כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני שמח שאת רואה מהר אז אני אגיב בעיקר אחרי שתסיימי ואז לא תהיה סכנה שאני אספליירSpecial עונה 2 פרקים 1-2
אז הקשר עם החבר שיש לו חבר מצד אחד כמעט מושלם, ומצד שני מבאס.
השחקן היה כזה חמוד ומושלם, והדייט איתו היה כיפי לצפיה, אבל כשהם הגיעו למיטה זה כבר היה ברור לי שהוא הולך להגיד או לעשות משהו שיהרוס את זה, זה היתה דינמיקה כזאת של סצינה שהכל בה יותר מידי מושלם ולכן ברור שמגיע "טוויסט" רע. אבל מה שהוא אמר על זה שהוא נמשך אליו כי יש לו קטע של משיכה לנכים זה באמת היה מכה כואבת ומעציבה.
מערכת היחסים של קים גם נראיית כרגע יותר מידי מושלמת, אז אני תוהה לאן זה הולך. האם ברגע שהיא תרגיש בטוחה מספיק להוריד את ההגנות שלה היא תחטוף?
לא אוהבת את החברה הישנה/חדשה של קארן, היא נראיית כמו מישהי שהולכת לנצל אותה. ממש רוצה שהיא תחזור אל השכן החתיך.
Special עונה 2 פרק 3
ראיין הצליח להפרד מטאנר בסוף אחרי אורחת הערב עם ריצ'ארד החבר שהתגלה כמבוגר יחסית אליהם, ועשיר.
אני שמחה כי חשבתי שטאנר כל הזמן ישכנע אותו להשאר בכל זאת.
וזה עצוב כי טאנר באמת היה מושלם איתו חוץ מזה, ולמעשה נראה שכל מערכות היחסים שלו עד עכשיו מאופיינות בזה שהן מושלמות חוץ מדבר אחד, אבל זה דבר אחד ממש גרוע. אני תוהה אם בסוף תהיה לו מערכת יחסים נורמלית יותר, כלומר כזאת עם הרבה קשיים, אבל כאלו שאפשר להתגבר עליהם או פגמים שאפשר לחיות איתם.
קים בסוף דחפה את הריסון החבר המושלם שלה לברוח כי לא הצליחה לבטוח בו שהוא באמת אוהב אותה.
וקארן נקלעה לארוחת ערב מביכה עם השכן החתיך וחברתו החדשה שלא ידעה עליהם.
Special עונה 2 פרק 4
וואו החברה של קארן היתה איומה באמת. טוב שהיא העיפה אותה בסוף.
קים היתה מקסימה כזאת.
אהבתי לראות את התפתחות היחסים בין קארן וראיין, אותו מבין כמה באמת היה לה קשה לגדל אותו, ואותה מבינה שהרבה ממה שהוא לא יודע לעשות זה בגלל שהיא העדיפה לעשות בשבילו מאשר ללמד אותו.
וכמובן שהמפגש עם הגנן נראה מבטיח...
Special עונה 2 פרק 5
נו כמובן שאחרי שמתחיל משהו מקסים עם הנרי הגנן, טאנר יחזור ויגיד שהוא נפרד מריצ'ארד...
גם הייתי מופתעת שזה ארוך כל כך.מישהו ראה כבר את ספיישל האיחוד של חברים?
אני בשוק גמור שזה שעה ו45 דקות. ראיתי בנתיים 25 דקות. נראה לי שאני אחלק את הצפייה לפרקים.
טוב המשכתי ואני כבר ב65 דקות.אבל זה סתם תוכנית ראיונות ארוכה.
בעקרון הדוד הביא לי את זה אבל אין לי חשק עז להתחיל לראות
האמת שמרגע שהבנתי שזה לא עלילתי לא היו לי כוונות לצפות בזה, אלא אם אני אשמע אח"כ שהיה בזה איזה קטע ממש מצחיק.מישהו ראה כבר את ספיישל האיחוד של חברים?
אני בשוק גמור שזה שעה ו45 דקות. ראיתי בנתיים 25 דקות. נראה לי שאני אחלק את הצפייה לפרקים.
גם לי. הייתי מת לפרק אמיתי של מה שקורה עם הדמויות בהווה.יותר מעניין אותי מה קרה לדמויות מאשר לשחקנים
באמת לא חשוב לי במיוחד להשקיע את הזמן בצפייה בזה ובגלל זה אני צפיתי בנתיים רק ברבע ממנה.אני קצת מופתעת שלך כל כך חשוב להשקיע זמן בצפיה בזה
כן, כנ"ל, אבל בינתיים הביקורות מאוד אוהדות ואומרים שהם הצליחו לפרוט כמו שצריך על נימי הנוסטלגיה.האמת שמרגע שהבנתי שזה לא עלילתי לא היו לי כוונות לצפות בזה [חברים, האיחוד], אלא אם אני אשמע אח"כ שהיה בזה איזה קטע ממש מצחיק.
עוד לא ראיתי האמת לא היה לי זמן אתמול.אני תוהה לעצמי אם אנחנו בתחרות מי ימצמץ ראשון בקשר לפרק האחרון של מסע אגדי.
(במילים אחרות אני צפיתי אתמול כבר אבל מחכה שמישהו ממכם יכתוב ראשון כי אין לי כוח)
חחחחחאני תוהה לעצמי אם אנחנו בתחרות מי ימצמץ ראשון בקשר לפרק האחרון של מסע אגדי.
(במילים אחרות אני צפיתי אתמול כבר אבל מחכה שמישהו ממכם יכתוב ראשון כי אין לי כוח)
לא הספקתי עדיין, מקווה שהדודים שלי כבר שלחו קלטות טובותאני תוהה לעצמי אם אנחנו בתחרות מי ימצמץ ראשון בקשר לפרק האחרון של מסע אגדי.
ודרך אגב זה משהו מאוד מתאים לקרות במסע אגדי.אני תוהה לעצמי אם אנחנו בתחרות מי ימצמץ ראשון בקשר לפרק האחרון של מסע אגדי.
מאוד!אבל הסוףהסוף היה אכזרי!
אני שמחתי בעיקר שלא היה בפרק את אח שלו המעצבן, למרות שלפי איך שהשאירו את הדברים הוא עוד אמור לחזור.בראד מאבד את מעמדו בעונה הזו וכבר לא הקפיטליסט שלא אכפת לו, אלא עכבר!
פה אני פחות איתך, אני אוהבת את הדמות שלה, היא מאוד מצחיקה בעיני.ג'ו ממשיכה להיות סופר סופר מעצבנת
העליית פה שאלה מעניינת, התפקיד הרשמי שלה באמת לא ברור ובמציאות זה לא עובד ככה.אבל זה אומר שהיא כבר לא תעבוד עם בראד ואם כך מה בעצם היא עושה בחברה..? גייסו אותה כעוזרת שלהזאב הבודדדיוויד ואחר כך בראד לקח אותה תחת חסותו, אבל אם היא כבר לא עוזרת של אף אחד אז אין לה סיבה להישאר שם.
דיוויד היה קורע עם הבטחון העצמי המוגבר שלו,
כן, רק שלפי דעתי איך שהוא דירג זה הצורה ההגיונית שמדרגים בד"כ אז קארול אשמה.זה היה צפוי שהוא יחזור לעצמו ברגע שיתברר שהוא בעצם התבלבל.
אני חצי איתך, כלומר היא גם לא ממש מעצבנת אותי, אבל אני גם די מבינה למה כולם מתעצבנים עליה.רייצ'ל לא מעצבנת אותי כמו כולם. בעיקר מרגיש לי שמנסים להפוך אותה בכוח למעצבנת, אם כי שוב מגלים שברגע האמת היא מאוד מרוכזת בעצמה (אפילו לא יודעת מה השם האמצעי של חברה שלה..)
אוי לא חשבתי על זה, זה יכול להיות ענק!!ולרגע חשבתי שנגלה שאיין הוא אבא שלה או משהו כשיתברר שהוא יצא באמת עם אמא שלה. בעצם, אולי זה יעלה בפרקים הבאים.
מתה עליה!הבלונדינית שעובדת מהמחסן היתה חמודה ומוזרה כתמיד.
כן...אבל איין ופופי!!! איין ופופי. אחרי שהוא כל כך תמך בה בפרק קורונה, פה הוא חזר להיות נקמני ומשפיל. אני לא יודעת מה אני חושבת על הדנימיקה שהיתה שם ביניהם. מצד אחד פופי באמת קצת השאירה אותו תלוי באוויר אחרי שהוא נפתח בפניה, אבל מצד שני - הוא גרר אותה לזה כי הוא לא מוכן לוותר על האגו שלו בשום סיטואציה ובסוף הוא היה מרושע אליה, הכי מרושע שהוא היה כל הסדרה ועכשיו מעניין אותי איך זה יתגלגל בפרקים הבאים.
הרגשתי שהוא כיווצ'ץ' לי את הלב אבל לא בקטע טוב
אממ... כן, אבל אהבתי את זה שאח שלו מוציא מבראד צדדים אחריםאני שמחתי בעיקר שלא היה בפרק את אח שלו המעצבן, למרות שלפי איך שהשאירו את הדברים הוא עוד אמור לחזור.
חחחח, יא, אעכשיו גם לי בא לראות אותם מתנשקים.הוא אפילו נראה לי קצת סקסי פתאום בתור השועל, בא לי לראות אותו מתנשק עם איין.
זה יהיה מעולה. בומבה לפרוץ של איין כששוב יש לו איזה ילד קקי...אוי לא חשבתי על זה, זה יכול להיות ענק!!בבקשה בבקשה שזה יהיה!!! (לא סביר אבל הלוואי)
אז זה גם התירוץ שלך לגבי הפרק של Everything's Gonna Be Okayעוד לא ראיתי האמת לא היה לי זמן אתמול.
לי לא ממש מתחשק לראות אותואז זה גם התירוץ שלך לגבי הפרק של Everything's Gonna Be Okay
כי אני בהחלט רוצה לדבר על זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.