דיוני סדרות #55

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

Lhuna3

Well-known member
Special עונה 2 פרקים 1-2
אז הקשר עם החבר שיש לו חבר מצד אחד כמעט מושלם, ומצד שני מבאס.
השחקן היה כזה חמוד ומושלם, והדייט איתו היה כיפי לצפיה, אבל כשהם הגיעו למיטה זה כבר היה ברור לי שהוא הולך להגיד או לעשות משהו שיהרוס את זה, זה היתה דינמיקה כזאת של סצינה שהכל בה יותר מידי מושלם ולכן ברור שמגיע "טוויסט" רע. אבל מה שהוא אמר על זה שהוא נמשך אליו כי יש לו קטע של משיכה לנכים זה באמת היה מכה כואבת ומעציבה.

מערכת היחסים של קים גם נראיית כרגע יותר מידי מושלמת, אז אני תוהה לאן זה הולך. האם ברגע שהיא תרגיש בטוחה מספיק להוריד את ההגנות שלה היא תחטוף?

לא אוהבת את החברה הישנה/חדשה של קארן, היא נראיית כמו מישהי שהולכת לנצל אותה. ממש רוצה שהיא תחזור אל השכן החתיך.

Special עונה 2 פרק 3
ראיין הצליח להפרד מטאנר בסוף אחרי אורחת הערב עם ריצ'ארד החבר שהתגלה כמבוגר יחסית אליהם, ועשיר.
אני שמחה כי חשבתי שטאנר כל הזמן ישכנע אותו להשאר בכל זאת.
וזה עצוב כי טאנר באמת היה מושלם איתו חוץ מזה, ולמעשה נראה שכל מערכות היחסים שלו עד עכשיו מאופיינות בזה שהן מושלמות חוץ מדבר אחד, אבל זה דבר אחד ממש גרוע. אני תוהה אם בסוף תהיה לו מערכת יחסים נורמלית יותר, כלומר כזאת עם הרבה קשיים, אבל כאלו שאפשר להתגבר עליהם או פגמים שאפשר לחיות איתם.

קים בסוף דחפה את הריסון החבר המושלם שלה לברוח כי לא הצליחה לבטוח בו שהוא באמת אוהב אותה.

וקארן נקלעה לארוחת ערב מביכה עם השכן החתיך וחברתו החדשה שלא ידעה עליהם.

Special עונה 2 פרק 4
וואו החברה של קארן היתה איומה באמת. טוב שהיא העיפה אותה בסוף.
קים היתה מקסימה כזאת.
אהבתי לראות את התפתחות היחסים בין קארן וראיין, אותו מבין כמה באמת היה לה קשה לגדל אותו, ואותה מבינה שהרבה ממה שהוא לא יודע לעשות זה בגלל שהיא העדיפה לעשות בשבילו מאשר ללמד אותו.
וכמובן שהמפגש עם הגנן נראה מבטיח...

Special עונה 2 פרק 5
נו כמובן שאחרי שמתחיל משהו מקסים עם הנרי הגנן, טאנר יחזור ויגיד שהוא נפרד מריצ'ארד...

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Special עונה 2 פרקים 1-2
אז הקשר עם החבר שיש לו חבר מצד אחד כמעט מושלם, ומצד שני מבאס.
השחקן היה כזה חמוד ומושלם, והדייט איתו היה כיפי לצפיה, אבל כשהם הגיעו למיטה זה כבר היה ברור לי שהוא הולך להגיד או לעשות משהו שיהרוס את זה, זה היתה דינמיקה כזאת של סצינה שהכל בה יותר מידי מושלם ולכן ברור שמגיע "טוויסט" רע. אבל מה שהוא אמר על זה שהוא נמשך אליו כי יש לו קטע של משיכה לנכים זה באמת היה מכה כואבת ומעציבה.

מערכת היחסים של קים גם נראיית כרגע יותר מידי מושלמת, אז אני תוהה לאן זה הולך. האם ברגע שהיא תרגיש בטוחה מספיק להוריד את ההגנות שלה היא תחטוף?

לא אוהבת את החברה הישנה/חדשה של קארן, היא נראיית כמו מישהי שהולכת לנצל אותה. ממש רוצה שהיא תחזור אל השכן החתיך.

Special עונה 2 פרק 3
ראיין הצליח להפרד מטאנר בסוף אחרי אורחת הערב עם ריצ'ארד החבר שהתגלה כמבוגר יחסית אליהם, ועשיר.
אני שמחה כי חשבתי שטאנר כל הזמן ישכנע אותו להשאר בכל זאת.
וזה עצוב כי טאנר באמת היה מושלם איתו חוץ מזה, ולמעשה נראה שכל מערכות היחסים שלו עד עכשיו מאופיינות בזה שהן מושלמות חוץ מדבר אחד, אבל זה דבר אחד ממש גרוע. אני תוהה אם בסוף תהיה לו מערכת יחסים נורמלית יותר, כלומר כזאת עם הרבה קשיים, אבל כאלו שאפשר להתגבר עליהם או פגמים שאפשר לחיות איתם.

קים בסוף דחפה את הריסון החבר המושלם שלה לברוח כי לא הצליחה לבטוח בו שהוא באמת אוהב אותה.

וקארן נקלעה לארוחת ערב מביכה עם השכן החתיך וחברתו החדשה שלא ידעה עליהם.

Special עונה 2 פרק 4
וואו החברה של קארן היתה איומה באמת. טוב שהיא העיפה אותה בסוף.
קים היתה מקסימה כזאת.
אהבתי לראות את התפתחות היחסים בין קארן וראיין, אותו מבין כמה באמת היה לה קשה לגדל אותו, ואותה מבינה שהרבה ממה שהוא לא יודע לעשות זה בגלל שהיא העדיפה לעשות בשבילו מאשר ללמד אותו.
וכמובן שהמפגש עם הגנן נראה מבטיח...

Special עונה 2 פרק 5
נו כמובן שאחרי שמתחיל משהו מקסים עם הנרי הגנן, טאנר יחזור ויגיד שהוא נפרד מריצ'ארד...
אני שמח שאת רואה מהר אז אני אגיב בעיקר אחרי שתסיימי ואז לא תהיה סכנה שאני אספלייר

מה שאני אגיד זה שעברו שנתיים (וחודש) בין עונה 1 לעונה 2 אז אני שכחתי בערך הכל. זה בעיקר הפריע לי כי לא זכרתי בכלל על מה קארן וראיין רבו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מישהו ראה כבר את ספיישל האיחוד של חברים?
אני בשוק גמור שזה שעה ו45 דקות. ראיתי בנתיים 25 דקות. נראה לי שאני אחלק את הצפייה לפרקים.

Aranel Nenharma

Well-known member
אני בשוק גמור שזה שעה ו45 דקות. ראיתי בנתיים 25 דקות. נראה לי שאני אחלק את הצפייה לפרקים.
גם הייתי מופתעת שזה ארוך כל כך.
אבל זה סתם תוכנית ראיונות ארוכה.
בעקרון הדוד הביא לי את זה אבל אין לי חשק עז להתחיל לראות
יותר מעניין אותי מה קרה לדמויות מאשר לשחקנים (שבואו.. זה לא שהם אלמונים ששכחו מהם אחרי הסדרה ולא יודעים מה קורה איתם)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל זה סתם תוכנית ראיונות ארוכה.
בעקרון הדוד הביא לי את זה אבל אין לי חשק עז להתחיל לראות
טוב המשכתי ואני כבר ב65 דקות.
והאמת שזה עשוי ממש טוב. וזה ממש לא תוכנית ראיונות ארוכה.
עשו עבודה טובה באיך שערכו את זה. עוברים כל הזמן בין קטעים שונים, חלק מהזמן זה הראיון מול קהל עם ג'יימס קורדן, חלק זה כשהם נמצאים על הסט (כשחלק מזה זה סוג של שיחזור של הקטע שרוס עושה חידון, אבל זה חידון לשחקנים), חלק זה השחקנים יושבים מסביב לשולחן ומקריאים סצנות, וחלקים זה דיבורים עם היוצרים על דברים כמו הליהוק ועוד דברים. ועוד משהו מוזר זה ראיונות קצרים עם סתם מפורסמים לא קשורים שמדברים על כמה הם אוהבים את הסדרה וגם אפילו סתם אנשים מכל העולם (כדי לדבר על ההשפעה הבינלאומית). חלק מאוד שמאלצי וברור שמתרכזים בדברים הטובים (אני לא מאמין שהם עבדו 10 שנים יחד ולא היו מריבות), אבל זה מרגיש אמיתי.

בקיצור בשלב הזה אני אגיד שאני כן ממליץ על זה למי שאהב את הסדרה.

Lhuna3

Well-known member
האמת שמרגע שהבנתי שזה לא עלילתי לא היו לי כוונות לצפות בזה, אלא אם אני אשמע אח"כ שהיה בזה איזה קטע ממש מצחיק.
אני קצת מופתעת שלך כל כך חשוב להשקיע זמן בצפיה בזה (נדמה לי שאתה אפילו לא אהבת עד כדי כך את הסדרה, אבל אולי אני לא זוכרת נכון. בכל אופן אני אהבתי ועדיין אוהבת אותה מאוד מאוד, ובכל זאת לא מרגישה שום צורך לצפות בשחקנים מתרפקים על הזכרונות ממנה. בטח לא במשך שעה ו-45 דקות.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יותר מעניין אותי מה קרה לדמויות מאשר לשחקנים
גם לי. הייתי מת לפרק אמיתי של מה שקורה עם הדמויות בהווה.
אני קצת מופתעת שלך כל כך חשוב להשקיע זמן בצפיה בזה
באמת לא חשוב לי במיוחד להשקיע את הזמן בצפייה בזה ובגלל זה אני צפיתי בנתיים רק ברבע ממנה.
זה בכל זאת משהו שהיה משמעותי בילדות שלי ויש לי רגשי נוסטלגיה גדולים ולכן אני אראה.
באותה מידה הייתי רואה משהו כזה לנשואים פלוס
ועם יותר התלהבות במשהו כזה של סיינפלד

מילי08

Well-known member
האמת שמרגע שהבנתי שזה לא עלילתי לא היו לי כוונות לצפות בזה [חברים, האיחוד], אלא אם אני אשמע אח"כ שהיה בזה איזה קטע ממש מצחיק.
כן, כנ"ל, אבל בינתיים הביקורות מאוד אוהדות ואומרים שהם הצליחו לפרוט כמו שצריך על נימי הנוסטלגיה.
מה שכן, מהקטע הקצרצר שראיתי בפרומו, מאוד מאוד עצוב לראות מה שעבר על מתיו פרי ומסתבר שכל האינטרנט מדבר על זה

Lhuna3

Well-known member
Special עונה 2 פרק 6
... וכמובן שאחרי שראיין בחר בטאנר מתחילים להראות לנו את החסרונות שלו.
קארן מאוד מהר שפטה אותו בתור בחור שטחי. במסיבה הוא עשה שתי טעויות שבעיני אפשר היה לסלוח עליהן וראיין לכאורה סלח, אבל אני מרגישה שהסדרה דוחפת אותנו לקבלה שהנרי הוא הבחירה הטובה יותר עבור ראיין, ולא שאני מתנגדת לזה, בכלל לא, למעשה טיפה הופתעתי בסוף הפרק הקודם כשראיין בחר להתקשר לטאנר, והנרי הוא באמת חמוד נורא. ויחד עם זה קצת מרגישה שמחמירים עם טאנר וממהרים להפוך אותו ל"בלתי ראוי" כי הוא לא מושלם.

Special עונה 2 פרק 7
כצפוי ראיין וטאנר נפרדים.
אני קצת שופטת את ראיין. אני חושבת שהוא לא היה נחמד והוגן כלפי טאנר במהלך החופשה וגם אחרי "תקרית" הסקס שלהם, וגם נוטר לו טינה על הקטע בתחילת היחסים שלהם בלי לנסות להבין טוב יותר את המקום שטאנר היה בו. זה בסדר אם הוא מרגיש לא שלם עם זה ושלא מתאים לו בעצם, אבל בעיני הוא לא התייחס אליו יפה ולא סיים את זה בצורה ראויה.
אבל כמו שבלט לי כבר מלפני פרק ולמעשה כמה פרקים, הסדרה כיוונה אותנו לסיום הסיפור הזה, בין אם זה יהיה לטובת הנרי בסוף או לטובת מישהו חדש בכלל (אם בכלל).

קארן היתה חמודה בחופשה שלה ואני שמחה בשבילה.
וקים עם ראבי גם חמודים.

Special עונה 2 פרק 8
המקום עבודה החדש (לרגע) של קים היה מצחיק. והסוף הטוב שלה עם ראבי די צפוי ומאוד קיטשי אבל בסדר. אמא שלה היתה מצחיקה.
אוליביה גם היתה די מצחיקה העונה, ניסיתי כל הזמן להזכר את מי היא מזכירה לי.
ראיין מסיים במקום טוב, עצמאי ולא מרצה אף אחד.
גיגלתי בסוף את השחקן של הנרי, באק אנדרוז (סקרן אותי אם באמת יש לו את המגבלה שבסדרה) והופתעתי שב-IMDB אין עליו שום דבר חוץ מהסדרה הזאת ואין לו אפילו עוד דף ויקיפדיה, למרות שהוא גם חתיך (אבל מצאתי כתבה עליו ב-TV INSIDER שלפיה הוא באמת כזה כמו שהנחתי).

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני תוהה לעצמי אם אנחנו בתחרות מי ימצמץ ראשון בקשר לפרק האחרון של מסע אגדי.
(במילים אחרות אני צפיתי אתמול כבר אבל מחכה שמישהו ממכם יכתוב ראשון כי אין לי כוח)

didalf

Well-known member
(במילים אחרות אני צפיתי אתמול כבר אבל מחכה שמישהו ממכם יכתוב ראשון כי אין לי כוח)
עוד לא ראיתי האמת לא היה לי זמן אתמול.

Aranel Nenharma

Well-known member
חחחחח
אני גם ראיתי אבל מכחה שעדי תסכם אותו יפה.
אהבתי את הפרק. היה דינמיקה טובה.

Aranel Nenharma

Well-known member
ודרך אגב זה משהו מאוד מתאים לקרות במסע אגדי.
רואה את בראד, איין ורייצל הטסטרית בתחרות כזו...

מילי08

Well-known member
אוקיי, אז ראיתי והנה אני ראשונה
העונה הזאת טובה יותר מעונה 1. הדמויות כבר מגובשות בפני עצמן ולכן רוב הפרק ממש נהניתי.
אבל הסוף :-( הסוף היה אכזרי!
אהבתי את הרעיון של אפיון העובדים כחיות לטובת הבנה של מקומם בחברה ואיך זה השפיע על כל אחד. וזו גם היתה דרך מגניבה להציג את כל הדמויות ביחד.
בראד מאבד את מעמדו בעונה הזו וכבר לא הקפיטליסט שלא אכפת לו, אלא עכבר!
ג'ו ממשיכה להיות סופר סופר מעצבנת ומתגלה ככריש, אבל זה אומר שהיא כבר לא תעבוד עם בראד ואם כך מה בעצם היא עושה בחברה..? גייסו אותה כעוזרת של הזאב הבודד דיוויד ואחר כך בראד לקח אותה תחת חסותו, אבל אם היא כבר לא עוזרת של אף אחד אז אין לה סיבה להישאר שם. לפחות ריקוד הסיבובים שלה עם בראד היה מעולה.
דיוויד היה קורע עם הבטחון העצמי המוגבר שלו, וזה היה צפוי שהוא יחזור לעצמו ברגע שיתברר שהוא בעצם התבלבל.
רייצ'ל לא מעצבנת אותי כמו כולם. בעיקר מרגיש לי שמנסים להפוך אותה בכוח למעצבנת, אם כי שוב מגלים שברגע האמת היא מאוד מרוכזת בעצמה (אפילו לא יודעת מה השם האמצעי של חברה שלה..). ולרגע חשבתי שנגלה שאיין הוא אבא שלה או משהו כשיתברר שהוא יצא באמת עם אמא שלה. בעצם, אולי זה יעלה בפרקים הבאים.
הבלונדינית שעובדת מהמחסן היתה חמודה ומוזרה כתמיד. על קרול ממש ריחמתי. היא כנראה הטיפוס הנורמלי היחידי שם וצריכה לנהל את הגנון הזה. דמות מעולה.
אבל איין ופופי!!! איין ופופי. אחרי שהוא כל כך תמך בה בפרק קורונה, פה הוא חזר להיות נקמני ומשפיל. אני לא יודעת מה אני חושבת על הדנימיקה שהיתה שם ביניהם. מצד אחד פופי באמת קצת השאירה אותו תלוי באוויר אחרי שהוא נפתח בפניה, אבל מצד שני - הוא גרר אותה לזה כי הוא לא מוכן לוותר על האגו שלו בשום סיטואציה ובסוף הוא היה מרושע אליה, הכי מרושע שהוא היה כל הסדרה ועכשיו מעניין אותי איך זה יתגלגל בפרקים הבאים.
הרגשתי שהוא כיווצ'ץ' לי את הלב אבל לא בקטע טוב

Lhuna3

Well-known member
או יופי!
אבל הסוף :-( הסוף היה אכזרי!
מאוד!
בראד מאבד את מעמדו בעונה הזו וכבר לא הקפיטליסט שלא אכפת לו, אלא עכבר!
אני שמחתי בעיקר שלא היה בפרק את אח שלו המעצבן, למרות שלפי איך שהשאירו את הדברים הוא עוד אמור לחזור.
ג'ו ממשיכה להיות סופר סופר מעצבנת
פה אני פחות איתך, אני אוהבת את הדמות שלה, היא מאוד מצחיקה בעיני.
אבל זה אומר שהיא כבר לא תעבוד עם בראד ואם כך מה בעצם היא עושה בחברה..? גייסו אותה כעוזרת של הזאב הבודד דיוויד ואחר כך בראד לקח אותה תחת חסותו, אבל אם היא כבר לא עוזרת של אף אחד אז אין לה סיבה להישאר שם.
העליית פה שאלה מעניינת, התפקיד הרשמי שלה באמת לא ברור ובמציאות זה לא עובד ככה.
דיוויד היה קורע עם הבטחון העצמי המוגבר שלו,
|כן| הוא אפילו נראה לי קצת סקסי פתאום בתור השועל, בא לי לראות אותו מתנשק עם איין.
זה היה צפוי שהוא יחזור לעצמו ברגע שיתברר שהוא בעצם התבלבל.
כן, רק שלפי דעתי איך שהוא דירג זה הצורה ההגיונית שמדרגים בד"כ אז קארול אשמה.
רייצ'ל לא מעצבנת אותי כמו כולם. בעיקר מרגיש לי שמנסים להפוך אותה בכוח למעצבנת, אם כי שוב מגלים שברגע האמת היא מאוד מרוכזת בעצמה (אפילו לא יודעת מה השם האמצעי של חברה שלה..)
אני חצי איתך, כלומר היא גם לא ממש מעצבנת אותי, אבל אני גם די מבינה למה כולם מתעצבנים עליה.
ולרגע חשבתי שנגלה שאיין הוא אבא שלה או משהו כשיתברר שהוא יצא באמת עם אמא שלה. בעצם, אולי זה יעלה בפרקים הבאים.
אוי לא חשבתי על זה, זה יכול להיות ענק!! :-D בבקשה בבקשה שזה יהיה!!! (לא סביר אבל הלוואי)
הבלונדינית שעובדת מהמחסן היתה חמודה ומוזרה כתמיד.
מתה עליה!
אבל איין ופופי!!! איין ופופי. אחרי שהוא כל כך תמך בה בפרק קורונה, פה הוא חזר להיות נקמני ומשפיל. אני לא יודעת מה אני חושבת על הדנימיקה שהיתה שם ביניהם. מצד אחד פופי באמת קצת השאירה אותו תלוי באוויר אחרי שהוא נפתח בפניה, אבל מצד שני - הוא גרר אותה לזה כי הוא לא מוכן לוותר על האגו שלו בשום סיטואציה ובסוף הוא היה מרושע אליה, הכי מרושע שהוא היה כל הסדרה ועכשיו מעניין אותי איך זה יתגלגל בפרקים הבאים.
הרגשתי שהוא כיווצ'ץ' לי את הלב אבל לא בקטע טוב
כן... :-(

מילי08

Well-known member
אני שמחתי בעיקר שלא היה בפרק את אח שלו המעצבן, למרות שלפי איך שהשאירו את הדברים הוא עוד אמור לחזור.
אממ... כן, אבל אהבתי את זה שאח שלו מוציא מבראד צדדים אחרים
|כן| הוא אפילו נראה לי קצת סקסי פתאום בתור השועל, בא לי לראות אותו מתנשק עם איין.
חחחח, יא, אעכשיו גם לי בא לראות אותם מתנשקים.
אוי, אגב, כשאיין ישב עם הגב לפופי בסוף, הייתי בטוחה שהיא תרכן מעליו ותחבק אותו. אחר כך כשאיין קם מהכסא ונעמד מולה, חשבתי שהוא יילך לחבק אותה וכשזה לא קרה ציפיתי לאיזה רגע הזוי ברוח הסדרה.. לא יודעת, נגיד שהם יחליטו לעשות תחרות ריצה או משהו...
אוי לא חשבתי על זה, זה יכול להיות ענק!! :-D בבקשה בבקשה שזה יהיה!!! (לא סביר אבל הלוואי)
זה יהיה מעולה. בומבה לפרוץ של איין כששוב יש לו איזה ילד קקי...

למעלה