דיון

דיון

נתחיל מדיון קליל שלא יעלה כל מני הסתכסכויות. מבחינתכם עדיפים חמישה ימי לימודים ארוכים או ששה קצרים? למה?

../images/Emo121.gif5 ארוכים

ככה יש לך שישי שבת פנוי לגמרי. את מרגישה יותר את החופש

Lost Lullaby

New member
בעיקרון, תלוי במה זה "ארוך"

אבל אני חושבת ששישה קצרים, כמו שיש אצלינו עכשיו. אני בקושי מתרכזת בשעות שבעיות ככה, אז אם יהיו עוד שעות אחרי זה- באמת שהחומר לא יקלט אצלי ;[

hagarshtar

New member
אממ..../images/Emo118.gif

נראה לי 6 קצים,כאילו מה זה כבר ארוך אצלינו.. השנה הכי מאוחר היה שישית אבל זה היה רק לכתה שלי
אבל לא יודעת אולי עדיף 5 ארוכים..

may17g

New member
המממ

לדעתי חמישה קצרים עדיף... במיוחד למי שבצופים השבת עוברת כ"כ מהר שלא מספיקים לנוח ומגיעים לעוד שבוע סחוטים לגמרי... ת'כלס זה כולה עוד שעה אחת ביום... (כי שישי הוא בדר"כ יום קצר של 5-6 שעות גג) אצלנו בבצפר לא מיישמים את התוכנית הזו אבל בכיתה י"ב (לאורך כל ה-40 שנה האחרונות) לומדים רק א'-ה' ושישי שבת חופש. לדעתי זה היה הכי טוב והכי נוח.. אחרי 11 שנים של שואה פתאום הבנתי שאפשר להתחיל את השבוע בחיוך. למזלי, כל זה נגמר. =)

may17g

New member
חמישה ארוכים*

ברור שחמישה קצרים עדיף על הכל, כן? אבל לא נראה לי שזה יעבוד...

לדעתי חמישה ארוכים.

יום אחד של סוף שבוע לא מספיק להכל, ונגמר מהר נורא. ולא מספיק יום אחד להשלמת שעות שינה
.

../images/Emo121.gifתסמיני הפנימיות חלים גם עלייך.

כבר אכלת לחם עם שמנת? ולחם עם ריבה? וטוסט עם ריבה? וחיממת עוגת שזיפים שהשד יודע מאיפה צצה בטוסט? וגילית שזה ממש ממש אבל ממש אלוהי?

gloom

New member
חמשה ארוכים../images/Emo66.gif

כי הייתי ביא' ולגמור ללמוד בשעות ארוכות לא כזה מפריע.. אבל כשיש לך יום חופש זה נותן לך יותר שליטה.. ללא ספק חמש ארוכים

mgirl

New member
ברור

ש5 ארוכים... אפשר להספיק הרבה יותר ביום שלם ריק מאשר ב2 חצאים ריקים.

5 ארוכים ללא ספק.

נורא אהבתי את הסידור הזה השנה. כמובן עם המון המון המון שעות חלון באמצע המערכת. והיום הכי ארוך היה עד 16:00 (שעתיים אחרונות היו בהפרש של 3 שעות חלון מהשעה שלפניהן..:| )

למעלה