דיוני סדרות #122

LeAnnDyIan

Well-known member
😂😂
לא, כל תינוקת בשם טיילור שנולדה בשנים האחרונות זה ע״ש טיילור סוויפט. זה ידוע.
אני רוצה להבין משהו את בעד זוג סטרייטי יותר מאשר שתי נשים? מי את ומה עשית לדילן?

קודם כל -אין שום דבר סטרייטי בברדלי וקורי. שניהם גיי|שפם|
אם היית רואה את הסדרה הייתי יכולה להסביר טוב יותר אבל בגדול ברדלי היא הדמות האהובה עליי ואני רוצה שמי שיהיה איתה יאהב אותה ויקבל אותה כמו שהיא ולא ינסה לשנות אותה או לגרום לה להרגיש רע עם מי שהיא. וכרגע מי שעונה על זה זה קורי.
אבל גם הצד שבי שסוגד לריס וג׳וליאנה כן רוצה שהן יהיו ביחד|לב|

אני לא יודעת למה אני נהנית לקרוא את הפאקינג ספרים שלך על סדרה שאני אפילו לא רואה
giphy.gif
אבל כולנו יודעים שאני מוזרה.
IMG_4155.gif

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא בדיוק סדרה, אבל קניתי עכשיו מנוי לדיסני פלוס. בעיקר בשביל דוקטור הו שתבוא עלינו לטובה. וגם האנטומיה בא לי טוב. והאמת, אני מופתע לרעה מההיצע! חשבתי לעצמי כשעשיתי את המנוי ״דיסני קנו עכשיו בייסיקלי את כולם אמור להיות שם מלא דברים״ אבל הקטגוריות נגמרות די מהר.
אני מניח שזה תלוי מה אתה אוהב.
לי יש אין סוף של דברים בדיסני+.
קודם כל כיום יש שם את באפי ואנג'ל, יש את כל סדרות מלחמת הכוכבים (אנימציה ולא), סדרות מארוול, כלבי השמורה, רק רוצחים בבניין, פילדלפיה זורחת, Solar Opposites, המון סרטי דיסני מעולים (עדיין יש כמה שלא ראיתי)...
יש גם המון דברים שאני רוצה לראות ולא הגעתי אליהם כמו העונה החדשה של Justified, האמריקאים, המטופל, הדוב...
ועוד המון שהספקתי לשכוח מהם

קודם כל, את ספליירת חלקית את הפרק האחרון, לכן הסתרתי חלק מההודעה.
מאוד פרווה, אבל זורמת.
ואת מדברת על הסדרה Dare Me מ2019, שנמצאת בנטפליקס?
אם כן, אז קראתי שהיא בוטלה לאחר עונה אחת.
כן, עליה אני מדברת, חבל סדרה קלילה ומתאימה לזמן זה כאשר לא רוצים סדרות כבדות.

didalf

Well-known member
לא, כל תינוקת בשם טיילור שנולדה בשנים האחרונות זה ע״ש טיילור סוויפט. זה ידוע.
נכון מאד!
אבל התכוונתי אם זה היה מבחן לי האם אני קוראת גם את זה:-D

אם היית רואה את הסדרה הייתי יכולה להסביר טוב יותר אבל בגדול ברדלי היא הדמות האהובה עליי ואני רוצה שמי שיהיה איתה יאהב אותה ויקבל אותה כמו שהיא ולא ינסה לשנות אותה או לגרום לה להרגיש רע עם מי שהיא. וכרגע מי שעונה על זה זה קורי.
אוקיוש

IMG_4155.gif
:-D:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל התכוונתי אם זה היה מבחן לי האם אני קוראת גם את זה:-D
אה חח אממ האמת שלא חשבתי על זה בכלל. כאילו מצד אחד אני יודעת שאת קוראת הכל אבל מצד שני גם לא באמת חשבתי שאת קוראת חפירות. לא ניסיתי לבחון אותך או משהו. זה סתם המשך טבעי לטיילור😂
אבל אני שמחה שעברת את המבחן בכל מקרה גם אם לא היה כזה🤣

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מאמינה שנשארו רק עוד 3 פרקים. מה אני הולכת לעשות עם עצמי???|בוכה||בוכה|

עבר שבוע ופול ואלכס עדין עושים סקס. אין מצב שהזקן הזה מחזיק מעמד יותר מ-10 ד' (כולל ויאגרה) ואל תנסו לגרום לי להאמין אחרת|שפם|

לא יודעת מה הייתה משמעות הנאום האלים הזה שקורי דפק לקבוצת מיקוד שלהם או וואטאבר שחבורת הילדים הזאת הייתה אבל היה שם משהו עם אנטילופה מדממת והוא רוצה רצח אחר הצהריים. נשמה יש לנו לאחרונה יותר מידי מזה. לא צריך רצח, לך תשכב עם ברדלי במקום. מייק לאב נוט סטוקס. או וואטאבר שג'ון לנון אמר.
לאונרד מגיע לנזוף בקורי שיגיד לה שתפסיק להתקשר למחלקת המשפטים כי היא יוצרת בעיות והולכים לפתוח בחקירה נגדם אם היא לא תפסיק. אין לקורי שמץ של מושג על מה לאונרד מדבר ואז נופל לו האסימון - אמא של קורי. כמובן שקורי לא ביקש או רצה את עזרתה אז עכשיו הוא צריך לנסוע אליה להגיד לה שתלך תמצא לה תחביב חדש שלא כולל לדחוף את האף שלה בעסק של הבן שלה. אבל כמובן שהוא לא יכולה להשתמש במילים האלה אז הוא חושב לרגע איך אני יכול להגיד לה FUCK OFF בלי להעליב - התשובה היא כמובן ברדלי. ברדלי באה לדבר עם קורי ולהתנצל על איך שדיברה אליו ולהבטיח לו שמה שהיה עם האל הסתדר ואין לו מה לדאוג. הוא מחליט לנצל את זה שהיא מרגישה קצת רע עם איך שדיברה אליו ומבקש ממנה להצטרף אליו לקונטיקט, היא דואגת שלא תספיק להגיע בזמן להגיש את חדשות הערב והוא מבטיח לה שזו נסיעה קצרה. כשהיא תוהה מה יש בקונטיקט (כלום ברדלי ואל תאמיני לאף אחד שיגיד לך משהו אחר) הוא עונה "יועצת אסטרטגית עם קשרים במשרד הפנים" הפרצוף שלה כשהיא מגלה שזו אמא של קורי:-D:-D:-D אוי וגם הקטע שהם מגיעים לשם וברדלי מופתעת שזה לא משרד אלא בית וקורי מסרב לצאת מהרכב לפני שהשורה האהובה עליו בשיר מגיעה:-D יואו הפרצופים של ברדלי אני מתה😂😂

פול ואלכס עושים הפסקה מכל הסקס שלהם כדי שהוא יכין לה חביתה והיא תספר לו שהוא מדבר מתוך שינה, מסתבר שעל הכלבה שלו שמתה כשהיה ילד. שניהם מדברים על זה שהם וורקוהוליקים, גרושים וחולי שליטה ואלכס מוסיפה שהיא כל כך גרועה שהיא הבריחה את הבת שלה עד לאנגליה. לא אלכס, ליזי ברחה כי לקחת לה את הפיצה.
הקטע שאלכס יוצאת מהמקלחת ועומדת מול המראה ערומה כדי לבחון את הבובז שלה ואומרת לעצמה "עדין עובדים" :-D:-D

מרתה מתפנגרילת על זה שברדלי הודתה בשידור שעשתה הפלה בגיל 15 ונותנת לה כאות הוקרה סיכת כבוד של ג'רלדין פרארו ואומרת לה שהיא אייקונית. אפילו אמא של קורי יודעת שברדלי היא פאקינג מלכה!!👏👏👏 שניה אחרי זה היא הורסת את ההתלהבות שלי ואומרת לברדלי שהיה לה מזל שהייתה לה את האופציה לעשות הפלה כי לה לא הייתה אפשרות בחירה. ואז היא מסתכלת על קורי וכזה "לא שאני לא אוהבת את הבן שלי" ביץ' פליז. לכי תמותי|שפם|
מרתה מזמינה את שניהם לארוחת ערב וברדלי אומרת שאין להם זמן להישאר כי הם צריכים להספיק להגיש את חדשות הערב, מרתה נעלבת וקורי כועס על ברדלי שמבינה פתאום למה קורי סחב אותה לשם.

סטלה יושבת עם עורכי הדין שלה לעבור על ההצעה של פול לנהל את UBA. היא שואלת אותם מה יקרה אם העסקה לא תעבור והם אומרים לה שהם ינסו לגרום לזה להיראות כאילו שום דבר לא קרה, אבל שקורי עדין ידע מזה מה שיהפוך את המצב שם ללא נעים וסטלה תאלץ לעזוב. אז היא מבינה שאם היא אומרת כן - זה או היא או הוא. היא נראית קצת חוששת אבל גם קצת נהנית להשתעשע עם הרעיון של להיות בעמדת כוח בכירה.

קורי רץ לאמא שלו להתנצל והיא מטיחה בו שהוא וברדלי לא רוצים להיות שם והם יכולים ללכת ואז גם זורקת קצת ריגשי ואומרת שהפעם האחרונה שקורי ביקר אותה היה במהלך הקורונה, הם שיחקו דומינו והקשיבו לגשם (גיי) ושזה ממש עזר לה בתקופה קשה. זה עובד על המצפון של קורי שישר מתנצל ומבטיח לה שהם ישארו לארוחת ערב מוקדמת. היא בתגובה אומרת לו שהוא נראה בדיוק כמו אבא שלו ביום שעזב אותם - אובייסלי מכה מתחת לחגורה כי לקורי אין זכרונות טובים ממנו.
קורי מודיע לברדלי שהם נשארים והיא מתעצבנת וקצת מאוכזבת וגם לא מבינה מה הבעיה שלו להישאר עם אמא שלו כי לדבריה היא נראית שפויה בהשוואה לאמא של ברדלי שעשתה מת' וגנבה לה כסף מהארנק. אוי ברדלי, יש כל כך הרבה דרכים שאמהות יכולות לדפוק את הילדים שלהם גם אם הן לא עושות סמים. תישארי לארוחת ערב ותגלי איך...
ברדלי אומרת לקורי שהיא צריכה להודיע לגייל שהיא תאחר למהדורת החדשות והוא מודיע לה שכבר טיפל בזה ויש מי שיחליף אותה, מה שכמובן מכעיס אותה כי זה אומר שהוא תיכנן את כל זה מראש. אם כי הוא חשב להזמין אותה לראות את אמא שלו רק ברגע שברדלי נכנסה למשרד שלו (בלי לקבוע פגישה) אז יותר הגיוני שהוא הרגע שלח אימייל לגייל שתחליף את ברדלי. אבל בכל זאת זה בלי לשאול את ברדלי, שזה קצת דושי. אפילו שטכנית כראש הרשת הוא לא צריך אישור שלה.
-"אתה לא יכול לעשות את זה, זו העבודה שלי!"
-"ואני הבוס שלך אז אם יש לך בעיה עם זה את יכולה לדבר עם משאבי אנוש בבוקר" נשמע כמו הבוסים שלי:-D

בינתיים ב-UBA מתכוננים לאיזה אירוע אופנה לגיוס כספים. כריס רומזת לאלכס שהיא לא בעד הרכישה של פול כי היא לא סומכת עליו ואומרת לה שקראה מחקרים שאומרים שכוח משנה משהו במוח ומוחק את היכולת לחוש אמפתיה. sounds about right.

בינתיים קורי משליך לובסטרים למים רותחים. ברדלי תוהה אם הם חייבים להיות חיים בשביל זה ומרתה מצידה מספרת לברדלי שלקורי אף פעם זה לא הפריע כי הוא סוג של סדיסט. אולי היא לא השתמשה במילים האלה אבל זה היה האנדרטון שלה.
ואז החסרת טאקט הזאת שואלת את ברדלי מה נסגר איתה ועם לורה, קורי כמעט מתעלף במקום. ברדלי עונה שאומנם עברו עליהן ימים קשים בזמן המגיפה אבל עכשיו הן החליטו לתת לזה הזדמנות שניה. אם ללב שבור היה צליל, הלב של קורי היה הפסקול של הסצינה הזאת.

מרתה אומרת מה שכולנו חשבנו "חשבתי שזה שקורי הביא אותך לפה אומר" קורי לא נותן לה לסיים את המשפט ומכריז שהוא וברדלי בסה"כ קולגות לעבודה ושהוא הביא אותה רק כי הוא חשב שיהיה להן הרבה במשותף (הדבר המשותף היחיד שיש להן זה ששתיהן אוהבות לשבור לקורי את הלב|לב-ש|)

סטלה מספרת למיה שפול רוצה להעיף את קורי ולתת לה את התפקיד שלו. היא שואלת את מיה אם היא רוצה את התפקיד שלה. נראה ששתיהן רוצות את הקידום הזה אבל גם קצת חוששות מהבלואובאק. קיצר שתיכן לכו תעשו אבטיה חמה ותסתמו. גם מה לעזאזל סטלה קשורה. היא מגיעה מעולם הטכנולוגיה של פול, אין לה זיקה לטלוויזיה ולניהול רשת. היא בתפקיד שלה בקושי שנתיים, והיא גם לא הכי יציבה נפשית. לקדם את מיה לתפקיד של סטלה זה כבר יותר הגיוני כי היא בעולם הזה כבר שנים, היא מכירה את כל הנפשות הפועלות אבל סטלה הייתה צריכה להישאר בתפקיד זוטר עד שתוכיח שהיא ראויה לנהל משהו. מצד שני כבר בעונה הזאת ראינו שמיה לא מסוגלת לקבל החלטות קשות כשזה מגיע לפרסום חדשות לכן אף אחת מהן לא מתאימה לתפקיד בכיר. והן יכולות לקשקש עד מחר על גברים לבנים בתפקידי מפתח. זה כמובן נכון אבל זה לא בהכרח אומר שפשוט צריך לתת את כל התפקידים האלה לנשים רק כי הן נשים. תנו את זה לאישה כי היא מתאימה לתפקיד לא כי יש לה רחם.
וגם שתיהן די מודות שקורי היה טוב אליהן. הוא אולי לא מושלם אבל בהשוואה לפרד הדוחה שהיה לפניו הוא ישו. והוא באמת לקח על עצמו לשנות את הרשת לטובה ולעקור מהיסוד את כל המיזוגיניה ותרבות האונס שהייתה שם. הראו את זה בכמה פעמים שכל גבר שם שרק התבטא וצורה קצת מחפיצה או מבזה כלפי אישה הוא פיטר במקום. למעשה זו אחת מסצינות הפיטורים האהובה עליי:-D

ולמרות היחסים הלא הכי מקצועיים שלו עם ברדלי, הוא אף פעם לא היה בלתי הולם איתה. אחת הסצינות האהובות עליי שלהם זה בעונה הראשונה כשהוא נפגש איתה בבית מלון והיא חושבת שהוא נתן לה את התפקיד כי הוא מנסה להשכיב אותה והוא כזה-

וכבר סיכמנו שברדלי נמשכת אליו וזה לא רק פאקינג בראש שלי. יש לנו סצינה שלה אומרת לו שאם הוא לא היה הבוס שלה יכולות להיות לזה הטבות!!! אז בסדר ברדלי, תמשיכי להעמיד פנים שאת מאוהבת בלורה. כולנו יודעים שאת וקורי אנדגיים!!!

באמצע המסיבה פול מקבל טלפון ונראה מוטרד, אלכס הולכת לראות מה קורה והוא מספר לה שמישהו צילם אותם ביחד (בדירה שלו) בתנוחה אינטימית והם מאיימים להפיץ את זה באיזה צהובון. ועלק בפרק הקודם כשברדלי שואלת אותו מה הוא מתכוון לעשות לגבי האקרים שפרצו להם לרשת והוא בזחיחות אומר לה שמערכות אבטחת הסייבר שלו הן מהמתקדמות בעולם ואין חשש שיפרצו אותן כשהוא ינהל את הרשת. אתה לא מסוגל לשמור על אבטחה בתוך הפאקינג בית שלך יא מעפן לך מפה!
אלכס כמובן מבועתת מהתמונה כי היא לא רוצה להפוך לשיחת היום ולא רוצה ששוב אנשים יתהו אם הגיעה לאן שהגיעה כי שכבה את דרכה לצמרת. פול מבטיח לה שהוא יטפל בזה ויקנה את הצהובון אם צריך כדי למנוע מהתמונה להתפרסם. ספוילר - הוא לא מצליח כי כמו כל גבר מצוי - כולו דיבורים.

סטלה משכנעת את עצמה שהיא ראויה לתפקיד של קורי ומדברת עם עורכי הדין שלה שיתקדמו לסגירת העסקה כשהיא פתאום רואה את קייט. החברה המוזרה שלה שעובדת עם פול שצצה משום מקום בפרקים הקודמים. קייט מספרת לסטלה שפול פיטר אותה. לטענתה הייתה להם "מחלוקת פילוסופית" ואחרי 12 שנים שעבדה אצלו יום אחד היא מגיעה לעבודה והתג שלה לא עובד פתאום. קייט מצפה לתגובה כלשהי מסטלה שמספקת תשובות קצרות וענייניות. קייט שואלת מה הוא הבטיח לה שהיא מחפה עליו. סטלה קצת נעלבת מהאשמה אבל where's the lie. קייט מטיחה בסטלה שהיא שייכת לפול והוא עושה בה כרצונו כפי שתמיד עשה והיא פשוט לא רואה את זה LOUDER KATE FOR THE PEOPLE IN THE BACK!👏👏👏
סטלה המגוכחת הזאת שמנסה לקחת קצת סמכות בחזרה עונה לה שפול בחדר הסמוך ובואי נלך לדבר איתו עכשיו, ואז גם מטיחה בה שהיא צריכה להפסיק להאשים את כל העולם בחרא שלה ו"אז איבדת את העבודה שלך פאקינג ביג דיל"|פנים| קייט מזכירה לה שזו הייתה היא שישבה ליד מיטת בית החולים של סטלה כששאבו לה את הקיבה מכל הכדורים שבלעה כשניסתה להתאבד אחרי הפעם האחרונה שפול שיחק בה...

LeAnnDylan

Well-known member
קורי, ברדלי ומרתה אוכלים ארוחת ערב ונראה שכולם נהנים עם סיפורים של מרתה על הילדות של קורי ואז ברדלי מזכירה לקורי שהם באו לשם כי הוא רצה לבקש ממנה משהו. קורי קצת מהסס להגיד את זה אבל בסופו של דבר מנסה בצורה הכי נעימה להגיד לאמא שלו שהיא לא צריכה לדבר עם משרד המשפטים כי עורכי הדין שלהם עובדים על זה והעסקה כמעט גמורה. היא כמובן ישר נעלבת ונכנסת למגננה של בשביל מה אני שומרת על הקשרים האלה אם לא כדי לעזור לך, וברור שהיא מנסה רק לעזור לעצמה להישאר רלוונטית ומשליכה את כל התסכולים שלו עליו אבל הוא מאפשר לה. היא קמה מהשולחן בהפגנתיות לא לפני שהיא שוברת כמה כלים בדרך. וקורי שמנסה לפייס אותה ללא הצלחה מחליט ללכת להתיישב ליד הפסנתר ומתחיל לשיר Ain't No Mountain High Enough אני מתה. מרתה פתאום מצטרפת אליו ושניהם פוצחים בדואט וברדלי עומדת שם בדלת בהתחלה מסתכלת בעיניים קצת מקנאות על מערכת היחסים הנורמלית הזאת, ואז גם מתמלאת עצב כשהיא נזכרת באמא שלה ובאיך לא הייתה שם לצידה כשהיא מתה. קורי קולט את הדמעות של ברדלי ותוהה אם עשה משהו לא בסדר, היא מרגיעה אותו שזו לא אשמתו היא פשוט חשבה על אמא שלה והוא מתנצל על שלא היה שם לצידה, היא אומרת לו שאין לו סיבה להתנצל ומרתה הכלבה הזאת ישר קופצת ואומרת שבהחלט יש לו סיבה להתנצל כי הוא מתחמן אותה וכל מה שהוא עושה זה הצגה ומהרגע שהם הגיעו לשם שום דבר לא היה אמיתי. ואז גם מוסיפה שהוא כל כך טוב בלהעמיד פנים שלפעמים זה קשה להבחין בהבדל ואז מזהירה את ברדלי שהיא צריכה להתרחק ממנו ואומרת לה שהוא לבד כי מגיע לו להיות לבד.
אוי אלוהים, ואני חשבתי שדברים האיומים שלורה אמרה לברדלי היו כואבים. ומה שאפילו יותר כאב לי זה שקורי יושב שם עם פרצוף כזה של אני כבר רגיל לזה שום דבר שתגידי לא יפגע בי וזה פשוט נוראי. חשבתי שלורה היא גזלייטרית מקצועית אמאלה היא בחיתולים לעומת אמא של קורי וטפ?!
מרתה מגרשת אותם מהבית שלה ולפני שקורי הולך הוא אומר לה שהיא יקרה לו ותמיד יהיה אכפת לו ממנה. היא בתגובה אומרת לו שהוא בא לשם רק כי הוא רצה משהו וזה לא ישתנה עד הפעם הבאה שהוא יצטרך משהו ואז מטיחה בו שהוא בדיוק כמו אבא שלו. שנראה שזה מה שהכי כאב לו מכל הדברים שאמרה.
בנסיעה חזרה ברדלי שלא כל כך מוצאת את המילים הנכונות להגיד לו כדי לנחם אותו שואלת אם הוא בסדר. קלירלי הוא לא. היא תוהה אם היא אמרה לו דברים כאלה כשהיה ילד והוא עדין מגן עליה ועונה שהיא עברה הרבה בחיים. שהיא לבד והייתה לבדה במשך המון זמן ואת מה שהיא עשתה אף אחד לא באמת מעריך. ברדלי מופתעת מהתגובה שלו שנראה כאילו הוא מאשים את עצמו בהתנהגות של אמא שלו והיא אומרת לו "אתה יודע שאתה לא בן אדם רע, נכון" הוא עונה לה שהם לא צריכים לדבר על זה כי הוא בסדר אבל היא עונה ב"אנחנו חברים, זה בסדר, חברים מדברים על דברים כאלה" ואז הוא אומר את המשפט שהכי כאב לי בכל הפרק הזה;-(

יש לו מזל שברדלי יודעת מה זה משפחה לא מתפקדת והיא רואה כמה שהוא פגוע והיא לא לוקחת את זה אישית|לב-ש|

שניהם יושבים בהלם בשקט לרגע אחד שמרגיש נצח ואז ברדלי מקבל הודעה שבית המשפט העליון הפך את רו נגד ווייד (לפעמים אני שוכחת שהם נמצאים שנה מאחורינו בחדשות שלהם).
במסיבה כולם מקבלים התרעות על אותו הדבר ומתחילה מהומה קטנה. כריס יוצאת על איזה מישהי בשירותים אחרי שזו הביעה חוסר ענין בידיעה ואמרה "אנחנו בניו יורק, אנחנו נהיה בסדר", ודפקה לה שם נאום על מה יקרה אם יבטלו את הזכות של נשים לעשות הפלה ויתבעו רופאים שמבצעים הליכים להפסקת היריון וכל הנשים שהיו בשירותים, שבמקרה כולן לבנות, נראו מורדות בעיקר מהתגובה המוגזמת של כריס ותהו לעצמן מה לעזאזל עובר עליה. היא נשארת לבדה בשירותים ואז מוציאה שפתון ורושמת על המראה Abort the court ועושה סלפי שלה עם אצבע משולשת מול הכיתוב ומעלה לרשתות החברתיות שלה.

סטלה מגיעה לדבר עם קורי שעסוק בלריב עם החפתים שלו, שברור שהוא פשוט מוטרד עדין מאמא שלו מכדי להיות מסוגל להתרכז בלשים אותם כמו שצריך אבל זה פשוט משעשע הנאום הקטן הזה שהוא דפק על התסכול שלו מחפתים:-D
היא שואלת אותו אם לא נמאס לו לכבות שריפות במקום הזה לפעמים והוא כזה "לא, אני מת על זה. כשאני ישן אני חולם על להיות במשרד":-D אני לא יכולה עם השטויות שלו:-D אנשים פגומים הם הכי מצחיקים|לב|
סטלה מספרת לקורי שפול הציע לה את התפקיד שלו. הוא שואל אותה אם היא הסכימה והיא עונה שיש לה חוזה על השולחן אבל שהיא עדין לא חתמה עליו. הוא אומר לה, להפתעתה, שהיא צריכה לחתום עליו. כשהיא תוהה למה הוא אומר לה שאם פול הציע לה את התפקיד של קורי זה כי הוא חושב שהוא יכול לשלוט עליה וקורי אומר לה שהיא צריכה לתת לו לחשוב ככה ושזו לא תהיה הפעם הראשונה שמישהו במקום הזה ממעיט בערכה אבל שהיא יכולה לנצל את זה לטובתה. היא תוהה מה יקרה אחרי שהיא תחתום על החוזה והוא עונה שהם יחצו את הגשר הזה כשהם יגיעו אליו.
קורי שמטולטל נפשית מכל היום הזה פוגש בדרך למעלית את לאונרד שמחליט לנזוף בקורי ולעשות עליו שרירים אבל לקורי אין סבלנות להיות נחמד והוא מודיע לו חגיגית שאם הוא לא יחזור לפינה שלו ויפסיק להציק לקורי, הוא ידאג שהראש שלו יהיה תלוי במשרד שלו יחד עם אלו של פרד וסיביל לצד החולצות הנקיות שלו. ואם לא היינו באמצע מלחמה עם חמאס אולי הייתי מוצאת את הנאום הזה משעשע. אבל לאונרד הוא חצוף אז אני שמחה שקורי נכנס בו.

צ'יפ עובר עם אלכס על התכנים לתוכנית שלמחרת, היא מבקשת ממנו למצוא קטעים מסוימים והוא אומר לה שהם כבר נמצאים באימייל שלה, היא מופתעת והוא עונה בזחיחות שהוא קורא את המחשבות שלה כבר 20 שנה ושזה כוח העל שלו. הוא יוצא מהמשרד ופול מגיע כדי לספר לאלכס שלא הצליח לבטל את הפרסום של התמונה אבל היא לא רוצה לשמוע על התמונה כרגע. הם מתנשקים וצ'יפ שחוזר למשרד כדי לשאול את אלכס משהו רואה אותם והסאונדטרק של הלב השבור של קורי מתחילת הפרק מתנגן גם פה. אופסי.

keren or5

Well-known member
לא בדיוק סדרה, אבל קניתי עכשיו מנוי לדיסני פלוס. בעיקר בשביל דוקטור הו שתבוא עלינו לטובה. וגם האנטומיה בא לי טוב. והאמת, אני מופתע לרעה מההיצע! חשבתי לעצמי כשעשיתי את המנוי ״דיסני קנו עכשיו בייסיקלי את כולם אמור להיות שם מלא דברים״ אבל הקטגוריות נגמרות די מהר.
ממליצה מאוד על המיני סדרה "פליישמן בצרות" שנמצאת בדיסני פלוס

למעלה