dilly snake
Well-known member
כן, אני רואה את זה בערב שאני יכולה לשבת בשקט ולא מציקים לי.ראיתי את פרק סיום העונה של The Testaments
ולשם שינוי אני כותב לפני עדי![]()
כן, אני רואה את זה בערב שאני יכולה לשבת בשקט ולא מציקים לי.ראיתי את פרק סיום העונה של The Testaments
ולשם שינוי אני כותב לפני עדי![]()
אני בעיקר שמחה שזה מראה שדייזי הייתה ממש אקטיבית מול ג'ון, מול לידיה, מול גארת, וגם מול אגנס. ואני שמחה שהיא השתנתה לאורך העונה ולא נקבל עונה נוספת בוכה שהיא לא רוצה להיות שם.ואני גם ממש שמח שדייזי עכשיו רוצה להשאר - זה היה די מתסכל כשרוב העונה היא רק רצתה לברוח משם ולא יכלה.
זה בערך הדבר היחידי שלא מפתיע אותי.אומנם קצת קשה לי לראות את זה שהוא מבטל את האירוסים בתור דבר רע בשביל אגנס, אבל היא עדיין בתוך המשחק הזה למעמד בעולם הזה וזה בהחלט פגיעה מהבחינה הזאת.
אני שמחה דווקא שמראים איך לידיה ו-וידלה עובדות ביחד.במקביל אגנס ודייזי גם מזכירות לוידלה וללידיה שהן אמורות להגן על הבנות.
זה לא כדי שהיא תהיה רווקה אלא כדי לוודא שהיא לא תהיה שפחה או משהו פחות כיפי.אומנם היא עושה את זה כדי להגן על המעמד שלה כי היא בטח לא יכולה לדמיין גורל נוראי כמו להיות רווקה,
התגובה של אגנס היא מאוד הגיונית. זה היה מוזר אם היא לא הייתה נחרדת לגלות שאמא שלה היא טרוריסטית.
עוד יותר שוק היה לי כשהיא סיפרה ללידיה שהיא יודעת את זה. ולידיה מודה שהיא הכירה את ג'ון.
כן, פה גלגלתי קצת עיניים, זה מזכיר את הימים הרעים של סיפורה של שפחה.Nothing can be more powerful than a teenage girl
העין הבת שהכניסה את לידיה זאת מרגרט אטווד וממש התלהבתי שזיהיתי אותה!!!מהפרק הזה הבנתי שה"עיניים" האלו שלקחו את בקה בפרק הקודם וראינו שוב בפרק הזה אלו נשים שמתפקדות כ"עיניים". כנראה גם במצבים כאלו הם מעדיפים שאלו יהיו נשים שיתעסקו עם נשים.
עכשיו לאחר שסיימתי לצפו בסדרה, קיבלתי עוד סדרה מבית היוצר של ברלין והפעם: ברלין והתכשיטים מפריז.איזה יופי, עלה לי באלגוריתם את הסדרה מבית הנייר
לא ידעתי שעשו סדרת המשך לברלין שהוא אח של הפרופ' מסדרת המקור והתחלתי לראות את ברלין והגבירה עם ההרמין.
אני זוכר שאת הסדרה ברלין לא כ"כ התלהבתי כשם שהתלהבתי מהמקור וזוהי סדרת המשך שלה.
עם כמה שניאל נוראי, רובן יכל לגלות על הרומן בעוד דרכים.שר לאשתו לפתח את עצמה בתחום הריקוד...זה יותר מובן/מתקבל בעיניי איכשהו לעומת כל ההתנהגות וההתנהלות של נייל בפרק הזה. נייל הרבה יותר נוראי לעומתו.![]()
גם- הרצח הנוכחי הוא לגמריי אשמתו של נייל...שסיפר לרובן כשיודע כמה הוא רכושני וקנאי...והנה ההיסטוריה חוזרת על עצמה- בדיוק כמו שקרה עם אלבי...לדעתי הוא כן רצח אותו/שגם הוא יהיה בקומה...כך או כך- הוא בטח ייכנס לכלא , והפעם הבאה שהוא ונייל ייפגשו זה רק בחתונה...
מאוד מסקרן אותי מה יהיה העניין עם הספר.אז פרק 6 ואחרון יהיה ממש עמוס!
אני מניח שבכלא הוא יגלה איכשהו שהוא שכב עם מונה... וגם אם לא- אז לדעתי הספר הוא זה שגרם לרובן לחזור ולנקום בו. שנייל כביכול השתמש בסיפור של רובן ורכב עליו כדי לקבל תהילה והצלחה (הרי תיאר שבפעם הקודמת שהיה בכלא- קרא ספרים, אז בטח במאסר הנוכחי- הספר החדש של אחיו הגיע לידיו)
גם אותי הפתיעמה שיפה הפרק זה שלא הצלחתי לראות שום דבר מראש. והייתי בהלם כל הפרק, כי זה הכי לא הלך כמו שציפיתי.
כן, אני גם שמחתי.אני שמחה דווקא שמראים איך לידיה ו-וידלה עובדות ביחד.
כן, זה בהחלט יותר מעניין וכמו שאמרתי אני רוצה להבין יותר אותן. ואני מניח שבינהן יש כאלו שפועלות יותר מאמונה וכאלו שיותר פשוט מנסות לשרוד.*ואני שמחה שהם הופכים את הדודות לבנות אדם אמיתיות ולא קריקטורות של נבליות דיסני. אחרי הפרק הזה אני מקווה שנזכה לראות פרק על מה שקרה לוידלה ואיך היא הגיעה להיות דודה.
אה...העין הבת שהכניסה את לידיה זאת מרגרט אטווד וממש התלהבתי שזיהיתי אותה!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.