דיוני סדרות לסוף שבוע

ספוילר

גם לי מפריע ההתנהגות והיחס לסטויוארט...
&nbsp
הקטע ששלדון אמר שיחלוק את ה24 שעות לאורך השנה הזכיר לי קטע מהתוכנית "איך פכשתי את אמא" גשמארשל היה חייב לברני 6 כף שטות או משהו וכל פעם הוא היה מפתיע אותו עם אחת...

Lhuna1

New member
משהו לגבי סטיוארט (ספוילר לעונות הראשונות בלבד)

קודם כל בלי קשר לכלום הסדרה כבר לא מצחיקה אותי בכלל :(
&nbsp
מה שרציתי לכתוב על סטיוארט זה שעשו משהו לא הגיוני עם הדמות שלו - למי שזוכר ממש בתחילת הסדרה הוא לא היה כמו שהוא - הוא היה די cool ואפילו יצא לדייט עם פני באחד הפרקים הראשונים ולנארד קינא בו!
ואז פתאום "שכחו" מזה והפכו אותו למישהו כל כך פתטי וחסר בטחון שבחיים לא מסוגל להזמין אישה לדייט, בקושי מסוגל לפנות לאדם זר בכלל! (היה פרק שהוא וראז' מנסים להתאמן בלדבר עם זרים ולא מצליחים לאזור אומץ לפנות לאף אחד... שזה גם קצת מוזר בהתחשב בזה שהוא מוכר בחנות קומיקס ופונה שם ללקוחות כל הזמן)
&nbsp

באמת? אני ממש לא זוכר את זה

... בדיקת IMDB...
... מציאת פרק 2X20 ...
וואלה. הוא צייר את פני מאוד יפה והיה לו ציור בתערוכת אומנות. ואז הוא די הרס את זה כשהוא בילה חלק מהדייט בדיון קומיקס עם שלדון.

לא זכרתיאת זה....גם את הדמות של לאונרד הקצינו

לאורך השנים....הוא הפך לבתי נסבל ויבבני כזה....

tg151

Well-known member
תעשי כמוני

אני פשוט מריץ את כל הקטעים של ראג' ושל וולוביץ'. ב-3 עונות העונות האחרונות אין לי מושג מה קורה בעלילות שלהם. אני רק רואה את הקטעים עם לאונרד,שלדון,איימי ופני. והם די מקלים עליי בכך שיש פרקים שלמים שיש להם עלילות נפרדות לגמרי משלדון ולאונרד.

is00

New member
אקס פקטור בריטניה - הגמר.

אין לי כוונה לכתוב הרבה, כי לא טרחתי לצפות בכל התכנית, אלא רק בהופעות, אז אני אהיה מאוד כללי - 5 אחרי חצות לא הרשימו בביצוע הראשון שלהם. גם נשמע שהיו שם בעיות עם הסאונד. למאט לא נשמע שהיו בעיות בסאונד, אבל השיר לא הרשים מדי, אבל כן היה יותר מוצלח משל הבנים לפניו. שהרה לטעמי אכזבה בביצוע שלה. טוב אולי מיתרי הקול שלה קפאו מהביקור בפינלנד.
פשוט לטעמי השיר פשוט לא לקח אותה לשום מקום.
&nbsp
בדואטים - להקת הבנים בחרו לעצמם שיר לא מוצלח בשבילם, לדעתי. שישאירו את השיר הזה ללואיזה, למרות שלואיזה עצמה לא הבריקה בחלקים שלה בביצוע. מאט קיבל את ניקול לדואט שלהם ואני חייב להגיד שלמרות החלקים הצורמים בחלק שלו הוא נשמע יותר מוצלח מניקול. שרה ואדם למברט היה צירוף... מעניין. אבל אולי היה יותר מעניין אם זה לא היה שיר של קווין. שהרה חזרה לפסנתר בחלק שלה ואז הם הגיעו לחלק השני של השיר... רחמים על אדם עם העשן! בכל מקרה היה ביצוע טוב.
&nbsp
אל הגמר התקדמו שהרה ומאט, מה שדי חתם את זהות הזוכה השנה, לטעמי. אני משתתף בצערו של סיימון.
ההופעות בגמר...השיר האחרון של מאט בוצע בצורה טובה, אבל החצי פלצטים שלו – זה פשוט גורם לי להרגיש רע! ההופעה של שרה הייתה טובה, כמו בד"כ כשהיא מגיעה למעמד שהיא צריכה ללכת ראש בראש עם מתחרה אחר, כדי להישאר בתמונה.
&nbsp
כמובן שלא הייתה שום הפתעה כשנחשפה זהותו של הזוכה ומאט זכה.
&nbsp
ולסיכום...עוד זוכה די משעמם, שאני לא רואה אותו מצליח מחוץ לתכנית. מה שכן מאט צעיר, אז גם אם הוא לא יצליח בקריירת סולו, יש לו זמן להצטרף ללהקת בנים.
כרגיל העונה התחילה עם המון הבטחות, אבל ככל שהיא התקדמה היא רק איכזבה. זה היה יכול להיות כל כך הרבה יותר מעניין, לטעמי, אם רלי, אמילי ו"4 יהלום" היו מגיעות לשלב הזה. לצערן המנטורים שלהן די הרסו להם. בעיקר סיימון לאמילי.

snirf

Active member
הגמר של עונה 13

חבל שלא ראית את כל חלקי הגמר אם כי כרגיל הם היו ארוכים ומלאי תודות ודרמות(בעיקר של מאט)-החצי הראשון היה שעה ארבעים, והחצי השני שעה וחצי.
הביאו הופעות של מפורסמים יחסית מעפנות ולא מרשימות, לא "שמות גדולים" נקרא לזה...ששניים מתוכם אלו בכלל מנטורים שהיו בX פקטור בגלגוליו השונים ובמדינות אחרות(אדם וקיילי).

הגמר היה צפוי, אם כי ניסיתי להתחמק כל השבוע מספויילרים אך ללא הצלחה...ידעתי שמאט יזכה ורציתי שהוא יזכה כברירת מחדל.
בחירות השירים היו לא משהו, במיוחד שירי הזכייה
בסיבוב הראשון דווקא אהבתי את 5AM עם השיר של ביונסה, everybody wants to rule the world של שרה זה שיר יפה אבל לא יודע עד כמה הוא התאים כדי להרשים בגמר...הדואט של מאט וניקול היה יפה, כמו תמיד ניקול אוהבת לעשות שואו-אוף ביכולות הווקאליות שלה(זה הזכיר לי את הביצוע שלה עם ג'אמיין דאגלס בזמנו). לא הבנתי מה הקשר ששיר הזכייה שאד-שירן כתב לזוכה מדבר על כריסמס...
מעפן.

כמו שכתבת-לעונה הזאת היה פוטנציאל שלא מומש, והכל בגלל השופטים והבחירות שנעשו בשלב בתי השופטים(שרון אוסבורן),ואח"כ בתחרות(גיפטי ורליC שהיו צריכות להגיע הרבה יותר רחוק בתחרות).
מעניין מי ימשיך מפאנל השופטים לעונה הבאה...שרון הודתה לסיימון שצירף אותה העונה כי עברה משהו וזה הכניס לה שמחה לחיים ההשתתפות בעונה(מעניין מה). לדעתי גם שרון וגם לואי ימשיכו, ניקול...זה תלוי בה. סיימון ירצה אותה, אבל אולי היא תחליט שהיא רוצה להמשיך בקריירת המוזיקה שלה.

נתראה בעונה הבאה

אגב עוד משהו, אני די מתגעגע לאמריקן איידול הישנה והטובה(לא העונות האחרונות), יצא לי לאחרונה לפשפש בתיקיות במחשב שהורדתי ביצועי אולפן מכל מיני עונות, נעשיתי נוסטלגי-והעברתי אותם לפלייליסט. כיף לשמוע
צפית באמריקן איידול נכון? ואתה צופה גם בTHE VOICE UK וכאלה? כי אני לא.

is00

New member
לפי הדיווחים...

בעונה הבאה כל שופטי העונה הנוכחית אמורים לחזור. מה יהיה עד אז... זאת כבר שאלה אחרת.
&nbsp
לגבי אמריקן איידול ו"the voice uk" צפיתי אולי ב-2 עונות של AI וב-TV:UK, אני תמיד לא מצליח לשרוד את שלב האודישן החי. אני כמעט תמיד פורש, לפני שהסיבוב הזה מסתיים.
מעבר לנ"ל אני לא רואה שום ריאליטי.

אילקו

New member
the magicians - מישהו רואה?

ראיתי 2 פרקים, ולא יודע אם בא לי להמשיך כי ממש אין לי מה לראות, זה נראה מעניין אבל עדיין לא מבין מה הולך שם כ"כ.... זה הולך ומשתפר העונה?
ראיתי שאפילו תהיה עונה 2 בינואר

ראיתי רק פרק ראשון

לא שזה נראה לי רע ממש, אבל יש לי כל כך הרבה מה לראות שאני לפעמים חייב להחליט שלא להכנס לדברים.
&nbsp
אבל אין לך מה לראות? אני לא יכול לדמיין להגיע למצב כזה. אני מרגיש שאני צריך להמליץ לך על דברים

אילקו

New member
יש לי ממש דברים בודדים להשלים עכשיו בפגרה

אבל לא דברים שכ"כ דחוף לי לראות כגון שיקאגו PD וMED, קצת יומני הערפד, סקורפיון וזהו נראה לי בערך.
&nbsp
אבל זהו מצאתי מה לראות, Reign. ולאור זה שמצאתי את זה בנטפליקס, והתרגלתי להירדם עם פרקים של חברים אפילו אשאיר את המנוי לחודש הבא (בעיקרון ייגמר לי ב25 לחודש)

משפחת פוסטר והנעדרת

אז סוף סוף הגעתי לפרק 10 בעונה ה 4
מצד אחד יש בסדרה משהו שגורם לי להמשיך. מצד שני הכל כל כך מאולץ ולא הגיוני בעלילה שאני יוצאת מתוסכלת.
יש עוד איזה נושא שלא נגעו בו ? כל בחור שקאלי פוגשת הוא טראנס, כל הזמן הכל מתקלקל וכל שטות שהם עושים כמובן מתגלה, באמת אם ברור שברנדון לא ילך לג'וליארד כי אז הוא לא יהיה בסדרה אז למה בכלל? ועכשיו כל העניין עם הבית ואעלק גרושים..ובכלל להיכן העלימו את אבא של קאלי?
בקיצר עלילתית ממש חלש ובכל זאת אני כנראה אמשיך לראות.
לגבי נעדרת אני בפרק 5 הסדרה מעניינת ועשויה טוב ואפילו קצת מפתיעה.אני יותר נהנת מאשר בעונה הקודמת.

משפחת פוסטר
4X10

חחחחח לא כל בחור שקאלי פוגשת הוא טרנס, אם כי אני מניח שזה באמת די אקראי שהיא באמת פוגשת שניים בלי קשר אחד לשני.
&nbsp
הקטע המתסכל באמת מבחינת עלילה זה העניין הזה של הכל מתקלקל וכל שטות מתגלה. דברים מסויימים בעלילה מרגישים כאילו הם זועקים חזק נורא מראש - אל תשמרו את זה בסוד, זה הולך להתגלות.
אם כי מדהים שלקח עונות שלמות עד שלנה וסטף גילו את כל האמת על מערכת היחסים בין קאלי וברנדן.
אבל זה שקאלי תסתבך בחקירה שלה על הרצח היה ברור. (וזה אחרי שהתגלה שיש לה אבא מיליונר והיא הפכה לדמות ציבורית של ילדי אומנה והסתבכה עם מישהי "מושחתת")
וזה שהיא בכלל נעשית מעורבת בחקירת רצח מהעבר כזאת היא די הזויה.
אבל ממתי בסדרות מתרחשים רק אירועים שקורים לכולם.
גם הצירופי מקרים או זה שאמא של התאומים עכשיו יוצאת עם אבא של ברנדן (מייק) בעוד הבן אומנה של מייק יוצא עם קאלי.
&nbsp
לדעתי בהחלט יכול להיות שברנדן יעזוב לג'וליארד. כלומר בסדרות כאלו עם קאסט לא קטן בהחלט מישהו יכול לעזוב. והאמת שזה יהיה הקלה במידה מסוימת כי הקטע בינו ובין קאלי מתיש. גם מתיש שכל מערכת יחסים אחרת שלהם תמיד משוות למה שהיה/יש בינהם.
&nbsp
&nbsp
באמת מטריד שאבא של קאלי (קר סמית') נעלם. במיוחד כשהיו להם קשיים כלכליים גדולים וכל הזמן חשבתי על זה שקאלי יכולה לבקש ממנו הלוואה מסוימת.
אבל לפחות ראו שוב את אחותה.
&nbsp
האמת שמה שמטריד אותי הרבה יותר מכל האירועים הלא ממש הגיוניים שקורים זה שחלק גדול מהזמן מרוב שדוחסים עלילה והתפתחויות מוזרות אין מקום לסתם משפחה.
סתם לדוגמא בכל הסדרה לדעתי היו לדעתי רק איזה חמש משפטים אי פעם שהוחלפו בין ברנדן וג'וד. וארבעה מהם בטח היו קשורים לקאלי. גם קשר כלשהו בין קאלי וחזוס כמעט לא קיים.
כל אחד מהדמויות קיים בעולם כל כך נפרד משלו רוב הזמן ולא מרגישים ממש קשר בינהם. אם אני משווה את זה למשל למשפחה בשיימלס, אז אומנם הם דפוקים ברמות, אבל הסדרה מאוד מקרינה את הקשר המשפחתי החזק בינהם.
&nbsp
בעיה נוספת שיש לי היא שאני מאוד אוהב את הקו עלילה של היציאה מהארון של ג'וד, אבל הוא מקבל כל כך מעט זמן מסך שזה מתסכל.

הכל נכון. והכי חשוב שכחתי

ממש אבל ממש שונאת את השחקן שמשחק את חסוס. הוא גרוע ברמות על.

למעלה