דיונוט

shirli0811

New member
לפני שהיא מדריכה ילד בן 4

ולוקחת אחריות על כל מה שקורה בשיעור-לטוב ולרע, היא צריכה מדריך אחראי ומוסמך שיהיה אחראי עליה וילמד אותה איך להתמודד בכל מצב. כמו כן היא צריכה לצאת לקורס הדרכה- ביטוח לא תקף אם חס וחלילה קורה משהו לילד עקב שיעור רכיבה אם המדריכה היא בת 12 ולא יצאה לקורס מסודר. ל"תומר אפרת היחידה", תדעי לך שבגיל הזה אם ילד נופל ועל שריטה קטנה יכולים לתבוע את החווה, וגם אותך כי זה חוסר אחריות, חוסר נסיון, ולא מתאים בכלל שאת תדריכי. תפני לבעל החווה שכרגע אחראי עליכם ותדרשי ממנו שידאג לכם למדריך רכיבה אחראי, גם שיוכל להדריך אתכם המתקדמים, וגם שידריך את הצעירים. האחריות שלכם על ילדים קטנים לא אמורה להיות.

ToryMaster

New member
אני חושבת שהיא התכוונה לומר

שאם היא בת 12, הסיכוי שהיא יכולה הייתה לעבור קורס הדרכה הוא אפסי.

יש לנו בחווה מדריכה מקצועית!!!!!!

לכולם!!! בחחווה יש מדירכה מקצועית לתלמידים המתקדמים היא נמצאת באורווה לכ השעות שאני נמצאת בה~ שאני יעשה את השיעור ( למרות שאני לא יעשה) היא תיהיה לידי כל הזמן אומנם בשיעור אחר אבל היא תהיהי איתי!! עם אני יעשה משהו לא בסדר היא תעיר לי ואם יקרה משו חס וחלילה היא תעזור לי!!!

אסור בגיל כזה לקחת אחריות, נגיד והילד יפול

המדריכה תגיד אופסי?! שמעי העניין הזה לא טוב, עם את רוצה לשמור על המוניטין שלך ושל החווה שלך תסבירי ל[עאלק] "מדריכה" שלך את זה.

תםטםOHIO

New member
דיונוט

מכירים אותן? לאורך החופים? מישורים ארוכים של גבעות חול רדודות? יופי!

תםטםOHIO

New member
הודעת הנהלה

אני יוצאת לתקופה של חופש ורענון, דיקסי תנהל את הפורום בהעדרי לבינתיים, חופש נעים לכולכם.

עוד 2 למשפחת האגודה....

היום 18.7.07 התקבלה במוקד צער בעלי חיים ת"א קריאה על גדי קטן ופצועה המסתובב באחד המושבים בסביבה לאחר שהגדי הגיע לצב"ח התגלה חתך עמוק ברגל האחורית וקיבל מיד טיפול ויטרינרי....... ובנוסף הוחרם עוד סוס מידי העגלונים אשר התעללו בו וניצלו אותו כאשר הוא ניתפס אם עגלה והרבה הרבה ברזלים על העגלה ....... ויש עוד 9 סוסים ו3 חמורים וגדי אחד שמחפשים בית אם הרבה האבה........

pilpal200

New member
שלום לכולם, עזרה דחופה בבקשה

איך אני יכולה לברר האם לחווה מסויימת יש ביטוח ומיהי החברת ביטוח? אפשר ועדיף במסרים. תודה לכולכם

עוד סייחה חדשה.....

ב 20.7.07 פקדה במתקן מוגן של צער בעלי חיים ת"א סייחה מתוקה שנמצאה משוטטת ליד כביש ראשי ובמהירת צוות החילוץ של האגודה הגיע לאסוף אותה וגם היא ועוד 7 סוסים ו3 חמורים מחפשים בית חם....... פרטים בטלפון האגודה 03-5136500

למעלה