דיוני מדיטציה (9)

דיוני מדיטציה (9)

מה המדיטציה הראשונה שעשיתם אי פעם? מה המדיטציה האחרונה שעשיתם? ובכלל שתפו בחוויות שאתם עוברים בזמן המדיטציה

Talia E

New member
ראשונה ואחרונה

ראשונה: מודעות לכפות הידיים אחרונה: לספור את הנשימות שלי חוויות: אין לי כח לתאר...

transformation

New member
ראשונה ואחרונה

אני חושב שהראשונה היתה חימום כפות ידיים. לפחות הראשונה שכונתה רשמית "מדיטציה". בעצם, נדמה לי שהראשונה היתה "להרגיש את הכוח שבתוכי". והאחרונה היתה לקבל את עצמי, על כל חלקי, כמו שמקבלים מתנה מהיקום. חוויות? הנה מבזק חוויות מדיטציה:
כמו לקבל מתנה מהיקום
לגלות שזה וזה וזה בכלל לא קיימים... וואו!
להרגיש אחד ומאוחד חווית מדיטציה אחרת שבטח מוכרת לרבים מכם היא ה"היעלמות" של הסביבה החיצונית כאשר מתרכזים במשהו אחד מסויים. פתאום כל השאר נעלם... רעשים... אנשים... עד שמסיימים את המדיטציה והכל חוזר פתאום.

Tai Chi

New member
אני אנסה להיזכר...

ראשונה: אין לי שמץ של מושג!!! אני ממש לא מצליחה לזכור, עברתי מדיטציות בכל מיני מסגרות. אחרונה: אני גם לא זוכרת
חוויות: שונות ומגוונות. בכל אופן, בהתחלה היה לי מאד קשה לשבת בשקט במהלך מדיטציה, ולאט לאט זה השתפר, אני יותר רגועה.

ferran

New member
מדיטציה.......

אני שונא לעשות מדיטציה. אין לי סבלנות. אחרי כמה דקות זה משעמם אותי, אני קופצני. מי מרגיש כמוני, או שכולם כאן מודטים דגולים?

transformation

New member
זה דומה

לאדם שיגיד: "אני שונא לישון. אין לי סבלנות. אחרי כמה דקות זה משעמם אותי, אני קופצני. מי מרגיש כמוני, או שכולם כאן ישנים דגולים?" אתה פשוט לא נרדם... או בהשאלה: אתה פשוט לא עושה מדיטציה. מדיטציה היא דבר נעים ומרגיע ומרתק בו זמנית. בעת שאתה חש משועמם, זוהי לא מדיטציה. האם אף פעם לא חווית מצב שבו הגוף רגוע, רפוי, הסביבה נטולת גרויים והתודעה שקטה וערנית כאחד, במן מצב מנומנם אבל דרוך, שיכול מבחינתך להימשך לנצח כי כל הגוף אוהב אותו?

Tai Chi

New member
שאלה

מה המדיטציה הכי פשוטה שאתם מכירים? משהו שהייתם ממליצים למישהו שרוצה למדוט אבל אין לו עצבים?

transformation

New member
טוב, הנה רעיון אחד.

אולי שישכב או יישב ויעשה הרפיה גופנית בצורה שנעימה לו (מה יכול להיות יותר נעים מזה?)

למעלה