The 100 עונה 7 פרק 6
טוב אז בואו מתחיל מזה שממש אהבתי את הפרק. כל ההתרחשויות בכל הזירות היו מעניינות. בינתיים, מעונה שציפיתי ממנה להמון, רק הפרק הזה הצליח להביא לי קצת מהכל. שמחתי, כעסתי, צעקתי, הרעתי וגם מחיתי איזה לחלוחית קטנה בזווית העין. שרמיין '
איזי פיזי' דיוזה זה הדבר הכי טוב שקרה לסדרה מאז לקסה נקודה. (וכן, זה כולל גם את אהובתי שאתם מתעבים. עמלקים שכמותכם
) כל הפתיחה הזאת שלה הייתה אחד הקטעים האהובים עליי בסדרה! איזו מלכה
"
ג'קסון אמר שהיה לו שריון שהוא לא ראה אף פעם" "
ג'קסון לא ראה הרבה שיריונות נקודה". אני אוהבת את אינדרה זורקת שיידז גם כשהיא לא מנסה
מישהו גנב את כל הנשקים. אופס ראסל זורק שיידז. אינדרה זורקת שיידז. כל הפרק הזה היה צריך להיקרא
100 שיידז אוף קרו. ראסל מבהיר לאינדרה שלמרות שהוא כלוא, הוא שומע דברים ויודע הרבה יותר ממה שהיא רוצה שתדע. אבל הדבר הכי חשוב ששניהם יודעים זה שוואנקרו בהחלט מסוגלים ללכת אחריו אם ידעו שהוא בעצם שיידי. אינדרה לא מרוצה הו הו! ניילה עם הבדיחות DAD שלה אני מתה
?I think it’s pretty cool “cool", get it
מוצאים גופה בקרח עם הסמל של בארדו. רייבן מדברת עם הקסדה שלה שאומרת לה שהאבן 200 מ' לפניה "
יאללה אל תהיו נמושות, כולם אחרי!"
"
הלוואי שלדבר הזה היה אור" חבל שלא דיברה על ח"י שקלים... הם מתחילים לזחול ושומעים כל מיני צחוקים של עטלפים מרושעים
הדבר הזה הקריפ לי את החיים
טוב ואז העכביש עם המתלעות הזה וטפ?! נפל לי הלב. אני לא בנויה לתסריטי האימה האלה
"
רגע, אנחנו הולכים לעבר הדבר הזה?" שאלה לגיטימית לגמרי. אני מבינה שקלארק חושבת שאין להם סיכוי כי הם חייבים להגיע לאבן, אבל אני הייתי מעדיפה לצאת ולחפור מעל האבן עם כפית במשך שנה מאשר להיתקל בדבר הזה שוב. בעעעע. מצד שני, הייתי עושה אותו הדבר גם אם הייתה שם נגיד סתם לטאה
אני לא ממש טובה עם חיות
איך קלארק ישר דואגת לפרינסס שלה ומתחילה למשמש את כולה וכזה "
נפצעת?" לאלא היא לא נפצעה, אבל תמשיכי למשמש, איי ליק איט
אהעעה המערה נסגרה
אהעהעעה חומצה
חח מילר "
אתה עדין חושב שהחייזרים מגניבים?"
הקטע של מרפי וג'רמיה (אני אקרא לך ג'רי) היה חמוד
לאינדרה אין סבלנות שמרפי והחבר החדש שלו יסיימו לשתות והיא ניגשת לעיקר. גנבו לנו את הנשקים. אינדרה כפרה, שכחת שלפני שנה עוד נלחמת עם חרבות וכידונים? תאלתרי קצת, מה קרה
"מאשין גאן אנני"
"תמסרי לרייבן שאמרתי באנג באנג" מיי בייבי שאט מי דאון תקשיבי לי יא חתיכת חלאת המין האנושי, אם תעזי רק לגעת ברייבן אני אחנוק אותך עם הצמות שלך ואשפד אותך עם חנית
"
חשבת שדיוזה בעייתית" חח כפרה על הדיוזה הזאת. אם היא הייתה פה היא הייתה פותרת לכם את הבעיה בשניה. לך קפוץ לאנומליה מרפי ותביא אותה שתנהל את הגנון שלה. יואו איך צחקתי שאינדרה דפקה למרפי מבט מוות והוא כזה מושך בכתפיים בקטע של just saying בינתיים דיוזה מצאה מישהו אחר לשים בטיים אאוט, למעשה, היא מצאה ארבעה כאלה
אמאל'ה כמעט הרגה את הופ
ממה עשויות הקסדות האלו? פלדה? אבל יאא המשפחה שוב ביחד
ואיך דיוזה ליטפה את הפנים של אוקטביה אחרי שאמרה לה שבלאמי מת אעהעהעעהה
אני אוהבת את שלושתן כל כך! ואקו
ממש כואב לי עליה. אף אחד לא מנחם אותה
אני לא שונאת את נלסון בדר"כ אבל הפרק הוא היה די מיותר. קודם כל מנג'ס לאינדרה כמו איזה ילד שחופר לאמא שלו שתקנה לו צעצוע. ואז מנסה לרצוח את שיידי עם השתי ידיים השרופות שלו. שיידי עם יד אחת פירק לו את הפרצוף. ואז גם השיחה איתו, הוא היה כזה נעל
בלי מטרה. בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום. שיידי לעומת זאת אהעהעהעה אני מאוהבת בו ככה. כאילו בשחקן עצמו. הדיבור שלו, ההתנהלות שלו. הוא מושלם! מה שפחות מושלם זה שיש לו עכשיו סכין והוא ינסה לרצוח את אינדרה? אהעהעה כאילו, אני יודעת שהמלכה שהוא דיבר עליה היא (לקסה) קלארק, אבל לך תמצא אותה בכוכב אחר עכשיו... אגב אם כבר קלארק, כשג'וזי השתלטה עליה היא הסבירה לה ששתי תודעות לא יכולות לחלוק גוף אחד ושהיא צריכה להרוג אותה במיינדספייס כדי להשתלט על הגוף שלה. אני מבינה את זה, קלארק הבינה את זה וגם רוב הצופים הבינו את זה. אבל מאיפה שיידי יודע את זה? אפילו כשראסל הגיע למיינדספייס שלו שניה לפני ששיידי רצח אותו, הוא לא הבין מה הוא עושה שם. אז זה לא שהוא ישב להסביר לו את תורת המיינדרייב. וזה לא כאילו זה היה אינפורמיישן שהוא למד מ'בקה' בעזרת הפליים כי הטכנולוגיה שהיא ייצרה את הממורי דרייב איתה, לא הייתה זהה לזו של המיינדרייב שראסל וגבריאל שידרגו. ובואו נחזור רגע שוב לנלסון, שיידי אומר לו שהוא רוצה כוח כדי להשיג את המטרה שלו. נגיד. אבל אז הוא אומר לו שלאסירים ולו יש אויב משותף. ממתי וואנקרו הם האויב של ילדי גבריאל. אינדרה אולי מעצבנת את נלסון קצת אבל הם ממש לא אויבים. היא אפילו אפשרה לו להסיר מ'ראסל' את המיינדרייב. האויבים היחידים שלהם הם הפריימים. זה היה מזה סטראץ'. חבורת נאקרה לוקחת המון זמן ללכת 200 מ'. ועכשיו שוב עטלפים מגחכים ברקע, האדמה זזה וקלארק ורייבן קיבלו Upgrade לסוויטה מלכותית. אך הו לא, אנחנו לא בסיזאר פאלאס, אנחנו בבטן של חייזר ואנחנו הארוחה הבאה שלו. גם כן ג'ורדן והחייזרים שלו
חבורת בארדו קרובה לחדר האבן אך לפני שהם נכנסים, לוויט שהורד בדרגה ועכשיו בתפקיד אב הבית, מזהיר את אוקטביה שיש בפני תריסר דיסייפלים שיקריבו את חייהם כדי לעצור בעדם. עכשיו, 12 דיסייפלים מול דיוזה, אקו, הופ ואוקטביה (אפילו בחצי כוח) אני לוקחת את הסיכויים של החבורה שלנו. כאילו, למה זו הייתה בכלל שאלה? פאקינג דיוזה לבד הרגה איזה 12 דיסייפלים בעצמה כדי להשתחרר מהחדר שלה. איך אוקטביה לא מקשיבה לו אבל אומרת לו כזה "
תודה על האזהרה אבל ווי גוט דיס!" ראיתי כמה שכמה אנשים שיערו שלוויט עבר שטיפת מוח והוא בכוונה ניסה לשלוח אותם למותם. אבל אני עדין שיפרית של לקטביה, אז אני אבחר להאמין שהוא אמר להם את האמת. יואו כל פעם שאוקטביה נותנת לו בוקס אני רואה את המם הזה מילדות רעות "!One time she punched me in the face. It was awesome"
מאדי מציירת את האבן, מענין אם גם היא יודעת את אחד הקודים כדי להגיע לאיזשהו כוכב. שני הילדים האלה שרצו לשחק עם מאדי כדורגל זה לגמרי אמור להיות הקבלה לג'ספר ומונטי, נכון? האמת היא ששלושתם יחד נראים חמודים. וכל עוד ה-NULL לא הולך להיות טראגי כמו ג'ספר, אני לגמרי בעדו. תפוז לא אוהבים את הצבעים שלי אז נאלך להמשיך בהודעה הבאה.