דיוני סדרות #142

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי מאז יום שלישי:
כן, ממש לא הקפדתי על דיווחים השבוע. פשוט כל ערב אין לי כוח.

אז היו שני הפרקים הראשונים של Alien: Earth שהייתה ממש טובה. אם כי זה היה קשה להתלהב כי הציפיות שלי היו בשמיים.
יש שם כמה קונספטים של מד"ב מוכרים שנעשו טוב ומשולבים יפה עם הסיפור הכולל.

ראיתי גם את שני הפרקים השבועיים של The Nature of Us
חמוד אבל לא משהו

את הפרק השבועי של The Summer Hikaru Died
אני ממש אוהב את הסדרה הזאת. ויש משהו כיף בסדרה שבה הדמויות הם לא מחוץ לארון או מוגדרים כלהטבים בשום צודה, אבל הרמיזות ההומוארוטיות הן עצומות. כלומר זה לא ברור מה בדיוק יש בין יושיקי ו"היקארו", אבל זה עמוק מאוד. שלא לדבר על הקטעים שבו יושיקי דוחף את היד שלו עמוק לתוך החזה של "היקארו"

את הפרק השבועי של Foundation
ממשיך להיות טוב. באופן מוזר יש גילויים מעניינים על מה שקרה בעונה הראשונה של הסדרה. ונראה שהפאונדיישן נכבשת על ידי המיול. מעניין אותי מה בדיוק יקרה ולאן זה ילך כי זה בדברים מסויימים דומה לספרים אבל ברוב מאוד שונה. בכל מקרה מאוד אהבתי את המפגש בין דמרזל וגייל. יהיה מעניין אם דמרזל בעצם תוכל לעזור לגייל.

את הפרק השבועי של Star Trek: Strange New Worlds
אחרי שלפני שבועיים היה הפרק הכי גרוע בסדרה, השבוע היה את אחד הפרקים הכי טובים בסדרה.
הולי שיט - הספינה הענקית הזאת עם הפה הענק היה מעולה ומפחיד. היה ממש כיף לראות את קירק בתפקיד חשוב. הקטע עם הטלפונים הקווים הרגיש מטופש ולא מתאים לשאר הפרק. כלומר נראה לי שבפרק אחר זה היה יכול להיות תוספת ממש נחמדה, אבל לא בפרק העמוס הזה.
הגילוי הגדול בסיום היה הזוי (אם כי חזיתי את זה דקה לפני שגילו את זה). מצד אחד זה מעניין מאוד. מצד שני השאירו את זה כזה פתוח וסגור. סגור כי עושה רושם שלא ידברו על זה יותר. אין עוד מה לגלות. מצד שני זה פתוח כי יש המון שאנחנו לא יודעים. אבל אנחנו גם לא נגלה. היה מעולה אם היו מצליחים להציל כמה מהאנשים מהספינה הענקית ומגלים מה עבר עליהם.

ואת הפרק השבועי של Dexter: Resurrection
ועליו כתבתי כבר

חוץ מזה התחלתי היום את עונה 4 של Abbott Elementary (שכבר הסתיימה) בדיסני+. חיכיתי בכוונה שתהיה את כל העונה. והספקתי לשכוח עד כמה הסדרה הזאת מהנה. תכננתי לראות רק פרק אחד ונשאבתי לראות שלושה.

חוץ מזה:
עוד 348 ימים לSpider-Man: Brand New Day
ונראה לי שאפילו לא העלתי את הסרטון הרשמי שההפקה הוציאה על תחילת הצילומים

דיברגנט חדש

Well-known member
סדרה אדירה ובימינו, עוד יותר רבלנטית. כולם מעולים, אבל מי שגונב את ההצגה זה אבי קושניר. קושניר ידוע כשחקן קומי בעיקר (זהו זה, החיים זה לא הכל וכדומה) ופה הוא מבריק כנוכל מרושע אבל מגוחך בתור אלכס טורצ'ין.
אני מת על גילי איצקוביץ' שהיא יפהפיה ומזכירה לי רותם סלע.
כביכול מתנצל על התקיפה המינית של מותק מרדכי, אבל בפועל ממש לא. הוא אפילו מתבטא שהוא "רוצה אותה מתה". רוסים הוא תמיד ידע לחקות.
חבל רק שהעונה הזאת תהיה קצרה יותר (רק 10 פרקים) מהעונה הראשונה שהייתה 13 פרקים.

Lhuna3

Well-known member
ניסיתי סדרה בנטפליקס בשם the four seasons
ראיתי שמככבים בה טינה פיי, סטיב קארל ווויל פורטה, שלושה שחקנים שאני אוהבת אז שווה ניסיון, אבל פרשתי אחרי 2 וחצי פרקים בערך.
מישהו צפה בזה ויכול להגיד אם זה משתפר?
לא שזה היה רע אבל די בנאלי וקצת משעמם עד איפה שראיתי.

LeAnnDyIan

Well-known member
ניסיתי סדרה בנטפליקס בשם the four seasons
ראיתי שמככבים בה טינה פיי, סטיב קארל ווויל פורטה, שלושה שחקנים שאני אוהבת אז שווה ניסיון, אבל פרשתי אחרי 2 וחצי פרקים בערך.
מישהו צפה בזה ויכול להגיד אם זה משתפר?
לא שזה היה רע אבל די בנאלי וקצת משעמם עד איפה שראיתי.
אני צפיתי וזה חמוד. זה לא ממש משתנה כי הפואנטה היא שזה עוקב אחרי שלושת הזוגות האלה במהלך חופשות של ארבע עונות ככה שאם ראיתי שני פרקים זה פחות או יותר על אותו העיקרון.
אולי יהיו קטעים בהמשך שתאהבי יותר, אבל זה בעיקרון באותה רמת ענין.

Lhuna3

Well-known member
אני צפיתי וזה חמוד. זה לא ממש משתנה כי הפואנטה היא שזה עוקב אחרי שלושת הזוגות האלה במהלך חופשות של ארבע עונות ככה שאם ראיתי שני פרקים זה פחות או יותר על אותו העיקרון.
אולי יהיו קטעים בהמשך שתאהבי יותר, אבל זה בעיקרון באותה רמת ענין.​
הבנתי, תודה!

didalf

Well-known member
הקיץ שנהייתי יפה עד 3X07

שמעתי שלדבר לעצמי בונה אישייות. אבל אני צריכה לפרוק מחשבות.

יאוו איזה סדרה מעצבנת כולם ככ מטומטמים אבל אני כ"כ אינווסטד!!!!!!|פנים|:-D
1. בלי וג'רמיה אתם שני מטומטמים אלוהים|פנים| מה אתם מתחתנים לא סיימתם קולג' מהההההההההההההה שני מפגרים|פנים| ועוד היא מוותרת על פריז בשבילו|פנים|
2. עכשיו הצד הרציונלי שלי אומר - קונרד בבקשה תעשה לעצמך טובה תברח מהבחורה הפוסטמה הזאת סע לקליפורניה ואל תחזור תכיר מישהי נורמלית בבקשה. ובלי - סעי לפריז ותתרחקי כבר משני האחים האלה!!! תלמדי לחיות עם עצמך שנתיים ואז תמצאי מישהו שהוא לא ממשפחת פישר|פנים|
אבל הצד החובב רומנטיקה DOOMED שלי אומר - תהיו ביחדדדד מטומטמת ברור שאת אוהבת אותו והוא יותר טוב מג'רמיה הדבע הזה!!!
3. ממש אהבתי את סטיבן וטיילור בעונה הקודמת, הרבה יותר מבלי ושני האחים האלה, אבל גם הם נהיים קצת מעיקים עם זה שהם לא מסוגלים להיות ביחד כשהם ביחד. וכאילו גם אצלם מצד אחד סטיבן יעשה חכם אם הוא יהיה עם דניס וישחרר מטיילור, ומצד שני אני עדיין רוצה אותו עם טיילור.
4. השירים של טיילור חזרו אחרי כמה פרקים בלי|מאוהב| תמיד לסצנות עם קונרד כדי להבהיר באיזה צד הסדרה.
5. מצד שני נראה לי שהאינטרנט מגזים קצת בדמונזציה לג'רמיה. הוא כן באמת אוהב את בלי סהכ ורוצה להתחתן איתה. הוא פשוט עדיין ילד קטן והוא די דביל ואנוכי ללא מודעות והוא לא מוכן לצעד הזה. הוא לא איזה נבל על. אבל הוא כן מעצבן מאד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הקיץ שנהייתי יפה עד 3X07

שמעתי שלדבר לעצמי בונה אישייות. אבל אני צריכה לפרוק מחשבות.

יאוו איזה סדרה מעצבנת כולם ככ מטומטמים אבל אני כ"כ אינווסטד!!!!!!|פנים|:-D
1. בלי וג'רמיה אתם שני מטומטמים אלוהים|פנים| מה אתם מתחתנים לא סיימתם קולג' מהההההההההההההה שני מפגרים|פנים| ועוד היא מוותרת על פריז בשבילו|פנים|
2. עכשיו הצד הרציונלי שלי אומר - קונרד בבקשה תעשה לעצמך טובה תברח מהבחורה הפוסטמה הזאת סע לקליפורניה ואל תחזור תכיר מישהי נורמלית בבקשה. ובלי - סעי לפריז ותתרחקי כבר משני האחים האלה!!! תלמדי לחיות עם עצמך שנתיים ואז תמצאי מישהו שהוא לא ממשפחת פישר|פנים|
אבל הצד החובב רומנטיקה DOOMED שלי אומר - תהיו ביחדדדד מטומטמת ברור שאת אוהבת אותו והוא יותר טוב מג'רמיה הדבע הזה!!!
3. ממש אהבתי את סטיבן וטיילור בעונה הקודמת, הרבה יותר מבלי ושני האחים האלה, אבל גם הם נהיים קצת מעיקים עם זה שהם לא מסוגלים להיות ביחד כשהם ביחד. וכאילו גם אצלם מצד אחד סטיבן יעשה חכם אם הוא יהיה עם דניס וישחרר מטיילור, ומצד שני אני עדיין רוצה אותו עם טיילור.
4. השירים של טיילור חזרו אחרי כמה פרקים בלי|מאוהב| תמיד לסצנות עם קונרד כדי להבהיר באיזה צד הסדרה.
5. מצד שני נראה לי שהאינטרנט מגזים קצת בדמונזציה לג'רמיה. הוא כן באמת אוהב את בלי סהכ ורוצה להתחתן איתה. הוא פשוט עדיין ילד קטן והוא די דביל ואנוכי ללא מודעות והוא לא מוכן לצעד הזה. הוא לא איזה נבל על. אבל הוא כן מעצבן מאד.
אני אגיד לך מה אני יודע.
וזה רק על סמך טיפה שאני יודע על הסדרה ולא ראיתי חוץ מהפרק הראשון
מצד אחד נראה לי ברור שג'רמיה הרבה הרבה הרבה יותר חתיך מאחיו, אז בלי להכיר את האופי של האחים נראה לי שהבחירה של בלי צריכה להיות ברורה.

אבל גם בלי לצפות בסדרה אני מקווה מאוד שבלי כן תבחר בסוף באח הפחות חתיך כי אני יודע שג'רמיה הוא בי ולכן אני יכול לקוות שאם הוא לא יהיה עם בלי הוא יהיה עם איזה בחור בסוף.
אני מניח שהאח של בלי נחשב סטרייט, אבל בשביל האדם הנכון הוא יכול להתגמש ואז האיחוד של המשפחות יהיה מושלם.

didalf

Well-known member
מצד אחד נראה לי ברור שג'רמיה הרבה הרבה הרבה יותר חתיך מאחיו, אז בלי להכיר את האופי של האחים נראה לי שהבחירה של בלי צריכה להיות ברורה.
אוקי קודם כל ממש לא, קונרד יותר חתיך.
אבל גם בלי לצפות בסדרה אני מקווה מאוד שבלי כן תבחר בסוף באח הפחות חתיך כי אני יודע שג'רמיה הוא בי ולכן אני יכול לקוות שאם הוא לא יהיה עם בלי הוא יהיה עם איזה בחור בסוף.
אני גם מקווה שהוא יסיים עם גבר אולי אני אשנא אותו קצת פחות.
אבל זה שהוא בי זה הדבר הכי מחורטט בעולם באמת התייחסו לזה אולי פעמיים בכל הסדרה אין לזה שום משמעות.
אני מניח שהאח של בלי נחשב סטרייט, אבל בשביל האדם הנכון הוא יכול להתגמש ואז האיחוד של המשפחות יהיה מושלם.
גיזס זה יגבול בגילוי עריות:-D
ואז מה? תלך לצפות בסדרה?:-D
אח של בלי (סטיבן) צריך להיות עם טיילור (הדמות לא הזמרת).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי קודם כל ממש לא, קונרד יותר חתיך.
את יודעת מה אומרים, על טעם וריח... תקבעי תור לרופא עיניים.
1755797847541.png
אני גם מקווה שהוא יסיים עם גבר אולי אני אשנא אותו קצת פחות.
אבל זה שהוא בי זה הדבר הכי מחורטט בעולם באמת התייחסו לזה אולי פעמיים בכל הסדרה אין לזה שום משמעות.

גיזס זה יגבול בגילוי עריות:-D
ואז מה? תלך לצפות בסדרה?:-D
אח של בלי (סטיבן) צריך להיות עם טיילור (הדמות לא הזמרת).
לא, זה בהחלט לא יגרום לי לראות את הסדרה.
אבל אם יהיה ספין אוף על ג'רמיה מחפש מישהו שימלא את מקומה של בלי, אז אני אשקול.

אגב, ראיתי משהו על זה שהשחקן התחתן.

didalf

Well-known member
את יודעת מה אומרים, על טעם וריח... תקבעי תור לרופא עיניים.
1755797847541.png
חחחח וואו ממש התאמצאת לחפש תמונה שבה הוא נראה רע. אבל גם ג'רמיה לא נראה משהו פה.

אגב, ראיתי משהו על זה שהשחקן התחתן.
מי מהם?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
החתיך כמובן. מי ירצה את הבחור האחר חוץ מוואנאבי לינדזי לוהאן.
חחחח וואו ממש התאמצאת לחפש תמונה שבה הוא נראה רע. אבל גם ג'רמיה לא נראה משהו פה.
האמת שזאת בערך התמונה השלישית שקפצה לי של שניהם יחד. אני יודע שהוא בפועל נראה טוב יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי ב9 הימים האחרונים:
כן, ממש נפלתי מדיווחים קבועים. ואומנם באמת היה לחץ בעבודה ובחיים, אבל זה יותר שמעבר לכך הייתה לי נפילת כוח.
ואני עכשיו ממש דואג שעדי|חזיר| לא תיתן לי גיף של טום לסוף החודש.
אבל יותר לעניין זה היה לי ממש כיף לכתוב על מה שאני רואה באופן עקבי, אז אני אנסה לחזור לזה ואתחיל בהשלמה חלקית לפחות.

אז ראיתי את כל העונה הראשונה (ופרק ראשון של עונה 2) של Peacemaker שיצר ג'יימס גאן (סרטי שומרי הגלקסיה של מארוול ולאחרונה הבוס הגדול של סרטי DC החדשים).
הסדרה היא סוג של המשך לסרט The Suicide Squad מ2021 (שגם ג'יימס גאן כתב וביים) שהוא בעצמו סוג של המשך לסרט Suicide Squad מ2016 (שמישהו אחר כתב וביים ואפשר להבין שזה רק סוג של המשך כי למרות שיש כמה דמויות שחוזרות זה די חשוד שלסרט המשך לא הוסיפו את המספר 2 או שם נלווה אלא רק הוסיפו את המילה the בהתחלה - כלומר זה כמו שהסרט המשך לIron Man יקרא The Iron Man)
כל העניין הזה גם יצר סוג של בעיה כי הסרט The Suicide Squad מתרחש בתוך היקום הקולנועי של DC שהתחיל ב2013 עם הסרט סופרמן של הנרי קאוויל. ולכן גם העונה הראשונה של Peacemaker שייכת לעולם הקולנועי הזה.
אבל מאז (למרות שלא עבר הרבה זמן) ג'יימס גאן התחיל עולם קולנועי חדש של DC עם הסרט סופרמן שלו שיצא השנה. ולכן העונה השניה של הסדרה מתרחשת ביקום הקולנועי החדש הזה ובשביל זה היו צריכים סוג של לעשות שינויים. אבל מה שחשוב זה שהצליחו לעשות אותם בצורה חכמה שלא משאירה ממש שאלות.
TLDR - כל זה נשמע נורא מסובך אבל באמת שאפשר לצפות בסדרה בלי להתעסק בכל הבלגן המוזר הזה. מה שחשוב זה שהסדרה ממש מהנה, מצחיקה, עם אקשן טוב ואפילו נוגעת ללב לפעמים. אני כן ממליץ לראות את The Suicide Squad מ2021, אבל לא צריך לראות שום סרט אחר לפניו (אני אפילו ארחיק ואגיד שאני ממליץ שלא לראות שום סרט אחר לפני).
1756151004131.png

עוד משהו שראיתי לאחרונה זה את חמשת הפרקים הראשונים (מתוך עשרה) של סדרת האנימציה החדשה של נטפליקס - Long Story Short
הציפיות שלי היו מאוד גבוהות כי זה מהיוצר של בוג'אק הורסמן שהיא בערך מופתית, ולכן טיפ-טיפה התאכזבתי כי היא לא עד כדי כך טובה לדעתי. אבל הגיוני שאם הייתי משווה רק לעונה הראשונה של בוג'אק לא הייתי מרגיש ככה.
אגב, יכול להיות שהרבה אנשים שלא אהבו את בוג'אק כן יאהבו את הסדרה הזאת כי היא הרבה פחות מטורללת ממנה וכן יש לזה גם צד חיובי. לפעמים היה קשה לקחת את בוג'אק ברצינות עם כל הטרלול.
הסדרה היא על משפחה אמריקאית יהודית - לילדים קוראים אבי, שירה ויושי (שאני מניח שזה הגרסה שלהם ליוסי) - והעלילה נעה בין השנים. אז נגיד פרק אחד יכול להתמקד ב2004 כשליושי יש בר מצווה, ופרק אחר מתרחש ב2021 כשלחלק מהם כבר יש ילדים משלהם. אבל זה לא באופן כרונולוגי, אלא יותר באופן שמתמקד בסיפורים של דמויות.
TLDR - אני ממליץ לכולם, אבל בעיקר למי שאוהב סיפורים על קשרי משפחה. הומור מתובל בדרמה.
1756150938887.png

אני ממשיך גם לראות את פרקי עונה 4 של Abbott Elementary והיא סדרה ממש ממש טובה.
באמת מוצדק כל הבאז והמועמדויות שהיא מקבלת.
היא די מזכירה לי את מחלקת גנים ונוף בתחושה. (רק עם יותר אנשים שחורים) (ובעיקר ילדים שחורים) (זה מתרחש בבית ספר בפילדלפיה שבו כל התלמידים שחורים ולא ממש חשבתי על זה עד שבתחילת עונה 4 מצטרף ילד לבן לאחת הכיתות וכולם בשוק בהתחלה)(זה בקושי נקודת עלילה בפרק ולכן לא ממש ספוילר)
1756151065210.png

בחדשות אחרות שישמחו לפחות מישהי אחת לדעתי - שלשום ראיתי את הסרט My Old Ass עם אחותי. היא רצתה שנראה סרט ביחד ואני המלצתי עליו כי הוא כבר הרבה זמן ברשימה של סרטים שאני רוצה לראות. ואני ממש שמח שבחרתי כי לא רק שהוא באמת סרט ממש טוב, אלא אחותי אפילו אהבה אותו יותר ממני.
הוא לחלוטין סרט מהנה שגורם לך גם להתרגש בקטעים והרבה לחשוב בהמשך.
אגב, חשבתי שאוברי פלאזה תופיע בו יותר.
1756150872387.png

קצת בהמשך לזה (אם כי תכננתי בכל מקרה) הקשבתי היום לפרק הפודקסאט של איימי פולר שבו היא מראיינת את אוברי. ואומנם לא סיימתי אבל בנתיים זה לדעתי הפרק האהוב עלי בפודקאסט שלה. היה קטע די קצר שבו היא מדברת על האבל שלה על בעלה והיה נורא מעניין (וסוג של משעשע) שהיא השוותה את האבל שלה לסרט אימה/אקשן ששמעתי עליו בשם The Gorge.
זה הוביל לכך שהן דיברו על כך שאנה טיילור ג'וי (שמככבת בסרט) היא מאוד יפה וזה קשור לכך שהעיניים שלה רחוקות אחת מהשניה. (זכור לי פרק של האולפן שלי בנץ שבו אורי ורד דיבר על כך שהוא מתאים לתפקיד בן השטן כי העיניים שלו רחוקות אחת מהשניה - או אולי קרובות אחת לשניה. אני לא זוכר וזה לא משהו שאני שם לב אליו)
גם הסיפורים על העבר של אוברי היו מעניינים, כמו איך היא עבדה בSNL במקביל לאיימי והן לחלוטין לא הכירו אחת את השניה. ואיך היא לוהקה למחלקת גנים ונוף.
והיו עוד דברים מעניינים שבגלל שכבר עברה יותר משעה מאז ששמעתי את זה אז כמובן ששכחתי.

חוץ מזה:
עוד 339 ימים לSpider-Man: Brand New Day
די ידוע שהמעניש(ג'ון ברנתל) והענק הירוק (מארק ראפלו) יהיו שם.
גם מייקל מאנדו (נאצ'ו מbetter call saul) יחזור בתפקיד שהוא גילם בסרט ספיידרמן הומקאמינג.
בנוסף גם יהיו סיידי סינק (Stranger Things) וTramell Tillman (מילצ'יק מניתוק) בתפקידים לא ידועים.

אבל לאחרונה עלתה גם שמועה שפלורנס פיו, בתפקידה בתור ילנה בלובה (מהסרטים האלמנה השחורה ות'אנדרבולטס) תופיע גם בסרט.
1756151210448.png

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
זה נכון, נכשלת. לא תקבל גיף.

בחדשות אחרות שישמחו לפחות מישהי אחת לדעתי - שלשום ראיתי את הסרט My Old Ass עם אחותי. היא רצתה שנראה סרט ביחד ואני המלצתי עליו כי הוא כבר הרבה זמן ברשימה של סרטים שאני רוצה לראות. ואני ממש שמח שבחרתי כי לא רק שהוא באמת סרט ממש טוב, אלא אחותי אפילו אהבה אותו יותר ממני.
אבאוט פאקינג טיים!
סרט ככ יפה|מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
אגב, חשבתי שאוברי פלאזה תופיע בו יותר.
צפה בקובץ המצורף 136247
אומייגאד ניק אני כל כך גאה בך!!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏
התחלתי לחשוש כבר כשהסרט הזה הופיע כל כך הרבה זמן ברשימה שלך שהמשיכה להתארך😰😰
ואיזה כיף שלא רק שראית אלא גם נהנת!!!
ז"א, זה לא כל כך מפתיע אותי כי זה באמת סרט טוב! אבל בכל זאת אני שמחה שגם אתה חשבת ככה ושנהנית ממנו!
ואיזה כיף שגם אחותך אהבה!!!!
נכון שאין בו הרבה אוברי, שזה קצת באסוש, אבל התפקיד שלה שם מספיק משמעותי כדי שזה יספק אותי.
אוי הסצינה שלה בסוף שהיא מחבקת את צ'אד😭😭😭😭😭😭😭
וההודעה הקולית שהיא השאירה לאליוט😭😍😭😍😭😍😭😍

אוף בא לי לצפות בו שוב עכשיו;-(
*אני כמובן הולכת לצפות בו שוב עכשיו אחרי שאסיים להגיב את ההודעה הזאת*
קצת בהמשך לזה (אם כי תכננתי בכל מקרה) הקשבתי היום לפרק הפודקסאט של איימי פולר שבו היא מראיינת את אוברי. ואומנם לא סיימתי אבל בנתיים זה לדעתי הפרק האהוב עלי בפודקאסט שלה.
וואו! זה מפתיע.
אני אומנם לא חושבת שהאזנת להרבה פרקים מהפודקאסט הזה (קוראים להם פרקים?|תוהה|)(אה לא משנה גם אתה קראת לזה פרק. אז כן) אבל אני כן חושבת שראית/האזנת לטובים שבהם אז זו הכרזה די דרמטית שאני כמובן לגמרי מאשרת ותומכת בה!!
היה קטע די קצר שבו היא מדברת על האבל שלה על בעלה והיה נורא מעניין (וסוג של משעשע) שהיא השוותה את האבל שלה לסרט אימה/אקשן ששמעתי עליו בשם The Gorge.
אני גם חשבתי שזו הייתה מטאפורה טובה ומעניינת והאמת היא שהסרט הזה נמצא הרבה זמן ב-Up Next של אפל אצלי אבל נראה לי שהוא די קפץ לראש הרשימה עכשיו.
ז"א, היא לא באמת אמרה משהו שגרם לסרט בהכרח להישמע כמו משהו שאני חייבת לראות במיידי, היא פשוט הזכירה לי שרציתי לראות אותו ושכחתי ממנו.
זה הוביל לכך שהן דיברו על כך שאנה טיילור ג'וי (שמככבת בסרט) היא מאוד יפה וזה קשור לכך שהעיניים שלה רחוקות אחת מהשניה. (זכור לי פרק של האולפן שלי בנץ שבו אורי ורד דיבר על כך שהוא מתאים לתפקיד בן השטן כי העיניים שלו רחוקות אחת מהשניה - או אולי קרובות אחת לשניה. אני לא זוכר וזה לא משהו שאני שם לב אליו)
טוב זה היה דיון הזוי ומשעשע ביותר. וזה שאיימי אמרה שהיא רוצה להיות באורווה עם ריהאנה ולהאכיל אותה קוביות סוכר היה אחד הדברים הכי הזויים שהיא אמרה:-D:-D:-D
גם הסיפורים על העבר של אוברי היו מעניינים, כמו איך היא עבדה בSNL במקביל לאיימי והן לחלוטין לא הכירו אחת את השניה. ואיך היא לוהקה למחלקת גנים ונוף.
והיו עוד דברים מעניינים שבגלל שכבר עברה יותר משעה מאז ששמעתי את זה אז כמובן ששכחתי.
האמת שאת כל הסיפורים האלה אני כבר מכירה. ולא שאכפת לי לשמוע אותם שוב (אני גם חושבת שלדבר על דברים כאלה שהיא סיפרה הרבה פעמים בעבר זה בטח מרגיש בטוח ונוח ובראיון הראשון שלה לבד מאז שבעלה מת, הרגיש כמו הצעד הנכון לעשות) אבל הרגיש לי דווקא שהקטעים בין לבין כשהן מתבדחות בניהן היו הרבה יותר טובים בעיני. אבל כמובן שאני גם מבינה שעבור אנשים נטולי אובססיה כמו שלי, שלא מכירים את הסיפורים האלה, זה בטח כן סיפורים שכיף לשמוע בפעם הראשונה. במיוחד הקטע שאוברי מסתלבטת על איימי שהיא לא הפסיקה לבכות כשצילמו את החתונה של אפריל ואנדי אומייגאד כמעט בכיתי כשאוברי המשיכה להטריל את איימי שהתעקשה שהיא לא בכתה *כזה* הרבה:-D:-D:-D:-D זה היה כזה קטע של אפריל ולזלי ואני לגמרי מאוהבת בחברות בניהן!!
אל תדאג ניק, ראית את My Old Ass וגם האזנת לפודקאסט עם אוברי. אני אדאג לך לגיף של טום!

למעשה, למה לחכות לסוף החודש כשאפשר עכשיו?
התנהגות טובה ראויה לתגמול!
תהנה|4U|

didalf

Well-known member
אבל הרגיש לי דווקא שהקטעים בין לבין כשהן מתבדחות בניהן היו הרבה יותר טובים בעיני. אבל כמובן שאני גם מבינה שעבור אנשים נטולי אובססיה כמו שלי, שלא מכירים את הסיפורים האלה, זה בטח כן סיפורים שכיף לשמוע בפעם הראשונה. במיוחד הקטע שאוברי מסתלבטת על איימי שהיא לא הפסיקה לבכות כשצילמו את החתונה של אפריל ואנדי אומייגאד כמעט בכיתי כשאוברי המשיכה להטריל את איימי שהתעקשה שהיא לא בכתה *כזה* הרבה:-D:-D:-D:-D זה היה כזה קטע של אפריל ולזלי ואני לגמרי מאוהבת בחברות בניהן!!
אני גם אהבתי יותר את הקטעים האלה, שמרגישים שהן פשוט חברות, או שהן לגמרי אפריל ולזלי.

אל תדאג ניק, ראית את My Old Ass וגם האזנת לפודקאסט עם אוברי. אני אדאג לך לגיף של טום!
:-D:-D
ניק ניצל החודש:-D

didalf

Well-known member
לידיעתכם: ת'אנדבולטס עלה היום לדיסני פלוס. מומלץ לכל מי שהתעצל ללכת לקולנוע.

דורי 1981

Well-known member
מי שלא ראה- חובה שיראה. הפינאלה קצת חורקת (הבן של המחסלת גוסס יותר מדי זמן,למשל). אבל העיקר שהכל טוב ושזאת שמנסה להרוג אותו מקבלת את מה שמגיע לה.

למעלה