דיונוט

תגידו מהמדריכים הצעירים שנמצאים כאן:

יש לי עכשיו שיעור ראשון לילד בן 4 מה אני יכולה לעשות לו משיעור הראשון מה כדי? ללמד אותי?

יש לי בעיה וישמח עם תעזרו לי.!!!!

עכשיו מי "שניהלה" את החווה עזבה וכרגע אחנו רק 6 חברה צעירים עד כיתה י' אחריים על הסוסים ויש את המנהל של החווה שעוזר לנו ( הבת שלו הייתה זאת שהייתה אחראית עלינו זאת שעזבה!!) אז חילקו את הסוסי תחריות לכל אחד מאיתנו אז שמו על סוסה אחת 3 רוכבים על סוס אחד רוכבת ואחת וועל עוד סוס עוד רוכבת אחת שזאת אני.. אחד מהשלושה שרוכבים על הסוסה רכב לפני החילוק החדש של הסוסים על הסוס שאני רוכבת עליו עכשיו... והוא אמר שמי שהייתה אחראית עלינו אמרה לו שהוא יכול לרכב עליו מתי שהוא רוצה ולי היא אמרה שהסוס הזה שלי .!!ואני היחידה שרוכבת עליו!!!!!! הילד הזה אמר לי שמתי שהוא רוצה הוא ירכב עליו כמעט העפתי לו כפה הוא הורס לי ת'סוס אז אני לא רוצה שהוא ירכב עליו ואני לא יודעת איך להגיד לו את זה והוא לא יעלב נ.ב. הילד הזה שמעצבן אותי הוא גדול מאאאוווד על הסוס שלי!! בגלל זה הוא לא רוכב עליו~הסווס שלי הוא חצי כזה!! חצי פנוני וחצי סוס גדול הוא בינוניי פפפפפפלייייייייייייייייייייזזזזזזז תעעזרוווווווו לללללייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל הנבהלים מזה שנתנו לי להדריך ילד בן 4!!!

הסירו דאגה מלבכם אמרתי לממנהל שאני לא רוצה זה אחריות גדולה מידי בישבילי.... אם כל הכבוד הוא בן 4~!

aloniguy

New member
תעשי לו טובה גדולה מאוד....

אם תגידי להורים שלו לחזור איתו עוד שנתיים לשעור ראשון.... ממש לא בטיחותי בגיל 4.... אלא אם כן את סתם עושה לו סיבוב על פוני...

יופי באמתת.. עם לא היית שואלת תשאלה נראלי

שילד או שניים היו גומרים בבית חולים. פפ=\ ותגידי למנהל שלך שיפשפש קצת בזיכרון העגום שלו אולי הוא ימצא שם משו שקוראים לו ש-כ-ל? ואז הוא יפעיל אותו עם הוא צריך הוראות הפעלה שיפנה אלי.

alon oak

New member
../images/Emo4.gifאת לא יודעת מה באמת קורה שם -

הילדה בת 12, ולפי רמת הכתיבה שלה (או מפלס סימני הניקוד שעולה על גדותיו בהודעותיה) היא לא כל כך יודעת על מה היא מדבת ואני לאישית לא הייתי לוקח את מה שהיא אומרת ברצינות, יכול להיות שהיא "מפנטזת " שהיא הולכת להדריך ילד בן 4 כשבעצם היא עוזרת ומאכפת את הסוס למדריכה לפני השיעור , ורוצה לדעת יותר על איך להדריך, אי אפשר לדעת... גם יכול להיות שזו איזה קייטנה לא רצינית, שגם ככה מתרכזים בה בסיסבובי פוני שמלבישים עליהם אופי כלשהוא של שיעור רציני... זה קיץ, ילדים מתנדבים בחווה, אני לא הייתי ממהר לדבר על בעל החווה ככה, לא שאני יודע על מי מדובר.

אבל את לא הבנת אותה אולי.

היא אמרה שהיא תדריך [היא לא המדריכה] ילד בן 4, והמדריכה תעמוד בצד ותתקן אותה ותיתן לה הוראות. ונראלי שהבעלים של החווה סליחה על הביטוי "הכי בטיחותי" להעלות ילד בן 4 על סוס רגיל.

בת כמה את? עברת קורס מדריכים? ואת יכולה

להפסיק להציף את הפורום?

לעבוד עם ילד בן 4 זה לא קל

אז תתכונני. קחי בחשבון שהוא נורא צעיר ואין ממש טעם בלנסות לדחוף אותו. תני לו משחקים- תלמדו לספור ביחד וכאלה.

לעבוד עם ילד בן 4 זה לא קל

אז תתכונני. קחי בחשבון שהוא נורא צעיר ואין ממש טעם בלנסות לדחוף אותו. תני לו משחקים- תלמדו לספור ביחד וכאלה.

גיל 4 זה גיל צעיר מידי בשביל להתחיל ללמד

אותו לרכב על סוס. אגב, את אמורה לדעת את זה. את עברת בכל קורס מדריכים?!

יש לחווה שלך בכלל הסמכה?יש לך הסמכה?

אסור ! ושוב אסור להעלות ילד בן 4 על סוס גדול, וגם על פוני האבא או האמא מלווים.. שמעי בגיל כזה לילד אין כ''כ שיווי משקל, הוא יכול להחליק הצידה. עם הסוס נבהל? נכנס לפאניקה? או שפשוט לא מוצא בעינייו שהילד דירבן אותו? והוא יתן כזה באק שהילד יעוף לטיזי, שמעי זה לא אחראי אני במקומך לא הייתי לוקחת סיכון על זה.. ועם ישמעו שהחווה שלכם עושה שיעורים לילדים בגיל 4 סליחה על הביטוי אבל ידפקו לכם תחיים.

Whiskey 2

New member
נכון

ולפעמים ככל שמתחלים יותר מוקדם יותר טוב (גילייי 3)

למעלה