוט... לא. וזה בסדר. היא ממש עובדת. גם אוגוסט הוא יעני דוש רצח, אבל כאילו... בסדר. הוא לא מרגיש לי גדול מהחים כזה, והוא לא עכשיו באמת הולך ורוצח את מי שמפריע לו ועושה דברים הזויים של סדרות. שזה אחלה. אבל כאילו, גם קשה לי להגיד על הסדרה שהיא "לא גדולה מהחיים", כשהקונפליקט המרכזי הוא "אני הומו אבל אני גם יורש העצר של שוודיה". וגם אדגיש, אין כל רע בtropes של סדרות נוער בהכרח. פשוט זה היה קטע שציפיתי לזה, וזה לא לגמרי קרה וזה היה אחלה.
*לא זוכר מתי לאחרונה צפיתי בסדרה שהיא לא באנגלית, עברית או ספרדית, שלוש שפות שיש לי איזושהי זיקה אליהן. כאילו, עברית שפת אם, אנגלית מדבר די שוטף וספרדית יש ידע כללי וחיבה לשפה. הסדרה הזאת היא בשוודית, שפה שאין לי מושג איך להתנהל בתוכה אפילו, נראה לי זה פעם ראשונה שאני שומע אותה.
*למה young royals זה גם שם לא מוצלח בעיניי? כי בעצם הוא הyoung royal היחיד שם. יש גם את אוגוסט, אבל הוא בקושי, הוא בקשיים כלכליים, המלוכה לא ניכרת עליו. כל השאר סתם עשירים, ובקושי מתמקדים בהם. אם זה היה נגיד young royal, ביחיד, אולי זה היה יותר קביל בעיניי.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגון העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
קיצר, אני חיבבתי את זה מאוד. אני הרגשתי דברים. אני מאוד משתדל שלא להיות מושקע יותר מידי בסדרות בתקופה האחרונה, וזאת הייתה הכי קרובה ללהיות מושקע רגשית, אם לא כבר ממש חציית הגבול אל עבר ה"איזה חמודים הםםםםם". האמת אבל שהצמד המוצלח יותר בעיניי הן פליס ושרה. החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות. כאילו עד ששרה קצת דופקת את זה. אבל כן הנסיך והחבר שלו ממש חמודים, וכולם מלוהקים ממש טוב בעיניי. בהתחלה חשבתי שפליס אולי תהיה בעייתית, כי חשבתי שהיא כאילו אמורה להיות mean girl אבל היא לא עבדה לי ככזאת, ובאמת היא לא ממש כזאת. אם בכלל. וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
אהבתי גם את החברות ביניהן. פליס באמת התחילה כסנובית הרעה וגם בתור מישהי מאוד שטחית שרק רוצה את וילהלם או את אוגוסט בשביל המעמד, אבל אח"כ ראינו שזה נובע מלחץ מאוד גדול מצד אמא שלה והיא לא כזאת.

Lhuna3

Well-known member
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגון העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
לא ראיתי את זה, אבל אם לומר את האמת, ותחשוב על זה רגע שוב - אני חושבת שזה שם לגמרי מתאים, כי הוא עובד פה בכמה מובנים. בעצם זה שם יותר מוצלח מהמקור בעיני. (כלומר יותר מוצלח מהשם באנגלית לפחות, כי אני בעצם לא יודעת מה השם במקור.)

אוסווין

Active member
לא ראיתי את זה, אבל אם לומר את האמת, ותחשוב על זה רגע שוב - אני חושבת שזה שם לגמרי מתאים, כי הוא עובד פה בכמה מובנים. בעצם זה שם יותר מוצלח מהמקור בעיני. (כלומר יותר מוצלח מהשם באנגלית לפחות, כי אני בעצם לא יודעת מה השם במקור.)
האמת שהשם באנגלית גם לא כזה מוצלח בעיניי, ותכף אערוך את התגובה המקורית שלי ואגיד למה (ראית איזה טיזר עשיתייי), אבל "דרך המלך" ישר זורק אותי לאירוויזיון וגילי וגלית, וזה גם יותר מידי ביטוי שגור כזה בעיניי בעברית כדי שאני לא אסתכל על זה כתלוש בהקשר לסדרה הזאת.

Lhuna3

Well-known member
עכשיו סיימתי את young royals, ראיתם את התרגום העלוב שנתנו לזה בעברית? "דרך המלך" ג'יזס קרייסט.
קיצר, אני חיבבתי את זה מאוד. אני הרגשתי דברים. אני מאוד משתדל שלא להיות מושקע יותר מידי בסדרות בתקופה האחרונה, וזאת הייתה הכי קרובה ללהיות מושקע רגשית, אם לא כבר ממש חציית הגבול אל עבר ה"איזה חמודים הםםםםם".
*האמת אבל שהצמד המוצלח יותר בעיניי הן פליס ושרה. החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות. כאילו עד ששרה קצת דופקת את זה. היה לי מוזר שהיא דופקת את זה בשביל כאילו "לעלות ברמה", אבל אז נזכרתי שכבר בפרק הראשון המשפחה שלה ירדה עליה שאכפת לה מהדברים האלה. אבל זה לא היה נוכח מספיק בשאר הפרקים, באמת הרגשתי שהיא מתחברת לפליס. אבל נסלח להם, כי זה באמת היה שם כבר מההתחלה כעיקרון.
*חשבתי שאוגוסט ירצח את שרה, כל הזמן חיכיתי שזה יקרה ואז נזכרתי שזה לא אליטה.
*וכן גם הנסיך והחבר שלו ממש חמודים, הם בהחלט היילייט, וכולם מלוהקים ממש טוב בעיניי. בהתחלה חשבתי שפליס אולי תהיה בעייתית, כי חשבתי שהיא כאילו אמורה להיות mean girl אבל היא לא עבדה לי ככזאת, ובאמת היא לא ממש כזאת. אם בכלל. וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
*וילהלם מזכיר לי קצת את גפן ברקאי, רק שהוא משחק טוב יותר. בעיניי.
*אהבתי שכאילו הדמויות לא גדולות מהחיים, והמצבים לא מתפוצצים בצורה דרמטית, שני tropes של סדרות נוער. כמו שאמרתי ציפיתי שפליס תהיה כזה הביצ' של הסדרה, ואז היא פשוט... לא. וזה בסדר. היא ממש עובדת. גם אוגוסט הוא יעני דוש רצח, אבל כאילו... בסדר. הוא לא מרגיש לי גדול מהחים כזה, והוא לא עכשיו באמת הולך ורוצח את מי שמפריע לו ועושה דברים הזויים של סדרות. שזה אחלה. אבל כאילו, גם קשה לי להגיד על הסדרה שהיא "לא גדולה מהחיים", כשהקונפליקט המרכזי הוא "אני הומו אבל אני גם יורש העצר של שוודיה". וגם אדגיש, אין כל רע בtropes של סדרות נוער בהכרח. פשוט זה היה קטע שציפיתי לזה, וזה לא לגמרי קרה וזה היה אחלה.
*לא זוכר מתי לאחרונה צפיתי בסדרה שהיא לא באנגלית, עברית או ספרדית, שלוש שפות שיש לי איזושהי זיקה אליהן. כאילו, עברית שפת אם, אנגלית מדבר די שוטף וספרדית יש ידע כללי וחיבה לשפה. הסדרה הזאת היא בשוודית, שפה שאין לי מושג איך להתנהל בתוכה אפילו, נראה לי זה פעם ראשונה שאני שומע אותה.
*למה young royals זה גם שם לא מוצלח בעיניי? כי בעצם הוא הyoung royal היחיד שם. יש גם את אוגוסט, אבל הוא בקושי, הוא בקשיים כלכליים, המלוכה לא ניכרת עליו. כל השאר סתם עשירים, ובקושי מתמקדים בהם. אם זה היה נגיד young royal, ביחיד, אולי זה היה יותר קביל בעיניי.
אני בגדול מסכימה עם הכל (חוץ מלגבי גפן ברקאי, כי אין לי מושג מי זה).
למרות שבסוף כן היתה התפוצצות דרמטית כמובן.
אני רוב הפרקים הראשונים קצת התעצבנתי שמתמקדים יותר מידי באוגוסט ע"ח הזמן של מערכת היחסים המרכזית. אני מניחה שהיה צורך בזה בשביל לנמק בצורה טובה את מה שהביא אותו למעשה הזה. אבל הוא היה דוש מעצבן כל כך (וכן, גם לי היה רגע שחשבתי שאולי הוא ירצח את שרה, ואני גם שמחה שלא הלכו על משהו כזה דרמטי).
אבל ההרגשה שהכי יצאתי איתה בסוף מהסדרה זה תסכול מסויים. כי למה בעצם? למה זה כזה סיפור? זה ברור שזה מתרחש בימינו ובמדינה מאוד נאורה כמו שבדיה. האם באמת זה היה כזה אסון נוראי וחורבן של בית המלוכה אם יורש העצר היה מגלה שהוא גיי? אם זה קשור לקטע של הצאצאים אז יש לזה פתרונות. אני כמובן מבינה את הקטע שבית מלוכה זה מוסד כזה מסורתי ורב שנים והכל ושיש לגביו שמרנות גדולה יותר, ובכל זאת נראה לי שבימינו אם זה יקרה במציאות - אפשר יהיה להתגבר גם על זה. יהיה רעש והכל, אבל יתגברו, השמיים לא יפלו. אולי בתור מי שבאה ממדינה שאין לה מסורת של בית מלוכה, אני מתקשה יותר להבין את העניין.
מאוד בא לי שתהיה עונה שניה, ושבה וילהלם יחזור בו ויחליט להחשף (מה שקיוויתי שהוא יעשה בראיון בסוף למרות הכל והתאכזבתי).
אבל אני מניחה שגם אם תהיה עונה 2, זה לא מה שיקרה בה, אלא שזה ימשיך להשמר בסוד.

למעלה