דיוני סדרות #150

dilly snake

Well-known member
מה שיפה הפרק זה שלא הצלחתי לראות שום דבר מראש. והייתי בהלם כל הפרק, כי זה הכי לא הלך כמו שציפיתי.

הייתי כ"כ בטוחה שבקה הולכת למות, שזה הפתיע אותי שבסוף לא רק שהיא שרדה אלא גם התחתנה עם גארת'.

ואני גם ממש שמח שדייזי עכשיו רוצה להשאר - זה היה די מתסכל כשרוב העונה היא רק רצתה לברוח משם ולא יכלה.
אני בעיקר שמחה שזה מראה שדייזי הייתה ממש אקטיבית מול ג'ון, מול לידיה, מול גארת, וגם מול אגנס. ואני שמחה שהיא השתנתה לאורך העונה ולא נקבל עונה נוספת בוכה שהיא לא רוצה להיות שם.
אומנם קצת קשה לי לראות את זה שהוא מבטל את האירוסים בתור דבר רע בשביל אגנס, אבל היא עדיין בתוך המשחק הזה למעמד בעולם הזה וזה בהחלט פגיעה מהבחינה הזאת.
זה בערך הדבר היחידי שלא מפתיע אותי.
והוא חלאה, אני חושבת שכשדייזי למדה על הקומנדרים ציינו שיש לו עבר של אלימות במשפחה.
במקביל אגנס ודייזי גם מזכירות לוידלה וללידיה שהן אמורות להגן על הבנות.
אני שמחה דווקא שמראים איך לידיה ו-וידלה עובדות ביחד.
*ואני שמחה שהם הופכים את הדודות לבנות אדם אמיתיות ולא קריקטורות של נבליות דיסני. אחרי הפרק הזה אני מקווה שנזכה לראות פרק על מה שקרה לוידלה ואיך היא הגיעה להיות דודה.
אומנם היא עושה את זה כדי להגן על המעמד שלה כי היא בטח לא יכולה לדמיין גורל נוראי כמו להיות רווקה,
זה לא כדי שהיא תהיה רווקה אלא כדי לוודא שהיא לא תהיה שפחה או משהו פחות כיפי.
התגובה של אגנס היא מאוד הגיונית. זה היה מוזר אם היא לא הייתה נחרדת לגלות שאמא שלה היא טרוריסטית.
עוד יותר שוק היה לי כשהיא סיפרה ללידיה שהיא יודעת את זה. ולידיה מודה שהיא הכירה את ג'ון.
(y)
Nothing can be more powerful than a teenage girl
כן, פה גלגלתי קצת עיניים, זה מזכיר את הימים הרעים של סיפורה של שפחה.
מהפרק הזה הבנתי שה"עיניים" האלו שלקחו את בקה בפרק הקודם וראינו שוב בפרק הזה אלו נשים שמתפקדות כ"עיניים". כנראה גם במצבים כאלו הם מעדיפים שאלו יהיו נשים שיתעסקו עם נשים.
העין הבת שהכניסה את לידיה זאת מרגרט אטווד וממש התלהבתי שזיהיתי אותה!!!

didalf

Well-known member
סיימתי לצפות באוף קמפוס באמזון.
ממתק חמוד מאד מאד ממליצה לחובבי סדרות רומנטיות/נוער (טכנית קולג' אז קצת יותר גדולים מנוער)

תלונה אחת: לקחו את קווין משיימלס לשחק את אבא של הדמות הראשית וזה לא עובד לי בכלללללל כי קודם כל באיזה קטע לקוו יש בן בקולג'??? ודבר שני הוא אבא מניאק רע סוג של דן סקוט וזה לא אמין כי קוו הוא היצור הכי פשושי וטמבלול בעולם!!!

טוב עוד דברים:
1. התלונה העיקרית השניה שלי זה שזה מבוסס על סדרת ספרים מסוג זוג לספר שאמור להתרגם לזוג לעונה אבל עשו קצת יותר מיד סטאפ לזוג של העונה הבאה, מרגיש לי שבזבזו חצי מהתהליך שלהם על לקרות ברקע במקום לתת לזה את הזרקור הראוי בעונה שלהם שזה ממש חבל כי הם מממממשששששששש נהדרים ביחד!! יותר מהזוג של העונה הזאת אפילו. אני חושבת שאולי אני אקרא את הספר שלהם.
2. וכאילו גם הזוג של העונה הזאת חמוד ממש ממש. גארט הוא די בוק בויפרינד מושלם. מרגיש לי שאולי החלק שהם מפסיקים להעמיד פנים ומחליטים להיות ביחד באמת היה קצת מהר מידי כאילו הייתי רוצה לראות קצת יותר מהמשחק הזה וההתאהבות האיטית אבל בכל מקרה הם מתוקים ממש.
3. לוגן צריך קצת צ'יל פיל מובן למה הוא מקנא בגארט בהכל אבל זה הופך אותו לקטנוני ומעצבן קצת.
4. אלי נראית כמו היילי ממשפחה מודרנית ובזוויות מסויימות גארט נראה כמו הית' לדג'ר ב10 דברים שאני הכי שונאת אצלך שזאת המחמאה הכי גדולה ביקום.
5. כל הפרק של חג ההודיה היה מאד מאד חמוד.
6. המוזיקה בסדרה והשימוש בה נהדרים ממש!

מאד כיף לראות שהעולם לומד לעשות סדרות רומנטיות כמו שצריך!

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
איזה יופי, עלה לי באלגוריתם את הסדרה מבית הנייר :)
לא ידעתי שעשו סדרת המשך לברלין שהוא אח של הפרופ' מסדרת המקור והתחלתי לראות את ברלין והגבירה עם ההרמין.
אני זוכר שאת הסדרה ברלין לא כ"כ התלהבתי כשם שהתלהבתי מהמקור וזוהי סדרת המשך שלה.
עכשיו לאחר שסיימתי לצפו בסדרה, קיבלתי עוד סדרה מבית היוצר של ברלין והפעם: ברלין והתכשיטים מפריז.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שר לאשתו לפתח את עצמה בתחום הריקוד...זה יותר מובן/מתקבל בעיניי איכשהו לעומת כל ההתנהגות וההתנהלות של נייל בפרק הזה. נייל הרבה יותר נוראי לעומתו. :sick: :sick:
גם- הרצח הנוכחי הוא לגמריי אשמתו של נייל...שסיפר לרובן כשיודע כמה הוא רכושני וקנאי...והנה ההיסטוריה חוזרת על עצמה- בדיוק כמו שקרה עם אלבי...לדעתי הוא כן רצח אותו/שגם הוא יהיה בקומה...כך או כך- הוא בטח ייכנס לכלא , והפעם הבאה שהוא ונייל ייפגשו זה רק בחתונה...
עם כמה שניאל נוראי, רובן יכל לגלות על הרומן בעוד דרכים.
ובסופו של דבר רובן אחראי על המעשים שלו.
כלומר רובן הוא קורבן במידה מסויימת, אבל הוא עדיין אדם אלים באופן נוראי
אז פרק 6 ואחרון יהיה ממש עמוס!
אני מניח שבכלא הוא יגלה איכשהו שהוא שכב עם מונה... וגם אם לא- אז לדעתי הספר הוא זה שגרם לרובן לחזור ולנקום בו. שנייל כביכול השתמש בסיפור של רובן ורכב עליו כדי לקבל תהילה והצלחה (הרי תיאר שבפעם הקודמת שהיה בכלא- קרא ספרים, אז בטח במאסר הנוכחי- הספר החדש של אחיו הגיע לידיו)
מאוד מסקרן אותי מה יהיה העניין עם הספר.

לעומת זאת פחות מעניין אותי לגלות איך ניאל חזר לקשר עם אלבי.

מתי הפרק האחרון?
ביום שישי
כלומר מחר!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שיפה הפרק זה שלא הצלחתי לראות שום דבר מראש. והייתי בהלם כל הפרק, כי זה הכי לא הלך כמו שציפיתי.
גם אותי הפתיע
אני שמחה דווקא שמראים איך לידיה ו-וידלה עובדות ביחד.
כן, אני גם שמחתי.
באופן כללי הייתי רוצה לדעת יותר על איך הן השתלבו במערך של גלעד במשך השנים ועד כמה הן באמת גרמו לעצמן להאמין בזה.
*ואני שמחה שהם הופכים את הדודות לבנות אדם אמיתיות ולא קריקטורות של נבליות דיסני. אחרי הפרק הזה אני מקווה שנזכה לראות פרק על מה שקרה לוידלה ואיך היא הגיעה להיות דודה.
כן, זה בהחלט יותר מעניין וכמו שאמרתי אני רוצה להבין יותר אותן. ואני מניח שבינהן יש כאלו שפועלות יותר מאמונה וכאלו שיותר פשוט מנסות לשרוד.
בין היתר מאוד מעניין אותי הדודה שאמרה שהיא נערת הפנינה המקורית
העין הבת שהכניסה את לידיה זאת מרגרט אטווד וממש התלהבתי שזיהיתי אותה!!!
אה...
ידעתי שהיא מוכרת לי כשראיתי אותה וניסיתי לחשוב אם ראיתי אותה מקודם בסדרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, זה איכשהו כן מה שציפיתי ולא מה שציפיתי.
כלומר זה פשוט היה סיום כזה קר ומוחלט וברור והרגיש כאילו הוא לא נתן עוד כלום.
כלומר ציפיתי שרובן יגלה על זה שניאל שכב עם אשתו ושהוא האבא של הילד,
אבל חשבתי שנראה עוד אחרי זה. דיונים ויכוחים, עוד.
אבל הם כנראה פשוט לא נפגשו שוב אחרי זה עד היום של החתונה.
האם רובן פשוט השתחרר רק אז? האם הוא לא מצא את ניאל עד היום הזה? או האם הוא בכוונה חיכה עד החתונה שלו כדי לפגוע בו.

אני גם ממש חשבתי שהעניין של הספר יהיה משמעותי יותר - כלומר שהוא יחשוף שם משהו על רובן שירגיז את רובן. אולי שרובן ירגיש שהוא ניצל את החיים שלו בשביל להצליח. אבל לא.

בסופו של דבר קיבלנו עוד סצנה חזקה של שניהם כשניאל סוף סוף יוצא מהארון - ולרובן לא ממש אכפת.
וזה כל כך עצוב שניאל חי בפחד ושנאה עצמית כל כך חזקה במשך כל כך הרבה שנים, גם כשהעולם מסביבו הפך ליותר ויותר מכיל, כשרובן היה חלק כל כך גדול מזה שהוא הסתיר את זה ובסופו של דבר לרובן לא אכפת.
זה גם ממש מעצבן אותי שרובן לא לוקח אחריות על כך שזה שהוא היה הומופובי כל כך, אפילו אם רק כלפי חוץ, השפיע כל כך חזק על ניאל.

ובסופו של דבר גם צדקתי לגבי זה שרובן הותקף מינית על ידי אביו והקטע שהוא מדבר על זה היה גם נורא עצוב. ובעצם כאן המקור לשם הסדרה כי הוא אומר שזה גרם לו להרגיש כמו half man. והוא ניסה כל חייו למלא את עצמו כדי להיות מלא וזאת הסיבה שהוא מה שהוא.

אוף, אני לא יודע למה אני מתוסכל, זה היה ברור שיהיה לזה סיום עצוב, ובכל זאת זה היכה בי קשה נורא.

עכשיו שאני חושב על זה, ראינו אנשים מהחתונה מנסים לפרוץ פנימה לתוך האסם שאליו ניאל ורובן הלכו ולא מצליחים להכנס ואז המשטרה מגיע ונאלצת לפרוץ פנימה.
וראינו שרובן נדקר, אבל עדיין היה מאוד חי אחרי שהוא הרג את ניאל. אז נראה לי שהוא פשוט נשאר שם ולא פתח את הדלת כי הוא פשוט ויתר על לחיות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Brilliant Minds

אוף, פרק שלם שבקושי יש בו את אוליבר.
ואז כשרואים אותו הוא לחלוטין בפסיכוזה.
אז לפחות הגענו סוף סוף לנקודה בזמן שבה הוא מתאשפז בבית חולים הפסיכיאטרי הזה.
ואומנם הוא חושב שזה חלק מתוכנית להציל מישהי משם, קרול עושה את זה בגלל המצב שהוא נמצא בו.

יש גם עלילה עם דיינה ואריקה, אבל זה לא היה ממש מעניין

ורופא דוש מנסה לא להיות דוש כבר. או לפחות כנראה.
עבר כל כך הרבה זמן מאז הפרק הקודם של הסדרה שאני כבר לא מצליח לגייס את מלוא השנאה לבחור ואולי זאת הסיבה שפתאום הוא נראה לי חתיך.

טוב, נותרו לסדרה רק עוד 5 פרקים לסיום
אני מקווה שהיא תסתיים באופן טוב

למעלה