דיוני אקטואליה

דיוני אקטואליה

מועברים מעכשיו לפורום מרצ... מחקנו בימים האחרונים כמה דיונים פוליטיים מיותרים (שלשם שינוי נפתחו דווקא ע"י הצד השמאלי בפורום) די! פורום מרצ נפתח לדיונים פוליטיים - המקום לדיונים האלה הוא שם או בפורומי האקטואליה השונים! מי שימשיך בכך ייחסם מהפורום! טלי

Deathatred

New member
חבל

זה היה מקום מצויין לנהל דיונים כאלה, שהתנהלו בצורה תרבותית, בלי השמצות וקללות ועם טיעונים מנומקים ומודגמים. התנהל כאן באמת דו-שיח אמיתי. גם אני מצטרף להוא הדתי במחאה השקטה.

תגובה !

תראה אתה יותר ממוזמן להמשיך את הדיונים שלך פה ...פשוט בנושאים ערכיים יותר אני מזמין אותך לעבור לדון גם בפורום מרצ שאנו מקווים שהדיונים שם יעלו לאותה רמה שפה עמרי

Deathatred

New member
גם אני מקווה

שהדיונים בפורום מרצ יתעלו לרמה שהיו פה. אולי כל אלה שבאים להתדיין פה יבואו גם לשם?

הבהרה!../images/Emo70.gif

זה פשוט מאוד לאחר פתיחתו של פורום מרצ שמעטה ישמש כ"במה פוליטית" לדיונים של שמאל וימין (וגם זה בגבול הטעם הטוב) אנו משנים את מהות פורום נוער מרצ לאך ורק דיונים תוך תנועתיים וערכיים או דיונים פוליטים חדשים, מהסוג שאני לא יכול לשלוף לכם לפחות 10 כאלה מהחודש האחרון... (כמובן שכל דעה מתקבלת). יש להבין שאנו לא מונעים דיונים לפי דעות גם שיחות פוליטיות-אקטואליות שיזם מאור (סליחה על הדוגמה הלא אישית) אנו רק מנסים להעלות את רמת הדיון ולשנות אופיה. שינוי זה נובע אקב תלונות חוזרות של רוב משתתפי הפורום (אקטיבים ופסיבים כאחד) על חוסר עניין ונדושות הנכתב . נ.ב כללים אילו אינם חלים על מאמרים ולכן כל מאמר יתקבל בברכה בברכה צוות ניהול עמרי

הבהרה

המחאה שלי לא באה נגד ההחלטה הנ"ל אלא נגד ההחלטה למחוק את *רוב* השירשור. עד הודעתו של אדם קלר, היה שם דיון מעניין וערכי - שאמנם יצא מתוך נקודות מוצא שונות (מצטער בקשר לזה) אבל לא היו דיוני ימין-שמאל לעוסים. אחרי הודעתו של אדם קלר (להלן, בקשר לחברון) לא יכולתי לשלוט בעצמי (נושא רגיש) והגבתי בחריפות, מה שגרם למחיקת *כל* מה שנאמר על ידי אנשי ימין בשירשור (לא הרבה, אבל עדיין)

למעלה